Minna

Platser, Människor, Ögonblick = DU

Kategori:

Tänk på hur ditt liv har sett ut än så länge.
På alla platser du varit. På alla människor du mött. På alla ögonblick du har upplevt.
Oavsett hur gammal eller ung du är så är det mycket att tänka på.

Det här är ditt gångna liv.

Tänk nu på det som betyder mest för ögonblicket.
Var är du någonstans? Vem har du hos dig? Vad brukar du göra?

Det här en ditt liv just nu.

Tänk nu på framtiden.
Var kommer du ta vägen? Vem kommer du ha vid din sida? Vad kommer hända?

Det här är osäkerheten.



Ditt Gångna Liv Detta är minnen, människor och upplevelser, goda som onda, men de finns där. Det här är det som har gjort dig till den du är idag. Det här är anledningen att du handlar som du gör. Människorna du mött har hjälpt dig att se välden från olika håll, men har du tagit tid att lyssna? Du har fått möjligheter, men har du tagit dom rätta? Och det du inte kunde bestämma över, har du accepterat det och gjort det bästa av situationen?

Mitt Gångna Liv Det är inte likt ditt på något sätt, men det är fyllt av precis samma saker. Men mina minnen, de folk jag mött och de saker jag upplevet. Vi har upplevet olika saker därför är vi olika personer. 

 Jag är ganska nöjd med mitt liv när jag ser tillbaka på det, men vad skulle jag annars göra? Jag kan inte dirket gå tillbaka och göra om det så det blir som jag vill. Men om jag ser på den person jag är idag, så är det någon av mina upplevelser jag skulle valt bort. Jag har svårt att acceptera mig själv och svårt att låta andra se vem jag är. Jag släpper in människor, men jag låter inte dom veta allt. Jag är ärlig och mig själv, men undviker att visa för mycket.

Ditt Liv Just Nu Det här är toppen av ditt gångna liv. Det har är vad dina val har resulterat i. Platsen du befinner dig på har blivit vald under din uppväxt. Människorna du har runt dig är dem du samlat på dig under ditt liv. Vad du brukar göra är något som dina tidigare val har låtit dig upptäcka.

Mitt Liv Just Nu Min uppväxt har gett mig ett bra liv . Jag kanske inte är den person jag önskar att jag var, men om jag kollar på mitt liv så skulle jag inte kunnat önska mig något bättre just nu.
Jag har mina vänner, som jag älskar över allt. Jag spelar fotboll på fritiden, vilket jag är mycket glad att jag gör. Jag har lätt i skolan, vilket jag ser som en positiv grej. Jag lever på en plats där jag trivs och mår bra.
 Men det här kan ändras närsomhelst...

 Osäkerheten
 Framtiden är något vi inte har någon kontroll över what-so-ever. Allt du har kan försvinna när som helst. Kanske är det ett av dina val som ändrar ditt liv just nu, men det måste inte vara så. Det kan vara någon i din familj, en vän, eller en kanske en främlings val som gör att ditt liv inte kommer se lika ut.

 Jag vill mycket utav min framtid, men jag vet inte om jag har modet att uträtt det. Jag vill resa mycket, jag vill vara skådis, jag vill hålla på med musik, jag vill hålla på me psykologi,  jag vill vara bättre på allt, jag vill vara bäst på någonting, jag vill träffa nya människor, jag vill vara med minna vänner, jag vill inte vara här,  jag vill hjälpa andra, jag vill känna mig behövd,  jag vill säga att jag älskar dig...


Jag vill, jag vill, jag vill.
Jag skulle säkert kunna säga jag vill flera hundra gånger till, men vad jag kommer göra är en helt annan sak.

- Tänk på vem du är - Tänk på vad du vill - Tänk på vad du vågar -