Minna

hallå, vart tog all kondition vägen? :O

Kategori:

rickard lyckades tvinga ut mig och springa idag och hua vad jobbigt det var :o klarade knappt två km. visst, körde stegring-lopp på slutet, men ändå! :o måste seriöst ta tag i det här, längesen jag var så här otränad... sen kan ju det faktum att jag är förkyld och har varit sjuk väldigt länge spela in lite i det hela, men inte så här mycket! nä, nu är det skärpning som gäller, måste komma i form!

ännu en långhelg, dock under andra förhållanden

Kategori:

okej, min förkylning ville inte direkt släppa och jag känner att motivationen att plugga sinar mer och mer. så tog två extra dagar ledigt, elr sjuk-ledigt rättare sagt, för skulle inte vart hemma om det inte funnits någon anledning alls. men i alla fall så blev jag hemma onsdag, torsdag, fredag. på fredag kom rickard och han hade ju tydligen snackat med npn kompis till han som skulle ha fest så bar av in till stan på kvällen. en riktigt trevlig kväll faktiskt, trots att man var lite seg i början. men blev en kul kväll, definitivt. lördagen blev det gå ut och gå med rickard och micke, först hemma och sen blev det ner till köpis och släpa av micke som skulle få skjuts hem. resten av dagen blev väl en mix av slapp, ute och sparka lite boll, promenad och kolla film. hade krogen på listan för saker att göra, men inge alkohol och inge ork gjorde att vi stannade hemma istället. dock inge förlust, skönt med en slapp dag också. dock blev det två sånna på rad eftersom att vädret på söndagen ställde till det så våra planer på att gå till köpis sket sig, att gå ut och röra på sig över huvudtaget kändes som en lost cause, men till slut blev det bättre väder och vi hann ut och trixa lite innan regnet började igen.  sen blev det mumien-maraton, eller hann se dom första två, sen var jag för trött för att orka koncentrera mig så blev gå och lägga sig istället. sen blev det masa sig upp för att gå till skolan idag igen. först franska, då vi satt och läste en bok bara. på lunchen gick jag och rickard och tittade på skor åt mig och han, införskaffade mig ett par nya springskor :) sen blev det lacrosse på idrotten. dock en aning frustrerande att spela det när klassen bredvid fick spela baseball och fotboll :O OCH när våran lärare har bytt ut våran baseball lektion mot simning blev ju allt bara sämre. dumma askmoln. bara förstör. och fick ta mig igenom en latin-lektion efter det. dock inte alltför ansträngande, mest repetition inför provet. sen när man väl kom hem så däckade man, var lagom trött. får gå och lägga mig tidigt idag :P

förkylning - bra elr dåligt?

Kategori:

igår var det mysigt, dock en aning trött pågrund av att min förkylning förvärrades. och rickard ville ju inte sova eftersom att han hade sovit till tolv så var ju han hur pigg som helst, lite tidsfördriv blev att göra choklad-bollar så vi hade nått att mumsa på medan vi tittade på sagon om två tornen. dock orkade jag inte så mycket mer och somnade efter nån timme, fick dock inte sovsällskap förens några timmar senare. dagen sovmorgon kom väldigt passande, skulle gårna stannat hemma eftersom att jag bara hade två lektioner och det var inte de mest underhållande kan jag ju säga, plus att jag var helt borta eftersom att jag inte kunde koncentrera mig pga förkylningen. tog mig dock egenom dagen tillslut och sen blev det hem och sova två timmar, sen tvingade jag mig upp för att äta lite och sen såg jag till att hålla mig uppe så jag fick lite plugg gjort. tog däremot någon timme innan jag hade fått tillbaka någon av min hjärnkapacitet, så blev lite slapp och slö framför tvn först. hade väl egentligen inte behövt plugga så mycket idag, eftersom att jag tänker stanna hemma från skulan imorn, vill inte att det här ska bli värre bara för att jag ska gå till skolan. så på så sätt är det väl skönt men förkylning, slippa skolan en dag och komma ikapp med skiolan, om jag nu orkar plugga nått imorn. fast har väl inget val, får väl göra två redovisningar på torsdag, hi och svenska, dock om jag har tur får jag vänta med hi-redovisningen till på fredag. får se till att få det avklarat, måste plugga, för orkar inte skaffa nå rest-uppgifter så här sent på terminen :O så blir plugga ett tag till, sen ska jag sova igen.

i ockelbo igen

Kategori:

helgen gick förbi riktigt fort. blev en krog-runda på torsdagen med jessi, lovisa, pontus och jimmy. riktigt trevligt att kunna hitta på nått även om det blev lite skingrat då och då, men kul att få vara med dom ett tag. händer ju inte allt för ofta, synd bara att inte alla kunde följa med :O dock är det ju lov snart, så då får vi ta det igen! :) resten av helgen blev det vara i ockelbo. gick på nått rap-framträdande på nån ungdomsgård på fredagen och sen blev det fest, dock vara jag aningen för trött för att stanna så lämnade rickard där och gick hem och sov vid tolv. lördagen och söndagen blev bara slappa och kolla på film, så drog jag hem 19.30 från ockelbo för att mamma inte skulle blir alltför sur. blev väl inte en för lång visit hemma, tog mig nått att äta, kolla på hockey, pluggade ytterst lite och sen jag jag och la mig. idag blev det fördriva tiden i skolan. franska först. jobbade lite på spanska tidningen på lunchen. step-test på idrotten, beep-testet gör jag inte förens nästa vecka eftersom att jag är lite smått förkyld igen. och avslutade med latin. sen blev det stressa hem. mötte emelie på bussen, alltid kul att ha nån att prata med :) sen blev det hem, äta, packa och åka in till stan igen så jag skulle hinna med bussen till ockelbo igen. men tack vara allt stressande så hann jag, fick dessutom rese-sällskap eftersom att viktor skulle hem till lingbo, så satt och pratade med honom ett tag. nu är det lite tidsfördriv medan rickard underhåller sig med sims 2 tills han kan uppdatera nått på sitt andra spel, sen blir det film och mys :)

lång helg - me like!

Kategori:

efter en kort vecka känns det skönt med en långhelg :p okej, den här veckan har inte vart den hårdaste, men fortdarande mycket som måste bli klart innan sommaren börjar, så skönt att jag går en helg att slappa. blir nog dock inte så mkt gjort. drar nämligen till ockelbo om bara nån timme. blir där över natten, sen drar jag hem till valbo, är hos pappa ett tag och fixar mig sen blir det utgång med syster, lovisa och kanske några till, funfun :) får se om det blir sova i stan eftersom eller om vi hittar en efterfest, hur som helst så blir det tillbaka till ockelbo på morgonen igen. så spenderad jag väl resten av helgen där, blir väl mer se på film än att plugg skulle jag gissa på :p förstår inte att jag frivilligt spenderar flera dagar i ockelbo. visst, det finns det ju något som drar, men ändå, ockelbo? :O