Minna

Apelsiner och cirtonvatten

Kategori:

proppar typ i mig c-vitaminer nu i hopp att de ska kunna driva ut min dumma förkylning... är trött på att vara sjuk, så har planerat att på söndag ska jag vara helt frisk igen och så är det bara! får väl se hur det går med det, men jag har verkligen inte tid med nån envis förkylnig just nu :/ har jobbat i veckan, totalt 15 timmar och det var inte så kul pga att man kände sig helt borta på grund av förkylnigen, men trevligt arbetssällskap i alla fall :) och min förkylning gjorde också så att jag var tvungen att passa en chans att få spela med dam3an, så jag är ganska pissed på min förkylning för er om inte förstår det. hade troligen vart frisk nu om jag inte hade tränat nått på måndagen, menmen... inte mycket jag kan göra åt det nu.

seg söndag

Kategori:

Ett sista inlägg innan jag drar till mor, för det brukar ju inte blir så värst mycket bloggande där :p kommer troligen bara bli en slapp dag idag, visserligen blir det inget jobba imorn för det blev skjutet frammåt en dag, men håller på att blir sjuk så får försöka kurera mig för jag orkar inte bli förkyld :( och i morse så var det nån som ringde till mig vid 4! ingen aning vem det var, men om det är nån jag känner så kan de ju säga det.. aja, orkar inte bry mig egentligen. och justja, igår så vart det film med bp, vilket var riktigt trevligt. när vi var på köpis så var det också ett erbjudande att när man köpte aftonbladet fick man första hp filmen och eftersom min version är så nött att mer än 4 scener inte går att titta på så köpte jag en ny :)

idag så hade jag en trevlig liten låt i min pre.inbox på youtube, Match - Kate

Public enemies

Kategori:

Brodäng och jag har nu cyklat hem från bion. Vet att min bedömning kommer vara aningen partisk eftersom att jag är Depp-fan, men filmen var rikigt bra. Hade ju inte så stor kolla på vad den handlade om när jag kom dit, men den var riktigt bra. Bra skådis insats och filmen hade action, romantik och humor, vilket var bra gjort. Men jag hde inge förhoppningar om filmen helller, så kanske var däför jag tyckte som jag gjorde, men hel klart en bra film enligt mig i alla fall. :)

en månad kvar

Kategori:

usch usch usch det här lovet har ju bara försvunnit! det är sjukt att om precis en månad så kommer man sitta på bussen in till skolan igen, det hade jag klarat mig utan. Hoppas att det blir lite roligare ämnen i år i alla fall, har ju lite nytt som väntar.  Men det sista man vill tänka på just nu är ju skolan så det kan vi sluta prata om.
  Idag ska jag och Brodäng på bio, Public enemies, och hoppas på att den är bra. Hur som helst blir det cykel in till stan, så nu tycker jag att regnet kan hålla sig borta resten av dagen annars kommer det inte bli en speciellt rolig kväll.. resten av helgen blir troligen bara slappa, men det är ju välförtjänt eftersom att jag ska jobba nästa vecka.

Föresten, hittade en video från no doubt turnéen, och jag var frustrerade redan innan att jag skulle missa den..
Stand and Deliver - No Doubt feat. Paramore och Maja från The sounds

födelsedagsbarn

Kategori:

kan ju påpeka för alla er som inte vet, men idag (23/7) fyller Daniel Radcliffe 20 år
grattis Dan!

en dag med flickorna

Kategori:

igår var en mycket rolig dag som spenderades med Emelie, elin och lovisa. Visserligen så delade vi upp oss senare på kvällen, men det var kul ändå :) dagen börjades med matning av änderna i boulongern, sen  tänkte vi gå och spela mini-golf fast den stora mängden folk gjorde att det blev glass i stället (Y) satt och klaga på nån snorunge som stirrade på oss och att de hade tagit bort leksakscyklarna och bytt dom mot en krokodill innan vi bestämde oss för att fortsätta våran dag. Vi gick in till stan där vi dumpade cyklarna och gick runt ett tag, sen bestämde vi oss att ta middag så vi kunde gå tidigt till slottstorget. Middagen åt vi på nian, fast det som försärdes kom lite var stans ifrån :p när klockan var sex gick vi ned mot slottstorget där jag och emelie blev kvar resten av kvällen. lyckades få platser längst fram, så under all-sången så fick emelie sjunga i micken tre gånger ;) sen så kom ju några artister ut och signerade autografer, så nu har jag Makoolios, Andrés Esteche och Alice autografer + att jag skrek till mig en singel från Andrés :D
  Var i alla fall en mycket trevlig kväll med mycket sång, tyvärr så la kameran av när Markus kom upp på scen så blev inge videor med han :( men här är i alla fall några videor från kvällens uppträdande (dålig ljudkvaliteet, men ändå)

Markoolio - Ingen sommar utan reagge


Alice - Unwritten

onsdag

Kategori:

igår var det bio (hp: and the half-blood prinde) igen, fast med bp den här gången och filmen var minst lika bara, faktiskt imponerad av det :p men nackdelen är ju förstås att man längtar ännu mer till den ska komma ut på dvd och att nästa film ska komma. Fast det är ju ett bra tag tills dess, tack och lov så kommer både new moon och eclipse hinna släppas emellan och förhoppningsvis även tim burtons version av Alice i underlandet :)
  Idag så har det vart mest slapp tills nu, tvungen att gå in och boka mina och elins biljetter till ublic enemies så jag kan nyttja mitt rabattkort (A) är ju inte direkt stress, men om två timmar så ska elin komma hit och sen bär det av in till stan för en heldag med flickorna. ska bli väldigt roligt, får se vad som händer :)

Ny vecka, nya planer

Kategori:

Idag börjar vi att träna igen, så nu ska jag dra ner på mitt sockerätande här (kommer säkert gå åt helvete med det, men man kan alltid försöka ;)) Blir också cykla till och från träningen så blir lite extra motion där.
 Imorn blir det troligen mest slappa hela dagen, sen på kvällen så ska jag in till stan med bp och det blir harry potter en gång till för min del :) hade tur att philip inte skulle ha råd att gå :p
 På onsdag så skulle jag ha tränat, men blir i stället heldag med flickorn. Än så länge är det planerat med mata änderna i boulongern och sen sommarkväll, får se om vi trycker in nått mer där emellan :)
Torsdagen blir bara slapp dag och sen på fredag blir det bio igen, men den här gången Public enemies med Brodäng. Har sett trailern, men ungefär allt jag gjort. Typ inge clue om vad filmen handlar om men skiter jag blankt i för johnny depp är med i den så jag måste se den ;)
 Sen tror jag inte jag har planerat något för helgen, men träning på söndag och på måndag blir det jobba igen (Y)

Förbereder för nya tag

Kategori:

efter ett par väldigt slappa dagar ute på klippan så blir det ännu en slapp dag idag med bp, bara vara hemma och kolla på film och ha det mys :) först blir det dock en sväng förbi köpis och inskaffa lite onyttigheter att festa på under dagen, för sen så kommer det dras ner drastiskt på socker för min del eftersom att imorn börjar träningarna igen. Både kul och jobbigt, men det är ju mest roligt men eftersom att min kondition har blivit ett minne blott och min fot inte riktigt vill funka så kommer det ju vara en aning jobbigt också. Så ska njuta av och slappa och sen hoppas vi på att min fot inte tänker paja igen...

Where I stood - Kina Grannis (Tracy Higgins cover)

Kategori:

eftersom att pappa är så seg så hinner jag lägga ut den här underbara låten innan jag åker (orkade inte leta reda på en bra video så får blir en cover version)

short summary

Kategori:

i onsdags så var jag på HP och faktiskt så var den riktigt bra, det ända som jag kan klaga på är eg slutet (men om jag ska gå in på detaljer kan jag klaga ganska mkt, så det skiter vi i), men hatar vissa karaktärer så mkt så det är sjukt. Höll på att kasta läskflaskan på duken när bella kom, men ville ju inte skämma ut lovisa så fick hålla mig ;) efter bion vart det sommarkväll där vi träffade emelie och hennes vänner, stenmark uppträdde men fick väl inte så mkt bra bilder :p cyklade hem med lovisa och stod och pratade med henne i typ tre timmar innan vi skiljdes åt.
  Igår vart det bara slappa slappa slappa och nu så ska jag iväg till klippan med monica och far så blir det sola för fulla muggar :D och förhoppningsvis lite resultat ;)

finns att nå på mobil, men ibland så suger täckningen där ute men ni får gärna försöka endå ;)

flum,flum med miss brodäng

Kategori:

Nu är det big time flum med Elin! wiie :D men dagen börjades med 105minuters promenead och sen så var jag tvungen att cykla hit så är lagom slut,kommer ha liiiiite träningsvärk imorn :P

morgonstund har guld i mun... inte direkt

Kategori:

klockan är 7.55 och jag är uppe... det här med att gå upp tidigt verkar ha satt sina spår, usch usch. Visseligen är det väl bra att inte sova bort hela dagarna, men det är dåligt väder ute igen så jag känner inget intresse för att göra nått. Fast ska gå ut och gå med emelie nån gång idag i alla fall, när det blir får vi dock vänta och se, men det ska definitivt bli kul eftersom att jag inte träffat henne på år och dar.
  Nu tror jag i alla fall att jag ska underhålla mig med the sims 3 några timmar, kan ju inte kolla på film eftersom att far och styv-mor ligger och sover i rummet bredvid...

HP-maraton med bp :D

Kategori:

Dagen skulle egentligen ha spenderats med att slappa, men vart så rastlös och när bp skickade sms och fråga om jag ville gå på köpis så kunde jag inte stå emot. Nu sitter vi i alla fall hemma hos mig och tittar på hp4, men snart blir det hp5
  Måste också lägga ut de här klippet för lovisa: LOVISA, DU MÅSTE TITTA!

Half-blood Prince bts

Ge mig!

Kategori:

Ignorance, Paramore's nya singel från albumet Brand New Eye's, har släppts nu (elr ja, på itunes i alla fall)
Fast eftersom att jag inte laddar ner så får jag nöja mig med live versioner...

sol och ledigt, nu är det bara lönen som saknas :)

Kategori:

efter 4 veckor
efter 19 dagar
efter 152 timmar
efter 9120 minuter
så är jag äntligen klar med mitt sommarjobb :D sen så ska man ju inte klaga att solen bestämde sig för att komma fram på eftermiddagen också, fint värre är det! Så nu är det äntligen ledigt för min del (även fast jag måste börja träna upp mig nästa vecka) och det kommer till en början betyda SLAPPA! men kommer väl bli rastlös om några dagar och typ gå ut och gå 4-5 timmar per dag så för motionen så blir det väl bra :p hoppas sen på att jag får jobba lite på sörby i augusti som vanligt annars så får jag nöja mig med de 10.946 kr jag kommer få från gg :p

a long time ago...

Kategori:

tänkt vad fort tiden går ibland.. känns inte som om jag träffat mycket folk den senaste tiden och så hitta man den här videon och längtar tillbaka.

fram och tillbaka in det kalla, våta väderet

Kategori:

Började dagen med att ligga och dra fram tills klockan var tio, då jag tog fram datorn ett tag. Sen mellan tolv och ett kom BP och eftersom att det var sol ute tänkte vi dra till köpis och inhandla lite fika och sen dra till Ladis. Fast till våran förskräkelse så spöregnade det när vi kom ut från affären, så jag bestämde mig för att kolla ut ett par nya shorts medan vi väntade på att nederbörden skulle minska. Hittade ett par snygga jeans-shorts som jag ville ha i en storlek mindre, men ofc så fanns inte det, men köpte mig ett par mjukis shortsi denim-blå i alla fall (:
 När regnet hade minskat så for jag och Hanna hem till mig och bestämde oss för att starta ett HP-maraton, men hann bara med en för sen tittade solen fram och vi hoppade på moppen och drog till Fba. Tyvärr så han solen gå i moln innan vi hann fram, men när vi endå var där så hoppade vi i ett tag och simmade fam och tillbaka till en liten ö.
 Nu så sitter jag här och har mitt egna HP-maraton, men pappa ropade att maten var klar så nu blir det uppehåll ett tag, sen så ska jag fortsätta med underbaraste filmerna (:

Tänk så söta de var när dom var små (:

tagga, tagga!

Kategori:

fatta skönt det känns att det bara är en vecka kvar att jobba, U-N-D-E-R-B-A-R-T! Sen när pengarna kommer så kommer lyckan öka ännu ett snäpp, men innan dess så är det harry potter och nu har man ju väntat lagom länge och när man sitter och tittar på sneak peeks så är det nästan olidligt att behöva vänta längre. Bara 11 dagar kvar att stå ut, bara 11 dagar.

Sneak Peek - Ron är "kär"
Kan man vara mer underbar än Rupert? för det tror inte jag