Minna

slappaste dagen på länge

Kategori:

har haft en väldigt slapp helg, mycket titta på film. så började jag veckan hur slappt som helst. för detö första så hade jag sovmorgon till 12.50, ett defintivt plus. sen hade jag bara en lektion idag, inte den sämtsa lekktionen av alla heller, utan en lektion i massage. dessutom så hade jag erbjudit mig att vara den ellen skulle visa på, vilket betyder att jag fick massage i en timme sen slutade jag, riktigt bra dag tycker jag. Nu väntar möte och sen träning, så får vi se hur pigg jag kommer vara imorn :p

helg

Kategori:

en sista dag i skolan avklarad. blev titta film på historian. träffade lovisa innan spanskan, saknar att vi inte träffas så ofta, så en stort plus :) på spanskan blev det hörförståelse och lite tala övningar. lunchen/håltimmen spenderades nere på stan. avslutade dagen med engelska lektion där vi hade jobb-intevjuer. gick bra för min del, marika var villig att anställa mig :p sen har det bara blivit slappa. åkte hem till mor där jag segade och packade, sen kom pappa och hämtade mig, så blivit lite sitta vid datorn idag. vilket betyder att jag har lagt in resten av paris bilderna idag :) imorn så har planerna blivit ändrade, bli inge ute på krogen så då åker jag till ockelbo en dag tidigaren. så blir där hela helgen, förutom då vi har repning :p

-

Kategori:

igår blev det en kort dag i skolan, sen stan med malin medan hon väntade på sin pojkvän och jag fördrivde tiden till jag skulle till umgdomsmottagningen. tiden rann förbi fort och efter mitt möte så drog jag och rickard hem till mig och tittade på harry potter och sen vid halv tio tiden så kom monika och pappa hem :D kul att de fick komma hem relativt fort i alla fall och det blev en ganska simpel resa hem och de var kanske huuuur bruna som helst. orättvist! idag så fick man ju lagom chock när man gick ut ur rummet och det var alldeles vitt ute. wtf?! trött på snö nu -.- annars har det vart en lite seg dag, men träffade lovisa på morgonkvisten, kulkul :) började dagen med prov, som jag inte har nån aning om hur det gick på. sen franska. lunch. nk. historia. sen hämtade mor upp mig vid skolan, skönt att slippa bussen. och nu har det bara vart slappa, ska ta tag i mitt personliga brev till en imorn annars så har jag väl inte så mkt att göra :p

-

Kategori:

blev inge rep i söndags, så drog till ockelbo tidigare än tänkt. men hade trevligt där i alla fall, blev hälsa på nån kompis till rickard och sen så åkte vi till han och kollade på film resten av kvällen. Sen blev det sovmorgon, elr skulle vart sovmorgon, men jag kan ju inte sova länge på morgonen så vaknade sju, så blev en till film innan vi gick upp och åt frukost :p måndagen var ganska slapp sen, volleyboll och handboll. och idag har vart riktigt slapp den med. spanska, disney-version av tp på håltimmen och sen engelska innan vi slutade. skönt att ha lite lugna dagar ibland :)

och för er som har frågat efter paris-bildern, jag jobbar på det! men datorn hos mor gillar verkligen inte mig.

update

Kategori:

tiden har bara flugit förbi och självklart har jag glömt bort att skriva här, förlåt. men på påsklovet hade jag i alla fall en godkänd anledning att inte skriva, var nämligen i paris för er som inte vet. hade tänkt skriva här om det så fort jag kom hem, men tänkte att jag skulle vänta tills jag hade fixat lite bilder (som jag fortfarande inte har eftersom att de ligger på laptopen och jag är hos mor) Men hur som helst, paris var underbart! Till en början så forstod jag inte uppståndelsen runt den staden, tyckte det var som vilken annan stad som helst första dagarna. Visst var det lite skillnad med alla historiska monument och så, men själva staden stack inte ut. Fast när dagarna gick så blev man mer och mer förälskad i staden och när det var dags att åka ville man inte hem längre. Helt klart en plats jag ska besöka igen! och så fick jag även lite mersmak för det hela resandet och längtar mer än nånsin tills jag har pengar nog att åka till canada :)
 sen jag har kommit tillbaka har det gått lite mer än en vecka. första helgen tillbaka spenderades på fest och hade även match. hela veckan känns som om jag har haft näsan i böcker eftersom att jag hade två uppsatser som skulle vara klar innan veckans slut och jag hade inte skrivit någonting på dom! så tisdag satt jag hemma och plugga. på tisdagen drog jag och emma till biblan. onsdagen tog jag en paus från pluggandet, men vart tvungen att ta upp det på kvällen när jag kom hem. torsdagen så satt jag i skolan och skrev för jag hade håltimme i två timmar innan historian, enda problemet var dock att det inte var någon historia, så blev kvar i skolan helt i onödan. på håltimmen på fredagen blev det plugga istället för att gymma och jag lyckades bli klar med hi-uppsatsen och skickade in den. direkt efter skolan så bar det av till forsbacka på disney-kväll, mysigt som bara den! :) lyckades se 8 (och en halv) film innan vi åkte hem klockan 7.40 på morgonen :p resten av lördagen gick åt att sova och plugga och han bli klar med nk-uppsatsen innan knällen var över, men vår nk-lärare är ju fast i mallorca så tror inte vår dead-line har så stor betydelse längre.
 idag blir det repning för min del, förhoppningsvis så är min röst tillräckligt återställd men blir nog bara där två timmar, sen ska jag till tåget och dra till ockelbo för ytttligare en filmkväll.

mys-kväll med dängan

Kategori:

fredagkvällen blev riktigt trevlig med onyttigheter, filmer, ansiktsmasker och fotbad. Kom till elin vid 16.30 ungefär eftersom att jag däckade i soffan vid 13.00-13.30 tiden då vi skulle ha åkt till köpis egentligen. när jag kom till elin började vi kvällen med att gå ut med tristan, sen blev det hem och laga mat och börja kolla på film. sen flöt kvällen på, massa prat och mys, alltid kul eftersom att man så sällan ses nu för tiden.


tristan



kanske hur bra början som helst på lovet!

Kategori:

sista dagen i skolan kändes lagom ovärd, men kvällen vart helt klart värd att minnas. det blev lite strul här och var men i det stora hela var den grymt kul. började med förfest hos en av jessis kompisar och sen vart jag tvungen att åka och hämta leg för det lyckades jag ju lägga i fel plånbok. men planerna blev ändrade när vi kom ner på stan för det var lång kö till heartbreak så tog oss till goya istället. började ganska slappt, men blev mer drag efter ett tag och vart lagom chockad när vi stötte på dixon där. jessi försökte få upp han på dansgolvet, men då tackade han nej - men att få träffa honom nöjer jag mig med :) fast blev dans för min och jessis del, och fick sällskap av killarna från förfesten också. när vi skulle ta ut våra jackor så lyckades min biljett komma bort i kaoset och jag blev tvungen att stanna kvar tills alla hade gått vilket också betyder att jag missade sista bussen hem, så fick stanna i stan över natten.
 lämnade stan 11.20 och då blev det hem och äta frukost och dusch. nu ska jag bara känna mig lite allmänt risig för jag och elin ska ha mys-kväll med ansiktsmask, manikyr och chick-flicks :) me like it (Y)