Minna

Kom ihåg att ord betyder...

Kategori:

Jag har börjat bli trött på att folk kastar ur sig var som helst. 
 Jag syftar inte bara på förolämpningar och smutskastning, utan också lovord.
Det har delvis med att vi pratar över internet. Skriver du alltid vad du skulle sagt om peronen stod precis framför dig? Om du skriver puss eller kram, skulle du ha gett personen en puss eller kram i verkligheten? Och det största som överanvänds, om du skriver 'Jag älskar dig' menar du det verkligen?

  Jag har själv var så, men inte på dom senaste 3-4 åren... Jag tänkte på vilka var de här personerna jag pratade med var... Sa jag det var ville, eller skrev jag bara samma sak till dom för att dom skrev det till mig?
  De jag har pratat med sen dom 3-4 åren har varit väl medvetna om att jag inte säger något utom det jag tycker och tänker, men då får jag igen inblicken i den världen där ord inte betyder...

  Jag tänker inte nämna något namn, alla jag känner vet redan vem det är och ni som inte vet behöver inte vara så nyfikna över den delen. Men i alla fall den här peronen började chatta med mig och vi planerade att vi skulle träffas, så han fick mitt nummer. Snart började jag få sms ständigt, det kändes inte som att han var intresserad, det kändes som att han var besatt... Dagen vi skulle träffas började han signera varje sms med ''puss och kram <3''. Jag tänkte inget mer på det förutom att det var irriterande att han skickade på himla mycket sms, och i varje stod det ungefär ''vad gör då?''
 Vi träffades inte den dagen, men han fortsatte att tjata... Efter ungefär tre dagar av sms attacken så började han nu skriva ''jag gillar dig.'' Fortfarande hade vi inte träffats ochci hade än så länge inte något gemensamt, varför gillade han mig? Kanske två vekcor efter sms attacker så skulle vi nu träffas. Eftersom att han hade varit så pratglad och väldigt framåt så förväntade jag mig att han skulle vara ungefär så som person..
  När jag träffar honom så vart jag ganska chockad. Han sa ingenting, när han träffade mig vågade han självklart inte en att krama mig. Varför var det då så viktigt att avsluta varje sms med ''puss och kram''? Jag som är rätt framåt gav han en kram, men jag hade aldrig skrivit det i sms:en till honom... Vi skulle spendera kvällen på bio och vi kom ungefär 30 minuter innan (jag och två kompisar, han och hans kompis kommer tidigare. Vi sa till att vi skulle gå på toa eftersom att vi var ju där med dom och kände att vi skulle säga det till dom så de visste var vi tog vägen.. När vi kom tillbaka så tar det ca 3 minuter och sen så säger han något till sinkompis och sen går han iväg... Inte sa han ett ord till mig som han ''gillade'' så mycket och som han faktiskt var där för att träffa..
 10 minuter senare kom han tillbaka och vi gick in och satte oss i salongen. Fortfarande hade han inte sagt något till mig och ja när bion var slut frågade jag han vad han tyckte om bion. ''Jättebra'' svarde han och sen sa han inget mer. Undrade inte vad jag tyckte eller något.
Vi skildes åt ca fem minuter efter det och när åker i bilen hem får jag ett sms ''jag saknar dig redan''. Jag fattar inte. Han vågar inte prata med mig och verkade inte det minsta intresserad, han kunde bara ha varit en annan biobesöare som råkade sitta bredvid mig och nu saknade han mig? Ungefär 1-1,5 timme senare för jag ett av hans vanliga 'god natt, sov gott'' sms och nu står det inte 'jag gillar dig'' på slutet... Det står ''jag älskar dig''.
 Är det någon som allvraligt kan ge en bra förklaring varför han skulle älska mig nu? Han visste lika mycket om mig nu som han hade gjot dagen innan... Han ville inte prata medmig när vi träffades, men nu älskade han mig...
Dagen efter har min kompis pratat med den här kille på msn och där har han avslöjat att han tycket att filmen dög, jag frågar han varför ha sa att den var bra till mig och så får jag svaret:
  ''Jag tyckte det var en nödvändig lögn, annars så skulle du inte ha gillat mig.'' Visst, det kan hända att man ljuger ibland. Men om du säger att du älskar någon, pratar inte med dom när ni träffas och ljuger när du väl säger något, tror du att du har en chans då?
 
 Så efter det här måste jag ta upp det med vad man säger. Stå alltid för det du tycker och ändra inte din åsikt för att passa in. Visst ibland kan det vara svårt att säga sanningen och det kan vara jobbit när man får negativ feedback. Men tänk på den  gången du säger sanningen och får positiv feedback, det är bra mycket skönare än att ljuga och få frågpr du inte kan försvara...
När du pratar med någon via sms, MSN eller liknande, säg bara det du skulle sagt om personen skulle ståt precis frmaför dig, för annars så kan du lika gärna ljuga...
 Bara tänk på det.. Är det så svårt att tänka på att ord har en betydelse?

Snart...

Kategori:

Simple Plan's album kommer snart ut =) (13/2 här i Sverige) Har väntat väldigt länge nu, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge =) och sen så ska man på deras konsert 29/3 =D <3

Your Love is A Lie
http://youtube.com/watch?v=2KaysEx6l20

Onsdag 30/1

Kategori:

Hm.. ja, idag var sista dagen som man kunde lämna in gymnasie ansökan så jag hoppas att jag kommer in (han ganska stor chans på det)
   Jimmy fyllde år idag, så nu har han blivit en gammal pojke :P
Och Tor var sjuk idag, så nu får vi hålla tummarna att han inte blir sjuk på sin födelsadag och att han hinner bli frisk till morgondagens öppet hus...
   Jag har också kommit fram till att jag inte fattar mycket av NO:n längre... El-lära är nog inte riktigt min grej, så det är tur att jag inte behöver läsa så mkt NO i gymnasiet i alla fall.

   Dagens grej av Minna och Lovisa
När läraren har genom gång så antecknar Minna, Lovisa och Emelie vad han har att säga, men de hinner inte få med allt så Emeli frågar om det är spänningen som går upp eller ner.
 ''Går spänningen upp, går strömmingen ner'' Svarar Lovisa