Minna

smygstartar helgen!

Kategori: allmänt

egentligen skulle jag ha börjat min helg nu för några timmar sen, men var uppskriven på 3h extra vakt imorn när jag känner för det, lite varor som måste placeras och jag fick hoppa in för att hjälpa.

men det betyder inte att jag måste vänta helt på helgen tycker jag! han laddat upp med en liten godispåse och en kladdkaka, så startar jag en ny serie nu när jag klarat mig genom falling skies (grymt jobbigt att vänta på nästa säsong, vill se nu nu nu!) och game of thrones som jag avslutade igår. nu spelar första avsnittet av The Walking Dead, se om jag tar mig igenom trots alla zombies haha.

redo inför yttligare en vecka

Kategori: allmänt

lördagen blev det hemma kväll på schemat och tagit det lungt, ladda upp batterierna lite efter allt detta jobbande. kriss hade troligen fått i sig nått dåligt när han varit i sverige över dagen på fredagen då han legat och spytt sen han kommit hem. men idag var han pigg och det betyde att vi spenderade söndagen tillsammans med kriss släkt och firade han farfar som fyllde år. En riktigt trevlig dag i trevligt sällskap har det blivit idag med andra ord! 
 
men nu är det göra sig redo för yttligare en vecka med jobb, tack och lov har jag ju en helg fri efter det och det ser jag verkligen fram emot må jag säga! har inte lagt upp så mkt planer inför veckan utöver jobb, men får hoppas på att det blir en bra vecka i vilket fall som helst. a

inte helt fel just nu

Kategori: allmänt

igår var det alla hjärtans dag och den spenderades med min kära, först vart det middag ute och efteråt tog vi oss ett besök på bion för att se "a good day to die hard" och måste ju säga att den var riktigt bra. hela kvällen var riktigt bra, underbart att få lite extra tid och speciellt att göra något lite annorlunda än det vi vanligtvis gör. 
 
så nu har jag också jobbat klart min 15e dag i rad och nu har jag första helgen sen februari startat! och inte nog med att jag får njuta över det faktum att jag inte behöver väckas av en väckarklocka imorn utan kan ligga i sängen precis tills jag känner att jag vill gå upp, i tillägg hade rickard lite tid över idag. så bara några minuter efter jag kom hem så smsade han och sa att han väntade nere på att komma in. så trevligt sällskap för andra dagen i rad (elr ja fjärde, då jag umgåtts med min gamla granne tisdag-onsdag den här veckan också). men inte bara trevligt sällskap heller, för rickard överraskade nämligen och tog med sig en låda med kladdkaka han bakat åt mig igår :D 
 
så med andra ord, haft ett par bra dagar nu och helgen så blir det yttligare tid med kriss och även lite tid tillsammans med hans familj/släkt. är ju lite skrockfull och tror på att om man säger att det går bra så vänder det, men känns skönt att faktisk kunna säga att man haft några riktigt trevliga dagar i rad nu för det var nog ett bra tag sen sist. så även om det inte varar för evigt, så får man väl njuta av stunden. 
 
nu blir det god mat och lite film för mig själv och njuta av min ledighet, ha en fin kväll allesamman!

kvällsmusik

Kategori: Musik

  
 

sliten är ordet.

Kategori: allmänt

började dagen med möte igår som sagt, sen så vart det tidigt på jobb där det var mkt att göra. och sen visade det sig att han jag skulle jobba med inte visste om det, alltså vart chefen tvungen att ringa runt för att se om nån kunde hoppa in. det gick inte, alltså fick jag ställa upp på att jobba lite extra.
 
sen hade jag som motivation att jag skulle få träffa kriss på kvällen, men tyvärr så kunde inte han, utan vi var tvungen att utsätta det till idag. så hade inte heller rickard nå tid över att ses, så jag som var sällskapsjuk tappade humöret ganska rejält innan jobbpasset var över. bestämde mig för att gå hem och krypa i säng, hoppas på att dagen idag skulle vara bättre. 
 
men fick jag sova ifred då? nej, helt plötsligt bestämmer sig vårat brandlarm att börja krångla igen. det slutade alltså med att jag inte fick så mkt sömn och vaknade för att igen gå på jobb helt sönder sliten. kände mig helt i zombie-mode när jag promenerade till jobbet. 
 
men nu har jag lite sovmorgon imorn (men ska börja 3h tidigare än tänkt) och ikväll får jag också träffa kriss. så hoppas på att jag vaknar med lite energi tillbaka imorn igen!

två timmar paus, sen kör vi igen

Kategori: allmänt

har avklarat första delen av jobbet för dagen, dvs åkt till jobbet för 1,5h möte och nu har jag 2h hemma tills jag ska tillbaka igen. skulle ju ha fått vara hemma vart fall 4h egentligen, men nu behövdes det lite extra hjälp så jag vart tvungen att komma på jobb lite tidigare idag. 
 
men det är tur att man har snälla kollegor, så vart hämtad imorse och fick skjuts hem efter mötet, så då behöver jag bara gå långa promenaden en gång idag. men det blir lite extra pengar iaf, alltid positivt det! 

trötter

Kategori: allmänt

gårdagen spenderades i kongsberg med sandra, först vart det shopping och sen på kvällen middag, avslutat med en musik-quiz (där vi visserligen inte bidrog så starkt till lagets placering, men trevligt oavsett). enda jobbiga var väl att jag drack baileys med kaffe, men alldeles för mkt kaffe. något som resulterade i att jag inte kunde somna förens klockan 6.30 då jag inte dricker kaffe vanligtvis, detta betyder att jag fick mig 1,5h sömn i natt och har jobbat 9h på det. så ja, snart slocknar jag nog och förhoppningsvis får jag sova ut ordentligt! blir dock öronproppar i, är ju lördag så byn kommer ju inte direkt vara tyst, lite tråkigt att man inte själv ska ut då det är en del folk jag hade velat träffa är ute. men sängen kallar, natti!