Minna

time for a change

Kategori:

idag så vart jag väckt av monica (var helt slut från första skolveckan) vid tio då hon, pappa och jag skulle ta oss en tripp till IKEA för pappa hade lovat mig att vi skulle kunna fixa min garderob som jag inte kan ha någon vettig reda i eftersom att det inte finns utrymmen att ha kläderna organiserat på. I alla fall när vi kom dit så kom jag på att jag ville ha nya gardiner, man klagade på att det inte fanns några som passade till min röda fondvägg. Så vips bestämde vi oss att den ska målas om, och det har redan satts i verket. Min fondvägg som har vart röd i ca5 år nu har blivit täckt med vit underlagsfärg och snart så ska en ny grön färg pryda min vägg :)

summary

Kategori:

okej, när har inte jag vart inne på år och dagar känns det som men orkar inte heller skriva nått långt inlägg, ist blir det en kort summering.

förra torsdagen så släppte paramore sin nya video till ignorance och jag ÄLSKAR den är låten verkligen :D


sen i fredags så åkte jag till jag till gåsholma med gänget där vi hade det väldigt trevligt. Spelade spel, sminkade killarna, körde femkamp och proppade i oss överdrivet med godis. men ett riktigt trevligt besök blev det och kul att träffa alla lite innan lovet är slut :)

måndagen så var jag in till stan en sväng för att köpa lite skolsaker och planerade att köpa en present åt andersson eftersom att hon skulle ha kalas och när jag frågade om råd med bp så slutad emed att jag blev kvar några timmar till för att hon nicke och robin skulle också in till stan och handla present bara att de skulle åka in senare. så spenderade 6timmar på stan...

på tisdagen var det bara slappa som gällde och på kvällen så skulle man iväg till forsbacka på filmkväll. Det blev inte så stor uppslutning, bara jag evve simon och andreas, men det var trevligt ändå. Tjejerna valde en film, brokeback mountain, och killarna valde en, bilar. Var dock världens kontrast på valen kan man säga :p och en så fick simon rusa till sista bussen för vi glömde bort tiden

Onsdagen så var det kalas för andersson, trevligt att träffa alla 93or och flumma lite och fick även träffa anderssons pojkvän :) det bjöds på fick och karaoke, och vinnaren av karaoken blev otroligt nog, hör och häpna, tor med 100/100 på beauty and the beast från skönheten och odjuret :p

Igår var det match för vårat lag och vi hade faktiskt bara en inlånad spelare, vilket var väldigt länge sen vi hade så många egna spelare faktikst. Matchen slutade 3-3 (2-1 i pausen) och det var ganska rättvist, för första halvlek spelade vi inte speciellt bra, var väldigt stirriga och två på de flesta bollar, men sen i andra halvlek så ryckte vi upp oss och vi lyckades få dommaren på fall efter att han hade dömt bort ett av våra mål (2-4)

Idag så blir det debutt med dam3an för mig, annars så ha det ju hela tiden kommit förhinder, men nu ska det bli av, hoppas bara att det går bra :)

grilla, bada och volleyboll väntar

Kategori:

nu bär det av till ladis för lite underhållning med alla 92or :) och så får andersson också följa med eftersom att att hon frågade vid rätt tillfälle. så hoppas det blir en bra kväll, fast solen inte verkar som om den vill hedra oss med att visa sig.

take 180 - my alibi

Kategori:

när man har tråkigt så kan man ibland fastna på youtube, ibland har man tur och ibalnd har man inte, men jag hade tur idag och hittade en sida med lite roliga serier :) en av de serierna är my alibi, så tänkte lägga upp några avsnitt om det är nån mer som behöver nått att göra :p

1. busted?!

Take180.comview

2. First period
Take180.comview

3. Out of the bag
Take180.comview

4. Cat-astrophe
Take180.comview

solen är på väg bort ännu en gång..

Kategori:

förra gången vi hade sol och värme hade jag sommarjobb, den här gången har jag i alla fall hunnit njuta av det lite men det fina vädret kunde gärna fått stanna ett tag till. Idag var det bra väder ibland, men mestadels så var det moln... får se vad morgondagen bjuder på, men eftersom att vi ska ha lite grillning/bad/volleyboll-kväll imorn så skulle det ju vra roligt om det är hyfsat väder i alla fall :) idag har jag vart så himla lat så spelade inte så stor roll att vädret svek mig, var bara inne och kollade på film och satt vid datorn tills nu på kvällen då det bar av till en välbehövlig träning. det känns roligare och roligare för min förkylning börjar ge efter nu och låter mig orkar spinga mer och mer, me gusta mucho. dessutom så var vi många på träningen till skillnad från igår, så först vart det separat träning med bara dam4orna och sen så vart det en övning tsm med 94/95 och match på 11-manna som avslut, väldigt roligt! hoppas bara att folk kan fortsätta komma på träningarna så att det går att få nått ut av dom för igår vart jag tvungen att springa och köra intervall träning när jag hade cyklat hem från träningen för jag var inte det minsta trött.. menmen, det är bara att hoppas att folk kommer till träningarna från och med nu så att det går att köra lite höre tempo :)

och på tal om träning, hittade en video där Kellan Lutz gör armhävningar (börjar runt 1:50 för er som inte orkar kolla på allt) där kan man ju tala om sjukt vältränad!

värme, skavsår och en galen gubbe

Kategori:

igår så bestämde jag och bp oss för att åka in till sommar-yran vid läkerol. moppen parkerade vi dock i strömsbro så det var bara att vandra till sätra. Vi kom dit runt 13.30 och det var typ helt öde, kanske ett 30-tal pers där bara... tog först en titt in i b-hallen eftersom att pappa skulle spela match, men där var det helt öde och vi visste inte vart bakingången låg till a-hallen så vi sket i det, men vi gick i alla fall ett par varv på yran trots värmen, fast till slut vart det för varmt för bp som bestämde sig för att köpa en t-shirt och byta om inne på en baja-maja. sen tog vi oss yttligare en sväng om i hopp om att det hade kommit in någon mer vi kände, men vi vart fort besvikna. Så vi bestämde oss för att gå tillbaka till strömsbro för att hanna skulle kunna äta något innan hon tog pencilin, hennes pengar hade gått åt till tröjan och på vägen mot strömsbro så stötte vi på jakob markström som kom på sin cykel, och bp vart i chock-tillstånd och själv visste jag knappt vem det var (A) men resan fortsatte och det vart ett stop på lidl där jag inhandlade en läsk och bp en juice förpackning, så vi fyllde på med dricka medan vi vandrade vidare. 
  Väl hemma hos bp far-föräldrar så fick bp pengar att köpa mat för så hon kunde äta med mig i stället, så när hon hade svalt sinna piller gick vi tillbaka till yran igen. Det hade börjat kommit lite folk, men fortfarande väldigt liten mängd. Fast värmen vart olidlig så vi gick in till brynäs-shoppen innan vi tog något att äta, för att sedan återvända till läkerol arena igen eftersom att hanna ville gå på öppet hus. så mellan 17.50 och 20.20 så vart vi inne i läkerol, bp knäppte kort på flertal olika spelare medan jag försökte lära mig vad spelarna hette och vi han även se skill competition :)
  När det sen vart dags för autograf-skrivningen så hade de inge pennor så vi sket i det och gick i stället ut för att kolla om det hade kommit något roligt folk och den här gången hade vi även bättre lycka, träffade på några personer i alla fall. Kvällens underhållning, utöver musiken och dansen på scenen, bestod av en galen man som klättrade 62 meter upp på en stolpe och sen stod han där uppe och gjorde så att jag och bp höll på att få hjärtklappning ett flertal gånger. han måste seriöst ha en skruv löst elr nått, för ingen vettig människa med den minsta uns av livsvilja skulle göra det han gjorde... men i alla fall så vart det bara att gå tillbaka till strömsbro igen, fast bp fick tyvärr stora skavsår så våra planer att åka in på discot idag blev ju tyvärr inställt :/ så istället funderade jag på att åka till iggö och umgås med pojkarna där ute och ha det trevligt, men eftersom att man är allmänt trött och tråkigt efter att manblev väckt tidigt pga att vi skulle på släktträff på eskön så sket jag i det med. det var väldigt lockande, men ska ju vara med andersson imorn så istället för att behöva gå upp jäääätte tidigt så valde jag att stanna hemma idag.

tillbaka från åland

Kategori:

Nu är man tillbaka i sverige efter en kort vistelse på åland med far, styvmor och styvsyster :) det vart typ bara sol och bad i två dagar, tog en tripp in till mariehamn där det vart middag på dino's som vanligt och sista dagen gick vi upp 06.30 (svensk tid) för att vi skulle hinna till viltsafarit klockan 11.00 (10.00 svensk tid) men när vi väl kom dit så visade det sig att de precis hade fått nya tider och första guidade turen böjade inte förens 12.00 (finsk tid) så vi var alltså där två timmar före och de släppte inte biljetterna förens en kvart innan turen började... men det blev i alla fall safari för vår del, faktiskt rikigt trevligt, precis som hela semesterna var :) sen när jag kom hem blev det vila en timme sen så drog jag på träning :p och idag blir det match, ska göra mig ordning nu och sen se till att hinna köpa skavsårsplåster innan samlingen :) får se hur det kommer gå med en inte helt botat förkylning och skavsår i möte med lig-ettan, önska mig lycka till? (A)