Minna

måndag

Kategori:

jadu, inte mkt till skoldag idag. en kort sväng på geografin, men vi ska tydligen börja med en fördjupningsarbete, så blev inte sitta kvar. det jobbia är att vi måste komma till lektionerna för att visa att vi är där och jobbar, alltså komma och säga hej. tror han seriöst jag tänker åka in till skolan till 8.30 för att säga hej och sen åka hem!? :o har en stark känsla av att han har fel ist :p

efter geografin gick jag till stadsbibliotekek och satt där en timme och slog upp spanska ord. hann inte ens hälften innan jag skulle iväg och klippa mig! så blev åka och klippa sig (har inge bild, men känns jäääättekort..) och sen återvända in till biblioteket igen. jobbigt som bara den, men efter 1h40min till så vart jag äntligen klar. kände mig duktig :)

sen jag kommit hem har jag fortsatt varit duktig. skrev och lämnade in loggboken som skulle in för en vecka sen (A) och sen har jag skrivit in alla spanska ord i datorn och ska välja ut vilka jag ska använda imorn :) snart blir det läsa igenom novellen en gång till och svara på frågorna innan man ska laga mat. gör ovanligt mkt idag känns det som :p

dock blir det onyttig mat för mitt huvud är aningen överansträngt och försöker säga mig det genom att få en huvudvärk.. det gillar vi inte! men blir onyttig mat, dusch och sen sova tidigt så blir nog bra tillslut ^^,

slut på en vecka till

Kategori:

dagen idag började inte bra, inte bra alls. efter att jag somnade 23.30 så vaknad jag 00.30 av att jag låg och skakade av mardrömmen, resten av natten var ungefär lika. lyckades somna ett kort tag men vaknade av att jag drömt nå hemskt. usch, hatar verkligen sånna nätter.

sen gjordes inte saken bättre att många av sakerna kunde ha hänt under kvällen/natten heller då vissa av sakerna har hänt för. bl.a. att rickard blev nedslagen efter att han vart på fest vilket han var under kvällen, sen att jag inte fått nå sms sen eftermiddagen dagen innan (ca 17.130) gjorde att jag mådde dåligt som bara den.. var en hel del folk på festen som det kunde uppstå krångel med nämligen :(

men tog mig till jobbet. började bra då jag fick bra blommor, men tiden gick ganska segt. andra passet vart sämre, jag fick de sämsta blommorna som finns på hela stället så min bonus rök ganska fort när man inte kan packa blommorna knappt -.-' tiden gick dock fortare det passet, så iaf nått. sista passet var jag allmänt trött på allt och ville bara hem, blommorna var hemska och tiden gick segt som bara den..

men genomled min dag iaf. så nu har man 1500+ mer i kassan snart, så helt klart värt det. sen tror jag att jag fick lite energi från vädret som var mkt fint när man väl kom ut ur lokalen och så har det blivit en hel del prata med rickard och även lite annat folk, så humöret har definitivt förbättrats nu mot kvällen :)

dock så har jag försökt mig på spanskan, tagit ut orden jag behöver översätta men internet gillar inte mig så måste leta reda på en ordlista imorn tror jag :p ska försöka fixa min loggbok med tror jag för skulle ju skickat in den på måndagen eg. men hon får klara sig, brukar faktiskt vara duktig så nån gång får man vara lite sen. sen får det duga med plugg, resten tar vi hand om imorn :)

och imorn ryker mitt hår tyvärr :( så slitet att jag knappast kommer få ha mkt kvar.. och måste bleka det en gång till sen också, känns inte bra det här!

morgon

Kategori:

efter konstiga drömmar och en alldeles för kort natt är jag uppe igen. skulle så gärna krypa ner i sängen igen, men måste iväg och tjäna pengar! räknat ut att om jag jobbar alla helger fram till veckan innan lovet så kommer jag ha en hel del och jag skulle kunna dra till norge. vill verkligen! men kommer missa två jobb-tillfällen isf och det är ca 3000, så kommer förlora ca 4000 på resan :O

så nu kommer det bli en hel del grubbla. vill verkligen dit. speciellt eftersom rickard snart flyttar troligen. men han måste kolla på med jobbet han sökt, om och när han har möte. så får se om jag ens får åka.. men hoppas!

dyrt

Kategori:

dagen har blivit lite bättre såhär mot kvällen iaf, skönt det så man inte mår piss imorn när man ska jobba. kollar på lite priser till norge också. kommer ryka mellan 950-1200 om jag åker ner under lovet. beslutsångest. och så är det inte säkert jag kan komma heller. men bra sugen är jag :o annars blir det kvar i sverige och rickard kommer förhoppningsvis på en kort visit  istället plus försöka jobba så mkt som möjligt så kanske man kan ta en semester till spanien nån gång i framtiden ist :) men vill vara i norge nuuuu!

fredag

Kategori:

blä. ingen energi till nått. vill åka bort här ifrån. tänkte nästa gå till tågstation efter skolan och bara sätta mig på första bästa tåg någonstans. och vet att eg är det norge jag vill till, men känns som om rickard verkligen inte vill ha mig där, så då blir det ännu jobbigare :( kan han inte bara ändra sig och vilja ha mig och så kan jag få ta studenten nu så kan vi dra någonstans. men i nuläget tror jag inte jag skulle må bättre av att åka till norge. inte när rickard inte vill ha mig där.. men jag vill. jag vill, jag vill, jag vill! vrf kan inte allt bara bli som man vill ibland?

usch, idag har inte blivit nå bra dag. kan hoppas det blir bättre till senare iaf...

depp-dag

Kategori:

idag blev inte direkt så bra som jag tänkt mig. blev promenad istället för gym. försökt plugga men inte så lätt att koncentrera sig. vart en depp dag helt enkelt. förhoppningsvis hinner alla tårar ta slut innan imorn. hatar när jag får sånna här dagar, men är väl bara att ta det. nått positivt kommer väl med tiden.

skulle behöva ha någon att sitta och kramas med (tror alla vet vem jag önskar det kunde vara). att prata ut med andra funkar till viss del, men det är han jag behöver prata ut med, men det går inte heller. får försöka sno till mig nå kramar i skolan imorn och det får duga för tillfället. sen när det kommer till att prata får jag väl vänta på att tillfället kommer och jag får göra det, tills dess får ni andra stå ut med att jag klagar en del kanske..

känner mig inte som en speciellt rolig männsika för tillfället om jag ska vara helt ärlig.

torsdag

Kategori:

hm, jadu. inte var det mkt som hände i skolan idag. kom dit och sen så hade två personer tal och sen slutade vi för ingen annan kunde. (där ibland jag, men sa att jag kunde göra det ändå..) så ja, åkte till skolan och vände i princip. och nu ska jag väl plugga lite hemma ist och sen ta mig ner till gymmet. märker vad som händer.

men händer inte så mkt nu, så kan underhålla mig med en sån här lista bara för att ha nått att göra:

KÄRLEK
är du kär? - Jo, det är jag
vem isåfall? - rickard..
har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det? - jo, men har framgått att det inte är seriöst då :p

BADGIRL/BADBOY
har du rökt? - nope
Snusat? - nope
Rökt vattenpipa? - nope
har du varit full vid fel tidpunkt? - tror inte det, bara vart full vid fest/krogen så :p
Däckat? - tror det.
tycker du att det är coolt att supa? - nä

Kysst en främling? - ja
Fått ett sugmärke? - ja
Gjort ett sugmärke? - typ :p
Har haft oskyddat sex? - ja

Kysst en tjej? - nope
Sagt nej till sex? - ja

har du haft sex med mer än 20 Personer - nope
har du haft sex offentligt? - japp
har du haft camsex? - nope
har du spelat klädpoker? – nope, blev aldrig av :p

Gråtit inför mer än 10 personer? - japp
Smygit ut? - nope
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? - ja
Sovit bredvid någon av samma kön? - ja
Sovit brevid någon av motsatt kön? - ja
Lekt med någons känslor? - inte vad jag vet om :s
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? - jo, typ
Gråtit dig till sömns? - japp..
Gråtit framför någon du älskar? - ja, många ggr
Vaknat av att du gråter? - nja, nån gång bara. är mer att jag vaknar och börjar gråta om det är så.
Skrikit ord som hora och slampa till någon - nope
Mått bättre eller sämre av alkohol? - både och
Slagit någon på skoj? - ja
Blivit slagen på skoj? - ja
Varit på sol semester? - jo, för länge sen
Badat i havet? - japp
Har haft snöbollskrig? - japp :p
Inte sovit på en hel natt? - det händer..
Varit på sjukhuset? - japp
Sovit i över 12 timmar? - ja
Sett en film mer än 10 ggr? - ehm, ja? :p
Velat dö? - inte direkt..
Fått ett IG? - inte än
Varit ute en hel natt - japp
Svikit en vän - har jag säkert :(

UTSEENDE
hur lång är du? -  1,65
ögonfärg? - blå
hårfärg? - blond
är du nöjd med ditt utseende? - det duger :p
är du mogen?- jo, elr brukar det iaf

FRITID
du har varit på läger? - nja, vart på kupp men inte på läger ^o)
du skriver låtar/dikter? - har gjort
du kör handboll/basket?  - nope
du kör fotboll/innebandy? -  har spelat
du är ofta med kompisar? - inte så mkt nu längre :/

DU TYCKER OM ATT

Kramas? ja :)
Kyssas? ja, så länge det är rätt person ^^
Prata? ibland, beror på vilka jag är med och situation :p
Sova? klart, iaf när man sover bra, inte kul när man sover oroligt :o
Gå upp tidigt? usch nej!
Lyssna på musik?  ibland
Lyssna på musik i headset? jadå
Vara på stan? nja, ibland..
Vara ensam? ibland. beror på. kan vara det värsta som finns också..
Att vara kär? underbart så länge det inte är olycklig kärlek
Vara i skolan? kul att vara med kompisar, lektionerna suger oftast..
Vara hemma? nja, känner mig inte speciellt hemma där jag bor, så kan inte säga att jag trivs "hemma"
Shoppa? nja, ibland.
Kolla på film? gillade det mer förr. men med trevligt sällskap och bra film så gillas det :)

Sex
Är du oskuld? Nej
När förlorade du oskulden? 18
Minns du vem som tog din oskuld? ja
Har du använt en dildo? nope
Gillar du att ha sex? beror på humör, men så länge det är med någon man gillar klagar jag inte :P

onsdag

Kategori:

astrött imorse, sov inte bra. vaknade hela tiden, så inte så pigg imorse. skolan kändes ganska så meningslös också då vi bara hade en lektion och då satt vi och bearbetade våra texter. får se hur det blir imorn, antingen blir det vara ledig elr så blir det svenska lektion.

kom hem strax innan tolv idag iaf, men somnade en sväng för jag var så trött. skulle dragit ner till gymmet direkt, men fick bli senare när jag var lite piggare. har typ ingen energi längre till att gymma. blää, inge energi till nått längre -.-'

vill till norge. vill till rickard...

sovsällskap

Kategori:

mitt sovsällskap sen rickard åkte, gossedjur typ spraybehandlat med hans deo ^^,

saknar verkligen att sova bredvid rickard, blir nog extra mkt eftersom jag varken vet när elr om jag kommer göra det nå mer.. om jag ändå kunde få vara med honom. att få sova med honom någon natt ibland skulle underlätta så mkt. men får prata med honom. det är något. resten får väl fortsätta vara en dröm..

tisdag

Kategori:

om jag ska vara ärlig så måste jag säga att jag inte minns mkt om dagen idag känns det som. är lite smått borta, tanke mässigt det vill säga. tänker på mkt och tänker på absolut ingenting. känner mig lite avtrubbad samtidigt som jag känner massa saker. lite smått förvirrande faktiskt, man blir helt enkelt lite borta på nått vis.

men dagen har gått bra iaf, iaf om man tänker efter lite. prov gick okej. besökt donken på lunchen. sen mest lyssna resten av dagen. och that's it I guess.

sen jag kom hem har jag inte gjort mkt, bestämt att tisdagar ska bli min vilodag eftersom jag går sent då. inge gym och bara plugg om det är akut. tisdagar ska vara min lugna dag helt enkelt. lugnt och skönt. inge stress. inge krav på att göra nå. bara vara och göra det jag vill.

-

Kategori:

The broken clock is a comfort
It helps me sleep tonight
Maybe it can start tomorrow
From stealing all my time

And I am here still waiting
Though I still have my doubts
I am damaged at best
Like you've already figured out

I'm falling apart
I'm barley breathing
With a broken heart
That's still beating

In the pain
There is healing
In your name
I find meaning

So I'm holding on
I'm holding on
I'm holding on
I'm barely holding on to you

The broken locks were a warning
You got inside my head
I tried my best to be guarded
I'm an open book instead

And I still see your reflection
Inside of my eyes
That are looking for purpose
They're still looking for life

I'm falling apart
I'm barely breathing
With a broken heart
That's still beating

In the pain
(In the pain)
Is there healing?
In your name
(In your name)
I find meaning

So I'm holding on
(I'm still holding)
I'm holding on
(I'm still holding)
I'm holding on
(I'm still holding)
I'm barely holding on to you

I'm hanging on another day
Just to see what you will throw my way
And I'm hanging on to the words you say
You said that I will be okay

Broken lights on the freeway
Left me here alone
I may have lost my way now
I haven't forgotten my way home

I'm falling apart
I'm barely breathing
With a broken heart
That's still beating

In the pain
(In the pain)
There is healing
In your name
(In your name)
I find meaning

So I'm holding on
(I'm still holding)
I'm holding on
(I'm still holding)
I'm holding on
(I'm still holding)
I'm barely holding on to you

måndag

Kategori:

sovit länge idag. trött och sen så måste jag ju medge att jag känner mig lite ensam. saknar rickard <3 hade mkt hellre skippat skolan och fått följa med :o men ledig idag iaf, så vart mkt slappa. nu blir det plugg i några timmar och sen dra ner till gymmet en sväng. wish me luck :)

min helg

Kategori:

jadu, min helg blev så inte som planerad. inte dock något negativt. finns dock saker man kommer sakna och man märker att ibland önskar man att allt var annorlunda.


fredagen blev det utgång som sagt, men tiden innan utgång blev ändrad samt valet av krog och sällskapet. eg skulle vi köra en liten förfest hos emma med bara oss tjejer men istället blev det ta oss till bomhus och gå vilse där innan vi blev hämtade för att komma på fest där. längesen när jag var på hemmafest, speciellt då man inte känner någon alls nästan. men träffa lite trevligt folk iaf och fick mer tid med rickard :)

sen splittade vi tjejer på oss, "nybörjarna" tog sig själv ner till goya medan jag och emma följde med lite annat folk till slick. har väl haft bättre utekvällar, men tror det var mest för jag förväntade mig lite för mkt. hade ju trevligt sällskap och blev bjuden på dricka, så inte helt fel. men man kan ju känna att det är lite frustrerande när man ser folk som står och har det mysigt/hånglar/strular och man själv bara är avundsjuk. men aja, kvällen slutade bra iaf då rickard följde med hem :) även så gjorde rickard sin vanliga fylletabbe att berätta något som han vanligtvis inte vill att jag ska veta, dock är det alltid något sånt som jag önskar han ska säga. oftast är det mkt jobbigt involverat i det hela också, men det finns ovanligt positiva saker om man ser förbi det jobbiga.



dagen efter började mkt senare än planerat också. rickard hade ju inte fått i sig mat på ca 24h vilket betydde att han var helt borta, gick upp 4h senare än han skulle! alkoholen hade tagit mkt mer än vad den brukar och sen så var han uttorkad och undernärd.. inte kul när man inte kan göra så mkt åt det heller, bara ser hur han ligger där och mår skit, för trött för att resa sig och för att äta :/

men till slut blev det röra på oss, rickard hade ett tåg att passa så han kunde hälsa på familjen och blev stanna och äta innan vi rörde oss mot stan. trodde jag skulle behöva säga hejdå där och att jag inte skulle få träffa han mer på helgen, men nejdå, fick följa med och hälsa på jag med. och dessutom så gjorde rickards hälsotillstånd, mot kvällen började han få tillbaka energi men började bli förkyld ist, men det gjorde att han inte ville festa något. tog oss en middag inne i stan och hejade på nån vän till han som han skulle träffat ute eg, sen tog vi bussen hem vid nio.

kvällen efter det såg väl inte så späckad ut, la oss hemma och kollade på film och nån gång mellan tio och elva sov vi båda. skönt med en slapp kväll och konstigt nog var man slut trots att man bara tagit det lugnt hela dagen. men hade nån att ligga och krama med dessutom och fixade ett extra täcke, så när rickard bestämde sig för att sno det vi brukar använda slappa man frysa :p



sen dagen idag har inte hänt mkt heller. blev ligga kvar länge i sängen idag med, men tog oss upp lite tidigare iaf :p blev en snabb sväng till köpis, där rickard hade lite saker som kollegorna ville ha till norge. även en fjärrstyrd helikoper som senare blev rickards underhållning och lurad på dyr mat på sibylla. 42kr för en 90g hamburgare! :O men hemma blev det trevligt sen, bara umgås, mysa lite framför tvn, gömma sig så man slapp blir attackerad när rickard försökte lära sig helikopern och ja, inte så mkt mer.



så som ni ser, jag fick en sån helg jag inte hade vågat hoppats på :) från början var jag orolig att jag inte ens skulle få en natt med han. nu fick jag nästan all den tid han hade i gävle tillsammans med han, så känna riktigt bra på det sättet måste jag ju medge, så mkt mer än jag hoppats på. och så jag har nått trösta mig med när han nu åkt så typ sprejade vi sönder min gossedjurshund med hans deo så nu luktar den massa gott ^^ nu är det bara hoppas att jag kan ta nya tag och kämpa på, blir nog ett lång uppehåll nu framöver, så får se hur jag hanterar det hela.

iaf är det ledig dag som väntar imorn och så har jag en påse polly samt lite läsk och chips som blev kvar här också. blir trösta sig med det samtidigt som man ska lära sig all georafi till provet på tisdag. känner att det kanske är dags att öppna böckerna :p

utgång!

Kategori:

nu har man haft en slapp dag hemma. typ vilat och duschat och fixat mig under de senast 4h, så inte så mkt stress :) snart blir det ut och vänta på bussen och röra sig mot stan :) blir kanske en sväng ner på stan och heja på rickard innan han drar vidare på fest också, sen blir det dra sig till emma lite tidigare än planerat :p blir förfest där ett tag sen väntar goya och troligtvis också ett besök på old saints skulle jag tro. hoppas på en bra kväll iaf ^^

inge krogen och inge skola, men ikväll då kör vi!

Kategori:

lite ändrade planer på kvällen igår. blev sminkning i forsbacka, men inge utgång och därav så blev det sova hemma istället. idag så blev det sjukanmäla sig så jag inte orkade åka in astidigt och har bara en värd lektion (svenskan har jag inte gjort, alltså kommer jag bara få sitta och lyssna på tal, inte kunna hålla nått..) men ska in en sväng till skolan ändå, har samtal med pa-handledaren plus att jag är ju ledig på måndag så måste in och hämta geografin så jag kan plugga inför provet också :o

får se vad som händer efter man vart i skolan dock, blir väl hem och slappa och sen börja göra sig ordning för utgång! förfest hos emma och sen blir det goya :) förkylningen låter hemsk för tillfället, men den börjar släppa så inte ska jag låta den stoppa mig inte. ikväll kör vi helt enkelt :)

och så hoppas, hoppas, hoppas vi att rickard kommer till goya och dessutom följer mig hem (A)

torsdag

Kategori:

igår var en trevlig dag med trevligt sällskap. först blev det ett besök på interpool med tjejerna och sen hem och slappa ca två timmar tills rickard kom :) massa mysigt och trevligt, men dock fick man ont i halsen och blev snorig under kvällen så kunde verkligen inte somna. blev dock en hel del prata, bla om sånt han inte annars brukar prata så mkt om, både bra och mindre bra saker. men skönt att vi kan prata mkt iaf, lite nytt med så det är ju bara bra.

vart vakna upp vid nio och sen ligga och dra oss i sängen, fixade frukost och sen blev det gå till köpis. känner mig slut och lat idag. men blev ca 1,5h på köpis och sen åkte vi till stan där det bjöds på pizza :) dock fick rickard mina norska pengar, så egentligen fick han mer än han la ut. (delade på en 60kr pizza, han fick 150kr norska) men var kul att få umgås lite, blev en hel del prata och sen drog han iväg till far sin.. lite tråkigt att det kanske blir sista gången vi ses på en-två månader, men ska väl vara glad att jag fick en natt + lite umgänge.

hann med forsbacka bussen från stan, så slapp byta elr gå med min systempåse till pappa, så det var skönt. klev innanför dörren för en stunde sen. nu ska jag väl hoppa in i duschen och sen blir det lite plugg och packa ihop lite eftersom det blir sova hos emma ikväll, ska också till forsbacka och sminka oss och innan det blir sova ska vi dock dra oss ner på slick en sväng :)

onsdag

Kategori:

jadu, inte direkt jobbigt i skolan idag. blev läsa igenom våra utkast till engelska och sen typ sitta och prata. och eftersom vi inte har någon svenska blev det sluta 10.45 :D dock måste man ju tillbaka till franskan sen :/

på vägen hem blev det stanna och äta lite på sibylla. nu har jag lite beslutsångest vad jag ska göra - tråkigt att bara sitta hemma, men känner att jag är lite smått förkyld så känns inte smart att gå ner till gymmet heller :o kanske bara blir hemma då och vilar upp mig och pluggar in resten av redovisningen.. men inge kul det ju :o aja, får nog göra det så man kan träna resten av veckan ist..

sen blir det hem till pappa efter jag slutat och någon har tid att hämta mig. så blir det städa och slappa, och troligtvis sova en sväng innan man får besök då de inte lämnar norge förens kl tre.. men ska blir trevligt :) och sen är man ledig imorn och på kvällen blir det sminkning i forsbacka :) på fredag blir det kort dag i skolan och på kvällen är det krogen som gäller! :D trodde att det skulle bli en sväng till slick med syrran men nu skulle hon tydligen på bio så får blir goya med kompisarna ist :) sen försöka övertala rickard att följa med mig hem efteråt (A)

tisdag

Kategori:

det börjar ljusna lite just nu, får bara hoppas det håller i sig :)

igår var det en lektion, inte lättaste att ta sig igenom när man börjar astidigt och inte mår speciellt bra.. men klarade mig igenom det och hade stöd när man var där så kändes skönt det iaf :) efteråt blev det sitta kvar i skolan och plugga eftersom jag har sånna koncentrationsproblem när jag är hemma nu för tiden.. men gjorde nästan klart engelskan iaf, tror det jag har får duga som draft nu så blir det bygga klart det sen. efter skolan blev det först gym och sen en promenad till pappa och hem igen. skulle städat när jag var där, men eftersom de bestämt att fylla mitt rum med sopor blev det bara att vända :o

natten inatt har inte direkt vart så bra.. sov väldigt dåligt och vaknade hela tiden. men lyckades ta mig upp och till skolan. första lektionen blev väl mest sitta och prata med marika, trevligt att göra det, speciellt när läraren går förbi när man snackar krogen och bara skiter i det :p sen tog man sig igenom resten av dagen sakta men säkert. blev första och enda nya ämnet för den här terminen med, det vill säga kultur historia fördjupning. inte det roligaste, men bra lärare iaf :p

kvällen inte bjudit på så mkt. orkade inte gymma idag, så fick nöja mig med en sväng ner och simma iaf. alltid nått :) sen har det blivit fixa lite med schema eftersom jag inte fått nått av läraren, men känner att mitt är bättre så gör inte mig nått :p en annan positiv sak är att jag pratat lite mer med rickard idag, så det känns bra och dessutom fått konfirmerat att han kommer och sover hos mig imorn ^^

så för tillfället känns det bättre, nu är det bara se till att försöka stanna här. vill inte gå ner i en svacka igen. jag orkar inte det.. men ändå långt tills det är bra igen. men varje bra dag är ett steg närmare :)

förstörd som människa

Kategori:

Jag vet inte vad jag ska göra. Vart jag ska ta vägen. Jag vet inte in elr ut, upp elr ner. Jag behöver någon, nu när jag inte längre kan gå till den jag behöver mest.. men känns som jag sumpat allt runt i kring mig och vet inte vart jag ska vända mig längre :’(

 

Imorn var det tre veckor sen jag hade en av de bästa dagarna i mitt liv, iaf en av de bästa på länge och en av de jag minns.. det var början till en underbar vecka dessutom. Allt var bra, allt var vad jag ville att det skulle vara. Nu finns INGETING kvar.

Sen jag kom hem från sverige har den lyckliga känslan förvunnit mer och mer, allt ork försvunnit med den. Igår var en av de värsta dagarna på typ två månader iaf.. fy fan.  Idag började bra, men har inte vart mkt bättre än gårdagen.

 

Jag vet att jag borde släppa taget, att låta allt rinna ut i sanden. Men hur ska man göra det när det känns som det som jag ska släppa känns som allt jag har kvar? Jag behöver nått nytt.. elr få tillbaka nått gammalt som jag kan ha under tiden. Jag kommer aldrig släppa allt helt, men jag kommer vara fast i det här tills nån hjälper mig ur det. Och jag vet att ni försöker, jag uppskattar det mer än ni anar, men jag har inte vart redo. Jag vet inte om jag är det nu heller, men jag är helt nerbruten och måste försöka innan det går ännu längre. Jag är helt förstörd. Jag finns typ inte kvar längre… jag känner mig som ingenting.


Så här har ni det, ett desperat skrik efter hjälp, för ingenting har hjälpt än så länge. Jag vill tillbaka. Jag vill kunna må bra utan han i mitt liv, även om jag aldrig kommer glömma och troligtvis alltid ha kontakt med han. Jag tänker göra det jag kan för att få vara med han nästa vecka när han är här, om jag får möjlighet att åka tillbaka innan han flyttar troligen det med. Men jag vill inte känna att jag ska behöva honom, inte som jag gör nu. Jag vet att det är mycket att be av en vän, men jag behöver någon att kunna börja om allt med, någon annan att behöva. Jag vill kunna bygga upp mig själv så jag kan vara den jag alltid varit. Vill kunna må bra. Jag vill komma tillbaka…

trött

Kategori:

jag är trött på allt just nu! orkar inte känslor och kan inte få dom att sluta krångla.. allt känns piss just nu och kommer garanterat göra det hela kvällen.

dags att ladda upp batterierna

Kategori:

nu ska jag nog krypa i säng snart. hur slut som helst! men lyckades hålla mig vaken när jag kom hem så ska nog gå bra att sova idag med tanke på att jag sovit lite natten till idag och även tränat :)

blev ett hårt träningspass för benen idag. började med promenad, löp och sprint. efter det blev det lite blandade övningar, men kunde knappt gå mellan maskinerna till slut :p men sjukt nog släppte all smärta och mjölksyra på 10min.. :o men ska väl inte klaga, träningsvärk är bara kul i små mängder :p

fick även att samtal från jobbet under mitt träningspass, blir jobba hela helgen, så därför det är viktigt att sova i tid :) kul med pengar, tråkigt med jobb. bra att ha nått att göra om dagarna, även om det inte är det roligaste och tyvärr blir det väldigt mkt tänka.. men hoppas det går bra :)

träningspasset gjorde det lättare att åka till skolan sen, fått lite nytt att tänka på och lite annan energi. så dagen gick bra, även om det inte var så kul. på religionen fick jag veta att jag får vg och på geografin satt jag och gjorde ingenting tills vi slutade då jag inte kände för att repetera men var klar med allt vi skulle göra. så var inte en produktiv dag alls, men skönt att komma dit iaf. då kan man alltid sjukanmäla sig nån dag nästa vecka om det behövs liksom ^^

och tkr ni kan hålla tummarna för min skull nästa vecka onsdag till söndag att jag ska få träffa rickard så mkt jag kan när han hälsar på ;p

pissig morgon!

Kategori:

hade asdåligt natt. dock blev det lite prata ut med lovisa och det hjälpte en hel del :) dock tog det fortfarande mkt lång tid innan jag somnade och sen skulle man upp tidigt. elr trodde man iaf...

lyckades somna runt 2.00-2.30 och 6.30 ringde min väckarklocka. snooozade ca en timme som vanligt innan det blev av att ta sig upp ur sängen. fick nöja mig med ett glas vitamin till frukost, men tog med pengar för att köpa nått i skolan. ut till bussen 7.50 och inne i skolan lagom till 8.20. lagom tid tänkte jag, men när ingen är där börjar man undra. får inge svar när man smsar heller. ingen lärare kommer heller trots att jag åkte samma buss som henne..

8.35 kommer läraren ut och säger att vi inte har någon lektion...

då blev det för mkt för mig, inge sömn, inge mat och stort behov av nått att annat att tänka på. började gråta (jag vet att det känns sjukt överdrivet, men jag har mens, hormoner blandat med allt annat är en dålig kombo) och ja, hade inge bra morgon helt enkelt.

fick iaf ha betygsamtal, samt sitta och prata med läraren ett tag. sen satt simon och emma nere vid skåpen så kunde få lite kramar och sällskap, samt något nytt att tänka på. köpte mig en macka, pratade med dom och andreas ett tag och nu är jag tillbaka till valbo igen. blir ner till gymmet en sväng snart, skönt att få nå annat att fokuser på. sen blir det in till skolan igen, känns helt onödigt dock. har betygssamtal och på geografin ska vi jobba med frågor jag redan gjort..

torsdag

Kategori:

jadu, ingen rolig dag idag direkt. upp tidigt åkte till skolan, blev ingen redovisning så sjukanmälde mig och åkte hem och la mig istället. mensvärk och huvudvärk, så kändes inte för värt att gå i skolan.. så har blivit sova till och från hela dagen. mått bra och mått dåligt. lite jobbigt att bara vara hemma när man får så mkt tid att ligga och tänka, upptäckt att det är iaf en fördel med att ta sig till skolan :o

sen blev både gym och sminkning iställda idag, så har verkligen bara legat hemma i sängen och inte gjort ett piss. för tillfället känner jag mig trött och lite allmänt ensam. saknar norge.. elr jag vet inte om jag gör det. elr jo, jag gör nog det. men vet inte om det är bara rickard som gör att jag saknar det, finns så mkt som känts bättre när jag är där. men finns saker som känns bra här, även om det finns mkt mer här som får mig att må dåligt också. så kanske är bättre i norge? men norge kommer det inte bli nå mer av nu, inte norge med rickard iaf. men som sagt, jobbigt att bara vara hemma.. man blir bara mer trött av att tänka.

träning och plugg

Kategori:

Lyckades ta mig iväg till gymmet, det var helt klart värt det. Dock var det väldigt jobbigt, men skönt att man kom ner igen :) blev armar idag, något som jag verkligen behöver! inte för att jag direkt vill satsa på att bygga armar, men i nuläget har jag verkligen INGE muskler i dom. så får väl försöka ändra det samtidigt som man jobbar på resten av kroppen :p är bara att försöka hålla i det här nu när man äntligen kommit igång säger jag bara.

om jag har otur kommer jag säkert slappa någon dag och sen blir det bara slapp efter det elr nått.. men har ju iaf pethra som kommer driva på mig lite också :) dock nu när hon inte kan så mkt blir jag ju tvungen att hjälpa henne en hel del så hon kan jobba själv sen, men får iaf en del gjort jag med ^^

men mat har man ätit nu, även skrivit en del på franskan som i princip är klar, så blir nog hoppa in en sväng i duschen snart och försöka sova lite tidigare idag för en gång skull. kanske man kan nu när man inte somnat något på dagen iaf, skulle vara grymt skönt att kunna sova någolunda tidigt och någolunda länge. blir liksom franska redovisning på boken och sen franska muntliga NP första lektionen.. wish me luck? :)

onsdag

Kategori:

usch vad jag är trött! men får se till att inte somna nå nu, har inte råd att bli uppe sent en natt till..

iaf, skolan har väl inte vart speciellt kul idag måste jag ju medge. första (och enda lektionen) vart det fortsätta med engelska arbetet. blev faktiskt en hel del gjort när jag väl kom igång. kan ju hoppas att det fortsätter så imorn med :) på lunchen blev det sitta och snacka en hel del efter vi var klara med själva ätandet, fick även veta att vi inte hade nå psykologi. wohooo, jag slutar! elr vänta lite nu.. eftersom jag skulle ha franska prov vart jag tvungen att fördriva tiden till klockan tre innan jag kunde åka hem! inte kul alls..

men lyckades ta mig igenom den långa håltimmen tillslut. blev en sväng på stan med simon. sitta och prata strunt med folk i skolan. samt försöka sova lite, vilken inte gick bra alls. men tog mig igenom det och provet gick någolunda fort det med :) hur det gick vet jag dock inte, får väl se till imorn förhoppningsvis :p efter provet tog jag och emma mig en sväng till H&M iaf, blev en ny korsett och en halsduk inköpt :) blev en ljusblå halsdduk, men var väldigt sugen på att köpa en rosa för att få lite nya färger nu när man kan ha rosa på sig utan att det skär sig med håret :p

blev vänta på bussen länge, inte kul när man är trött och har lite smått ont i huvudet, men nu är jag iaf hemma. blir fixa lite mat nu och vänta på att pethra hör av sig så att vi kan ta oss ner till gymmet en sväng igen :) får se om det blir av, kan hända att jag får nöja mig med att gå ut och springa en sväng idag kanske :p men hoppas det blir gym, känns bra nu när man börjar komma igång :)

tisdag

Kategori:

seg dag i skolan idag. och inte fick jag veta vad jag fick för betyg i religion heller. känner att man kanske måste gå och ta ett snack med rektorn. en lärare som inte ger tillbaka tidigare prov innan nästa prov/examinerande uppgift och som inte heller har betygssamtal under terminen missköter stor del av sitt jobb måste jag ju säga! men slapp iaf spanskan, det var typ hur sköööönt som helst, hade fan inte blivit glad om jag vart tvungen att gå dit..

efter skolan blev det typ hem och byta om sen dra ner till gymmet direkt. blev gå på bandet 30min och sen lite blandade styrkeövningar. tråkigt när gymmet är så litet, man kan inte göra det man vill när man vill liksom.. saknar gymmet i norge. hela valbo badets gym täcker upp det norska gymmet uppvärmingsdel, och det är den lilla delen av gymmet! så längtar tillbaka faktiskt, plus att jag inte skulle sagt ner till att haft lite sällskap.. menmen, bara att kämpa på.

efter gymmet gick jag hem och vilade i sängen en sväng, däckade dock så kommer ju säkert inte kunna sova inatt heller. känns inte bra det här. och inte har jag pluggat nå franska heller och ska ha nationella imorn. känns inte så bra det här.. men har iaf skrivit klar mina två logg böcker från veckan innan lovet och den under lovet. så det känns bra, har skrivit ganska mkt nu för en gång skull ^^

dock måste jag medge att suget för skolan har då inte kommit tillbaka. första lektionen då vi vart tvungen att jobba idag och det var bara drygt, orkade inte göra ett piss. skulle så mkt hellre bara stanna hemma och plugga.. men blir en ganska slapp termin för mig nu till våren iaf, här är schemat efter att jag tagit bort lektionerna jag inte har:

skoltrött

Kategori:

vet ni vad, jag är så sjukt trött på skolan nu. och känner inte direkt nå behov av att jag måste lägga ner mkt energi längre nu när jag ändå sumpat chansen på mvg i allt. idag tänker jag iaf inte plugga nått.. blir nog spela the sims 3 ett tag och sen titta film tror jag ^^ skulle behöva plugga franska.. men det får bli imorn i så fall. om jag hinner för ska ju gymma också. om jag får veta att jag bara får vg i religion imorn också kommer det kännas ännu mer meningslöst att lägga ner mkt energi på resten..

aja, får väl se hur den här terminen går iaf. kommer säkert bli en massa plugg även om jag inte kommer plugga lika mkt som behövs, men ändå. känner absolut ingen lust för att plugga längre. det funkar om det är nån intressant sak elr att man känner att det går bra. men nu känns det inte som det går bra längre, så då blir det inte lika mkt energi nedlagd helt enkelt. kommer iaf få betyg så man kan ta studenten, är väl det enda som räknas nu :p

skoltrött

Kategori:

vet ni vad, jag är så sjukt trött på skolan nu. och känner inte direkt nå behov av att jag måste lägga ner mkt energi längre nu när jag ändå sumpat chansen på mvg i allt. idag tänker jag iaf inte plugga nått.. blir nog spela the sims 3 ett tag och sen titta film tror jag ^^ skulle behöva plugga franska.. men det får bli imorn i så fall. om jag hinner för ska ju gymma också. om jag får veta att jag bara får vg i religion imorn också kommer det kännas ännu mer meningslöst att lägga ner mkt energi på resten..

aja, får väl se hur den här terminen går iaf. kommer säkert bli en massa plugg även om jag inte kommer plugga lika mkt som behövs, men ändå. känner absolut ingen lust för att plugga längre. det funkar om det är nån intressant sak elr att man känner att det går bra. men nu känns det inte som det går bra längre, så då blir det inte lika mkt energi nedlagd helt enkelt. kommer iaf få betyg så man kan ta studenten, är väl det enda som räknas nu :p

nu startar vi igen!

Kategori:

jobbigt att gå upp i morse då jag bara fick 4h sömn, men tog mig iaf upp. trevligt att träffa folk. dock inte så kul på filosofin då jag fick beskedet att jag bara fick vg, trots att hon tyckte att sista uppgiften var grymt bra. så fick typ vg++.. inte kul alls :( efter det blev det typ en kort sväng på franskan där vi bara kollade vad vi skulle träna på och sen gick vi till matan där vi blev kvar väldigt länge. men trevligt att sitta och prata lite.

när vi var klar i matan gick jag ner en sväng på stan och kollade efter lite kläder, hittade inte så mkt roligt. dock en tröja som jag hittade på JC på rea, inte jättebillig, men skönt med nått nytt iaf ^^ efter det gick jag till biblioteket en sväng för att lämna tillbaka mina böcker. orkade inte leta reda på några nya heller eftersom det var ganska mkt folk där.

när jag väl kom hem så tänkte jag först ta mig ner till gymmet, men eftersom jag planerade att gå ner med syster senare så fick jag vänta. slutade med att jag la mig i sängen och däckade typ en timme. när det väl var dags att dra sig ner mot sportis var jag helt slut, men blev 30min promenad, 30min styrka och ca 20min simning efteråt. känner mig lite duktig iaf, nu ska jag bara försöka hålla i det här :)

sömnbrist

Kategori:

om sex timmar ska jag gå upp och jag kan verkligen inte sova.. försökt sova i över två timmar men det går helt enkelt inte! tur att det bara är 2lektioner imorn.. dock ska jag pallra mig ner till gymmet också hade jag tänkt. får se hur mkt jag orkar :o

gävle igen

Kategori:

hade en grymt trevlig sista kväll innan jag åkte, efter gym halva natten blev det kolla på film och bara ha det mysigt tillsammans. kändes som en sista kväll jag hade behövt innan jag åkte förra gången, dock hade jag nog inte kunnat njutit av den på samma sätt som den här gången.. men kändes riktigt bra iaf, även om jag gärna hade stannat bara en lite stund till :)

dagen efter var väl ungefär lika, sova ut, mysa och umgås en stund innan jag var tvungen att röra mig mot bussen och rickard mot jobbet. blev en del tårar under dagen, men det var inte många. trodde jag skulle behöva gråta ut på bussen, men det gjorde jag inte, det behövdes verkligen inte. resan kändes dock väldigt lång hem. delvis för att den faktiskt var det och det vart lite krångel framme i stockholm och delvs för att det hade känts mkt bättre att få sova bredvid rickard en till kväll. men det går bättre nu. det ända man kan göra är att njuta av det man får känns det som.

idag kände man sig lite seg, man ville bara somna om varje gång klockan ringde, men runt tolv så var jag iaf ur sängen tillslut. dock inte den bästa morgonen. har upptäckt att min franska bok som jag ska ha en betygs-avgörande redovining på (inge redovisning, inget betyg) är helt borta. den finns inte någonstans alls, vi har typ vänt upp och ner på mitt rum.. är bara att hålla tummarna att jag får antingen göra redovisning på den boken jag valde först som är lättare men konstig för den är sen sån där typ av bok där man får välja fortsättning själv ni vet? typ gå till sida två om du för den här fortsättningen elr sida tre om du vill ha den här fortsättningen. elr så hoppas jag att jag får låna en bok imorn istället.

annars har dagen vart ganska seg. inte hänt så mkt intressant. vart på köpis en sväng och hälsade på pappa och co ett tag, så som sagt - en slapp och ganska seg dag. men har haft det helt ok. kunde vart bättre. men imorn får man träffa vännerna, då hoppas jag att känslan av att vara tillbaka blir mer positiv. är ju för att träffa alla vänner jag känner att det är värt att vara här igen. så hoppas på en ny bra idag imorn :)

nu blir det snart åka hem

Kategori:

sista dagen här blev ju inte direkt som planerat måste jag ju säga. den hade sina bra och dåliga stunder. och just nu klev vi innanför dörren efter ett gym-pass, känns lite sjukt att stå på gymmet när klockan är efter tolv på kvällen x)

om ca 24h40min bör jag vara hemma i gävle igen

snart är det slut på det goda livet

Kategori:

nu tror jag det är dags att krypa ner i sängen igen. elr ja, har legat här större del av dagen, men ska väl försöka sova nu :p

bättre dag idag iaf, blev ett bra pass på gymmet idag, lite mer träning för mig. dock ska ju rickard gymma själv imorn elr med en av cheferna på hans jobb. så min sista dag i notodden blir typ vara inne på rummet hela dagen, käns inte så kul. kommer SÅ att tappa all träning jag kommit igång med för om det inte blir nå imorn blir det inge mer under den tiden jag är här. det var lagom synd, för kändes ju faktiskt som man började komma igång lite nu..

annars har väl dagen vart ganska så händelselös, bara legat hemma på rummet och spelat ths sims 3 hela dagen typ. elr justja, en sak hände faktiskt idag på väg till gymmet. när vi var ca halvvägs bestämmer jag mig att jag ska glida på isen, ni kan ju tänka er vad lockande det är när det är nerförsbacke på typ 30meter och allt är bara is typ. hur kan man inte ta chansen liksom? :p
men iaf, tar hur mycket sats som helst och glider en rejäl bit och känner mig hur ostabil som helst, men när man stannar känner man sig lagom stabil. elr iaf tills man lyfter på ena foten. *poof* andra benet glider iväg och helt plötligt ligger man där raklång, skitont i höften och en "hjälpande" hand som inte ens kan stå rakt pga skrattanfall. kan tänka mig från den iaktagande vinkeln var det säkert väldigt underhållande, man förväntar sig inte direkt att fallet ska komma när personen står still. men trots att det kan vart underhållande kan jag inte säga att jag uppskattade smärtan alldeles för mkt :p


inte dålig utsikt man har påväg till gymmet va? :)

min resa här har typ bara flugit förbi känns det som. i början gick tiden verkligen jättesegt, efter en dag här var jag övertygad om att jag måste vart här i minst 4 dagar iaf. idag var jag helt övertygad om att det var onsdag kväll, och känns fortfarande som det men min mobil verkar inte vilja hålla med :o känner inte att jag vill åka hem. elr jo, jag vill träffa kompisarna. skolan och jobbet och ett bo hemma med föräldrar och behöva anstränga sig kan ju ta sig ganska rejält! jag vill ha det här livet jag har här och mina vänner på nära avstånd, då skulle livet kännas helt perfekt. inga bekymer, elr inte så stora åtminstonde ^^

men man får söka vidare, nån gång måste man väl hitta en perfekt kombo och få livet att kännas underbart och verkligen värt att leva. nej, mina krav är inte alls höga va? :p

trött

Kategori:

känner mig helt slut idag samtidigt som jag inte kan sova. gårdagen blev det bara skit av. usch, hatar verkligen när det måste bli så, speciellt nu när man snart ska åka hem. hoppas på en bättre dag idag..

dålig start

Kategori:

jadu, inte kan jag säga att det blivit mkt bloggande här nu i början på det nya året. orkar inte riktigt skriva nå vettigt, vilket har blivit att jag inte skrivit alls :s kan ju dock inte påstå att det funnits mkt vettigt att skriva om tidigare heller :p

men nu vet ni att jag iaf lever och ni missar inte speciellt mkt för tillfället. går mest hemma här i lägenheten om dagarna, följt med upp till gymmet ibland, fixar med mat och städar. som vanligt när jag är i norge med andra ord. elr ja, ungefär iaf. men ska bättra mig, det ska komma lite mer regelbundet med inlägg. jag lovar inget, men jag ska försöka så gott det går iaf ^^

2010 i bilder

Kategori:

I could follow you to the beginning just relive the start
And maybe then we'll remember to slow down to all of our favorite parts


årets första hockeybesök


första fyllan ute i hedesunda


Emelie 18år!


Jag 18år! första krogbesöket


fotografering nere i Sthlm


Min, Evves och Lovisas 18års fest





fjortiskväll hos elin




Paris!






Dixon tröjan! :D


Eckerö med vännerna




Norge för första gången


Kolmården





en hel del krogen besök


Norge för andra gången


första klassfesten :)


+ fler krogen besök



en sväng på nattinnebandyn


jul hos far


oxh en hel del annat har hänt under årets gång, mycket nytt har upplevts och mycket nytt folk har träffats, men även en hel del roliga stunder med de som alltid funnits där :) nu är det bara att vänta och se vad året 2011 har att erbjuda.

2010 avslutades i norge och 2011 börjas även här