Minna

Nybörjare

Kategori:

Okej, jag brukar blogga på myspace oxå, så jag kanske inte skriver så mycket här om jag inte är på humör. Men en sak jag kommer skriva är en sak som jag och min kompis Lovisa brukar hitta på lite då och då. Det är något roligt som har hänt under dagen och vi kallar det för ''dagens grej''.

  Dagens grej av Minna och Lovisa
Minna och Lovisa satt och jobbade på spanksa lektionen, men Lovisa var på lite bitchigt humör och när Minna sa till henne om en grej så vart hon irriterad.
  ''Men, kyss mej!'' Säger Lovisa i protest.
  ''Okej.'' Svarar Minna, och sen fortsätter hon att jobba. Efter ett tag så börjar hon prata igen. ''Du borde faktisk tänka på vilka du säger det där till. Tänk om nån skulle göra det?''
  ''Jag kan säga det till Nicke, han kommer inte göra nått.'' Fram till den här stunden hade Nicke bara suttit och arbetat, men när han hör sitt namn reagerar han.
 ''Vad sitter ni och säger om mig?''
 ''Inget.'' Svarar Lovisa och Minna i kör.
  ''Jag hörde mitt namn och jag har rätt till att höra vad ni säger om mig.''
  ''Lovisa sa 'kyss mig' till mig och då sa jag att hon borde passa sig för att nån kanske gör det om hon säger det.''
  ''Och då sa jag att jag kunde säga det till dig för du skulle inte göra nått.''
Nicke bara kollar konstigt på Minna och Lovisa, så Lovisa fortsätter. ''Minna brukar säga att hon ska göra det så därför kom vi in på det.''
  ''Men det var väl ingen nyhet att ni var lagd åt andra hållet.''

FAKTA Nicke tror att jag och Lovisa är lagd åt andra hållet  p.g.a. att han trodde att han såg någonting som aldrig har hänt, men det är inte sant!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: