Minna

god morgon!

Kategori: allmänt

sen jag gick upp i morse har jag hunnit sola, duscha, blåst håret och är nu inne på att äta frukost, med andra ord har jag inte riktigt legat på latsidan. men är dock fortfarande riktigt trött och inte alls på partyhumör, så känna inte jättebra eftersom det är fest som gäller ikväll. delvis rickards fel då han kommer och rycker upp dörren när jag höll på att somna (eg skulle det vara låst, men dörren bestämde sig för att inte funka för mig). resultatet av väckningen blev iaf att jag inte kunde somna på 2-3h ung som dagen innan..

aja, nu ska jag äta klart och sen börja fixa mig, om ca en timme bär det av mot jobb!

avslut på dagen

Kategori: allmänt

väldigt trött nu måste jag säga, men har tagit mig igenom två jobbpass idag och det är ju helt klart ett plus. dock är inte humöret på topp, rickard har flyttat ut över helgen eftersom att han har sällskap på besök från sverige och jag som inte mår så psykiskt bra vill inte bo med någon jag inte känner, speciellt inte när detta besök kommer innebära alkohol 24/7. så väldigt snällt att rickard valde att fixa så jag fick bo kvar i mitt eget rum och inte tvingade på mig att dom skulle vara här hela helgen, men självkart är jag sällskapsjuk och vill att han ska vara här med mig. egoistisk much? haha.

avslutat kvällen med att suttit och kollat på biggest loser samtidigt som jag tröck i mig en tallrik med pommes och hamburger-dressing. ska snart sova, imorn blir det upp tidigt och fixa så mkt som möjligt för att slippa stressa sen på kvällen när jag ska upp på fest. försöka sova upp humöret lite kanske funkar?

god morgon!

Kategori: allmänt

uscha, sovit dåligt igen för första gången på flera dagar. och då är det den typen av dåligt då jag somnat jättesent (hade jag inte vart tvungen att släppa in rickard efter jobba hade jag somnat runt tio..) och sovit oroligt och vaknat hur mycket som helst, plus en massa mardrömmar på den! nej, inte kul alls.

nu, när jag måste gå upp, måste jag kämpa så in i helvete för att hålla ögonen öppna. skulle somna på max 1min om jag fick nu och säkertligen sova några timmar! men får jag det? nejnej, nu ska jag in i köket och fixa matlåda och frukost, sen fixa sig inför två jobbpass. JAG. VILL. INTE.

dagens "vill ha"

Kategori: vill ha


klänningar från lulus.com

bildbomb

Kategori: bildbomb

som sagt så skulle det komma upp lite bilder nu på kvällen och tada, här är dom!

re-cap

Kategori: allmänt

nu har haft en liten bloggpaus på några dagar, delvis för jag inte tycker det är så kul att blogga när jag inte har nå bilder att lägga ut och det har blivit många sånna inlägg eftersom jag vart så lat när det kommer till den fronten (gäller tyvärr detta inlägg med). men nu är jag tillbaka och ska även försöka få in mer bilder så det inte bara blir massa text :)

men ja, kan ju köra en lite snabb summering av vad som hänt sen senast, så blir det lite kompensation för jag vart borta. och sen ska jag försöka skriva på som vanligt, men kommer ha några hektiska dagar framöver, men ska göra mitt bästa!

söndag: blev en promenad till slut, dock blev det för mig själv. fördelen med det? jo, jag kunde knäppa massa kort och bestämde mig för att leta reda på en byggnad jag alltid ser när jag åker buss/bil hit från kongsberg, visade sig att det var högskolan precis som jag trodde. de har ett glastak som ser grymt häftigt ut när allt är tänt på kvällen och man åker på vägen som ligger på andra sidan en liten dal, därav att jag vart nyfiken på vad för byggnad det var. och som sagt blev det mycket kort, ska försöka få upp dem ikväll, då jag inte kör nå träning ikväll.

måndag: sista dagen som oanställd på ett bra tag, spenderades mycket till att slappa och sen vart det tänkt att jag skulle köra gym och pysselkväll, men det vart inte så. istället så plockade petter upp mig stax innan rickard slutade så åkte vi runt och pratade ett tag. när rickard slutade tog vi en tripp hem till petter och fredrik där vi fick se inköpen från petter och co. resa till danmark, en heeeel del alkohol vilket passar bra då fredrik och rickard har födelsedagsfest där i helgen!

tisdag: första dagen på nya jobbet, fick jobba inne och lär mig kassa. eg var det också tänkt att jag skulle fått en genomgång av butiken, men chefen hade fullt upp och istället la hon till två timmar extra till dagen då hon skulle ha möte med några andra för att försäkra om att hon skulle ha tid till mig sen. efter jobb blev handla nya jeans då mina gamla, kära pajade på måndagen.. nya iförskaffades på cubus, som alltid! på kvällen blev det också gym.

onsdag: som sagt, jobb och det blev lite mer än vad som stod på schemat från början. blev lite blandade områden, både inne och ute. och eftersom jag slutade sent bestod min dag bara utav att jobba och sen hem för att äta och sova.

och så idag: har kopierat och skickat papper hem till mamma som hon behöver. fått in ett litet gympass och solat. plus inne på min tredje maskin med tvätt, snart starta en fjärde och utöver det tvingat rickard att dammsuga samt att jag har diskat en del. resten av kvällen blir det ta det lugnt, ska bara se till att fixa mat om ett tag sen är det chill-mode för min del.

och anledningen till mycket slapp ikväll? imorn ska jag jobba först på nya jobbet och direkt efter det gå till tidigare jobbet och köra ett extra pass där. förhoppningsvis är jag inte för trött på kvällen utan ska försöka trycka in ett sista gympass innan festen på lördag. jobbar ju nämligen på lördagen med så hinner inte ta det på morgonen och tyvärr missar jag också grillningen som är planerad, men ska bli kul att festa lite nu när man tagit det lugnt ett tag.

250312

Kategori: allmänt

och vad händer det för kul här idag då? absolut ingengting!

egentligen skulle vi gått till tinnemyra idag också, sjukt fint väder och jättevarmt, vi hade tänkt ta en heldag där och sen hem och äta god mat för att sen avsluta dagen på gymmet. men rickard sover fortfarande.. och jag tyckte jag sov länge när jag vaknade vid elva? aja, dagen kommer helt klart inte se ut som planerad, vaknar inte rickard snart får jag väl ta en promenad för mig själv...

inte en slappdag

Kategori: allmänt

jobb för dagen avklarat. tagit mig en tuplur. snart så bär det av mot gymmet.

känns som för en gång skulle består inte mina dagar utav att ligga hemma i sängen och möjligtvis ett gympass.

onyttigheter

Kategori: allmänt

märks att man inte ätit godis på ett tag. efter gymmet igår gick jag och rickard en sväng på rema och plockade på oss lite gott, jag ville mest ha något för rickard har fortfarande inte gjort min kladdkaka.. och så vart vi sugna båda två på saker när vi gick runt, så blev en del gott.

sen när vi kom hem så orkade, iaf jag, ingenting. haha. blev så extremt mycket sött på nått sätt? och när jag kom och tänka på det har jag inte ätit godis sen i januari tror jag? jag har druckit läsk och ätit chips och bakverk, typ bullar och kladdkaka, samt glas den senaste veckan nån gång. men inge godis. och det märktes! vanligtvis får jag inte i mig en hel chokladkaka, men igår vart jag full efter bara tre rutor? utöver det klarade jag en djungelvrål och 3 fizzy bottles, men sen var det stopp, haha. aja, bra för då räcker det länge och även om jag är sötsugen så har kroppen vant sig att gå utan.

hemmakväll

Kategori: allmänt

blev det nå gym för mig igår? nej.
varför inte? först somnade jag när jag kom hem, men var fortfarande helt sjuk trött när jag vaknade. samt att jag har fått en inflamation eller något i ögat som gjorde sjukt ont igår! idag är det rött och svullet fortfarande, men gör iaf inte ont. bara hoppas det går över snart, inte kul och hatar att gå i glasögonen.

men får helt enkelt satsa på att det blir gym idag. eftersom vädret är helt underbart hade jag gärna gått ut på promenad, men nu kan jag ju inte ha mina solglasögon eftersom jag måste ha mina egna glasögon på, så blir sjukt jobbigt då. men får se hur det blir.

hemma från jobb

Kategori: allmänt

var kanske inte jättepigg på att gå till jobb imorse eftersom jag sovit så dåligt, men tur nog så var det mycket nya varor som skulle prisas och ställas ut i butiken, vilket jag hoppats på då det inte är så ansträngande när man är trött. självklart blev det lite jobba i kassan med, men vart lite blandat så dagen gick förbi ganska så fort.

nu ska jag krypa ner i sängen och kika film hade jag tänk, kommer troligen somna en sväng med, men kan ju vara en fördel om man ska orka upp till gym sen. måste ju röra lite på mig nu iaf, kan inte gå och bli lat inte!

220312

Kategori: allmänt

sovit asdåligt. verkligen pissig natt för min del som gick ut på att somna, drömma mardrömmar och vakna. men lyckades ofta somna om ganska fort, nackdelen med det var att jag började drömma mardrömmar direkt igen och vaknade snart upp. och jag inbillade mig att jag inte kunde drömma mardrömmar varje gång jag somnade om, så därför valde jag att inte gå upp tidigt utan försöka några gånger extra. men de var förjäves och nu ger jag upp, behöver inte gå upp förens 9.30 men det är inte värt det, för blir bara tröttare och mår sämre av alla mardrömmar..

så "god" morgon är det väl inte för min del, men hoppas ni andra har det iaf!

oh ah silfverberg, säg oh ah silfverberg!

Kategori: allmänt

brynäs vann och nu är det semin som väntar, häääärligt! och att silfverberg presterar är ju helt underbart, kom ihåg när jag började gå på hockey att jag föll för han direkt, grymt duktigt kille och kul att se hur grym han blivit över åren. dock är det ju lite surt att inte kunna gå på matcherna när man är här borta, men hejar på dom här bortifrån och håller tummarna att det går vägen. det här tar vi brynäs!
gaaammal bild från fan-corner :)

210312

Kategori: allmänt

dagen idag har verkligen vart hur tråkigt som helst och har alltså inte så mycket kul att uppdatera om. men ja, efter frukosten blev det promenad och efter promenaden har jag bara legat hemma. försökt sova lite, misslyckades. kollat lite på scooby doo, men vart uttråkad så provade för ca 3e gången att försöka somna. gick inge bra då heller. installerade "scooby doo: monsters unleased" på datorn och tänkte att jag skulle underhålla mig med det, tyvärr märks det väldigt tydligt att spelet är utformad för yngre barn och var allt utom kul.

så ja, i brist på saker att göra har jag stoppat in en pizza i ugnen som jag snart ska trycka i mig och hoppas på att jag kan få lite inspiration om vad jag kan hitta på. imorn blir det nog lite bättre dock, så blir det jobba och gym. och nu kom jag på, då betyder det att jag kan fördriva 20-30min med att måla om mina naglar efter pizzan. haha, alltid nått.

pannkaksfrukost

Kategori: allmänt

var ju tänkt att jag och rickard skulle ta oss en tripp upp till gymmet på morgonen, men vi var båda så trött och somnade om nästan direkt när larmet hade gått. och efter tre försök att väcka oss så kändes det som larmet inte hade mycket effekt. med andra ord så skippade vi gymmet..

men istället för pannkakor till lunch så kunde vi ta det till frukost, inte helt fel inte! jordgubbar, chokladsås och nygräddade pannkakor, mums.

snart är det sommar

Kategori: allmänt

man märker att det börjar bli varmare ute och nu säljer alla affären i princip jordgubbar, känns verkligen som sommarkänsla och så himla gott! så nu har jag laddat upp med två förpackningar för när jag kom in på rema såg jag att en förpackning kostade 10kr mindre än vad de gör på andra ställen. gott att sitta och äta på när man blir sugen, hellre det än massa godis just nu.

fram och tillbaka

Kategori: allmänt

vaknade hyffsad tid idag och planen var ju att jag skulle upp till gymmet, men kände mig inge pep alls. bestämde mig att gå och fixa frukost ändå och sen vila lite innan det var dags att rör på sig. men så kände jag mig väldigt slut och inte jättepigg på att gå upp till gym. så klicka lite på datorn, slog igång the biggest loser och kände mig lite mer sugen igen. gick och klädde på mig, men fortfarande helt slut så gick och la mig i sängen igen. då upptäcker jag att internet har lagt av.. då var klockan 9.30 och planen var att gå till gym vid 10.00.

så under den tiden velade jag fram och tillbaka om hur jag skulle göra, men bestämde mig att jag är lite för slut idag för att köra dubbelpass igen. och rickard hade gått och hämtat nyckeln till den andra internetuppkopplingen som finns i korridoren (det vi sitter på lägger av nästan hela tiden nu..) , så alltså kom internet tillbaka och jag blir hemma och tar det lungt på dagen idag. funderar på en promenad även om vädret inte ser bra ut alls, sen blir det gym ikväll när jag laddat batterierna!

träningsdags

Kategori: allmänt

än så länge har jag hunnit med ett gympass idag och som det ser ut i nuläget blir det ett till pass senare idag. vissa delar av kroppen märker man att det händer nått, man orkar mer och det börjar smått komma fram muskler. sen att man har vart onyttig ett bra tag märks också nu när man kommer igång, man blir ju helt klart pluffsigare i början innan man börjar se resultaten så nu gäller det bara att kämpa vidare!

nu sitter jag och kikar på biggest loser och väntar på att mina mackor ska bli klara. och ja, jag tänker inte direkt gå och bli supernyttig nu direkt, god mat kommer det fortfarande bli ett tag framöver. men det nyttiga kommer ju sakta men säkert det med.

vilse i skogen

Kategori: allmänt

blev en tur till tinnemyra idag, tyvärr så glömde jag kolla batteriet till min kamera så när vi var halvvägs dit (ca 30min promenad i konstant uppförsbacke må jag tillägga) så upptäckte jag att det laddat ur sig och vägrade funka. snacka om besviken tjej.. aja, snodde en halvtaskig bild på mig från rickards mobil och en som jag knäppte med min mobil, så det inte blir helt tomt. hade blivit flera, men rickard foto-skills behövs lite mer träning, yttligare en anledning att jag var så besviken för de grymma detaljerna och ljusen som kunde fångats på bild är helt borta.

men ja, blev en trevlig dag i skogen iaf. förutom att vi lyckades gå vilse i ca 30min, inte kul! hittade en stooooor fälla, inte helt säker på vad den var menad att den skulle fånga, men inte roligaste tiden med tanke på att jag tjatat bra länge att jag ville vända innan och var redan orolig. så blev virra runt då vi inte hittade tillbaka till stigen igen, hade dock någolunda koll på vart vi skulle så till slut hittade vi tillbaka.

nu ligger jag hemma i sängen och slappar, ska snart gå och hämta lite rester från gårdagens dessert till rickard och funderar på att köpa hem nå god mat till mig ikväll.

gårdagens kvällsmål

Kategori: allmänt

hemmagjort chokladsås, färska jordgubbar och vanlijglass, muuuums!

170312

Kategori: allmänt

vädret har gått och blivit dåligt igen, eller ja, idag har det iaf bara vart moln och blåstigt. resultatet har blivit att jag har hållt mig inne och umgåstts med rickard/klickat på datorn mestadel av dagen. tror dock det behövdes, min kropp känner sig väldigt sliten efter träning den här veckan, benhinnorn bara skriker så fort jag går typ och vart hur trött som helst.

men nu har det iaf hänt något mer, vi tog en sväng ner på rema för att handla mat så vi kan laga mat, ikväll står ost- och skinksås på listan, mums! vart sugen på det hur länge som helst nu, så ska bli gott. sen senare ikväll hade vi tänkt ta oss en promenad, ju mindre förkyld rickard känner sig desto mer rastlös blir han ju.

imorn hoppas vi på att det blir bra väder igen och att rickard känner sig riktigt pigg för då hade vi tänkt ta oss en tur upp till tinnemyra för en långpromenad. var ju där förra året och var riktigt mysigt, kanske kan få knäppa mig lite nya finna kort till bloggen också :)

ut och rör på benen

Kategori: allmänt

var helt sliten i kroppen idag, gick med andra inte jättebra på gymmet och promenaden hem var inte en dans på rosor. ont, ont, ont! men har haft en lugn dag utöver det och sen eftersom sjuklingen kände sig väldigt rastlös och behövde schampo blev det en liten promenad på kvällen iaf. så ca 50min promenad och även om det var kallt som fan pga det blåste så mkt så var det ändå trevligt.

fick även 6st galjar av rickard, mycket behövligt och snällt! samt att vi stannade och köpte mat så jag slapp laga, sen extra plus eftersom rickard bestämde sig att bjuda på det. så även om jag inte fått min kladdkaka som planerat så ska jag inte säga att jag klagar alltför mkt just nu ;) imorn blir det tvätta upp resten och försöka få upp lite av alla kläder på galjar också så det kanske blir lite ordning!

nått sånt här hade inte vart helt fel, hade helt klart underlättat att hålla ordning på saker och ting!

160312

Kategori: allmänt

lite beslutsångest hur jag tänkte göra med gym idag, men är väl bäst att pallra sig upp ändå. solen skiner iaf, så får passa på så länge det är väder att vara ute. ska se till att kasta in en maskin tvätt först så man får lite rent. hade vart skönt att tvätta sängkläderna, men eftersom jag inte ha något att byta med (mitt extra påslakan hänger över ett fönster då sjuklingen klaga på att det lyste in) får de vänta till imorn så får det blir klädernas tur den här gången.

what a difference a year can make

Kategori: allmänt


försöker komma på nått roligt att göra, är extremt uttråkad samtidigt som det känns som värsta ansträngningen att ta tag i något. så vad gör man då? jo, klicka runt lite på datorn går ju alltid. var lite nyfiken på hur det var när jag var här i början av mars förra året, för kom ihåg att det var en hel del snö och nu är det verkligen ingenting kvar, såååå underbart! enda snön man ser är på andra sidan vattnet uppe på bergen liksom, plus att isen är i princip helt borta på vattnet som rinner genom dalen.

bilderna över är iaf från förra året, första är tagen 5/3 och den andra 7/3, så det är en extrem skillnad måste jag säga! men kan inte säga att jag klagar ;)

ingen kladdkaka för mig.

Kategori: allmänt

gårdagskvällen skulle avslutas med kladdkaksbak då rickard erbjöd sig att göra det, minsta han kunde då han åt upp halva min "födelsedagskaka" jag köpte i måndags, haha.

gick och var sugen på det när vi gick hem från gymmet, så då erbjöd han att göra det. vi stannade och köpte alla ingredienser som saknades. gick hem och packade upp allt. sen tog vi en sväng in på rummet och satte oss för att klicka på datorerna. och då bestämde sig en rejäl förkylning att slå till för rickard. han sa att han skulle göra kladdkakan ändå eftersom han lovat, men där sa jag nej. skickade in han i duschen och nu har han sovit till och från sen han kom tillbaka till rummet igår 22.40 och när han väl vaknar påstår han att han är inte alls sjuk, pfft!

så med andra ord blev det inge kladdkaka. och inte heller fick jag nå sällskap upp på gymmet i förmiddags heller. men som sagt, gym blev det. blev också göra lite ändringar på bloggdesignen som lääänge vart planen, men inte säker på om jag är nöjd med hur den blev. snart blir det också pannkakor för min del, kladdkaka lämnar jag till rickard som verkligen är grym på det, men tills han känner sig i form nog för det så får pannkakor med sylt och vaniljglass fungera!

130312

Kategori: allmänt

vaknade imorse med värsta förkylningen igen, men trotsade den ändå och tog en sväng upp på gymmet. var sol och grymt skönt ute, så bara en promenad var ju något att se fram emot. så blir det försöka hålla koll på träning lite nu, måste ju komma igång ordentligt innan det blir börja jobba annars kommer jag vara för lat för att fortsätta.. sen att det är exakt två veckor till min första arbetsdag gör att det är lite småstressigt att få igång formen. men man kan ju alltid prova!

grattis till mig!

Kategori: allmänt

nu är tonårstiden över för min del då jag fyller tjugo idag! kan ju inte säga att dagen känns mer speciell än de andra dagarna och vart relativt tråkig.. men solen har lyst och pizza har jag fixat till middag. snart ska jag iväg på yttligare en sak som faller under tråkiga delen, det vill säga mitt första personalmöte. kommer väl hem nån gång efter tio ikväll, så blir det väl bara duschen och sen säng igen.

lugn kväll

Kategori: allmänt

rickard lämnade precis mig ensam hemma för att själv dra iväg på fest. och hur ser min kväll ut då? ja, blir ligga och kolla på The Biggest Loser säsong fyra och bara slappa. mkt möjligt att jag ändrar så det blir filmkväll lite senare, men det blir lungt oavsett.

och gårdagen var det väl ganska lungt, men då vart det en sväng på fest. inte mest lyckade dock - dåligt med folk och jag mådde inte jättebra. men jag och rickard tog oss några timmar att prata ut om en hel del så den delen var helt klart ett plus. sen att man fick komma iväg och träffa vännerna är ju helt klart ett stort plus också. men kvällen blev ganska tidig för min del och idag blir det ta igen sig helt enkelt.. nu blir det lungt nästa helg, sen väntar födelsedagsfest för rickard och fredrik helgen efter, ladda upp inför dess med andra ord.

crushcrushcrush

Kategori: allmänt

080312

Kategori: allmänt

är väl standard att jag bara slappar dagen efter jag har rest känns det som? det har iaf vart dagen idag. känt mig relativt pigg, men ändå heeeelt slut. väldigt mysko, jag vet. men vaknade vid åtta och hade kunnat hoppa upp då utan problem, hade med andra ord svårt att somna om. men somna om gjorde jag och sen så när det var dags att väcka rickard, eller ja, hålla koll på att han kom upp i tid var det ligga med ena ögat uppet för att hålla båda öppna var alldeles för jobbigt, haha!

annars då? jo, vädret har gått och blivit bra igen. var ju lagom pissigt att kliva av tåget igår i oslo och mötas av snöstorm! vad tog solen och vårvärmen vägen liksom? hade sett fram emot att ha en födelsedag utan snö för en gångs skull, vet att jag alltid brukade tjata om att på min födelsedag skulle det vara vår och inge snö. nu är det visserligen inte mkt snö alls då det mest kommer snö blandat regn, men idag var det solsken nästan hela dagen så det ser inte helt omöjligt ut att det kan bli bra till födelsedagen.

20årsfirande

Kategori: Fest










god natt, sverige!

Kategori: sverige 2-7 mars

nu ska jag när som helst krypa ner i sängen här hemma hos pappa för sista gången på väldigt länge. och imorn bitti sitter jag på tåget tillbaka till norge för att göra mig lite mer hemma. nu är min sverige flagga med och ska upp på väggen över min säng där borta så man har en del av hemma där.

summary

Kategori: sverige 2-7 mars

okej, nu har jag vart lite lat på blogg sidan, men har ju en tenden till att bli det om det blir festa på lördagen som det blev den här gången. men drar väl en kort sammanfattning av vad som hänt helt enkelt:

lördag: efter sista inlägget blev det röra sig mot emelie och hennes 20-års firande. började lite stelt, men när det släppte så blev det riktigt dra och väldigt kul med roliga människor! kul att träffa flickorna också, även om det var tråkigt att lovisa hade blivit sjuk.. när klockan tickade på så bestämde vi oss att rör oss mot krogen, men för min del blev det inte en så lång visa. blev mest ta hand om folk efter vi klev av bussen helt enkelt.

söndag: bakis-dag kort och gott. mådde inte alls bra efter lördagens alkoholintag och sen som det blir ibland fått lite tråkiga nyheter som inte gjorde min jättepigg och glad. så spenderade majoriteten av dagen att försöka sova eller titta på FRIENDS. förkylningen som började spöka när jag åkte från norge började även härja mer..

måndag: vaknade ganska tidigt och kunde inte somna om. hade några ärenden att uträtta så blev en tur in till gävle där jag mötte upp emma. kul att ses när det inte blir så ofta! vi bestämde oss för att ta en tur till vasa där vi först mötte monika, stannade och pratade med henne en stund, sen gav vi oss vidare för att hitta viktor. hade ju mest tänkt säga hej och prata lite då jag lovade han ett besök, slutade med att vi umgick i flera timmar och kom inte ifrån stan förens efter fyra. var inte hemma förens efter fem och då däckade jag i sängen med huvudvärk och hur snorig som helst.

tisdag: vaknade och mådde asdåligt, hade planerat att jag skulle ha fika med emelie, säga hej till viktor igen (var enda anledningen att jag fick gå innan han skulle till tåget, haha) och även säga hej till lovisa, men alla planer blev istället inställda vilket var riktigt tråkigt. provade mig en promenad till köpis i hopp om att jag skulle piggna till, var ju ändå tvungen att skaffa färdkost, men vart bara tröttare även om näsan blev lite bättre. nu har jag legat halvdöd i sängen nästan hela dagen, packat lite ibland och sen tillbaka i sängen och kika serier igen.

och ja, det var väl min resa. bilder från lördagen finns det iaf och ska se till att få upp några snart! och bilder på presenter kommer när jag kommer till norge igen det också. nu ska jag ta mig en dusch och sen fixa det sista, imorn bär det av.

ready to party

Kategori: sverige 2-7 mars

black orchid

Kategori: sverige 2-7 mars

hade tänkt köpa mig en läppstift nu när jag var hemma i sverige, men har inte hur mkt pengar som helst så gav upp hoppet om det. men sen så var pappa så snäll och gav mig det i födelsedagspresent. färgen heter black orchid från make up store, blir prova det ikväll.

sömnlös natt

Kategori: sverige 2-7 mars

uscha, först hade jag världens problem att somna. ett, jag hade alldeles för mkt skit i huvudet, däribland hur jag ska få ekonomin att funka nu när jag är i sverige (samt när jag kommer tillbaka). och två, min ena näsborre har bestämt sig för att den är extremt sjuk och vägrar släppa snuvan ens lite grann.

men somna det gjorde jag till slut. sen vaknade jag två timmar senare och har återigen fått samma dilemma. sen kan vi ju lägga till ett nummer tre, jag har sovit två timmar vilket får min kropp att av någon anledning inbilla sig att nu är den pigg igen och vill inte sova. och ett nummer fyra, rickard skrev sms precis innan jag vaknade och jag svarade ju självklart direkt, resultatet är att jag kan inte somna om förens jag fått svar (som kom 45min senare) och nu är vi tillbaka på vänta på svar igen.. inne på 30min den här gången..

så nu ska vi se hur många timmar det tar innan det blir dags att lyckas somna igen. hur kommer det sig att när man är vaken om dagarna känns det hur lätt som helst att typ somna av uttråkning, men nu när jag inte har att skit att underhålla mig med så blir jag inte det minsta trött? the ironi..

shopping, pizza och blekning

Kategori: sverige 2-7 mars

idag har jag fått en del avklarat. blev en sväng på köpis med farmor och farfar där jag fick min 20-års present lite tidigare, det blev en hel del nya träningskläder, skönt. handlade även örhängen och linnen själv (sugen på ett läppstift och lösögonfransar med, men blev inget sånt idag). ska försöka slänga upp någon bild på dagen inköp imorn kanske.

sen blev det hem och lämna sakerna för att sen åka hem till mamma. där blev det först äta pizza och sen färga min utväxt. härligt att den är borta, även om det är lite gult i botten. annars blev det inge planer för kvällen, laddar helt enkelt upp batterierna inför morgondagen då det blir födelsedagsfirande. med andra ord är det krypa ner i sängen nu för min del, se om jag hittar någon trevlig film.

020312

Kategori: sverige 2-7 mars

nu är man tillbaka i sverige då. trött som bara den är jag, lång och seg resa igår. men ska väl snart kasta på sig lite kläder och röra sig mot köpis en sväng. dock blåser det ju hur mycket som helst ute, ser inte fram emot att gå ut just nu. uscha. vill bara ligga och slappa, haha.

for a pessimist, I'm pretty optimistic

Kategori: Musik

I never wanted to say this
You never wanted to stay
I put my faith in you, so much faith
And then you just threw it away
You threw it away

god morgon!

Kategori: resa

sovit asdåligt, allt utom pep att sätta mig på en aslång resa tillbaka till gävle. och till råga på allt är det grymt fint väder här idag, känns så kul att sitta och resa hela dagen då...

har 4,5h kvar att njuta av att vara kvar i notodden, sen bär det av ner mot bussen. hade ju hoppas att få umgås lite med rumskamraten innan han ska på jobb, men bara sover han så det blev inte av.. menmen, får klicka lite på datorn sen ta tag i packningen.