Minna

bluesfest 12

Kategori: allmänt

snart så startar bluesfestivalen här i notodden, så blir en hel del liv framöver och idag så börjar man märka av det så det börjar närma sig. mkt folk, dessutom ha de satt upp en del plakat överallt.

så idag när jag kom hem från jobb upptäckte jag att rätt utanför min lägenhet, över gatan, hänger ett affisch med ett cornelis vreeswijk citat. fint det!

spiderman och nagellacksmålning

Kategori: allmänt

så ser min kväll ut. kör på filmmarathon och fixa naglarna, inte helt fel. 
 

idyll

Kategori: allmänt

 riktigt härlig (norsk) sommarlåt

220712

Kategori: allmänt

då var man hemmma igen. haft en riktigt slappar-dag hemma hos kriss då han var ute igår, samt att jag njöt av att vara ledig för en gångs skull. blev upphämtad igår när han drog sig hemmåt och så idag har dagen spenderats framför tv i stort sett, skiftande mellan tour de france och en minnes-stunds-repotage-aktig sändning om alla hemskheter som skedde i norge den här dagen för ett år sedan.
 
en väldigt annorlunda söndag för min del med andra ord. dock en väldigt trevligt en i trevligt sällskap. nu ska jag försöka få mig energi nog att laga mig själv lite mat, sen blir det sängen och filmmys resten av dagen.

internetkrångel

Kategori: allmänt

internet vill bara fungera några få sekunder åt gången. med andra ord blir det nog dålig uppdatering tills jag får lösa det. svårt att få nått gjort när det inte går att aktivera publiceringsfunktionen länge nog pga internet dör..

kvällspromenad

Kategori: allmänt

170712

Kategori: allmänt

planen idag var att jag skulle hem till kriss på kvällen och ha det lite mysigt. men att göra planer med någon som har sömnproblem kan ibland blir lite svårt, med andra ord blev det inte riktigt som planerat.

så fick ta en tur upp på gymmet istället. behövdes verkligen. var alldeles för längesen nu, ska se om jag kommer igång igen elr om det var en engångsförteelse som det haft en tendens till att bli på senaste tiden. men dagens planer har iaf blivit framskjutna en dag, så imorn hoppas vi på en mysig kväll efter jobb.

160712

Kategori: allmänt

sovmorgon. finväder. jobb.

är väl enklaste sättet att summera dagen, finns inte så mkt att säga mer, men kände att jag ville kasta in ett inlägg här ändå. ska ladda in lite bilder snart (när jag slutar vara så lat) så det kommer lite roligare inlägg, tills dess får jag väl bjuda på en gammal mobilbild tagen på jobb.

150712

Kategori: allmänt

trött och sliten. fullt upp med jobb och nästa vecka ser inte så mkt annorlunda ut. så nu blir det sängen, kika på chuck och ladda batteriera inför en ny vecka.

110712

Kategori: allmänt

haft en ledig dag idag och det behövdes verkligen. massa saker som hänt, just nu på den dåliga fronten tyvärr. så att slippa vara på jobbet hjälper en hel del, sliter väldigt mkt att behöva gå och vara glad mot kunder när man bara vill hem och gömma sig under täcket.

men ja, min två årsdag här i notodden hade kunnat vart bättre. helt klart. minns när jag kom hit första gången, var en av de underbaraste kvällarna jag hade haft på länge och jag var så glad. nu, två år senare har jag i princip bara legat på soffan och kollar på serier hela dagen för det är det enda jag orkat. knappt så energin räckte till det.. gjorde ett försök att gå och dela ut cv:n nu när det börjar dra ihop sig igen. men som sagt, jag behövde en dag då jag slapp gå och verka som allt är bra. men gav det ett försök, så nu är det bara låta det jobbiga reda ut sig och ge mig ut när jag har krafterna igen.

ska iaf krypa ner i sängen nu och ladda batterierna lite extra inför imorn. så sov gott allihopa, hoppas eran dag har var bättre än min.

två år sen

Kategori: allmänt

 
tiden har gått fort, två år sen jag kom hit första gången. två år. 

090712

Kategori: allmänt

helgen började inte så bra för min del och haft problem att sova sen i fredags, men inte spelar det nån roll när det blir ett underbart avslut på helgen.
 
på kvällen blev jag upphämtad av kriss för att åka dit och ha myskväll. han som älskar att laga mat ställde sig i köket efter han hämtat upp mig och jag fick sätta mig på en stol och slappna av med att glas cola medan han sprang runt och donade. och det bjöds inte på vilken mat som helst, blev pizza, såååå underbart gott! och med tanke på att det är första riktigt goda pizzan sen jag var i sverige senast så kan vi snacka om att jag blev mätt, haha. men mer än god mat så bjöd kvällen på film och mys. med andra ord blev det en riktigt bra kväll.
 
dock blev det yttligare en natt med dålig sömn och eftersom jag skulle upp tidigt på jobb så är jag riktigt sliten nu. så hur löser vi det? jo, krypa ner i sängen och kika film,

satan i gatan

Kategori: allmänt

 

070712

Kategori: allmänt

vad som skulle bli en trevlig kväll med kompisarna med lite dricka slutade med att jag istället blir hemma och har det tråkigt för mig själv. får se vad som händer, kanske krypa ner i sängen snart så man lyckas somna innan alla folk på byn börjar väsnas.

en förlorad jacka återvänder

Kategori: allmänt

efter att jag gick runt nån timme i kokande värme här om dagen i jakt på en ny jacka till rimligt pris. inte sååå enkelt här i norge kan jag säga! men jag lyckades, en "billig" väldigt annorlunda skinnjacka jämfört med den jackan jag tappat.

men vad får jag för besked dagen jag gått och letat som en galning efter en jacka? jo, att min gamla jacka ligger kvar där vi var och festade tydligen. så nu har jag inte bara en, utan två jackor. sådär lagom till sommarvärmen, haha

matkoma

Kategori: allmänt

fått i mig alldeles för mkt mat just nu, så ska krypa ner i sängen och somna. imorn blir det en kort men hård dag på jobbet, ska bli skönt att ha 24h ledighet sen dock.

party week-end!

Kategori: Fest

efter en lång dag på jobbet i lördags så blev det en härlig kväll med härligt folk som väntade! träffade mkt nya människor och var bättre känt med andra som man sett några gånger tidigare.

och det festades rejält! efter en lång promenad i mina höga klackar kom man fram lagom till ölspelet, bara att börjar dricka med andra ord. mycket skratt och prat, sen fortsatte vi kvällen nere på byn där det vart lite byte av sällskap som fick stå för turen ute och efterfesten.

all in all, en riktigt härlig kväll. enda negativa är att efter kvällens bravadet så blev jag av med min jacka, men är ute på jakt efter den så får se om den kommer tillbaka elr inte.