Minna

jag vill inte. jag orkar inte.

Kategori:

va fan är det för mening med att ens försöka när det altid blir värre ändå?



nu är mer än halva lovet förbi så känns ungefär som om allt är slut.

Kategori:

I onsdags så började förberedelserna inför Emelies födelsedagsfest vid tolv ungefär då jag och lovisa plus våra mammor åkte till Willys i Sandviken och shoppade allt som behövdes. Sen när vi kom hem så från och med 15.30 till 18.00 var det stress med att få allt klart, men vi vart klar i tid och det vart en riktigt trevlig kväll :) 
   sen så sov Elin och Lovisa kvar eftersom att vi skulle städa undan allt, men eftersom alla alla hade vart så snälla att plocka ner serpentiner och ballonger och stöda undan tallrikar, plus att jag och lovisa diskade lite innan vi gick, så var det inte så mycket som behövdes föras och det gick ganska fort. Men mor tvingade mig att stöda mitt rum med annars så fick inte jag åka till pappa, men fick hjälp av Lovisa och sen så skjutsade Mona mig hem till pappa, så tack så mkt <3 När jag kom hem till pappa så smsa jag BP som kom senare och vi prata och hade trevligt, sen tog vi en promenad till köpis för att köpa HSM3. Jag hittade också 21 Jump Street boxar med säsong 1, 2 och 3 men hade ju bara råd med 1an och 2an, så det vart gårdagens inköp. 
   Idag skulle jag varit med Elin, men känner mig lite hänging och eftersom att jag inte får missa lördagen för mamma så har jag väl inget val än att ligga hemma och tråka idag, tack och lov att jag införskaffade lite ny undehållning igår i alla fall.

slutkörd innan det har börjat

Kategori:

känns kanske inte så positivt att jag är helt slutkörd fast det bara har gått två dagar på lovet än : | känns verkligen inte bra.

 I alla fall, igår så fick jag lite sovmorgon innan jag for till stan med mor och tog gardasil (elr hur det stavas) vaccin. Efter det var det hem och vila en timme sen startade stressen. Vid två så gick jag för att möta Hanna A sen vart det gym i en timme och bad i ca 30min innan vi fick stressa hem till henne och lämna hennes gejor gå hem till mig hämta mina saker och sen åka till stan, ta ut bio biljetter, äta mat och köpa godis på en halvtimme, men vi hann i tid till bion som var riktigt bra :) vi gick på bedtime stories, riktigt gullig film, kort och gott. Sen vart det stress igen, halvspringa till bussen som tog oss hem till min far, packa om och sen kom hannas pappa och hämtade oss och natten spenderades där :)
 Sen vart det väckning à la BP, som ringde vid nio. Somnade dock om och inte förens halv elva gick vi upp och 11.10 satt jag på bussen till stan. Väl inne i stan så fick jag gå en bit och när jag kom fram till fjärran så var Lovisa och Vickan där och fick sedan vänta på alla 93or som tog aningen längre tag på sig att komma, men efter ett tag var alla där. Sedan spenderades ca 5h på fjärran höjder, Lovisa och Vickan drog iväg för sig själva lite då och då, men likaså bp och Philip, men det var en riktigt trevlig dag i det stora hela, fick ju vara med Tor :) sen så nu har jag precis kommit hem, efter den låååång bussresan som jag gärna hade sluppit, men eftersom att vi inte har nån bil så har jag inget val... och guess what? sitter och kollar på The dark knight :D kanske är underbart bra den! men kanske ska fortsätta med min spännande bok, den udda, men bra boken (:

en sista sak innan sängen väntar

Kategori:

okej, lite ironi i titlen då men sånt är bra ibland det med :p

börjar tröttna rejält på min bloggdesign, så om någon snäll själ vill hjälpa mig göra en ny så skulle det uppskattas?  *HOST* Lovisa *HOST, HOST* nejså, skoja bara (A) men seriöst? kan ju inte ett piss om alla html-koder elr vad det nu är man använder och man tröttnar FORT! när man är tvungen att sitta och kolla upp varenda sak man vill göra på internet...

bara att vänta.

Kategori:

LYCKA, LYCKA, LYCKA! tycker det är ett bra sätt att beskriva det jag känner för tillfället. Pappa och jag har nämligen beställt en av mina födelsedagspresenter :D och det var Rosalie's locket från Twilight filmen, det som tidigare har varit slutsålt, så alltså känns det väldigt bra just nu. bara väntan som är lite seg, men ska inte klaga för jag ska få den vackra:

Dock lite surt att frakten kostade mer än själva smycket kedja m. smycke $20.00, frakten $32.50
 
DAGENS:
-
film: The dark knight har gått non-stop nästan hela dagen, försökte byta ett tag, men ingen annan film lockade eftersom att HP-filmerna ligger hos mamma och batman begins har pappa lånat
- bok: So much to tell you av John Marsden
- Låt: 99 red balloons av pennywise och Dimelo av Enrique Iglesias
- citat: Eftersom att jag suttit och kollat på The dark knight hela dagen så låter "Why so serious?"  som rätt citat, men har börjat läsa en lite underlig bok och han som "skriver" boken är autistisk, så mycket logisk, och i ett av styckena står det så här (långt, men smart):
 "And then I thought about how for a long time scientists were puzzled by the fact that the sky is dark at night, even though there are billions of stars in the universe and there must be stars in every direction you look, so the sky should be full of starlight because there is very little in the way to stop the light from reaching earth."
 "Then they worked out that the universe was expanding, that the stars were all rushing away from one another after the Big Bang, and the further the stars were away from us the faster they were moving, some nearly as fast as the speed of light, which was why their light never reached us." 
 "And when the universe has finished exploding , all the stars will slow down, like a ball that's been thrown into the air, and they will come to a halt and they will all begin to fall towards the center of the universe again. And then there will be nothing to stop us from seeing all the stars in the world because they will all be moving towards us, gradually faster and faster, and we will know the world is going to end soon because when we look up into the sky at night there will be no darkness, just the light of billions and billions of stars, all falling." 
Inte har jag tänk på det förr! men ganska sjukt, för det borde ju vara så, elr?

Sen så finns det en sak som skulle göra min födelsedag fullständig, men vet att jag får vänta med att få den, och det är om jag skulle få en rise against tröja:
 <-- ese o ese -->

oh, holy bed!

Kategori:

 Fy vad jag verkligen inte ville gå upp till jobbet i morse! låg och drog mig i 20minuter innan jag var tvungen att stressa mig upp och göra mig ordning för att ta mig ut i det -17 gradiga vädret, uschuschusch! Inte nog med det så var jag tvungen att på min första lovdag stå och jobba i 6 timmar, inte det roligaste. Men nu har lovet officiellt börjat för mig och jag tänker inte flytta mig ur min säng i onödan förens på måndag morgon kan jag ju lova! : P behöver vila ut lite, så man orkar hålla igång under lovet och kanske ännu viktigare i skolan efter lovet? Men skolan är det sista jag vill tänka på just nu, för jag ska sitta och kolla på film (för tillfället Batman begins) här i mitt varma rum tills maten är klar, då blir det masa sig upp, äta och sen kolla på melodifestivalen. Efter den så tänker jag återvända ännu en gång till min säng (:

- And why do we fall, Bruce? So we can learn to pick ourselves up.

LOV! LOV! LOV!

Kategori:

inte för att jag kommer har så mycket ledig tid, men fy vad skönt det är att slippa skolan lite! men lovet räcker ju så länge... om några timmar ska jag gå upp tidigt och åka till jobbet, såå kul. I alla fall, min vecka framöver ser ut ungefär såhär:

Lördag Jobba 8.00-15.00
Söndag Min lediga dag, bara dega och kolla på film : D
Måndag 11.00 vaccinering mot livmoderscancer.
På eftermiddagen blir det gymma/bada och troligen bio med Hannes (Hanna A)
Tisdag  Tänkte satsa på sovmorgon, men komemr troligen inte bli så, kanske drar ut och går innan jag ska in till stan och bada med Tor, BP, Philip, kanske Lovisa och Vickan med ( :
Onsdag Kalas för Emelie :D
Torsdag Emelie's fördelsedag! och så kanske jag hittar på nått med BP
Fredag Vara med goaste Elin :)
Lördag Full dag med släkten, eftersom att mormor fyller år. Börjar med SPA, sen tjejdag fram till kvällen då killarna i släkten också kommer.
Söndag Sista dagen innan lovet är över och jag har bara en sak planerad: SOVA!

skönt med korta dagar

Kategori:

Idag så har jag haft en riktigt bra dag. Började viserligen tidigt men pratade med Jessika (egngelska läraren) och vi fick flytta fram lektionen eftersom att vi bara skulle ha ett test och våran sammhälls lektion var inställ så istället för att ha en två-tre timmars lunchrast så fick vi göra testet klockan 11 och det tog ca fem minuter så jag var alltså hemma innan tolv :D RIKTIGT SKÖNT! och sen ikväll så blir det bio med Emelie anders och Lovisa ( :