Minna

Igår och idag...

Kategori:

 Igår var jag hemma hos Elin för första gången =) vi hade jätte kul. Vi satt och kollade på youtube videor och letade bilder på Zac. (Elin har nu joinat mig i min obssesion) och mot kvällen åkte vi in och kollade på hockeymatch med BIG (gratis inträde). Jag och Elin som kom in lite väl tidigt (40 minuter innan samling) hade inte så mkt att göra så då bestämde vi oss för att kolla på registreringsskyltar... När vi började kolla på en av arenans parkeringar så såg vi en 073 och jag skulle se 072, så jag sa till Elin att om vi hittade en 072 så skulle vi gå tillbaka. Men efter att vi hade gått på hela  parkeringen visade det sig att det inte fanns någon 072 där :/ vi gick och  satte oss utanför ingången, men eftersom att det bara hade tagit oss 10 minuter att kolla nr så var det fortfarande  lång tid kvar och efter att vi hade väntat ett tag bestämde vi oss för att kolla på arenans andra parkering.. När vi hade kollat på typ 10 bilar så hittade jag en 072 och sa till Elin att vi skulle springa tillbaka till den andra bilen men Elin tyckte att jag var galen.. hon förjde efter mig en bit sen stannade hon och väntade på mig att komma tillbaka.. (Elin är lat :P)
Strax efter det började folk komma och vi gick in..
 Elin och jag hamnade precis bakom målburen, men vi satt bara där 2 av perioderna, sen vandrade vi upp och satte oss med Mogge och Matilda på läktaren =) missade ett av målen när vi gick upp... Brynäs förlorade, men annars så var det en trevlig kväll och under bilresan hem upptäckte Elin en stor sak.. Det går TRE vandrings männ på väge, inte EN! Innan hade hon vart hemst förvirrad av den delen när man sjunger den ene, den andre, den tredje...

 Idag så ska jag åka på bio med Elin, lovisa, Emelie och Ida.. Vi ska kolla på Enchanted :) (a.k.a. Förtrollad) Min styvmor har sedan sett den och hon sa att den var jättegullig och om hon kunde hålla sig vaken hela filmen måste den ha varit bra ;D Men nu måste jag göra mig klar annars så missar jag bussen =p skriver var jag tycker om filmen sen (om jag orkar, så ha inga förväntningar)

Dagens grej

Kategori:

Dagens grej av Minna och Lovisa

Minna och Lovisa sitter på mattelekrtionen när Lovisa säger:
  ''Jag tror att jag ska gå NV''
  ''Är du säker på det?''
  ''Ja, jag är ju bäst på det här!''
  ''Du vet att 1/3 av kurserna består av NO och Matte?''
  ''Men det spelar ingen roll...''
   ''Hmm... så lät det inte för ett par minuter sen.''
image1
 (bildbevis på vad Lovisa tyckte om matte några minuter innan)

Pepparkaksbak =)

Kategori:

Idag har jag och Elin haft en jätte trevlig dag med mycket pepparkakor (och deg). Vi har bakat papparkakshus och haft väldigt trevliga disskutioner om framtiden :p Elin tycket att jag skulle bli hemmafru som bakar kakor och stickar tröjot till barnbarnen... jag håller inte med henne.
 Vi kom fram till att vi inte vill bli gammla heller. Tänk om 50 år sitter vi och pratar med våra barnbarn och så säger man ''Ja, när jag var liten så hade man precis uppfunnit datorn.'' Fatta vad dom kommer tycka att vi är efter... Och man har typ uppfunnit en teleportal så det är bara att åka över hela världen på någon sekund och då kommer vi ''När vi var liten fick man vara glad om man kunde åka till Thailand och det tog oss ungefär ett dygn. Vilken teknik det finns nu för tiden!'' Men Thailand låter troligen extremt mesigt eftersom att då har man resor till Mars. Så, vi vill inte bli gammla...

 Och så måste jag ta upp ett para 'dages grej' annars så får Lovisa damp på mig :P (lovade att jag skulle ha skrivit förra veckan när det hände)

 Dagens grej (1) av Minna och Lovisa

Minna och Lovisa är på väge hem efter skolan och börjar disskutera stora familjer. Tänk om man skulle ha 16 barn och alla dom barnen skulle få 16 barn var. Man skulle ha närstan 200 barnbarn! Och tänk om du skulle vara yngst då skulle du få ärva allt av dina kusiner.
  ''Typ: Har får du en tröja eftrer Maria''
  ''Vilken Maria?''
  ''Maria 52''


Dagens grej (2) av Minna och Lovisa

Minna och Lovisa har precis vart på mattelaktione. Det är Fredag och dom är väldigt flummaga av sig. Dom måste gå upp en våning för att komma till skåpen och när dom är på väg upp ser dom en ask.
  ''Titta! En läkerol ask, vill du ha?'' säger Lovisa.
  ''Jo, visst.'' svarar Minna.
Dom fortsätter upp för trappen och till deras besvikelse upptäcker dom att det var ingen läkerol, det var en tampong ask...

 Dagens grej (3) av Minna och Lovisa

 Minna och Lovisa är på köpis och shoppar julklappar när Minna kollar in en affär och ser någonting. Hon stannar och ropar:
  ''Hello Kitty!''
  ''Var?'' Frågar Lovisa och tittar sig runt.
  ''Vet inte!'' svarar Minna och vandrar sedan iväg.