Minna

söndag

Kategori:

veckan summerar jag med ett usch! men det är för jag har mått dåligt och var överdrivet trött, annars så har det väl inte varit så mycket att klaga på...
 Måndag: Skola, köpis på lunchen med Marika, träning
 Tisdag: Skola, åt på stan med Melinda och Anna innan jag gick på bio, 17 again, men massa trevligt folk :)
 Onsdag: Skola, träning
 Torsdag: Skola och sen så var jag så himla slut att jag somnade vid sju (!) och detta betyder att jag sov 12 timmar och kände mig som om jag sovit tio minuter när jag gick upp :O och det var inte nån sån där symptom "men om jag sover länge så blir jag tröttare" för sånna har jag vart med om allt för många gånger och trust me, det var inte ens närheten av något sånt...
 Fredag: Skola, en-np writing, helt borta i huvvet, allmänt seg dag.
 Lördag: Match i Åshammar, 2-0
 Söndag: Jordförsäljning med laget, tack och lov så fick vi ett lugnt område så inte så överdrivet med arbete :)

Imorn börjar en ny vecka, usch, jag orkar inte :( men blir ledig på fredag ialla fall, men då kanske vi ska åka med laget och invetera ica i hofors.

Not without grace's cover på Damien Rices Canonball
 

Och eftersom att jag har läst ut new moon för tredje gången idag så lägger jag ut not without a grace orginal låt hide away för den passar väldigt bra in på en av delarna i boken, om ni läst den så tror jag ni fattar vilken :)

what to write...

Kategori:

tiden passerar ganska fort nu känns det som och jag orkar väl inte gå in här så ofta.. sitter inte vid datorns så mycket om jag inte är hos pappa, så därav blir det inte så mycket bloggar.

 Men i alla fall, idag har det vart match mot Ockelbo (Åbyggeby if) och för min del så kan jag ju inte säga att det var min bästa match på länge, men som lag så var vi duktiga och vi hade förtjänat att vinna. Dock så var inte det fallet utan vi förlorade 6-5, sista målet var en nickboll som från en hörna och gick rakt in i krysset.. och det sura var att det var ca 20sekunder kvar av matchen när den gick in. Fast det var väl det som dom vann på, att de kunde placera bollen bra, annars hade de inte haft en chans :p Sen när vi åkte hem så började jag känna mig dålig och när vi kom hem klarade jag knappt att gå in i huset. Mådde illa, huvudvärk, svimmfärdig... när jag kom in la jag mig på golvet för det var för varmt att ligga i sängen, tror jag hade feber. När pappa kom in så hade jag så ont så jag låg på golvet och grät, och var rädd att ta tabletter eftersom att jag trodde att jag skulle spy upp dom direkt, men jag gjorde det ändå... Nu, några timmar senare, känns allt som bortblåst och jag kan ju bara be för att det håller sig borta.

Nya HarryPotter trailern (släpptes typ två dagar sen) Dåligt man längtar till den när man ser den då! Juli är för långt bort :(
dock läst på några ställen att vissa länder har får premiären framskjuten från 17 till 15 juni, så hoppas att det blir så här i Sverige med :D

solen är tillbaka :)

Kategori:

     nu har det mulna vädret försvunnit och vädret är varmt och skönt :D och självklart sitter jag här inne vid datorn :) nejdå, men har varit ute länge idag. Tog mig en promenad och så har jag legat ute och läst, men tror dock inte att solen lämnade något märke men man kan jag alltid hoppas :) och anledningen att jag sitter vi datorn nu är att jag måste göra klart min engelska analys för imorn blir det movienight med Lovisa och Emelie :D fun fun fun!
    sen anledningen till att jag sitter på bloggen är för att det är seeeeeeeegt att skriva engelska analys xD

sitter här i mina finkläder och lyssnar på musik för mig själv.

Kategori:

Kul att man är på flumhumör och hade hoppats på att vi kunde ha haft lite partaj med kompisarna i helgen, men verkar ju inte som om det kommer bli något med det... och nu sitter jag här och lyssnar på lady gaga med Nova, fast jag tror hon har däckat för ett tag sen, och har absolut ingenting att göra. usch och fy och blä.

gla' påsk

Kategori:

igår var helt onödig dag egentligen. låg i sängen hela dagen förutom den timme jag följde pappa till köpis. Hade tänkt att jag skulle ligga och läsa hela dagen. Typ se om jag kunde läsa ut eclipse på en dag, men blev 95 sidor sen tog det stopp :p satt, elr ja låg är mer korrekt, vi datorn i princip hela dagen annars. Skönt att slappna av, men väldigt tråkigt. och när jag skulle starta på min engelska analys på kvällen så slutade det med att jag satt och spelade spel med nån kille från tjeckien i stället :p 

 Nu sitter jag och väntar på att mor ska komma och hämta mig och vi ska fara till mormor och morfar, påsklunch med släkten. Whoopie... not really. och min kamera har cp och vill inte funka så känner ingen lycka över att jag inte kommer kunna gå ut och knäppa kort. När jag kommer hem så ska dock jag och pappa kanske åka ut och övningsköra :) atomatlåda, men vafan bättre än inget :D elr så blir det imorn.. menmen, vi får se hur det blir ;)

och har inte lagt ut så mkt nya videor från artister, så lägger upp lite nu då utifall att någon tycker det är intressant (:

Kate - Hallelujah (cover)


Rebecka - I hate this part (cover)


Andrew och Rebecka - No air (cover)


Noah - Slow dancing in a burning room (cover)


sen orkar jag inte leta reda på några fler bra låtar, har typ 40 pers som jag har subat på...

en kväll på stan med Ählin

Kategori:

det tråkiga vädret har gjort mig helt slut och låg i sängen fram till att jag skulle iväg på bio med Ählin. fixa till sig och så när man hade tagit på sig tightsen så upptäcker man att mitt sår har spruckit så fick gå och sätta på kompress och spendera kvällen i jeans så att jag inte fick ha en ful gul fläck på byxorna. Buss in till stan, tog up biljetterna. En ny trevlig kille som satt i kassan :) Sen så vart det mcdonalds innan bion, dock inge snacks för min del eftersom att kön var överdrivet lång och jag vet inte tillräckligt sugen för att stå i den.
  så til filmen, kenny begins. Vad ska man säga. Sjuk humor är väl en sak. Filmen i sig var kanske inte den bästa, men mycket skratt gjorde den värd att se i alla fall :) kanske inte var hur pigg som helst att gå på ben för jag och svenska film är väl sisådär oftast, men den var helt okej. Om jag hade vart på flumhumör kan jag ju lova att den hade vart ett mästerverk, men eftersom att jag bara var lite allmänt trött så var den helt okej i stället.

usch. usch, jag vill se solen igen!

Kategori:

tror att solen har gett upp hoppet och låtit molnen tagit över igen. Kom tillbaka! Förhoppningsvis så kommer den fram senare, som den gjort de senaste dagarna, men gillar inte kylan som molnen tar med sig. Ska väl vara glad att det inte har börjat snöa igen bara, det skulle bara vara för mycket.

   I alla fall så blev min och Elins promenad till forsbacka framflyttad ännu en gång. Vädret verkar vilja stoppa oss varje gång vi tänker på det. Kommer väl få vänta tills i sommar, hoppas på att det blir lite fler tillfällen då.
  Bio ikväll blir det bio, för det kan inte vädret ändra på. Vi ska se Kenny Begins. Hellt otroligt nog så ska jag gå på en svensk film! andra svenska filmen för i år, känner mig duktig. Dock så är ju inte super lockad att gå, men elin ville så kan väl hänga med. Annars så är mitt liv bara allmänt boring för tillfället. Inget för mig, borde egentligen börja på min engelska analys, men jag orkar inte det :(

idag är ingen vanlig dag..

Kategori:

för idag är det Lovisas födelsedag, grattis gratts grattis ;D <3

igår vart det ut och gå på morgonen, köpis på dagen, bio med tor på kvällen <3 slapp och skön dag, trevligt att få vara lite med Tor innan han lämna mig här i Valbo för att åka till sin stuga. Vi såg Fast and the furious 4, riktigt bra. Enda nackdelen vara att den var ganska förutsägelsebar :p listade ut hälften av vad som skulle hända inom de första tjugo minuterna, inklusive twisten som skulle komma på slutet... men bra annars, bra tempo, bra effekter och bra skådisar (Y)

idag vart det upp och gå till Lovisa på morgonen, var ju tvungen att fira kvinnan lite :) så gick dit, satt och fika ensam eftersom att de hade fikat tidigare medan Mona rakade Filips hår, haha. Vart dock inte så länge där, fick skjuts av Filip för Lovisa lät mig inte gå hem :p sen så vart det slappa fram till fem då jag åt, borsta tänderna och gick till tandläkarn. Har i alla fall pratat med dom om min sneda tand i nederkäken och han jag var hos trodde att risken att jag skulle bli godkänd för en tandställning var ytterst liten, så får gå med en sne käft då... kan ju inte få allt här i livet.
Gick hem, bytte om, träna ett tag, dock inte den mest ansträngande träningen och nu sitter jag hos pappa eftersom att han och Monica kom hem igår :D fast känner dock att jag börjat bli lite trött nu, så ska gå och sova lite. buh-bye

New moon

Kategori:

*stirrar på en tom rubrikbox*

Kategori:

Lovet inleddes med fotboll. Match med 94/95 flickorna mot Bälinge if, spelades i Bälinge på nån grusplan mitt ute bland alla åkrar. Och alla ni som vet hur jag är när jag spelar kan väl gissa på hur jag ser ut just nu? Ni som inte vet så har jag blåmärken och skrapsår på vänster armbågen, rivit upp ett 1,5 x 1 dm stort sår på vänster knä plus att jag skrapade insidan på vänster knä också, sen så fick jag lite minder skrapsår på höger knä med :p matchen gick dock bra med tanke på vilket spela bif hade och matchen slutade 1-1. Jag fick spela mittback och det kändes ju aningen wierd med tanke på att det var ett bra tag sen nu, menmen failade inte totalt i alla fall :)
 Idag har det bara varit degat fram till ett, skulle gått ut och sprungit på morgonen, men vädret var inte speciellt lockande. I alla fall, vid ett kom Lotta, Alva och Kalle och firade min födelsedag. En aning efter, men eftersom att familjen Svedén/persson har varit sjuk så har det helt enkelt inte blivit något. Dock så ska min släkt från bollnäs komma nästa vecka, så än har jag inte fyllt klart xD Så än så länge har det vart ganska lugnt och skönt på det här lovet. Ska nog dra ut och springa en tur nu på kvällen eftersom att solen bestämde sig för att visa sig idag ändå :)

En dag, bara en dag

Kategori:

Fattar inte att min katastrofvecka är över imorn :D och den vart inte en sån jävla katastrof som jag förväntat mig heller :p Nk:n på måndagen var det typ ingen som hade engagerat sig i och jag kunde alt det som vi behövde för att klara oss igenom det UTAN att plugga till det :) spanskan gick väl hyfsat, inte direkt det bäste jag kunde gjort, men helt okej.
 Tisdagen var den värsta och den bästa dagen skulle jag säga. västa för att jag hade kramp i ryggen, träningsverk från midjan ner, sjukttrött och mensverk, plus att jag hade inte pluggat till ma-provet eftersom att jag glömde böckerna i skolan... Men matte provet gick bra, gick veta idag ett det blev ett MGV :D sen på bilden var det bara seeeegt, men kände inte av så mycket av alla krempor. Efter skolan kom elin och hämtade mig så åkte vi direkt till träffen där det vart uteträning äntligen! gick väl okej, man var död efter nån minut och orkade inte ett piss och typ varje boll flög åt helvete, men kul att komma ut igen :)
Onsdagen var helt under bar, enda nackdelen var att jag började 8.30. Men jag slutade 9.00! en halvtimmes lektion, fatta ni! xD och så var det sol ute, bara slappa och slö när man kom hem och sjukt nog så kan man bli trött av det! jag somande nämligen 20.30 : O och det tog inte en evighete att somna som det vanligt vis gör heller, somnade direkt och inte vaknade jag under natten heller, nejnej. Sov hela 11 timmar : O men skönt var det ;) idag hade vi i alla fall presentation på sh och det gick väl hyfsat, kan ju inte rå för att man råkar hamana efter en av de grupperna som engagaret sig mest. Sen så gick dagen ganska fort förbi, sista lektionen fick vi sluta tidigare och imron så har jag idh prov på morgonen och sen så är sh inställd på eftermiddaegn, så jag sluta 12.20 :D UNDERBART! nu är det ju bara det där lilla problemet att jag kommer somna i skolan imorn eftersom att jag sak på träning i stan och den inte sluata förens 22.00, men det är smällar man får ta ibland. och sen så kanske jag borde börja plugga till provet imorn, elr vad säger ni? tror jag borde det. gör det innan jag drar till träningen tror jag.