Minna

hemma igen

Kategori:

efter en heldag på stranden med Lovisa och Elin är jag nu hemma igen, men funderar på om jag ska ta en promenad nu när man ändå är igång så man kan hoppa in i duschen sen och slappa efter det. plus är väl alldeles för varmt för att kunna ligga inne i rummet just nu :p

filmrekommendation

Kategori:

nu har jag ju suttit och tittat på one tree hill non-stop de senaste dagarna och även om jag gillar det så är det inte underhållande längre, första fem säsongerna är bra, sen - not so much.

så idag har jag hämtat hem typ 10-15 "nya" filmer. lite blandad mix, men mkt komedi/romantik-aktigt och thriller till dagarna då min lättpåverkade hjärna drömmer mardrömmar om jag ser dom när det är mörk. till och med att jag måste sova med en lampa på om jag kollar på dom på kvällen, haha. lättskrämd elr vad?

men iaf, startade med att titta på bounty hunter, en helt ok film. kollade mest för skådisarna som var med och att det är en lättsam film, även om det är mord och sånt inblandat. men inte en favorit för mig, men som sagt - helt ok.


men sen kommer den underbar filmen! är förtjust i disney/tecknat/animerat och barnfilmer i allmänt. så när jag satt och läste igenom lite listor hittade jag "how to train your dragon" som jag hört talas om, men inte tyckte verkade jättebra. tog dock hem den för tänkte att det var en perfekt film att somna till, inget läskigt och inget man behöver fokusera jättemkt på för att hänga med. men om jag blev förvånad?

vet inte om det är för att jag är trött, men tyckte verkligen den var hur gullig som helst! satt till och med och skrattade högt åt vissa saker (och andra ljud som "awww" och "åhh"). det gör jag i princip ALDRIG när jag tittar på film! så om ni också gillar den här typen av filmer så tkr jag definitivt den är värd att titta upp om ni inte gjort det redan :)

resultat av dagens promenad:

Kategori:




hoppas som bara den att det här röda inte blir brunt för isf får jag ju en likadan bränna som förra året, var helt omöjligt att få bort vilket sög big time! så nu håller vi tummarna att jag blir blek direkt igen som vanligt, så blir det inge mer gå längre sträckor i linne mer..

shopping

Kategori:

igår köpte jag mig ett par nya skor och idag blev det ladda upp med lite hårimpackningar. det behövde verkligen, men nu är det endast några få kronor kvar att leva på ett tag.. men iaf, det jag nu har införskaffat är dessa:


mina fina nya rosa träningsskor ^^


och dessa två olika hår-impackningar.

provat den från gliss nyss och kändes riktigt bra! dock så har jag höga förväntningar på den andra som jag köpt på rusta, den är dubbelt så stor och kostar mindre än hälften, alltså skulle man tjäna mkt om den visar sig funka :)

mot stan!

Kategori:

lyckades inte ta mig upp i tid att gå till gymmet. elr rättare sagt, jag sov bara tre timmar och sen var det dags att gå upp så jag sket i det. men blev gå upp vid tolv, sola en strund och nu har man precis tvättat av sig. snart ska jag röra mig in mot stan för att träffa bp för en lite shopping tur (fönstershopping för min skull). definitivt inte bästa vädret för en dag på stan, men gör nått annat en sitta hemma för en gångs skull iaf och får träffa bp :)

270611

Kategori:

har inte funnits mycket att rapportera om de senaste dagarna. somnar alldeles för sent och sover alldeles för länge. hitter inte på mycket eftersom jag är så slut och därför har jag inte skrivit så mkt heller. men ska försöka ta tag i det här och vända tillbaka dygnet igen, wish me luck!

måste dock ta tag i det om jag ska kunna fortsätta träna, tog ju en paus nu över midsommar och det märks! så måste vända tillbaka dygnet så man orkar gå upp och ta sig till gymmet på förmiddagarna. dessutom måste jag ta mig till stadium idag och köpa nya träningsskor, provade att gå ut på promenad igår och då fick jag ont och idag när jag gick fick jag till och med skavsår.. så skorna har vart med en sista gång nu och jag får ta mig en cykeltur och skaffa ett par nya helt enkelt.



igår var det 2 månader sen rickard åkte ner till spanien, sjukt hur lång tid det har gått..

glad midsommar!

Kategori:

230611

Kategori:

blev inte mkt till sova inatt, som vanligt? ställde in planerna idag också, slappa dag bara. inge träna och inge shopping. elr jo, tog en tripp till köpis för att köpa chips, ångrade det när jag väl kom fram. ett, inte bra för resultaten på träningen och två, SJUUUKT med folk eftersom dett är midsommar imorn.

upptäckte en sak till inatt. som vanligt när inte jag får sms av rickard blir jag orolig. dock börjar det hända allt oftare smsen inte kommer, är fortfarande orolig men är av många olika anledningar.. men det är ingen nyhet direkt, saken jag upptäckte är att vi aldrig vart ifrån varandra så här länge förr. inte en enda gång sen vi träffades..

yttligare en sömnlös natt

Kategori:

börjar vänja mig vid det här att inte kunna somna. jag gillar det inte. inte alls..

kvällen underhållning får bestå av One Tree Hill maraton, vet inte riktigt om det får mig på andra tankar, men bra är det iaf så får duga. typ 4-5 säsonger kvar att se så har några nätter uppbokade framöver om jag inte lyckas vända på det här...

trött på tillvaron

Kategori:

ja, inte bästa kvällen. känns roligt när man själv får elaka kommentarer tillbaka och måste låtsas som allt är bra när det inte är så. börjar bli lättare att låtsas, det kan jag medge. men kan det inte bara vara så att man kan må bra utan att låtsas istället, hur mkt skönare skulle inte det vara?

saknar norge en hel del just nu, längtar också efter spanien. längtar efter att vara någon annanstans helt enkelt. vet att det kommer finnas en del besvikelse där med också, men det är en ny plats iaf och nya möjligheter.

220611

Kategori:

hade tänkt att man skulle gå upp tidigt så man orkade gymmet idag, men självklart var jag helt slut när klockan ringde och bestämde mig för att sova ett tag till. tog några timmar extra innan jag tvingade mig upp för kan ju inte tappa det här än. blev en hård timme på gymmet, typ rann svett om mig, så mysigt.. inte direkt, men känns bra att man fick nått gjort :)

under gympasset ringde även farmor och frågade om jag kunde komma förbi och hjälpa till att klippa gräset, passade mig riktigt bra eftersom jag behövde olja min kedja. medan jag och farmor klippte gräset fick farfar fixa kedjan, blev klar fort och som tack fick man lite pengar. resultatet är alltså att har jag nu råd att köpa ett par nya träningsskor, yay! :D

hjälp mig!

Kategori:

händelselös dag

Kategori:

tillbaka efter en sväng på köpis, tvungen att fylla på mobilen nu när gratis smsen är slut. kul att man har 200kr att leva på resten av månaden nu? vill ju kunna göra en del nu sista tiden, men får trycka in allt när juli kommer, är ju ändå lite mer än två veckor kvar då liksom.

och banken skippade jag idag, men hade nog kunnat stannat uppe istället för att lägga mig så hade jag orkat åka dit. vaknade till och med när klockan ringde och var inge trött bara slapp, då blev det att jag stängde larmet och vände mig om och lyckades somna om ett tag till.

eftersom jag inte hade så mkt att göra idag så drog jag runt en stund på köpis innan jag åkte hem, kollade på hårfärg för jag vill ha en mer naturlig färg, typ askblond. kommer aldrig hända än på ett tag då pengarna inte räcker  och dessutom så är risken stor att jag får grönt hår vilket inte skulle vara kul. sen blev det prova lite nya träningsskor också, hittade några billiga och bra som jag troligen blir mina sen när jag har pengarna.

trötter

Kategori:

ja, det där om att jag inte vänder på dygnet sket sig ju, inte gått och lagt mig än. elr jo, legat och försökt  sova några timmar, men verkar inte funka. sjuka var att jag blev uppe längre än planerat, satt och ritade nu när jag hämtat sakerna dock blev jag inte så trött av det tydlign. men nu efter några timmar med one tree hitt spelandes i bakgrunden börjar jag äntligen bli sömnig, men nu har jag fått kramp i benet efter gym-passet.

men ja, vi gör ett nytt försök att somna iaf. hoppas på det bästa :) känner dock att jag inte kommer orka ta mig upp imorgon bitti för att åka till banken, inte lyckat kanske om man bara får tre-fyra timmars sömn att ställa sig i kö på en bank? får helt enkelt se hur morgondagen ser ut.

tillbaka från gymmet

Kategori:

sjukt trött i morse eftersom jag knappt kunde somna inatt, men hade bestämt mig för gymmet och gymmet blev det. tog mig upp tio, elr inte riktigt sant, vaknade till då sen snoozade jag till halv och då gick jag upp. fanns inge frukost utan jag fick nöja mig med en kaka och ett glas mjölk, såå inte bra inför första gym-passet på två månader.. men inte sugen på protein-shake heller så fick duga.

var tänkt att syster skulle med, men hon kom hem mitt i natten och hade inte vaknat, detta gjorde ju att man ville ta det som en ursäkt och lägga sig igen. men nu är det slut på slappandet! får se hur länge den attityden håller, haha. tog cykeln ner till gymmet och det första man möts av är en lapp där det står att imorn är det stängt, tur att det inte var idag bara. men blev ungefär en timme på gymmet iaf, skönt att komma igång igen.

känner mig piggare faktiskt vilket har lett till att nu är jag massa rastlös istället, om jag lägger mig i sängen där jag brukar spendera dagarna så fastnar jag väl där igen men samtidigt vet jag inte vad jag ska hitta på annars. kan bli en sväng till köpis då mina träningsskor börjar paja nu.. lyckat, fick besked att jag inte får lärarjobbet och samma dag börjar skorna paja, just my luck?

nyheter från framtida hemstaden

Kategori:

satt och pratade med rickard igår kväll när han länkade det här till mig:


http://www.aftonbladet.se/senastenytt/ttnyheter/inrikes/article13197913.ab

god "morgon"

Kategori:

lyckat att sova bort typ hela dagarna, så inte van med det här, brukar aldrig vända på dygnen bara för att det är lov. men egentligen har jag inte helt gjort det. lägger mig vid tolv-ett varje natt och det är nästan som förr ju, skillnaden är att jag sover sjukt mkt längre.. har väl mina spekulationer till varför, men hoppas det ändrar sig snart.

ska iaf ut och gå en sväng nu fast jag egentligen inte orkar. ska försöka ta tag i träningen ordentligt från och med imorn som jag sagt tidigare, får hålla tummarna att det går och förhoppningsvis betyder det också att man blir lite piggare. känner att jag hade gärna vart tillbaka i norge, mkt mysigare natur att gå i och mkt bättre gym, men man får göra det bästa av situationen helt enkelt!

återhämtning

Kategori:

sov länge efter utgången igår, hade en trevlig kväll med några tjejkompisar på saints. efter att man sovit ut så blev det ut och gå i det allt utom bra vädret, men skönt att röra lite på sig efter man vart ut faktiskt. visst, är seg som bara den, men går ur systemet fortare om man inte bara ligger och vilar iaf. plus att nästa vecka ska jag börja träna lite hårdar igen nu när jag äntligen är frisk, börja springa lite och kanske gymma nån gång ^^

men nu ska jag ta det lite lugnt, har lite nya filmer som jag inte tittat på än så blir väl krypa ner och mysa till någon av dom, elr som originalplanen var så kanske det blir försöka läsa lite i spanska böckerna jag lånade i veckan.

längtar!

Kategori:

facelook

Kategori:

fixat mig nu senaste timmen och så här blir det se ut under kvällen, prova använda mitt cerisa läppstift ikväll för första gången ^^

sömntuta som man är

Kategori:

hade tänkt att jag skulle gå upp i relativt bra tid så jag kan ta det ganska lugnt idag med alla ärenden och fix inför ikväll. satte klockan på tio och tyckte det var bra, fick jag ju ändå sova ganska så länge och ändå inte för sent. vad gjorde jag när larmet ringde? först snooza jag typ 20min tills jag tröttnade på det och stängde larmet så jag skulle få sova... inte bra det här.

men iaf, ska väl fixa mig lite snabbt och sen uträtta lite ärenden innan jag ska hem och duscha, sen blir det väl fix och så inför ikväll, utgång med (än så länge) flickorna ^^

på bättringsvägen

Kategori:

förkylningen är nästan borta! lite rethosta ibland och snorig, men mår inte så dåligt längre iaf ^^ nu ska vi bara byta ut det mot mensvärken som börjar komma, haha. men det finns det piller emot så det klarar vi nog allt. sitter iaf och smsar runt ltie och kollar vilka som ska med ut för planerar att det ska blir utgång imorn. många är dock sjuk, några är bortrest, men letar vidare så märks det imorn hur kvällen blir och vilka man spenderar den med.

blivit sjukt sugen på att rita nu iaf (så rastlös nu när man inte har nått som man ska göra) så funderar på att cykla till mor och hämta mina pennor och ordentliga papper. meen om jag gör det så slutar det säkert med att jag hittar nått annat att göra istället. aja, märks vad som händer under dagen :)

massa med promenad

Kategori:

började med en promenad ute i dåliga vädret, kallt och lite smått regn men vart ute i ungefär 1,5h så kände mig duktigt. sen när jag kom hem och la mig och latade igen tog det inte lång tid innan jag blev rastlös alltså slutade det med en till promenad, haha.

den här gången så blev det lite längre väg, gick nämligen in mot stan! gick i 1,5h till innan jag började få ont i svanken och ryggen så då hoppade jag på en buss tillbaka till valbo igen. men gick hela vägen till statoil, så ungefär en mil ska det väl vara :) sen så blev det gå från köpis hem sen också eftersom jag inte visste att det skulle komma en 91a strax efter. men blev totalt 3,5h promenad för mig idag. känner mig faktiskt duktig ^^ tror dock inte min förkylning kommer hålla med mig dock, får se om den protesterar imorn elr om jag överlever.

protest mot förkylningen

Kategori:


trött på förkylningen nu och det dåliga vädret, borde ju bara ligga inne och ta det lugnt, speciellt eftersom det blir gå ut på fredag. men tänker jag göra det? haha, no way!

startat dagen med äppelpaj till frukost då det typ inte fanns någonting annat hemma, jagad av en liten katt som är extremt sällskapssjuk och nu så tänker jag ge mig ut på en promenad. om den blir lång elr inte har jag ingen aning om än, beror väl lite på hur mkt ork man har, men annars tar jag nog en extra ikväll om det inte blir så länge nu. har ju liksom inte så mycket att göra för tillfället, inte så kul att bara ligga inne hela tiden.

men saknar faktiskt min kamera redan, inte haft den på mindre än en dag och jag saknar den, lite sjukt. men har inte vart utan kamera på flera år så kan ju vara så faktiskt. hoppas den går fort att laga..

nya kameran REDAN på lagning

Kategori:

dagen innan balen den 27 maj dog min förra kamera så var tvungen att köpa ny inför studenten för inte ville man missa det inte! så köpte min fina rosa NIKON kamera, men klart så vart inte dess liv långvarigt, inte ens två veckor...

den överlevde studentveckan och skötte sig jättebra, fina bilder, bra kamera. sen när vi var ute på krogen på studenten, några minuter innan det skulle stänga så bestämmer jag för att knäppa några sista kort på alla som jag satt med och när jag sen ska stänga av kameran få funkar det inte. blinka "objektivfel" och objektivet vill inte ens åka in :(

eftersom jag vart sjuk i helgen så har jag inte kunnat åkt till mediamarkt och pratat med dom, men idag så blev det att jag åkte eftersom jag hade en heldag i stan först. när jag kom dit så provade service-killen starta kameran och när han stänger av den händer samma sak för han. så provar han en gång till och då börjar objektivet åka fram och tillbaka, typ som den "hoppade", så nu är den HELT PAJ. bara att skicka på lagning.


min stackars fina kamera :(

frågade hur lång tid det skulle ta att få tillbaka och han svarade att de har en maxtid på 4 veckor och när han skriver ut kvittot står det att det kommer kanske ta till 14e Juli, min plan var ju att jag skulle flytta till spanien den 12 juli... kul att behöva stanna en vecka för en kameras skull.. aja, chansen finns ju att den kommer fortare och om vi ska vara positiva betyder ju det här att jag kan se harry potter här i sverige med svensk text ist för i spanien, alltid nått :p

dumt att oroa sig i onödan

Kategori:


dagen har väl blivit bättre när tiden har gått, iaf vissa delar. bestämde mig att ge mig ut i det dåliga vädret efter jag skrev förra inlägget så man kunde skingra tankarna lite. brukar iaf hjälpa lite, brukar springa elr promenera när jag känner att jag behöver få utlopp för nå känslor. så blev en långpromenad, fick sms av rickard under promenaden till och med så blev riktigt lättad. stod till och med ut med duggregnet då, haha. dock hade jag tur att jag vände när jag gjorde för en minut efter att jag klev innanför dörren så öppnade himlen sig och regnet bara öste ner! lagom skönt att vara inne i värmen då måste jag säga.

men ja, vädret har definitivt inte blivit bättre och förkylningen är väl på gränsen till sämre, men eftersom man pratat lite med rickard så är iaf en de större problemen ut vägen. vet själv att det gick över styr med oron, så kändes bra att han tog det bra och övertygade mig om att det inte fanns nå anledning att jag ska bli så orolig :) resten av kvällen blir det ligga hemma och mysa framför film tror jag, precis tagit mig en bit äppelpaj och ska mysa ner mig under mitt fluffiga täcke.

dålig start

Kategori:

kan ju inte säga att jag haft den bästa starten på "vuxenlivet" elr ja, tiden efter studenten iaf.

sjuk som fan är man och orkar knappt göra någonting, så började första dagen och har fortsatt sen dess.

andra dagen slutade rickard skriva till mig. visst kan jag ta en dag då han inte skriver (brukar ändå bara få ett sms vissa dagar) men nu när han slutat helt blir jag orolig som fan, har nämligen aldrig hänt förr utan att jag fått en förvarning innan att han inte tänker skriva.. och nu svarar han inte alls. sist han skrev var i fredags, alltså krogen med MYCKET folk inklusive en ny grupp till utbildningen som gällde. så vad som helst kan verkligen ha hänt och vara anledningen att han inte skriver: pengarna är slut, mobilen är paj/borta, han har blivit nedslagen och i bästa fall ligger på sjukhus/ i värsta fall.. ja, tror ni fattar vart tankegångarna går. så dumt att man ska tänka så, men blir typ att man jämt föreställer sig worst case scenario.. hoppas bara det inte är så och att jag hör nått snart.

tredje dagen blev det regn, dåligt väder. visst, skönare att ligga inne och må dåligt när man inte smälter bort och dessutom kan jag inte gå ut och sola samt att det behövdes verkligen lite dåligt väder. meeen, inte kul att börja med dåligt väder direkt?

slut på skolan!

Kategori:


studenten är ju avklarad och hade en grymt rolig vecka måste jag ju säga! tyvärr vaknade jag ju igår med feber, halsont, huvudvärk och nackspärr. tog mig in till skolan och hämtade betygen men sen åkte jag hem så fort jag kunde och sen dess har jag bara legat och mått dåligt här hemma, uscha.. men börjar piggna till nu iaf, så bra det. :)

dock lite synd för igår missade man först alla vänner som tog studenten på polhem och dessutom var min klass ute på kvällen, hade jättegärna hängt med nu på slutet för kommer väl gå alldeles för fort innan man tappat kontakten :( men får hålla tummarna att det blir nå kul med dom och alla andra vänner under veckorna som kommer, men nu ska jag fokusera på att bli frisk! håller på att vädrar ut rummet så att det inte är bastu här när man ska sova i natt, nyss tagit strepsil och kan jang, har även laddat upp med en recept-belagd panodil så man kan sova lugnt i natt.

bilder från studenten kommer vilken dag som helst, ska bara se till att välja ut vad man ska lägga ut och sen också orka göra det. men jag lovar, dom är på väg :)

bildbomb: studentveckan

Kategori:

dag 1















dag 2






studentvecka: dag tre

Kategori:

nu är vi inne på tredje dagen av studenten och det betyder för mig VILA!

kvällen igår var det barrunda, inge pep alls när jag åkte mot förfesten, men ville inte missa något liksom och dessutom hade man ju köpt biljetten så kunde ju inte bara ligga hemma. men kvällen blev faktiskt lyckad, hade trevligt och träffa en hel del folk. fick också skjuts hem av christians snälla mamma, riktigt skönt att slippa åka pakethållare hela vägen hem.

idag har jag bara sovit än så länge. är egentligen klass-picknick i stan idag, men blev inte så för min del tyvärr. menmen, måste ladda batterierna inför studenten imorn känner jag och dessutom så behövs det städas en del om det ska komma folk tydligen, ska också åka till mor om en stund och hämta min studentmössa bla.

studentvecka: dag två

Kategori:

fy fan vad slut man är efter gårdagen, höll på från tio på morgonen till halv två på natten! hade kul, men idag var det inte så roligt när man vart tvungen att ta sig upp, mår inte bra på en fläck.

men tog sig till skolan och även om jag inte hade tänkt att vara med på vattenkriget så slutade det att man hoppade med, även om bara en lite stund. nu efter jag tagit mig hem så har jag verkligen däckat i sängen, legat utslagen i sängen i tre timmar och vill verkligen bara ligga kvar. man vill ju inte missa något heller, så klart måste man ju in till barrundan, speciellt när man köpt biljett för 220kr. får hålla tummarna att kvällen blir lyckad dock, vore ju surt om det bli annat.

nu startar studentveckan!

Kategori:

fixat håret inför studentbrännbollen idag, snart ska jag in till stan och emma där det blir byta om till superhjältekläder och fixa smink. får hoppas på en rolig start på studenten nu!

första studentmottagningen

Kategori:

eftersom jag har stor släkt och alla inte kan komma på min student i veckan så kommer jag har totalt tre studentmottagningar/firanden med min släkt, första blev då idag. mina släktingar som fyttade hem till sverige förra sommaren blev det träffa och fira med idag, inte träffat dom på flera år! så iaf, riktigt kul att träffa dom nu när det var så länge sen :)

började med lite chips och dricka, sen lunch/middag och efter det efterrätten. blev en hel del sitta och prata efter det, både med de vuxna och kusinerna, men vi ungdomar tröttnade väl lite på att sitta med de äldre så kusinerna kom på idéen att spela kudd. länge sen man gjorde det faktiskt, kul var det iaf. avslutade med lite fika innan det blev dags att röra sig hemåt.

i present fick jag en rosa iPod shuffle. nästan lite tur att jag inte tackade ja till rickard när han ville köpa en åt mig. visst, hade väl gärna fått en av honom, men när han ger mig saker får jag lite dåligt samvete. och verkade ju som det var meningen att jag skulle säga nej då eftersom jag fick en nu :)

dagens outfit

Kategori:


nu har jag fixat klart mig inför lunch/middag hos farmor och farfar med familjen och kusinerna, så här blir det se ut idag.

klänningen från vera moda - men har lagt upp den ca en dm eftersom jag tyckte den var lite lång

dålig uppdatering

Kategori:

sorry för gårdagens dåliga uppdatering. hade väl inte så mkt roligt att rapportera, men tänkte flera gånger under dagen att jag skulle sätta mig och skriva nått men klart blev det inte så.

kör väl en kort re-cap av gårdagen iaf som lite kompensation iaf :)

började dagen med att sola, självklart med strumpor eftersom jag inte får sola med tatueringen. sen blev det promenad, inte bara en gång, utan totalt tre gånger under dagen! dock inte pigg alls, trött i huvudet efter en natt med dålig sömn, sen hade jag ont i halsen när jag vaknade och illamående som kom fram och tillbaka under hela dagen.. efter sista promenaden så gick jag ut till syster i vardagsrummet eftersom vi var helt ensamma hemma, spräckte en skumpa som fick bli avslutning på kvällen.

så där har ni gårdagen i kort. nu funderar jag på om jag ska gå ut och gå en sväng eftersom jag vaknade tidigare, i eftermiddag blir det första studentfirandet med släkten/familjen :)

fredag kväll

Kategori:

lagom misslyckad hemma kväll det blev för min del då. köpte hem godis och chips för att bara ligga hemma och lata mig och äta gott. sen typ när jag sitter och äter middag blir jag sjukt illamående så kunde inte ens äta upp maten liksom. inte riktigt som jag hade tänkt mig att kvällen skulle bli.

aja, tog mig en promenad iaf, sen tagit det lungt. blir nog krypa ner och mysa framför en film tror jag. dock ingen aning om vad jag orkar elr vill se, men känner mig inte trött heller. blir väl prince of persia som det brukar, är ju inte helt fel att titta på Jake Gyllenhaal innan man ska somna ;)

städ-ryck

Kategori:


nybäddad säng ^^

efter jag och pappa hade tagit oss en sväng på köpis så bestämde jag mig för att bädda rent och dammsuga lite. tyvärr har jag ju börjat fått typ utslag på pannan och är lite smått orolig om det skulle bli svinkoppor. fatta jobbigt om man skulle få det nu till studenten?

men brukar få utslag längs hårlinjen när jag inte använder mjällschamoo och det har ju blivit så på senaste tiden så hoppas att det bara är dom som spridit sig lite längre. men införskaffat min en flaska head&shoulder nu, så blir tvätta håret mer än ofta nu, plus extra noga med att tvätta ansiktet.



hemmakväll väntar

Kategori:

seriöst, inte en enda dag som blir som planerat länge? haha

har suttit och sytt nu på förmiddagen, klar med kläderna nu! elr ja, kanske syr på lite detaljer senare om jag känner för det. men blev iaf göra om designen på manteln och är faktiskt nöjd med resultatet. ska prova lite sminkning och frisyr ikväll så kan hända att det kommer upp bilder då ;)

men ja, kvällen blev ju inte som planerat som ni kanske kan gissa? vi skippar krogen idag och laddar batterierna inför studentveckan istället, samt spar lite pengar till barrundan. så det blir en lugn kväll hemma för mig. ska upp en sväng på köpis med pappa snart och köpa min mobil som jag ska få i studentepresent samt en sväng på köpis och köpa nått till kvällen nu när jag blir hemma.

man får göra det bästa med det som erbjuds helt enkelt, skönt att vila upp sig lite också. blir prata lite med rickard dessutom eftersom han ska in en sväng på internet tydligen. sen kanske en promenad på kvällen om jag tröttnar på att titta film och det bra vädret håller i sig :)

bakis-dag

Kategori:

planen att åka till eckerö idag blev inte av. kände mig inge pep igår när jag var på väg hem och ännu mindre pep när jag vaknade. lite tråkigt att det blir så ibland, men är ju sånt som händer.

istället blev det en slappa dag för mig, ladda om och bli av med baksmällan. legat inne i sängen och tittat film stor del av dagen faktiskt. lite synd det här med tatueringen för kan ju inte sola, så när man kollade ut var det jättefint väder och jag ligger här inne liksom.. men tog mig en kort promenad på eftermiddagen iaf, så var ute ungefär en timme. men nu har man laddat batterierna, imorn blir det sy klart superhjälte dräkter, så tror jag det står utgång på planerna inför kvällen :)

och justja, om en vecka står jag på ett flak med klassen och skriker halsen av mig, hur lycklig som helst att skolan äntligen är över!




studentfest

Kategori:

igår var det studentfest på slick så vi började kvällen med förfest hemma hos morgan och sen drog vi vidare ut på kvällen. festandet inför studenten har nu officiellt börjat!






sovmorgon

Kategori:

det är otroligt hur trött man kan vara ibland. vaknade vid åtta då jag fick ett sms, hade svårt att somna om då så borde ha tagit mig upp då. men det gjorde man ju inte, utan man låg kvar och tillslut somnade man om. nu är klockan elva och jag hade svårt att ta mig upp i sängen när jag väl bestämde mig att jag skulle gå upp.

men de kommande 24h så är det en hel del inplanerat så bra att komma upp i tid. på dagen idag hade jag tänkt göra klart våra dräkter till brännbollen och på kvällen blir det utgång. får se när man rör sig hem, men imorn bitti blir det gå upp jääääättetidigt för då väntar eckerö :)