Minna

290811

Kategori:

så, nu har jag inte vart inne och uppdaterat mycket här på bloggen och ändå har det väl blivit lite ändringar som är värd att rapportera om. det är nämligen så att jag inte kommer bli kvar i spanien.

det är lite olika anledningar, men en av de största anledningarna är arbetsmoralen här nere. den är verkligen helt åt helvete kass och jag känner att om jag ska jobba vill jag jobba någonstans där jobbet är seriöst. sen finns det lite andra anledningar också som spelar in utöver det. ska nog göra ett försöka på att jobba i norge istället om jag kan.

iaf, biljetterna är nu utskrivna och ligger här bredvid mig. nästa vecka, den 6/9 så bär det hem igen för min del.

200811 - update

Kategori:

senaste inlägget blev skrivet väldigt fort och det var meningen att det skulle vara en bild på slutet så här kommer den:

200811

Kategori:

allt rullar på här nere och som vanligt är det inte så mkt speciellt att berätta om. dock har tiden gått ganska fort tycker jag, idag är det liksom 4 veckor sen (!) jag åkte och bara några dagar till så har det gått en månad.

har iaf gjort något som jag inte gjort tidigare och det var att när jag och rickard var på affären för att köpa in lite helg-gott så bestämde jag mig för att köpa hem lite alkohol. så Rickard tipsade om lite och berättade vad han kunde göra för drinkar åt mig. dock ville jag köpa hem saker till Pink Panther och till Frozen Strawberry daiquiri, men det var dyrt med likören till rosa pantern och vi har ingen blender hemma så Daiquirin sket sig med. men det här blev det iaf:

180811

Kategori:

är vid datorn igen, rickard som ska fixa lite grejer om kvällarna så kan ju jag lika gärna följa med och sitta lite vid datorn liksom. dock har jag inte jämt så mkt roligt att berätta om känner jag, inte van vid att blogga på samma sätt längre då man inte har internet hela tiden och dessutom har jag inte nå bilder vilket ofta känns lite tråkigt.

men ja, två saker har jag kommit och tänka på att jag skulle kunna dela med mig. ett, kom ihåg att jag hela tiden sa att jag hoppades att det inte skulle finnas mygg här nere eller iaf att de inte skulle vara så jobbigt mkt som det är i sverige. visst, det finns inte så mkt mygg, men det är det enda positiva. dom jävlarna är snabba och ljudlösa plus att man känner inte när de biter en, sen själva betten kliar tusen gånger mer än dom som svenska myggen ger. så min önskan om yttligare en sommar utan mygg sket sig.

andra saken jag kom på att jag kunde dela med mig är mer positiv. hittat nagellack här som är helt grymt! det håller jättebra och är typ nagelstärkande på samma gång. finns i en miljon olika färger och det mest underbara är att nu när det är utförsäljning på allt här så de här nagellacken kostar bara €1, alltså knappt 10kr! :)

170811

Kategori:

så, är vid datorn åter igen, blivit lite bättre på det här iaf. känner dock inte jätestort behov av internet längre är väl mest att man saknar att kunna ta hem filmer eller serier när man har slut på saker att se, väldigt många filmer och serier går på repeat just nu.

Gått vilse idag för första gången idag också, för att skriva något annat än det inte händer mkt. Skulle gå upp och möta rickard på jobbet när han hade lunch för han hade inge pengar på sig och behövde något att dricka plus att jag skulle få lite umgänge mitt på dagen. Så gav mig iväg för att träffa honom, tog dock fel väg i början då jag var stressad och hamnade helt åt helvete fel. Men hittade till slut rätt, dock tog det mer än dubbla tiden och därför hann inte rickard vara med mig något under lunchen förutom att handla något att dricka.

och här har ni också lite bilder att njuta av, orkar inte lägga upp jättemånga dock så kanske blir mer någon annan dag också.


pa arlanda


utsikten fran varan balkong


i "Parque del Castillo"


inne pa plaza mayor


ute och gar i Fuengirola


soluppgang vid slottet


utsikt fran slottet


utanfor restaurangen dar vi gick pa toa nar varan toa inte funkade i lagenheten

150811

Kategori:

ja, allt rullar pa har nere och det hander val inte allt for mkt om vi sager sa. bara tar det lugnt, ute och gar, fixar i lagenheten. ska aven dra igang med att soka jobb i veckan hade jag tankt, bara fixa lite med cv och sen se till att fa det utskrivet. och den gangen ska jag aven forsoka fa med mig lite bilder eftersom jag ska ha usb-minnet med da, sa far ni lite roligare inlagg att lasa, blir ju lite mer intressant med bilder lite da och da kan jag tanka mig :p

120811

Kategori:

ville bara saga att jag lever och allt ar bra, uppdaterar nagon annan dag da jag har lite mer tid. ska aven forsoka fa upp lite bilder da ocksa :) hoppas allt ar bra med er dar hemma med, skriver mer nar jag kan