Minna

290911

Kategori:

imorn är sista jobbdagen för veckan och har även fullt upp resten av dagen då jag ska direkt in till arbetsförmedlingen efter jobbet och sen på kvällen ska jag in till stan med elin, emelie och lovisa för att ta en fika. jobbet och mötet på af är väl inte mkt att se fram emot, bara skönt att få avklarat, men våran så kallade dejt ska iaf bli trevlig! skönt med ett roligt avslut med tjejerna efter en relativt tråkigt och delvis jobbig vecka.


mina fina flickor! <3

vissa dagar..

Kategori:


om man ändå kunde gå tillbaka till vissa dagar. gå tillbaka och återuppleva allt när det var som bäst.

270911

Kategori:

snacka om trött man är. och att man inte mår bra vid den här tiden på dygnet! igår mådde jag hut pissigt som helst, idag så håller huvudet på att sprängas av huvudvärk. känns som det starkt har att göra just med att gå upp den här tiden när man inte är van..

fördelen är ju iaf att när man slutat har man hela dagen ledig till att göra annat och igår kände jag mig relativt pigg efter 6h-passet. orkade självklart inte hitta på nått speciellt, men nu har man ju iaf möjligtheten om man skulle orkar, till skillnad från när man slutar 19.15 och dagen är i princip slut.

250911

Kategori:

helgen är nu snart över och här ligger man sjuk, gör sitt bästa för att få näsan att blir tom på snor innan morgondagen så man klarar jobb. börjar 6.00 så att kunna sova i tid vore en fördel.

fredagen så blev det lite spontan utgång, emelie hörde av sig och frågade om jag ville hänga med ut så hon kom och hämtade mig och sen drog vi en sväng in till stan där större delen av kvällen spenderades på slick. hade faktiskt en riktigt trevlig kväll! riktigt längesen jag var ute nu känner jag, så var kul att göra nått även om jag var lite trött.

sen på bussresan hem träffade jag andreas och pratade med honom om festen som (jag trodde) var på lördagen. tydligen hade planerna blivit ändrade och infon hadde inte gått fram till mig och andreas kom precis därifrån, alltså hade jag missat det. lite tråkigt, men sånt som händer ibland. nu ska jag fortsätta mitt tillfrisknande och kanske städa lite här i rummet också.

knäppte inte nå bilder från kvällen, så får bli en gammal från spanien på en av de drinkar vi drack på förfesten :)

210611

Kategori:

inte hänt så mkt roligt med mig på senaste tiden, har fått jobba extra på sörby så är det jag gör nu för tiden. sover, jobbar, äter och sover igen. inte så kul kanske, men snart så kommer pengarna och då är det ju lite mer värt det. så har man ju en sån där lite svacka då man fortfarande inte är jätteglad över att vara hemma, tkr jobbet är tråkigt, att man är trött på allt i allmänt, då är det ju alltid ett plus med lite pengar så man faktisk kan hitta på nått kul någon dag iaf.


så här ser det ut där jag jobbar för tillfället, massa jord och damm och lökar.

160911

Kategori:

fy fan, tror inte min rygg skulle ha något positivt att säga om den kunde talat för tillfället. sååå ont.

aja, andra dagen på jobbet avklarad, imorn blir tredje och sista på ett tag. ingen aning om vad jag tjänar heller så ska blir lite spännande sen vad man får sen när lönen skickas :) och tack och lov så ska jag få skjuts till jobbet imorn då jag börjar 7.00. annars hade det betytt cykla hemifrån 6.10 om jag skulle vara där i tid och inte har jag vantar elr jacka som skulle behövts om jag vart tvungen att cykla. men ja, nu ska jag duscha, äta och sen försöka sova i tid idag.

150911

Kategori:

positivt:
- somnade tidigt igår och vaknade tidigt idag utan problem

negativt:
-jag vill inte cykla till jobbet
- jag är hur omotiverad som helst till att jobba för tillfället (elr ja, mest att man är trött och jag inte är van vid att sätta lök troligen)

140911

Kategori:

idag blev det gå upp "tidigt" och ta reda på hur lång tid det tar att cykla till jobbet, så man vet när man måste röra på sig imorn. tur nog så var det sol, bara hoppas att man får samma tur när det är dags att faktiskt åka till jobbet kommande dagarna. och håller tummarna att det inte blir motvind heller, hade det när jag cyklade hem och höll på att avlida.. benmusklerna har försvunnit elr nått på senaste tiden. och sen hur allt ska gå på lördag är jag väldigt nyfiken på, börjar nämligen 7.00 och idag kom jag knappt upp kl 10 liksom.

120911

Kategori:

Mobilblogg (då inte internet funkar längre i huset) Hemkommen efter en dag i stan. Idag så blev det skriva in sig på arbetsförmedlingen. Emma hängde på så jag slapp gå själv och syster åkte in senare än planerat. Efter af gick vi en sväng till vasa där vi träffade victor, tor och ingvar. Var riktigt trevligt, speciellt ingvars reaktion :) Efter skolan gick vi en sväng till bibliiteket och sen vandrade vi runt på stan ett tag innan min buss gick. På bussen upptäckte jag sen att jag hade ett missat samtal. Ringde upp då jag hade lite aning av vem det kunde vara och det var ett smart val då det var sörby - torsdag och fredag den här veckan samt nästa fredag så blir det jobba för min del. Skönt att få in lite pengar igen. Dock önskar jag att jag kunde hälsa på Rickard och kolla på jobb i notodden. Men ser inte ut att bli så, alltså får man göra det bästa av det man får.

080911

Kategori:

ja, min dag har inte vart så underhållande. skulle gå upp i tid och fixa en sakn på banken, även ta en sväng till arbetsförmedlingen om jag vaknade i tid hade jag tänkt. meeeen, som vanligt dagen innan jag får mens är det OMÖJLIGT att sova för min del. satt uppe och chattade på msn till typ klockan ett, men var inte det minsta trött då heller, kände bara att det vara dags att sova samt att den jag pratade med loggade ut. blev väl kanske 4h sömn totalt, men vart så trött vid klockan tio så äntligen somnade jag ordentligt.

vaknade sen vid halv ett och var fortfarande trött. orkade inte fixa med att åka till banken och definitivt inte cykla in till stan för att gå på arbetsförmedlingen.. så inte gjort jättemkt idag, blev promenad och fixa lite hemma bara. får ta banken imorn, så måste jag röra mig till arbetsförmedningen på måndag.. inge kul.. aja, träffa lite kompisar från gymnasiet imorn, så har iaf nått att se fram emot :)

060911

Kategori:

så, har inte skrivit något sen jag kommit hem, inte direkt som planerat. men iaf, planerna blev lite ändrade och jag kom hem den 1a istället för idag som varit planen. lite blandade anledningar, en av de största var att rickard var så rastlös av att bara gå hemma och inte direkt ha något att underhålla sig med.

så ja, har vart hemma i snart en vecka. kan inte säga att jag känner mig jätteglad över vara hemma, hade gärna varit kvar tills idag och så är det inte det roligaste att flytta hem igen när man har bott "ensam" i över en månad. men man får göra det bästa av situationen, se om jag drar mig vidare någonstans eller om jag blir kvar här ett tag.

inte hänt så mkt sen jag kom hem heller. första dagen, resedagen, var det mest bara vara hemma och ta det lugnt. tog också en promenad på kvällen. sen den andra så cyklade jag in till stan för att fixa med mina pengar som skulle växlas in, blev också träffa emma och gå omkring med henne och prata lite. såg också lite annat folk här och var när vi gick runt, så var lite trevligt det iaf. sen i söndags blev det umgås lite med rickard, sov inne i stan med honom och fick agera väckaklocka dagen efter då han drog vidare till norge. så efter att han inte kunde sova (resultarade i att han väckte mig så fort jag somnade) och att jag följde med honom till tåget jättetidigt och åkte sen hem, så sov jag endast 4h under natten och vaknade med huvudvärk. så min dag igår bestod till stor del utav att sova från och med att jag kommit tillbaka till min egen säng.