Minna

torsdag

Kategori:

nyss hemkommen från sportis för andra gången den här veckan. blev att simma 2km på en timme idag med, känner mig riktigt duktig faktiskt :) annars har det väl inte hänt allt för mkt idag. skola. lite slapp hemma. och justja, började att packa undan lite grejor inför flytten, trots att det är 2månader kvar :p

nu blir det lite tv-tittande och sen plugga lite. kanske lite mer packa. vem vet. hade vart kul att sett hockey-matchen idag. men får bli nån annan dag.  

tisdag

Kategori:

var duktig igår. trots att jag vara massa trött så tog jag mig ner till sportis och simnade i 1h, 2km. riktigt nöjd. sen att jag lagade onyttig mat när jag kom hem är ju en helt annan sak (a)

idag så var det masa sig upp tidigt för att ta sig till skolan. inte det roligaste, men man kom dit till slut. kändes som en sjukt lång dag och nu när man väl är hemma blir det slappa ett tag, sen så ska jag ta tag i pluggandet igen. sååå inte pep på det. vill bara slippa allt. kunde det inte vara studenten om typ en vecka så allt var över nu.

det goda tar slut alldeles för fort..

Kategori:

haft världens bästa 5-dagar nu. helt underbara!
nu blir det 3 och en halv jobbig vecka som väntar framöver till nästa gång :/ det är sjukt hur fort tiden går när man inte vill att den ska ta slut. den senaste veckan har bara flygit förbi, medan de tidigare 4veckorna i skolan känns som minst 3månader.
varför kunde det inte bara vara tvärtom? att tiden man inte vill ha ska dra förbi fort medan den tid man gillar kunde hålla på i evigheter ist. om det ändå kunde vara så.

orkar inte skola. orkar inte träna. orkar inte anstränga mig.

får försöka göra lite mer på fritiden så att tiden drar förbi någolunda fort. blir massa mkt skola för känner mig sjukt efter. sen försöka ha nå kul med kompisar, fest/krogen den 8e elr 15e om det är någon som är intresserad? sen bara kanske det blir lite bara umgås också, för jag kommer ligga på sjuuukt mkt minus när oktober är över. me no like!

bara för att..

Kategori:

... jag fick veta mitt resultat på CAE-diagnosen och är massa missnöjd

...jag glömde mitt pa-häfte i skolan så jag kan inte göra min projektplan idag

...jag håller på att dör av hunger och det enda jag hittar är taco-ships

...jag är hur trött som helst

...jag har världens bästa lärare, har bara en lektion imorn!

...jag snart ska gå till köpis och möta någon jag inte sett på 8veckor och 10h

...jag kommer ha en bra kväll ikväll :)

tisdag

Kategori:

typ det mest slappa början på en dag på länge. visst, kunde ju vart mer slappt om vi fick sova ännu längre, men ändå. först hade vi lite sovmorgon (9.40 ist för 8.30) och på första lektionen kollade vi på film. sen blev det håltimme då det blev göra englska-läxan tsm med malin och marika, kan ju inte säga att slutresultatet blev speciellt seriöst, kan ju bara hoppas att läraren har lite humor annars kommer vi få extremt med skit kan jag ju säga! men blir nog inge problem. hoppas jag :p

efter lunchen/håltimmen var det geografi, seg ppt-presentation och sen en kort film, tippar väl på att minst halva klassen höll på att somna under lektionen. efter geografin blev det spanska, massa grammatik och massa tråkigt. fick dock gå tidigare pga att vi skulle ha diagnos inför CAE, vilket slutade i ett fiasko, gick sjukt dåligt! elr kändes som det, sen kan man ju hoppas att det gick okej iaf.. vill ju kunna göra det, men då måste jag ju klara det här! vill inte lägga ut 1800kr på något jag inte kommer klara, det klara inte min ekonomi :o

kom hem typ strax innan sex. hade tänkt gå ut och gå, men kände mig inge pep för det med tanke på slutet på skol-dagen. så blev hem och lägga sig framför tvn och ha allmänt tråkigt bara. dock gjort lite nytt för har städat upp lite och bäddat om sängen. skulle dammsugit också, men jobbigt att bära upp dammusgaren så blev inget av (A)

snart bär det av till skolan igen..

Kategori:

för att ha en 50minuters lektion, känns såååå värt det. elr inte :p bussresan fram och tillbaka tar ungefär lika lång tid som själv tiden i skolan kommer göra. menmen, om jag ska ha nån chans på att få vara hemma på torsdag morgon måste man ju vara lite överambitiös nu ist ;P sen att jag ser hur risig ut som helst för jag typ gick upp nyss bryr jag mig inte, för vem orkar det om man knappt ens ska vara i allmänheten och sen ska hem och städa och efter det bada? not me.

söndag med släkten

Kategori:

som vanligt miss-informerar mor mig om allt. självklart så skulle inte alls min morfar och morbror fira tillsammans, min morbror var inte ens där idag :p men blev fira morfar iaf. mest sitta och slå hjäl dötid för min del, för orkade inte vara det minsta social, som det brukar vara när jag träffat släkten. blev där i typ 4h, sen hem och slappa. trött och slö.

imorn blir det skola (en lektion på 50min, whoopie!) sen ska jag hem, städa och sen försöka få med mig syster på en sväng ner på sportis och simma :) sen blir det lite plugg också om jag nu orkar. tidag är det sovmorgon, film, håltimme, geografi och sen lite spanska innan CAE-diagnosen och efter skolan ska man till malin och plugga (Y) sen blir det valig dag på onsdag och på kvällen kommer rickard! :D får se hur mkt skola det blir för mig sen, ska iaf övertala lotta att jag ska få plugga hemma på torsdag så jag får sovmorgon (A)

födelsedagsbarn x2

Kategori:

har nyss vart och röstat, kände dock att jag inte var det minsta beredd för det med tanke på att jag inte hade koll på något. iaf, snart kommer moster och hämtar upp mig och mor sen bär det av till mormor och morfar för att fira morfar och morbror. så inte det minsta sugen på det just nu, fick fylle-samtal inatt vid två och efter det kunde jag inte somna om :o det var helt omöjligt, så somnade inte förens vid 5.15! sen upp igen tidigt idag så man kunde fixa sig. usch, mig massa trött just nu.

en lyckad kväll

Kategori:

efter en lång vecka blev det att avsluta med fest och utgång. och vilken lyckad kväll det blev måste jag ju säga! :) blev först en förfest hos emma och tjejerna droppade in en efter en. blev dock ingen malin, men ist så bestämde sig emelie för att haka på vilket var riktigt roligt :) drog oss ner på stan strax efter tio när det värsta regnet hade minskat. började med att ta ut pengar och sen ta stämpel på goya. vissa av oss fick ju hur många stämplar som helst eftersom att han som gjorde stämplarna misslyckades totalt!
efter att vi hämtat våra stämplar drog vi vidare till old saints i väntan på att det skulle blir lite mer folk på goya. hockey på tvn, trevligt sällskap och bra stämning var det. kvällen rullade på bra och lite efter halv tolv återvände vid till goya där resten av kvällen spenderades. träffade massa folk man kände och även lite nytt folk. dansade, pratade och hade riktigt kul! var precis en sån här kväll jag behövde, tack tjejer för att ni följde med :)

marika och ellens misslyckade stämplar och emmas som faktisk blev lyckad


Måndag igen

Kategori:

hade massa överskottsenergi igår så kunde inte somna, konsekvenserna fick man ta imorse då jag inte kunde komma upp ur sängen. men, bara att masa sig upp. skoldagen gick fort förbi relativt fort. stötte på lite krångel på franskan då vi inte fick så mkt gjort som vi hade planerat, men det ska nog lösa sig.

efter skolan blev det en sväng till köpis som planerat. tur som man har så följde farmor med mig, vilket betyder att jag nu äger att par nya jeans och ett par uggs. ibland har man tur att man har snälla släktingar, skulle troligen aldrig köpt något nytt om jag inte fått det. är alldeles för försiktiga med mina pengar just nu. dyrt att behöva stå för allt själv när man går i trean. plus att jag ska betala en resa till norge. sen har jag skatt som ska betalas. usch, inte kul det här..

väl hemma från köpis visste jag inte om jag skulle ner till badet elr ut och gå. frågade syster om hon hade tid att följa med mig och simma (är ju roligare att simma tsm med någon eftersom man inte kan lyssna på musik) och eftersom hon inte orkade avgjorde det för mig, blev en promenad ist. bestämde mig att gå i spåret vid sportis så jag skulle ha koll på hur lång jag gick för en gång skull, men tror ni inte jag belv hur chockad som helst när jag kom dit. har inte vart där sen jag gick i ettan och dom har ju lagt om spåren, lagom efter man är :o

men nu har man iaf vart duktig och rört på sig igen, ska se till att hålla i det. ska fortsätta vara duktig på annat med, ska se till att få engelskan klar och imorn ska jag ta tag i franskan och om jag orkar så blir det svenska då också. men bara kanske. kan jag inte anstränga mig för mycket (A)

äntligen en helg utan att vara sjuk

Kategori:

trevligt att träffa folk i fredags, händer inte allt för ofta nu för tiden när jag vart sjuk så mkt. men kul att träffa dom igen, förhoppningsvis blir det mer sånt senare.  lördag har bara varit slapp, tog dock en kort promenad, måste ju börja röra mig nu när jag kan igen. annars så har jag bara legat hemma och tråkat. typ kollat på film/tv och läst.

idag så blev det en slapp-dag till en början, men nu när man börjar få tillbaka lite energi efter att blivit frisk (elr någolunda iaf) så funkar det inte i längden. massa rastlös, så blev cykla till elin en sväng :) väl där blev det promenix och sen sitta och snacka skit om allt och inget. en bra dag helt enkelt :)

imorn ska jag försöka dra en sväng till köpis efter skola, prioriteringarna på listan är hitta ett par snygga jeans (helt gråa), ett par uggs och kanske ett par vanliga skor också. blir nog inge inköp än, men kan ju alltid kika runt lite.

resten av veckan har jag inte så stor koll på, ska försöka ta mig ner till valbo-badet nån dag, förhoppningsvis med sällskap av elin. kanske blir en sväng på val-debatt med dängan också. sen är det första elite-matchen på torsdag, men inte säker på om det blir nå för min del. och så känder jag för att gå ut fredag (ev. lördag) om det är någon som är intresserad? :)

slut på ännu en vecka

Kategori:

inge mer skola för den här veckan. allt som kan klassas som läxor är inlämnat. förkylningen börjar släppa. och jag ska iväg och ha mysmiddag med dom bästa, blir inte mkt bättre än det! <3

måndag igen

Kategori:

sov morgon imorse, maaassa skönt. sen filosofi, typ maaassa slappt. sen franska, där blev det lite arbete gjort, men ändå slappt eftersom det var repetition. en snabbis till sjuksköterskan efter det. sen upp till 400 och snacka med min handledare, som jag äntligen fått! känns som om det här kommer funka bra, iaf om förkylningen försvinner.

efter skolan blev det äta med malin och sen gå på stan en sväng eftersom att hon hade världens hål-timme. dock orkade jag inte stanna alldeles för länge eftersom att jag skulle hem och prata med rickard. så kom hem till två, men fick dra ganska så snart igen för lyckades få en tid på hälsocentralen. så nu jag vart och prata med en doktor angående mina förkylningar, tagit lite prover och förhoppningsvis får vi veta om det är nått fel på mig snart elr inte :)

fy fan för allt som har med förkylningar att göra!

Kategori:

så himla trött på att vara förkyld. hade alldeles för höga förhoppningar om att förkyllningen skulle blivit bättre idag, ist har det blivit sjukt mkt värre! snytit slut på typ hur mkt papper som helst och min näsa är helt sönder, haft sprängade huvudvärk hela dagen och envis som man är har man vägrat ta nå tabletter för den kan ju bli bättre, men blir det det? nej!

så nu ger jag upp. önskar jag klunde sovit bort hela dagen, men inte får man som man vill. men nu blir det ta huvudvärkstablett, lägga sig och titta på film och drömma att jag kunde vart någon helt annanstans än här just nu.

helg

Kategori:

efter 11h sömn för andra dagen i rad så börjar förkylningen bli lite bättre, även om bara lite. kan jag alltid hoppas att den släpper helt till på måndag :) nu blir det frukost och ta det lite lugnt, sen en kort promenad så jag får i mig lite frisk luft, förhoppningsvis hjälper det lite. vad som sen händer har jag ingen aning, blir troligen slappa och film idag med. kanske lite plugg också, så slipper man göra nått dagen innan sakerna ska in :p

jaha, det här var ju roligt..

Kategori:

andra veckan i skolan klar och guess what? jo, jag har blivit förkyld. igen! jag orkar inte med det här nå mer. vart förkyld till och från i över ett halvår nu, börja fundera om det är något fel. blir dra till skolsyster på måndag och kolla om hon kan komma med nån smart förklaring till det hela..

ikväll skulle jag ha åkt till stan på malin och kalles förlovningsfest, men eftersom att min förkylning typ är hur jobbig som helst så blev det inget av. morgondagen kommer också avbokas, skulle eg. åkt på middag med några kompisar i forsbacka. men ikke, blir en hemma helg igen. ska mest ligga inne och titta på film och ta det lugnt, men också komma ut korta svängar så jag får i mig lite frisk luft också. hoppas det blir bra snart..