Minna

mojito, hockey och nagellack

Kategori: allmänt

syster kom på besök efter jobb och vi laddade upp för en fin utekväll igår. hade lovat att jag skulle lära mig att göra mojito eftersom sandra älskar det, så alla ingredienser införskaffades och när sandra väl var på plats vart hon helt överlycklig för att det smakade så bra. självklart vart ju jag väldigt nöjd med då jag inte riktigt visste vad jag höll på med, hehe, så blandade jag mig en egen drink och skulle sätta mig och njuta av ledigheten, men ojsan, då var sandras slut så jag var tvungen att göra en ny. tror det tog två timmar innnan jag fick sätta mig och dricka något av min egen drink haha.
 
i bakgrunden rullade hockeyn, som jag är grymt förvånad över, slutade med en svensk vinst. så i år är det alltså ett svenskt guld det blir att heja fram, inte det kanadensiska som vanligt! när hockeyn var över och sandra fick förbud att dricka upp drinken på fortare än en kvart, så vart det även lite tid över för mig att ordna mina naglar igen (hade gjort exakt lika dagen innan, men en dag på jobb och allt var borta) så dom vart fina inför 17e majfirande idag. 
 
och ja, när allt var färdig och klockan närmade sig tolv tog vi våra väskor och drog ner på byn, där blev det en helt underbart bra kväll med trevligt sällskap och massa dans!
 

remember the feeling of joy

Kategori: allmänt

den här förkylningen tar verkligen kålen på mig, är så söndersliten just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen och humöret bara svänger. måste ju lägga all energi på jobbet när jag är där så att kunderna får den service dom kommer för, men så fort jag lämnar butiken så är all energi på botten. men så slår man på den här låten och saker känns faktiskt lite bättre: 
 
 

050513

Kategori: allmänt

fortfarande krasslig, men tog mig iaf iväg på konfirmationen igår. elr det var ju mer en middag där folk firade att han som konfirmerat sig var färdig med det och snart skulle ta steget in i vuxenlivet kan man ju säga, så kändes väl lite annorlunda än det vi kallar konfirmation i sverige där man går och ser i kyrkan och ses efter bara närmsta familjen för att fira det. men oavsett var det trevligt att träffa yttligare en del av släkten och även se hur saker och ting går till i norge, lite synd att jag mådde så dåligt så jag var väl kanske inte det roligaste sällskapet kan jag tänka mig.
 
idag så är det min sista fria dag på schema så blir ladda upp batterierna så gott som möjligt inför jobb så får vi ser hur allt går. näsan rinner på ganska bra och huvudet är inte helt på topp än, men känner mig piggare för varje dag som går, så hoppas på att vara i gång snart igen. och hoppas på att det blir hem till kriss och fira kvällen där, vi lyckades ju båda vara dåliga på 1årsdagen och igår så hade inte han nå mer tid över (samt att jag var ju så dålig) så ingen idé att försöka göra något av det då heller.
 
men annars så är det en lung dag på schemat som sagt, få kurerar sig så mkt som möjligt och annars så är det inte så mkt kul att rapportera nu. är bara en massa jobb framöver, så inte säkert att det blir så mkt intressant att skriva här heller, men ska försöka få in något inlägg då och då :) 

sjukling...

Kategori: allmänt

hade en väldigt fin sista april/första maj med min kära pojkvän och storasyster, samt massa vänner. först förfest tillsammans med några av de som vi var med på nyttår och sen fortsatte vi ut på byn där det blev full fest då det är en av de största russekvällarna. strax efter två så reste sandra hem, men för mig och kriss tog inte kvällen slut än, utan vi hade två fina efterfester att se fram emot innan jag beställde en taxi åt oss hem. 
 
nu, några dagar senare är formen dock allt utom fin. redan igår var jag sliten och när jag kom hem från jobbet började halsen svida nästa omgående och näsan började rinna. och det har bara blivit värre och värre under kvällen, så idag var jag faktiskt tvungen att sjukanmäla mig för jag klarar verkligen inte att göra några fysiska aktiviteter. och i tillägg så är jag ju inbjuden på konfirmation imorn, så vill ju verkligen piggna till innan dess...
 
så snart blir det apoteket, och resen av dagen bli skifta mellan duschen och sängen hade jag tänkt. tur nog så kan jag ju alltid underhålla mig med hockey-vm som börjar idag, alltid något liksom.