Minna

ledighet!

Kategori: allmänt

två dagars ledighet och jag känner mig redan göralös då alla ligger bakfulla elr har andra planer, samt att jag är för sliten för att ta mig upp på gymmet just nu.. men blir nog en promenad iaf, så får vi se, lyckas jag få upp energin lite till kvällen så räknar jag med att det blir gym då.

240812

Kategori: allmänt

haft en dålig morgon/förmiddag.. nu blir det lite jobb på det, sen hem och mysa ner sig i sängen så fort som möjligt!
 
gårdagens produktivitet sista 10min innan jag ver färdig på jobb. inte alls trött på att rensa och vattna, nejnej, haha.

sovmorgon, kort arbetsdag och filmkväll

Kategori: allmänt

trots att jag vaknade 5h tidigare än jag måste (och inte kan somna om). och trots att jag har lite problem med ögat efter den nya linsvätskan (men har beställt en ny flaska av min gamla sort, så är bara gå i glasögon igen..). och trots att jag är extremt sötsugen och inte har någonting sött hemma (och försöker spara så mkt pengar som möjligt till sverige resan, dvs har egentligen inte råd). och tjugoelva andra miljoner småsaker som stör.
 
Men ja, trots allt det så tror jag nog det blir en bra dag idag med tanke på att jag inte behöver stressa iväg på jobb, när jag väl är på jobb så är det inte för en jättelång arbetsdag och på kvällen blir det myskväll och film med trevligt sällskap. 

gamla godingar

Kategori: allmänt

för ovanlighetens skull så tittar jag ju på tv nu för tiden då det har blivit lite av en vana när jag är på besök hos kriss, då händer det också väldigt ofta att det blir sport. så för ett tag sen när jag var där slutade det med att vi kikade på os-avslutningen (tydligen är det ett måste att se, delvis för kriss hade missat invigningen och lära ta igen, delvis för jag aldrig sett det) och när spice girls dök upp på skärmen så fick jag lite idéer på att ladda ner gammal musik från när man var yngre. 
 
och i samma veva tog även min serie jag kikat på den veckan slut, så musiken gav också lite inspiration till "nytt" att titta på. så vad kom jag på då? jo, sabrina the teenage witch! så länge sen och lika bra som jag minns det. synd bara att det går så fort att kolla igenom, bara några få säsonger kvar nu, snyft.
 

pannkaksfrukost

Kategori: allmänt

förra veckan

Kategori: allmänt

har vart ganska så stilla här på bloggen senaste tiden, men har inte hänt speciellt mkt i mitt liv heller så är ju mkt därför. har varit extremt sliten, så har i princip gått och lagt mig direkt efter jag kommit hem från jobb.. tror inte den här veckan blir så annorlunda heller då jag har mensvärk och det betyder att det slitna fortsätter. men snart blir det lugnare på jobbfronten och jag får tid att vila upp mig.
 
men en dag förra veckan var iaf ganska så fullspäckad, torsdagen, då jag också var fri från jobb efter mina 10 dagar i sträck. började med en välbehövlig sovmorgon och efter det tog jag mig en väldigt behövlig tur upp på gymmet. att jag är i stort behov av ledighet visade sig tydigt då jag nästan somnade mot en av maskinerna när jag lutade mig mot den, haha. 
tog mig iaf igenom passet och sen efter det blev det hem och slappna av lite. dock sprang bara timmarna vidare och snart var grannen och knackade på dörren för kvällens filmtittande. vi startade med the  avangers och efteråt blev det några omgångar mario på supernintendot i väntan på sms från kriss om han kunde hämta upp mig för att titta på hans matc, men med den korta tiden mellan jobb och samling så hann han inte komma förbi, så mario-spelandet fortsatte!
dock ställde grannen upp som chaufför senare på kvällen, så fick bli en liten tur iväg och kika fotboll. åh vad man saknar att spela när man väl är iväg och tittar. får se hur mkt mer sugen jag kommer bli desto längre säsongen kommer, haha. dock vart den en förlust, men sånt som händer. fick iaf besök av kriss efter han var klar på matchen, så vart en riktigt mysig avslutning på min lediga dag. 
 
så ja, en dag hade jag fullt upp nog för hela förra veckan.

<3

Kategori: allmänt

 
ja, vilka saker man kan hitta ibland när man klickar runt såhär när man är uttråkad, haha. det var ju inte igår precis!

pastasallad, men inge pasta

Kategori: allmänt

bestämde mig för att ta med lite nya grönsaker i mina matlådor till jobbet, enda problemet är ju att halva matlådan redan är grönsaker. alltså insåg jag att det var väldigt dålig plats i matlådorna och när pastan skulle på plats fick den knappt plats.. haha, aja, då fick jag lite pasta till middag också.
 

sommarväder

Kategori: allmänt

ja, i sommar har ju inte solen tittat fram speciellt ofta, så vi hade ju riktig tur i helgen kan man ju säga! på lördagen vaknade vi till strålande solsken, så vi bestämde oss för att ta en promenad upp till kriss innan konserten och sitta ute och njuta av det vackra vädret. helt underbart.
 

jonny lang & bad company @ brygga, notodden

Kategori: allmänt

nu är bluesen förbi och sandra har åkt vidare, så ska väl dela med mig lite av bilder från alla dagar, börjar med en del av lördagen som var väldigt lång och fullspäckade. det blev lite konsert bland annat, varken jag elr sandra visste vad vi skulle se elr vad vi kunde förvänta oss, men det vart en underbar konsert med solsken, bra musik och härlig stämning! 
 
tror verkligen vi valde rätt del av festivalen att gå på då en hel del folk som gått på just den här spelningen sa att det troligen var en av de bästa (om inte den absolut bästa) konserterna som spelats under de 25 år bluesen funnits till.
 
jonny lang:
 
 
 
Paul Rogers/ Bad company