Minna

Tänker inte komma med massa ursäkter varför jag inte bloggat på ett tag.

Kategori:

Veckan har rusat förbi i hög fart.

Måndagen - inget speciellt, skola träning

Tisdagen - Skola, slappa och sen vart det repa på kvällen. Första gången Hanna var med så nu ska vi försöka träna upp henne ordentligt : )

Onsdag - STUDIEDAG!! Och vad gör man då? Jo man går till skolan ändå. Jag vet, jag vet, det låter hur nördigt som helst men hade ju ändå inget att göra och jag ville faktiskt träffa lite kompisar. Det var ju även lite folk man inte ville stöta på som man gjorde, men ska inte klaga för överlag så hade jag det trevligt : ) Dagen fortsatte med utekväll med laget. Började på American takeaway med all you can eat, lite intervjuer hände ju också. När vi hade ätit klart vandrade vi till strömvallen där det vart fotboll, gif-gais. Synd bara att det vart 0-0, tyckte att gif kunde fått vinna när vi var där fakstiskt, men vad ska man göra då? Alla gånger blir dewt inte som man vill.

Torsdag - Sovmorgon, slappa skoldag som avslutades med film på Engelskan. Kikade på Grease, ovanligt att det blir den? x D Efter skolan vart det mer slappa och sen träning på kvällen.

Fredag - yttligare en sovmorgon. Matte. Kontaktlärartid. Svenska. Lunch. Sista lektionen för min del var historia. DE andra hade orientering, men jag och Emma skulle på uttagning för skollaget i fotboll. Till våran förvåning så var det endast tio stycken som kom dit, vi som trott att det skulle bli värsta kampen om platserna, men nejnej, alla som var där kom med. Kanske kände lyckan då jag, hade inte direkt min bästa träning om man säger så. 3/10 är första matchen mot Tierp, får se hur det går.

I brist på annat att göra

Kategori:

Var på hockey med Lovisa på eftermiddagen idag, Valbo mot Linden. Matchen slutade med seger för Valbo, 9-4 : ) efter matchen sprang vi på Tor och Patrick, trevlig, trevligt. Och sen så mötte vi Hanna när vi åkte hem. Väl hemma så ha det bara varit slappa och film. Kollat på 300, riktigt bra var den. En del råa scener, men rikigt bra eftersom att man får en bra inblick hur sjukt samhället var uppbygt på den tiden.  Borde egentligen kollat på den för två veckor sen när vi höll på med antika Grekland, men då hade jag ju inte köpt den än. Sen fanns ju alltid den där tanken att jag inte skulle fokusera på filmen, för när jag kollade på Alexander den store så fokuserde jag inte alls och filmen var då inte så bra. Menmen, den här gången var det svårt att inte kolla, riktigt spännande var den. Fick middag av styvsyster idag eftersom att föräldrarna våra är i Sthlm. Trodde dock att jag skulle bli ensam hemma, men just nu är det fullt hus här, jag, Jessi, Markus, Johan och Petra. Fast tror att alla kommer åka till Hille snart eftersom att de ska sova där, så blir kanske ensam hemma ett tag i alla fall. Nu sitter jag och kollar på Charlie's angels i besperat behov av en actionkomedi. Behöver lite nya filmer!! Har ju sett alla hur många gånger som helst... men nu är ju problemet att jag inte har några pengar, då är det lite svårt att införskaffa nytt. Och om jag får några pengar framöver så måste jag ändå spara dom eftersom att det är HSM3 premiär 22/10 och den får vi ju inte missa! Sen måste jag börja spara pengar nu om jag ska kunna köpa julklappar åt alla, är ju snart bara tre månder kvar till jul : |


Och justja, sitter och lyssnar på Aldrig ska jag sluta älska dig nu, fick den av Lovisa : ) <3

äpplen, bullar, film och hockey

Kategori:

Gårdagen var riktigt trevlig, spenderades med far och styvmor. Började med att jag och Monica plockade upp alla äpplen och gick ut och matade gamla Danne : ) Sen satt vi ute i solen nån timme innan det vart in och baka bullar med far : D Gott,gott,gott med bullar vill jag ju lova. Jag och pappa har ju typ inte bakat det sen vi bodde i våran lilla etta på hemvärn, så man fick ju lite minnen tillbaka. Det var väl ungefär vad som vart gjort under dagen, resterade delen av dagen vart ta det lugn och äta bullar och kolla på film : ) Efter maten kollade vi på Wildhogs och sen Sing-a-long. Kom på att det var nån som hade sagt att de trodde att Magnus var som Jonas Gardell fast en yngre version ( hade känt besvikelsen när de fått veta att han var hetro ), lite kul när man satt och kollade när man hade det i bakhuvvet x D Och vad go han var när han sjöng "aldrig ska jag sluta älska dig", nån som kan skicka den låten till mig? (A)

I
dag så har man vart allmänt seg och bara suttit vid datorn och tvn. Fick se fars intro till Dalecarlia-filmen. Funfunfun! Fick också veta att han hade extrema problem eftersom att han hade typ slut på speltiden och då hade han inte ens börjat lagt till finalspelen... känns inte så bra det, menmen det är inte lätt alla gånger. Nu sitter jag och kollar på Casanova ( Heath Ledger <3 ) och lyssnar på musiken från Crybaby, tror jag ska kolla på den nu när Casanova är slut. Efter tre nån gång så kommer goo och så ska vi fara på hockey nere på sportis : D

Ännu en vecka avklarad

Kategori:

Torsdagen började med sovmorgon. Skoldagen började med historia. Läxförhör på romarriket, som tur var hamnade jag i sista gruppen så jag hade 40 minuter (ungefär) att förbereda mig på. Kändes ganksa behövligt eftersom att jag inte tränat något på onsdagen. Dagen fortsatte sedan med språk, glosförhör och sen lite uppgifter. Sen lunch och då ser man ju Lovisa, hon kommer och sätter sig vid bordet mitt emot mig, men inte ser hon mig inte! Men dock efter ett tag så ser ju raringen mig ; ) Dagen fortsatte med matte, men det vart bytt mot SYO-info och eftersom at det slutade tidigare så började vi engelskan tidigare och dagen vart då kortare : D hann precis med bussen också. Sen fick jag hem och ta det lugnt innan träningen började igen. Skönt att vara tillbaka, trots att hälen krånglar som bara den... hoppas bara att det inte är nått allvarligt. Plus att man fick en smäll på benet, resulterade i blåmärke och knäont. Menmen, ska väl inte klaga för mycket. Blir ju inte bättre för det.


 Sista dagen i skolan gick förbi ganska fort. Började med sovmorgon till  10.20, matte och sen svenska. Gick hur fort som helst och så skulle man äta mat sen. Stolt över mig själv att jag åt fisken istället för att ta yogurt eller sallad. Dagen fortsatte med historia och nu var det dags för "pro et contra". Ämnet var katolska kyrkan under medeltiden. Dock lite fel av mig att välja att vara contra eftersom att jag själv är pro på den delen. Var dock ganksa kul att köra det. Min contra grupp var jag, Andrés och Ellen, domare Johan och Rebecka, pro var Moon, Anna och Erika. Kul som bara den vill jag ju lova xD Hela pro gänget var på typ höga och under våran debatt kom vi till en punkt där Erika utgav sig för att vara messias. Sen i slutet av debatten upptäckte dom att jag var pro egentligen så då försökte dom swappa mig emot Anna ; D I alla fall, efter domen var slutställd så var det ganska jämnt mellan oss. Marika for hem för att sen åka till Orbaden och dagen avslutade med idrott. Körde lacrosse. Till en början var jag ganska besviken, men vart roligare än jag tänkt mig. Vårat lag var klart det bästa! Bestämde mig att inte duscha i hopp om att vi skulle hinna med Forsbacka bussen eftersom att vi slutade tidigare, men of course not. Ringde till far och frågade om jag kunde hoppa av vid köpis eftersom att jag behövde köpa en mössa och vantar, så det vart så istället. Hittade förestående på stadium, känns bra att ha det fixat. Sen fick jag hjälpa far att köpa lite mat och ingredienser eftersom att han och jag ska baka bullar imorn : D Nu är det bara slappa tills det blir middga, då kommer Sandra och Fredrik så kommer troligen behöva sitta där ute nån timme då.

Två dagar förbi.

Kategori:

Tisdagen innehöll ovanligt mycket. Vanligtviss är det skola och sen hem. Igår var det först skola. Hi, Matte och sen orientering. Jag och Marika tog alla kontroller, gick riktigt bra faktiskt : ) nackdelen är ju att jag måste springa ensam nästa gång eftersom att jag siktar på MVG : / Förhoppningsvis går det bra i alla fall. Efter orienteringen vart det buss tillbaka till Vasa där det vart mat ( Chickenbits ; ) ) och tyvärr så hinner ju inte Marika med Forsbacka bussen så hon tar Valbo bussen och fick ta sig en titt på vår lägenhet. Efter att Marika hoppat på Forsbacka bussen så gick jag ner till Sofiedal där jag fick vara hjälplärare åt Tor. Gjorde klar hans Sv-uppgift och sen vart det snacka om allt och inget som det brukar. Goopojken gav mi glift hem och det vart duscha, byta om och sen ner till skolan igen där jag skulle hjälpa Hanna med Sv, men eftersom at hela skolan var låst så väntade jag på henne och vi gjorde uppgiften hemma i stället, gick ju liksom lika bra det ; ) Vi hann glra klart uppgiften, stressa i oss lite pannkaka och efter det var vi tvungen att skynda oss ner till Soffan eftersom att jag skulle möte Nicke 17.45. Kvällen fortsatte med 2h30min repning, skönt att vara tillbaka faktiskt.


Onsdagen har känst relativt segt. Började med svenska. Språk. Historia. Lunch. Engelska. Sen hade vi tur att vi fick sluta tidigare från engelska, men otur för om jag inte hade åkt med Marika utan tagit nästa buss hade jag fått åkte med LOVISA!! Ack,ack, så det kan gå... Men jag och raringen ska i alla fall ha filmkväll på fredag vi och sen kolla hockey på söndag ; D När jag kom hem från skolan vart det lite omändringar i dagsplanen. Bestämde mig för at sova hos far idag, så sitter här nu. Skulle stanna på köpis en snabbis innan vi skulle hem och när vi åkte förbi busshållsplatsen var den någon man kände igen där. Men den jag kände igen var den person jag inte kände av de två, men bakom henne såg man hur han spretiga hår syntes : P Annar skulle jag inte vart säker på att det var dom. Den när jag och far gick in på COOP säger han "hejade då på Hanna?". Inte hade hade jag sett henne inte, och viste ju inte vilken av Hannorna det var så backade sakta ut genom dörren och ser hur BP kommer springande emot mig med öppna armar och en Stenberg i hälarna. Blev lite snack innan de skulle fara vidare och när jag kom hem funkade ju inte fjärrkontrollen till DVDn så hamnade här i stället : P

helgen

Kategori:

Fredag

Skolan gick förbi ganska fort. Efter det så tog jag och Marika oss ner till stan. Vart mat på nian och sen lite pengaproblemen, och sen slutade det på SF. Var och Kollade på Patrick 1,5 (Y) bra film det! Brukar inte kolla på mycket svenska filmer, men den var riktigt värd det : D Och man märkte ganska tydligt att det här med bögpar är väldigt nedtonat. Man märktes det på reaktionerna från hela publiken. Om det skulle vart en tjej och kille, tjej/tjej burkar reaktionerna vara helt annorlunda. Satt bredvid en "macho" kille och han klarade inte av att kolla han. Satt med tröjan för ansiktet och hoppades att det skulle sluta, han x D


Lördag

Försökte sova ut, men sov väl sisådär så om jag vart utvilad vet jag inte riktigt. Men efter det vart det i alla fall kalas hos mormor och morfar : ) Inte så kul, men var väl kul att träffa släkten igen. Vi var väl runt femton pers och jag umgicks med en.. : P Var mat, färg-fia, fika, ut och gå, sen lite tv och hem. Som sagt, inte den roligaste dagen...


Söndag

Förmiddagen var lugn sen på eftermiddagen hade vi vår sista seriematch mot Högbo/SAIK på Norra IP, slutade 2-2. Efter det vart det bara hem och hämta sig en tjocktröja och efter det så åkte man ner till Soffe där hela gamla gänget var samlat för fotboll (igen!). Riktigt trevligt att träffa alla igen. Saknat alla som bara den <3 Vi spelade väl en två timmar sen skulle de låsa grindarna så vi fick ta oss vidare till nästa plan, men fanns ju ingen belysning så det vart först snacka runt en halvtimme, efter det gick vi upp till en gatulyckta där vi stod och passade med varandra i stället. Tor gick igenom lite basgrejor med mig inom tennis eftersom att han skulle lära mig det ; D Lovisa gick iväg ett tag hon och snackade med nån kompis till henne. Fler och fler åkte hem, runt nio var folk kalla och trötta så skildes åt. Tor och Emelie skulle åt samma håll som mig så fick ju vara social med dom ett tag till. Emelie lämnade oss efter ett tag och jag och Tor stod väl och snackade i 1,5-2h innan han vart tvungen att åka. Saknat att stå och snacka med han, så det var kul att ta igen lite : )


Måndag

Ont som bara den i benen efter igår! Tror jag fått en smäll elr nått på vänster ben för jag kan inte vinkla fotleden framåt utan att hälsenan smärtar... : / Hoppas att det ska gå över fort, har lite för mycket trappor i skolan för att kunna ha såna problem!  I alla fall, följde med Tor till skolan imorse. Var väl där runt 40min innan det bar av till bussen. Första lektionen var historia (på 400!) och läxförhör, som jag inte tränat på... Efter det två timmars lunch, inte speciellt kul och efter det språk. Joel, Filip och Sam vart irriterade för att vi to "deras" platser. Elr var Joel som sa åt oss i alla fall : P Skulle fått böcker idag, men skolan hade inte beställt tillräckligt med böcker så jag har inte fått nån än... Efter en ganska seg lektion så slutade vi. Skulle till Soffe eftersom att jag skulle gå hem med Tor slutade med att vi stod och snackade 2h vid skolan, sen vi skulle hem så slutade det med att jag, Hanna och Tor stod och snackade 1,5-2h till : P Efter att de for hem så har jag bara suttit hemma och tagit det lugnt. Kändes smartast at inte gå på träningen idag så att jag kan vara med på idrotten imorn, trots att orientering inte är det roligaste som finns.

Matte före träning... : /

Kategori:

Idag var det skolfoto i skolan, typ första gången på några år då jag brydde mig om vad jag hade på mig x P Och vet ni vad?! JAG BEHÖVDE INTE SITTA : D happieness på hög nivå kan jag ju lova, trodde verkligen att jag skulle sitta i år också. Hann dock inge se så mycket på porträttet, men hoppas att det blev hyfsat i alla fall, men sällan att man blir det på skolfoton så förväntningarna är låga. För övrigt har dagen vart bra, ska dock inte gå på träningen idag. Känner att jag ska vara hemma och arbeta lite matte. Ligger ju inte efter eller nått, men om jag ska klara av att tenta av den och få bra betyg så måste jag jobba mer med vissa saker.

 Snart ska jag ge mig av till far, imorn blir det skola och sen bio med Marika : D Patrick 1,5 blir det för vår del, hoppas att den är bra. Brukar aldrig gå på svenska filmer, men ibland måste man ju bryta gamla vanor. ; D

Motivationen ligger på noll

Kategori:

Skoldagen var väl okej tills man fick veta att vi var tvungna att stanna kvart i skolan pga klassråd. Vi skulle slutat 12.00 men vi lära vara kvar till 15.00!! På två och en halv timmes rast gick vi och bytte Marikas jeans och provade skor och mössor. Jag hittade en skottrutig hatt och en vit mössa, men var dock inge inköp eftersom att min plånbok låg i skåpet och det var ganska bra det, annars hade det blivit dyrt. Efter att vi vart på stan gick vi till skolan och gjode läxor. Har hi-frågor, en-uppgift och sp-glosor till imorn : S (klar med allt utom spanksan) Efter klassrådet så kunde jag välja mellan att gå på lilith mötet eller åka hem. Valde att åka hem. Visst, lilith är tilltalande, men vill inte riskera att tappa mina betyg pga det så skippar det. Fick åka hem med Marika i stället för att åka på bussen, så det var skönt i alla fall. Väl hemma så vart det inte mycket tid till slappa, hann kolla mailen sen så mat och byta om ungefär. Var ju tvungen att ta cykeln till träningen eftersom att Elin inte skulle dit. Kände dock inte för att träna idag och när man satte sig på cykeln så började det regna, inte en bra motivation kan jag ju lova. Ingenting verkade funka bra för mig på träningen heller, men jag gav inte allt under träningen och det kan ha mycket med det att göra. I helgen är sista matchen så man får ju faktisk skärpa till sig lite nu.

Ska jobba lite på glosorna nu så att man inte får underkänt i alla fall.

sprota,sporta,sporta

Kategori:

Ingen sovmorgon idag, började med historia idag också. Matten var inställd eftersom att vi skulle lyssna på info om föreningarna. Trevligt,trevligt var det : ) Killarnas verkade roligast (verdani?) men där får man ju inte gå med ... : / Men lilith verkar ju vara nått för mig, men känns lite wierd att börja där, för man känner ju ingen : O sen kanske jag ska gå med i ggik, får se hur det blir med det. Lilith har årsmöte imorn i alla fall, så får väl gå och kolla då. Fast vi slutar ju tidigt eftersom att engelskan, men kanske stannar ändå. I alla fall, idag på idrotten så fick man välja mellan orientering elr att ha genomgång av kartan med Peter, valde orientering jag trots att det suger. Spöregn och ny karta, kändes inte bra.. var helt förvirrad i början, men efter ett tag funkade det : ) Vi hittade 6 / 10 kontroller ( orkade inte springa ända till Gustavsbro heller!! ) Efter orienteringen vart det mat, buss, sen drog jag ser till Soffe och sprang i spåret. Gjorde eget konditionstest och har ju försämrat som bara den, men får ha inräknat att jag har vart förkyld ett tag nu också. Sprang på 18 minuter... efter det gick jag en sväng in på skolan. Träffade lite 9:or, funfunfun! : D Gick runt lite med Emma tills de andra slutade. JUSTJA, den där jävla skolan måste ha nått emot oss 92or!! När vi gick i nian och skulle få förtur i alla skollagen då lägger dom ner det. När vi slutar så tar dom upp dom igen!! Hur elakt är inte det?! : (  Hjälpte Ann att leta runt lite efter Stefan sen, slutade med att jag var med på ungefär halva motionsidrotten. Har sportat ganska mycket idag känns det som. Sen vart det hem och duscha, skulle ju träffat Nicke och Alex, men vart inget av.

Kortversion av måndagen

Kategori:

Sovmorgon - förtörd av brännsåren! Fy för konstgräs...

historia, romarriket.

Lunch / Shopping - Marika köpte ett par jeans, jag köpte inget

Spanska - slutade tidigare, mer sånt Alejandra : ) (Y)

Fika hos farmor och farfar

Shopping med farmor - införskaffade nytt till skolfoto : )

Hem

Slappa

Träning

Imorn ska man trägga Alex och nicke och det blir snacka om Amity igen, får hoppas på det bästa : )

Nu har jag vart så där duktig på att blogga igen *host* NOT!

Kategori:

Menmen, ibland har man ju annat för dig än att sitta vi datorn. Om jag inte hade det, vad skulle jag då skriva om ^o)


På Torsdagen kom Tor hem från Big-lägret så fick träffa hen en snabbis, trevligt trevligt. Inte sett han på länge kan man ju säga.

Fredagen började bra med längre sovmorgon än vanligt : D behöver inte gå på resursmatte och kontaktlärartiden slapp man också. Lektionerna började 11.05 och då skulle man skriva en spökhistoria, inta fan kan jag det inte! Är liksom inte my kind of stories. Lyckades väl få ihop nått halvdant som vi sak läsa upp på nästa svenska lektion. Kommer känna sig hur idiotisk som helst... Aja, måste väl göra det ändå. Sen efter en lektion var det lunch. Sen historia och efter det idrott. Gick först till norra där det inte fanns någon lapp om att vi skulle vara inne så fick vandra bort till nynäs. Bytte om. Gick ut och så tre minuter senare bestämmer sig id-läraren att vi ska vara inne istället! Bara ta sina grejor och gå... när vi kom fram fick vi i alla fall göra nått kul. Vart boxersice ( elr hur det stavas x D ) När skoldagen var slut så kom boisen in till stan och vi gick på BabylonAD. Var inte världens bästa film, men den var bra. Är en jävla sucker för Vin Diesel så kanska var därför jag yckte den var bra. Det vet man ju aldrig ; )


Bra början på helgen också. Tor jag och Robin tog oss en tripp till Parkbadet, vart där 3,5 timme. ( gick på stan med Tor i en timme före också )Fick lite blåmärken, men annars så var det bara trevligt. Enda undantaget var väl att killarna mobbade mig pga av min längd hela tiden! Kan inte rå för att jag ser ut som en dvärg bredivd dom, kan jag? De är fan två meter långa typ : | ( 1.85, 1.93) Efteråt for vi hem till mig och tråkade. Spelade age of empires och gabriel knight ( fatt dock inget av GK ). Kvällen tog fort slut och innan jag gick och la mig fick man ett samtal från Jidde, matchen är fram-flyttad, börjar 12.00. samling 10.40, jag som ville sova!


Söndagen började ganska segt, sov inge bra i natt... menmen, gick väl upp runt nio och åt frukost och sen satt man vid datorn tills tjugo minuter innan samlingen. Var ju tvungen att packa och sen for vi iväg. För en gång skull var vi inte sist : P Matchen utspelade sig på Träffen mot sätra. Den här matchen var extremt betydelse full för om vi förlorade den skulle vi inte ha nån chans att komma etta i serien. Första halvlek var kass, gick inge bra. De fick tag på bollen hela tiden. Andra halvlek vart det lite skillnad och när det var tio minuter kvar så ledde vi matchen med 4-2. Tio minuter kvar. Tyvärr så började vi slappna av och det defensiva spelet räckte inte till. Med bara någon minut kvar på klockan tröck de in 4-4 och det vart slutresultatet. Känns väldigt surt, men vad sak man göra. Ibland går det inte som man vill. Och är lite sur på mig själv att man har vart sjuk den här veckan, kunde inte prestera i närheten av 100% hela tiden och idag behövdes 110% matchen ut. Sen har man två stora fina brännmärken efter konstgräset.


Men dagen har ju blivit bättre. Robin hade lyckats ta sig till träffen och kollat på oss, så fick räffa han idag ( igen ) och nyss så kom Alex in på msn, började snacka lite med han om Amity och nu ser det ut som om jag kanske kommer tillbaka. Ska träffa han och Nicke på tisdag så ska vi snacka lite närmare om det, hoppas i alla fall på att vi kan dra igång det igen. Saknar musiken, saknar pojkarna.

Bio med honey igår : )

Kategori:

Igår gick förbi ganska fort. Skolan slutade 12.10 och sen tog jag, Marika och Evve oss ett litet pass i gymmet. Kanske inte det mest välförsedda men det duger i alla fall ; ) Sen vart det lunch på skolan och vi hade ju missat bussen så fick vänta, men inte kom det nån buss och självklart så gick ju inte bussarna till Fba just då : O menmen, slutade att jag och Marika tog valbo-bussen och så hoppade hon på 1an i valbo i stället : ) Efter det han jag ungefär hem och vända. Hämtade pengar och sen tog jag en sväg förbi tempo och köpte lite halstabletter. När jag kom till vasa räknade jag lite matte i väntan på att Lovisa skulle sluta och när hon var klar för dagen tog vi oss en sväng på stan. Vart mat på nian och sen så gick vi runt i lite affärer. Lovisa hittade ett par skor hon ville ha och jag hittade ett par Björn Borg stövlar, men ingen av oss hade pengar så gick därifrån tomhänta. När vi kom till bion så vi till att skaffa oss medlemskort ( fattar inte vrf vi inte har skaffat det tidigare : S ) och lyckades även få tag på Tor, med lite hjälp av Gustav : ) Jag och Lovisa hade ju hoppats på att vi skulle vara ensamma i salongen och ett tag verkade det som om det skulle bli så, men efter att tag dom det lite folk.. men inte var vi många inte : P Var på Get smart. Bättre än jag förväntade mig (Y) men förväntningarna var ju låga, men rolig var den kan jag lova. "her sister's such a bitch!" xD helt oförväntat kan jag ju säga, haha : ) Och nu kändes det ju lite mobbat eftersom att vi är van att gå på sena visningar, när filmen var slut var klockan åtta och det var fortfarande ljust ute, fy vad mobbat det kändes : P

 Idag har det vart ganska lugnt. På lunchrasten vart det ut och gå med Marika och Evve. Efter det var det bara en lektion kvar (engelska) och där fick man sluta när man hade gjort klart diagnosen så vart bara en 30 minuters lektion då. Trevligt, trevligt : ) Förkylningen börjar lätta, men får inte träna ikväll, hoppas dock att det går att göra det imorn. Och snackade med Fredrik och kommer troligen få spela i helgen : ) så om den här förkylningen inte ger sig blir jag sur kan jag ju lova! Så får se vad som händer i stället för träningen i kväll, Lovisa kanske skulle på hockey och följer nog med henne i så fall annars får man väl sitta hemma och nörda lite. Kan ju alltid försöka att få höga betyg i år : )

Och justja, har hittat nån att gå på Babylon AD med : D lyckades få med mig Hanna Tor och Robin så sak gå på premiären på fredag : )

tillbaka till bloggen

Kategori:

Har inte skrivit på en evighet, får se om jag kommer ihåg det nu i fortsättningen : P Bestämde att jag skulle dissa datorn förra veckan dessutom så att man kom in ordentligt i skolarbetet. Nu har i alla fall första vecka av skolan blivit avklarad och det känns riktigt bra och nu kan jag börja sitta här lite igen ; ) I helgen har det varit full fart. Lördan var jag först med Hanna någon timme och hjälpte henne med matten, sen på kvällen for jag med Lovisa till Elin där det var tjejkväll. Elin hade ju fyllt år i veckan ( Grattis i efterskott till henne, plus Eddi och Lovisas broder ) Jag Elin och Lovisa kollade på Pirates of the Caribbean 1&2 sen när vi kom till trean så ville Elin sova och Simone, Emelie, Moon och Ida ner och i brist på saker att göra satt vi och ritade krumilurer och skulle säga vad vi såg i dom. Värsta terapisessionen x D Elin hade riktigt filosofiska svar : P Gick väl och la oss vid fem tiden (?) och runt nio vart det frukost så vart inte mycket sova, men det är man ju van vid ; D Elva kom Lovisas moder och hennes bror och hämtade oss. Steffansons skulle till Uppsala dom och det vart ju ett bakslag senare på dagen så jag upptäckte att p93 hade match på åbyvallen : O Lovisa hann ju inte hem tills den började och Elin såg inte mitt sms (och svarade inte på mobilen eller hem) förens det var försent, så vart inge match för mig : / Och pappa har ju bestämt att han ska lära sig att spela Nothing else matters på gitarr så igår började han lära sig ( men inte gick det speciellt bra inte : P )

Sen till idag, följde med Hanna till Soffe på morgonen. Najs att träffa lite folk, men nu känner man hur bra det är på vara. Så mycket bättre skola! Var på Soffe en timme ungefär sen gick jag och Jonas till centrum där det vart buss in och dagen började med historia. En lektion sen lunch och då vart det ut och vandra på stan. Jag, Evve och Marika gick lite här och var och när vi hade vart på söder och hälsat på Linda så kom det än läskig gubbe så gick in och gömde oss på biblioteket. Gick sedan vidare och då stötte vi på han igen : p Kände igen oss gjorde han också så han undrade var vi hade tagit vägen x P sen gick han och la oss och vi hamnade på seafun och när vi skulle gå så gick han förbi så såg vi han igen : p Marika tyckte att han var lite rolig att lyssna på när han pratade med sig själv och vi mötte ju självklart han en gång till. Sen vart det en lite omväg när vi skulle tillbaka för att dryga ut på tiden. Väl tillbaka till Vasa var det lite kvar av rasten, sen spanska och buss hem : ) Nu är det bara dega och sen så blir det cykla till träningen. Hoppas att halsontet försvinner annars blir det inge mer träning för mig den här veckan : (