Minna

Bara tre veckor kvar

Kategori:

Imorn är det upp tidigt igen och så bär det av till jobbet igen. När den här veckan är klart så har jag i alla fall lsutfört halva arbetstiden och det känns skönt (:

Igår så var jag till Fba på filmkväll. Det bjöds på mackor och annat gott och underhållningen bestod utav Sleepy Hollow och Sweeney Todd, tack vet jag Johnny Depp :D Efter filmerna så bestämde vi oss för att gå ut och sträcka på benen att tag och det vart hoppa studsmatta, trädklättring och sen promenad till Fba kyrka och tillbaka. Ofc, så var ju turen inte helt på vår sida så när vi var påväg tillbaka så började det att regna, men jag och Evve trängdes under Andreas jacka så det löste sig ganska bra ändå :)

Midsommaren förbi igen

Kategori:

Jag har kommit fram till att myggor borde utrotas, det ska inte vara kallt ute på sommaren, våran katt är självmordsbenägen och jag är min släkts allt-i-allo. inte för att det skulle vara direkta nyheter, men det mesta jag har gjort ikväll har innefattat att tänka för jag känner mig aningen för osocial för att prata med allt folk som hälsa på, men trots det så är det kul att träffa alla. Fast det kunde ha fått vart lite bättre väder och lite mindre mygg, sen skulle jag inte ha klagat om min pojkvän vart här istället för i kroatsien (elr hur det nu stavas), men det är inte mycket man kan göra åt saken.

Nu ska jag ta min en skål jordgubbar med grädde och hoppas på bättre tider :)

Goa lilla Nova som håller mig sällskap här inne i mörkret (:

Biljetter beställda :D

Kategori:

Äntligen, äntligen, äntligen! Lovisa och jag har beställt biljetter till HP6: Half-blod prince nu! Woohoooo :D lycka, lycka!

Glad midsommar!

Kategori:

Visst är det skönt att inte behöva lägga massa tanke bakom en smart inläggstitel ibland? (: 

Och dagen till ära så tar jag mig tid att blogga lite också, känner att jag missköt mig med det.. (igen) Sommarlovet är i alla fall i full fart, fast jag har än så länge inte känt av det eftersom att jag har jobbat den här veckan. Jag kan ju berätta att det inte är det minsta roligt, men jag vill ha pengar så vad har jag för val? Fast är lite roligt när det är folk som kommer och säger att man gör ett bra jobb i alla fall (: Vi har även spelat match i onsdags, tyvärr så vart det en förlust och en oförtjänad en var det. Partisk dommare, otur och dåligt med spelare gav motståndarna för mycket av en fördel... fast det vart bara 1-0 i alla fall, så det kunde väl ha vart värre. Nästa vecka väntar sista matchen innan sommarupperhållet. 
   Dagen har än så länge spenderats hos moster i deras stuga och senare så kommer det hit en massa folk och det blir mat och fem-kamp, sen får vi se hur länge jag kommer vara med eftersom att jag fortfarande är väldigt trött. Igår var jag tvungen att vara uppe väldigt sen eftersom att jag fick färga/slinga håret på Jessi, Petra och Sandra när jag hade kommit hit igår :p typ fyra timmar elr mer höll jag på :o

    Imorn så blir det forsbacka på kvällen, filmkväll med lite trevligt folk. (Y)


I'll be missing you - Kina Grannis
Väldigt fin text, tänker bara på lite saker man helst vill glömma...

Lyrics:
watch me fall down
there's an aching in my skin
i wanna get out
out of mind, out of time
and into you

they say, let it go, people grow
time will heal your bleeding wounds
but i don't think it's going to work out that easy
i'll be missing you

Äntligen lov!

Kategori:

Idag känns som första dagen då jag har fått tid att slappna av och bara tagit det lugnt. I fredags var det avslutning och kvällen spenderades hemma hos sam med massa trevligt folk. Det spaldes kubb, bjöds på mat och vi lekte även Tarzan. Väldigt roligt var det i alla fall. Igår hade BP kalas, eftsrsom att hon fyllde år för en vecka sen. Eftersom att det var så dåligt väder så vart det mest bara umgås, pga att vi var tvugna att vara inne. Vi spalade TP och bjöds på mat och sen var vi uppe i BPs rum majoritetev av tiden. Trevligt att träffa alla, sen så vart det gå hem till valbo med Andersson och Nicke eftersom att jag inte ville slösa pengar och Lovisa åkte hem tidigare.
   Så idag är det bara slappa slappa slappa som gäller, fast helt seriöst så kan det inte vara mer tråkigt än så här. Träningen var inställd på grund av att det har regnat för mycket, men det kanske är bra för min fots skull. Sen så har jag inte orkat starta datorna för att internet är så segt, men till slut hamande jag här ändå. Annars så har det mest varit TV och läsa idag. Fick nämligen tillbaka min Twilight bok igår, hanna a hade fått lånat den, så nu kommer jag väl läsa den lite igen eftersom att jag bara läst den två gånger :p  Fast jag vet inte hur mycket tid jag kommer ha för imorn börjar jag jobba och så har jag ju träning tre gånger i veckan plus match.  Plus att man måste ju umgås med folk också och om vädret blir bra, vilket vi hoppas, så måste jag sola för att Tor har åkt utomlands och hur ska jag kunna blir brunare än honom om väderet fortsätter på de här spåren? Så nu får vi be för en solig sommar, så att jag kan bli lite brun (:

Bilder från tisdagen

Kategori:

Naturhistoriska


Hittade en uppstoppad Hedwig


Shopping


Min älskade Rise Against tröja <3

 Ramdom pic

Nu är det nära

Kategori:

Idag vart det en kort dag, bara sh lektion då jag fick veta att jag har mvg i historia och sh. Men eftersom att jag ville gå på 9ornas avslutning var det lite surt att vara i skolan, men eftersom att engelskaläraren är så snäll fick jag åka hem tidigare så jag kunde fira dem. Hann inte gå på avslutningen, men hann i alla fall träffa dom efteråt. Tiden går ju så fort, känns ju själv som om att man stod där och skiljdes från sin klass :/ I alla fall så var det kul att träffa alla, eftersom att det blir väldigt sällan nu för tiden... kände mig så utmobbad där jag kom i mina vanliga kläder (viserligen min vackra rise against tröja, men ändå) och sen så slutade det med att jag hamnade på lite kort också, där man stack ut väldigt mycket. Lånade också Tors mobil och knäppte lite gruppkort på han och hans kompisar, plus lena. Vet ju själv hur glad man är att man har bilderna från förra året.

 Vad som händer ikväll är ännu osäkert, för min fot har börjat bytt färg till blå men smärtan är betydligt mindre. Fast om jag inte tränar ikväll så kommer jag inte våga vara med på matchen imorn, men om jag går på träningen ikväll så kan jag riskera att förstöra den ännu mer... så måste fundera ut hur jag ska göra innan det är för sent.

stockholms besök med klassen

Kategori:

Natten gick ganska segt förbi eftersom att man vaknade till och från av smärtan i foten, men jag vägrade missa en resa till stockholm då det var bara upp och hoppa (elr ja, mer upp och försöka hålla balansen). Buss kortet glömde jag ju självklart hemma så det blev till att betala bussresan till skolan imorse och vädret var inte det bästa, så var orolig att det här var omen för en hemsk dag. Men det visade sig att jag hade fel!
   Naturhistoriska riksmuseet var väl inte de roligaste, kände inte att jag ville ta den tid som behövdes på varje utställning och därav blev det väl inte det mest underhållande. Fast jag och Marika kom snabbt på att det gick omkring extremt mycket snygga killar där så det fanns ju mycket förutom utställningarna att se på ;) I alla fall så parkerade vi oss på en bänk utanför butiken, där Simon, Ellen, Sam Jonas, Evve, Moon och Emma snart joinade oss. Jag fick även hjälpa en tant som skulle slå in en present, tydligen så kunde hon inte göra det själv eller så kanske hon bara var lat. Efter det så hittade Simon en väldigt underhållande sak att göra, själv såg jag inte det roliga, men han satt i princip och petade mig på magen i 20-30 minuter. Efter det så bestämde jag mig för att äta upp min yougurt (no idea hur man stavar det) men vi hade inte fått några skedar så jag fick lösa det på annat sätt. Detta måste tydligen sett väldigt komiskt ut för simon höll på att garva ihjäl sig ett antal gånger.
   Efter museet blev det en tripp till Livrustkammaren, en guidad tur på 45 minuter. Trodde att det skulle blir hur boring som helst, men det var faktiskt intressant och tiden gick förbi fort. Kändes som om han bara skrapade på ytan av det kan skulle ha sagt om mycket så det var lite tråkigt, men det hade kanske inte heller vart så kul om han fått prata hur länge han ville heller.
   Sedan väntade en tipsrunda i gamla stan och just då var inte jag på det bästa humöret så det började ju inte speciellt bra, men när vi kommit igång så flöt det på och vi vart klar väldigt fort och det resulterade i att vi fick en timmes mer fritid. Tur det vill jag ju bara påpeka, för det tog oss kanske 30 minuter innan vi väl hittade dit vi skulle. Menmen, det är inte så lätt att hitta när man inte har en karta och inte vet var man är :p 
Det som inhandlades vart:
 - En Rise Against tröja (äntligen,äntligen,äntligen!)
Bild kommer sen för just nu har jag ingen kabel till min kamera och jag hittar ingen bild på internet
 
- Ny mascara
 - Rosa nagallack till avslutningen
 - Födelsedagspresent till BP
Och det sjuka är att när man räknar upp det låter det som ingenting, men totala priset blev lite över 900kr kan jag ju erkänna (mer än hälften på rise against tröjan)

Så i det stora hela så har det vart en bra dag (min älskade tröja gjorde mycket påverkan på detta) och min fot har inte blivit förstörd än :S den är ju inte helt bra, men trodde att den skulle ta mer stryk efter en sådan här dag. Fast sen så vet jag ju inte hur morgondagen ser ut än, så om jag säger att den är på bättringsvägen så kommer jag få äta mina ord och jag har inte tid med en fot som inte vill som jag vill.

otur elr vaddå?

Kategori:

varför, varför, varför? böjade med att springa innan träningen för att inte sträcka mig, men vad hjälper det till om man tränar på gropiga, sämsta c-plan? efter fem-tio minuters träning så ska jag hoppa för att ta ned en cross-boll och när jag landar så hamnar jag på kanten till en grop och foten viker sig så nu har man jag lagomt ont! hoppas och ber att det går över, elr i alla fall blir bättre över natten, för kul att gå i stockholm med en vrickad fot (om det nu är så illa..) elr att vi har match på torsdag och jag kan bli tvungen att avstå på grund av foten? inte kul alls, så hoppas att foten är på min sida...

Swing life away

Kategori:

Bara för att jag älskar den här låten så extremt mycket och jag vet att det är många som inte lyssnar på rise against pga den stil de spelar (alternativ, hardcore, punk är några av de saker jag hört) men den här låten är akustisk och för er som inte har hört rise aganst så bör  ni lyssna för deras texter är otroliga.

Det är text i videon om det är svårt  att  höra allt, vet  inte hur rätt det är för jag har bara den i min playlist pga låten :p

Sista måndagen på schemat

Kategori:

Det vart visst inte så mycket blogga av i helgen, men som ursäkt så fick jag låna the sims 3 av storasyster och jag blev helt uppslukad. Det är ingen bra ursäkt, men det i alla fall en ursäkt :p
   Så som ni nog förstår så har inte min helg varit speciellt händelserik, bara legat inne i mitt rum med min dator. I alla fall om man borträknar de timmar jag lämnade huset för att träna på söndag eftermiddag/kväll. OCh idag har väl knappast varait så fartfyld heller. Nk lektionen bestod av film, The day aftar tomorrow och för en gång skull så stannade jag kvar fast lektionen var slut. Kan ju inte dissa en film med Jake Gyllenhaal det är ju inte tillåtet, , sen att man redan sett den hur många gånger som helst behöver ju inte sägas (A) På lunchen så gick jag, Marika och Evve på stan, jag tog ut lite pengar inför imorn. Efter det så vart det español då vi fortsatte kolla på filmen och jag fick också veta att jag får MVG i slutbetyg! Hallelujah! :D Nu är det bara att be för att jag får ett MVG i sh så går jag ut ettan med MVG i allt, men det är ju tyvärr ett ämne jag inte brytt mig om så hoppet är inte det största.

Menmen, nu ska jag inte vara fast på det, för nu är det stockholm som gäller. Får ta en tidig buss in till skolan, men det spelar ju inte så stor roll. Fast vi kunde ju ha fått en aning mer fritid, om vi har tur så blir det kanske det. Hoppas, hoppas, hoppas!

dagens underhållning

Kategori:

usch vad jag har tråkigt... men sen så hjälper det ju inte att jag är för trött för att hitta på något roligt heller. Så dagens underhållning so-far har varit läsa harry potter, kolla på harry potter och sen så tog vi fram datorn och jag har väl vart fast här i snart en timme. Problemet är att kolla de hemsidor man brukar går säkert på 20 minuter, 30 om man har fått mycket meddelanden men det är sällan fallet. Men till min lycka så upptäckte jag att flash-gear ville funka idag så nu har jag suttit och lagt pussel ett tag, var länge sen senast. Om det är någon mer som har lika tråkigt som jag så lägger jag upp ett pussell här som ni också kan underhålla er med :)


Två dagar kvar!

Kategori:

Snart är det sommarlov, äntligen! Nästa vecka har jag nämligen bara två dagar med lektioner på. Måndag, nk och sp, där det knappast kommer jobbas något. Tisdag så bär det av till sthlm med klassen, fun, fun, fun! Onsdag har jag sh och en, bara betygssnack på de lektionerna och torsdag ledig och sen är skolan över för på fredag är det avslutning! :D
   Det känns verkligen inte som om att det har gått ett helt år, tiden har bara sprungit förbi. Fast det är ganska skönt att ha det gjort och nu är det bara två år kvar, men nackdelen är att det bara är två år kvar jag ska veta vart jag ska söka vidare också :/ det är inte lika bra. Men nu ska vi hålla oss till nuet och ta os igenom sista veckan :) sen väntar ju sommarjobbet också, så jag kommer i alla fall ha lite cash i sommar fast arbetstimmarna är knappast de mest underbara..

lungt och skönt

Kategori:

dagens träning var väl inte det minsta seriös, men det kan vara skönt att bara flumma ibland också. Mycket skratt och trevliga stunder och jag lyckades göra ett snyggt nickmål för en gångs skull :D sen ett bra skott som gick rakt mellan hannas armar innan hon hann ta den, så något gott kom ut ur dagens exercise i alla fall ;)

nu komme det bara bli slapp och sova! skönt med sovmorgon imorn och skönt att det är typ bara rättegången på sh imorn jag behöver bry mig om sen är skolan över för min del :p på sp ska vi bara kolla på film och sen på klassrådet ska vi gå igenom info om sthlm-resan nästa vecka :) slapp, slapp, slapp men klaga ska vi inte göra.

Sen på fredag så kan vi ju tack Jörgen att han gick med på att ställa in första sh-lektionen vilket betyder att jag börjar 13.10 har kort samhäll och sen disc-golf på idrotten. Kan det bli bättre? nej, för det tror jag inte. Därför kommer det säkert regna så jag har nått att klaga på :p

six down, three to go

Kategori:

idag så har jag fått veta yttligare ett av mina betyg och det vart MVG i svenskan, alltså har jag nu 6 mvg och de tre kvarstående har jag inte fått någon information om så vi hoppas och ber för något bra. Men spanskan och samhäll känns ganska hopplöst, så får nog nöja mig med ett vg där. Fast man ska ju aldrig säga aldrig så hoppet är väl inte helt släckt.

Och till igår, tror ni inte att jag får nå fel när jag sitter uppe till elva i onödan om hoppa att det ska visa mma! Troligen så har de sagt fel på reklamen, för inte var det något och jag skulle egentligen kunnat gått och lagt mig en timme tidigare istället för att se 50 first dates, den är viserligen bra, men jag har sett den ett antal gånger. Om det nu skulle visa sig att deras andra sändningstid (4/6 nån gång vig sju på kvällen) inte ställer så kommer jag seriöst bojkotta kanalen! Tack och lov så har jag ju redan fått vetat de viktigaste, men jag hade ju skitit i att ta reda på det för att jag ville se det själv...

New Moon trailer (officiell trailer)

Kategori:

 Den är ju inte helt som boken, men november känns bara för långt bort :(


och ikväll blir det lite mer twilight för mig, för jag tänker sitta uppe och kolla på MTV movie awards för dumma MTV-sverige ville ju inte visa live utan ska visa det ikväll istället! :/

Sen kan jag ju meddela att jag fick MVG i bild-kursen också så känns ganska bra nu, fem mvg säkrade :)

än så länge är det positivt (trots att det är skola)

Kategori:

Efter en långhelg så är det tillbaka till skolan och började dagen med Nk där vi fick se resultatet på provet (det jag pluggade till på den 20-minuter långa bussresan in till skolan och sen lämnade böckerna i skåpet för jag orkade inte byr mig) och believe it or not, MVG med högsta möjliga betyg på alla uppgifgter utom en! :D kändes ganska bra, så nu har jag i alla fall MVG i Nk säkrat. Sen vart det samhäll på hålltimmen för mig och Marika, satte oss i en data-sal och gjorde klart uppgiften som jag för en gång skulle är nöjd med, något som sällan händer i koppling till samhäll nu för tiden :p men det vart lite mer seriöst när det bara var vi två, så får väl fortsätta så om vi vill ha nåpgot gjort ;)
 Men eftersom att det spöregnade dagen till ära, så blev ute idrotten inställd och vi fick vara inne. Fast det var en ganska rolig lektion trots det, mest lek och skratt. Maten idag var också helt okej, taco-buffé :) 
 
Nu sitter man och väntar på att sh ska börja och sen efter det är det bara betygsamtal på bilden, berättar sen om dagen blev bättre elr sämre (för er som inte fatta - om jag får vg elr mvg i bild :p)

frånvaro

Kategori:

okej, den här gången så var det lite dålig still att dissa bloggen, men jag har vart hos mor den här helgen och bara det är tillräckligt med ursäkt för min dator är helt sär här :P

Sen senast har det blivit match mot högbo/saik och den vann vi med 4-1, skönt vill jag ju lova :D sen på fredagen så vart det ledigt för min del, bara slapp och ta det lugnt och ungefär samma sak på lördagen. Sen på söndagen så var det mors-dag och jag och mor tog en tripp till mormor och morfar där det blev mat, fika och sola. Det vart ett kort besök eftersom att jag hade träning på kvällen, men jag kan inte klaga. Idag har det också blivit en ledig dag, jag vet att jag är bortskämd för tillfället men det skiter jag i, och den spenderades ute i solen. Satt och läste så jag låg på rygg hela tiden så nu har jag jätte fin röd färg över hala min framsida medna min baksida är helt vanlig :p hoppas baraa att det blir sol igen så jag kan lägga lite mer tid på baksidan, inte så snyggt att bara brun som fan på halva kroppen direkt ^o) I alla fall så avslutades dagen med träning, men vi vart inte många eftersom att alla hade gett återbud, plus att jag hade en dålig dag, men laget gör det värt att komma annars så hade det bara vart piss!

Nu blir det plugga samhäll och kolla boston tea party och sova för imorn så är det ju skola 8.30-17.00, men får troligen sluta tidigare eftersom att vi bara har betygsnack på bilden och det tag knappast 2h20min, elr vad tror ni?