Minna

catch up

Kategori: allmänt

efter en massa sömn har jag haft en härlig dag tillsammans med rickard idag. kom inte hem förens nu, vilket betyder att jag vart med honom över sju timmar och det behövdes. nästan två veckor sen senast, konstigt det när man är van vid att bo tillsammans med personen.

ledighet

Kategori: allmänt

skönt att vara ledig igen, inte lika skönt att finvädret är borta. hade en trevlig kväll igår iaf, men istället för filmkväll så blev det fotbolls kväll. borde har förstått det, haha.

än så länge har jag spenderat min dag till att sova! slut som bara den, men nu börjar jag äntligen piggna till och nu ser det lite ljusare ut på att få träffa rickard punkten.

väntande

Kategori: allmänt

 
ja, precis som förväntat var rickard för trött för att komma på besök. så istället har jag fått tagit mig en egen myskväll medan jag väntar på att nästa kille ska ha tid, haha. nejdå, men om ett tag ska jag iaf vidare på andra äventyr, misstänker att det betyder filmkväll som vanligt. så med andra ord, myskväll!

finvädret är tillbaka

Kategori: allmänt

det blåser riktigt kallt, men vädret har vart fint hela dagen. dock har ju jag fått njuta av det på jobbet, då jag behövde ordna middag och duscha när jag kom hem från jobb. snart väntar lite nagelmålande och ta ett rejält försök att lura hit rickard, men förhoppningarna är inte så höga just nu då har vart så trött senaste dagarna. men över en vecka sen man såg han senast nu, så känns som det är dags för en träff liksom!

storstädning

Kategori: allmänt

har ju vart väldigt trött de senaste dagarna och nu kände jag att det var dags att göra nått åt det. har ju faktiskt blivit lite stökigt, så nu börjar det bli lite renare här inne igen. dammsugit och plockat undan lite småsaker, nu är det mest disk kvar att ta hand om. 
 
sen hade jag tänkt gå ner på affären och inhandla lite småsaker som kan vara bra att ha, men regnet bara öser ner vilket betyder att jag skippar nog det. kommer bli blöt nog påväg till jobbet känner jag.
fönster fyllt med disk och annat skräp.

upp och svettas

Kategori: allmänt

rickard är trött. kriss är sjuk. med andra ord blev det inge sällskap nu till kvällen så istället kör jag nog på ett pass på gymmet även om jag eg bara vill ligga hemma och lata mig, men nu får det vara slut på det helt enkelt!

sova ut

Kategori: allmänt

tror sömnbristen tog ut sin rätt idag, visst för jag inte somnade förens klockan var efter klockan ett, men gick inte upp förens klockan elva heller. och det var inte för att jag kände mig pigg, snarare för att jag kände att jag inte ville sova ända till det var dags att gå till jobb.
 
så blir en dusch och frukost snart i hopp om att jag faktiskt kan vakna till liv ordentligt innan jag ska iväg på jobb.

en kväll fylld med prat

Kategori: allmänt

hade en trevlig kväll igår med stacy, det blev en hel del prat, en del film tittande och massa annat. inte alls som jag hade förväntat mig kvällen visst, men väldigt bra kväll non the less. 
 

ändrade planer

Kategori: allmänt

igen... ja, dagens planer på att åka iväg på filmkväll blev ju inställda då sällskapet blivit sjuk. lite tråkigt det, men istället blir det en kväll med stacy istället. inte helt fel det heller, nu när det ser ut som han ska flytta till ett ställe som ligger lite längre utanför byn istället. så det blir väl filmkväll troligen, bara på ett annat ställe och med annat besök helt enkelt.

extra jobb

Kategori: allmänt

att jag missade 30min jobb igår eftersom jag var utelåst löser sig iaf på pengafrontent. visst för att jag skulle var ledig idag från början och fick tre timmar inlagda när jag pratade med chefen förra veckan. nu ringde hon igen och frågade om jag kunde hoppa in lite till, men andra ord så har jag två timmar extra på schemat. problem solved!
 
nu blir det ner på affären och handla in lite frukost. 

home alone

Kategori: allmänt

planerna för kvällen blev som förväntat ändrad. inte så konstigt då efterfesten jag lämnade kriss på klockan 5 på morgonen fortsatte ett flertal timmar efter det! så med andra ord blir det sova tidigt för han och jag kör på filmkväll för mig själv. dock känner jag att det fungerar ganska bra för då kan jag ta en tidig kväll jag med så jag får lite sömn och kanske kommer upp i bra tid imorn. då får jag ha en bra kväll att se fram emot imorn istället.
 
bild från några veckor tillbaka, hade ingen kamera med igår nämligen och den här passa ganska bra in både för gårdagen och inför morgondagen.

trötter

Kategori: allmänt

även om jag kände mig pigg imorse och var varit pigg hela dagen så börjar sömnbristen komma ikapp mig nu. så istället för ta en promenad till bunn och träffa rickard så blir det en tuplur tills jag hör nått från kriss så jag vet att jag kan ta en promenad bort dit. blir nog yttligare en trevlig kväll med andra ord, följt av en kort dag på jobb imorn!

240612

Kategori: allmänt

blev en tur ut igår och även en sväng på efterfest rätt efteråt, hade en riktigt trevlig kväll. även om jag hade behövt ha några fler timmar sömn, men helt klart värt det! nu ska jag hoppa in i duschen och den blir det frukost och sen jobb. wish me luck.

New in

Kategori: allmänt

från beautybay.com. lite billigare än i butik, men eftersom jag beställde dom till sverige och sen fick dom skickad hit tog det ju lite lång tid för de att komma. men gillar dom gör jag!
 
 
 
 

morgontrött

Kategori: allmänt

svårt att somna och sen dessutom sovit riktigt dåligt, med andra ord är jag helt slut just nu. hade ju inte alls vart fel att krypa ner i sängen igen och lägga sig ett tag till. men det går inte just nu, måste nämligen upp för snart blir det nio timmar jobb som väntar. 

Glad midsommar!

Kategori: allmänt

får väl göra som alla andra och önska er en glad midsommar trots att det inte blir något firande för min del. ska bara ordna lite mat och sen blir det sängen som gäller för mig.

turistande i kongsberg

Kategori: allmänt

hejdå håret!

Kategori: allmänt

                                                                                                                       
 
 
 
nu sitter jag i frisörstolen och fixar håret, får se hur det slutar. misstänker att det blir gå tillbaka till att använda extensions ett tag framöver iaf, haha.

220612

Kategori: allmänt

blev jobba hela natten igår, så kom inte i säng förens närmare klockan ett inatt.. och efter klockan fem har jag vaknat till och från på grund av rethosta och huvudvärk. nu är jag helt slut, men kan inte gå och ge sömnen ett andra försök eftersom jag ska ner till frisören om ett litet tag. uscha, snacka om sliten.

från ena jobbet till det andra

Kategori: allmänt

stress, stress. visst för att jag hade en sovmorgon idag, men nu är det stress som gäller. nu har jag klarat av ett pass borta på hageland och nu är det en kort tur hemma innan jag drar vidare, ikväll är det nämligen nattöppet på tuven och jag får hoppa in två timmar nu på kvällen så blir inte färdig fören 23.30 ikväll. vilket betyder att jag kommer vara hemma runt tolv i natt, med andra ord rätt i sängen för imorn blir det upp tidigt då jag ska klippa mig.
 
nervös som bara den, gillar inte när okänt folk ska hålla på med mitt hår och dessutom så vet jag att det kommer bli en hel del kortare, uuuuuscha..

äntligen klackar!

Kategori: allmänt

efter att jag flyttat till norge har jag haft ett litet dilemma, det går nämligen inte att hitta klackar högre än 5cm här i lilla notodden. elr jo, det fanns på en affär, men en månad efter jag flyttat hit bestämde de sig för att uppdatera sitt kassa system. planen var tydligen att affären skulle vara stängd ca en månad och nu, 6 månader senare, är den affären fortfarande stängd.
 
alltså har jag fått överleva på de enda klackar jag fått med mig från sverige. visst gillar jag de väldigt mkt, men kan vara kul med variation och nu när emma kom på besök var det dags. vi tog ju en tur till kongsberg en dag och en av anledningarna var nämligen att jag visste att det fanns en butik där med höga klackar. och vad blev det som fick följa med hem? jo, dessa underbara klackar: ett par chockrosa som fick vara en del av helgens outfit och ett par silvriga täckt i glitter. me like!                                                      
 
 

träningsdags

Kategori: allmänt

nu har det vart uppehåll från träningen ett bra tag och det behövs ändras på. förutom att handla in protein och ny shaker så blev det också ett par nya skor då mina skor har bokstavligt talat börjat falla isär då jag använder dom på jobbet med. blev några hundra-lappar mer än förväntat på skorna, men efter gårdagen pass på gymmet känner jag att det var helt klart värt det. grymt sköna!
 

party!

Kategori: allmänt

blev inte jätte mkt bilder från helgens fest, lite för upptagen med att ha kul, haha. men några blev det iaf och här är lite smak på dom.

sexy and i know it.

Kategori: allmänt

finns bara ett sätt att sammanfatta gårdagen:

inväntar finbesök!

Kategori: allmänt

120612

Kategori: allmänt

nu är det officiellt att jag bor här i mitt rum, skrev nämligen på mitt kontrakt idag! så från och med idag till och med den sista september har jag boende här nu, så bara höra av er ni som känner för att komma på besök!

och idag är sakerna tillbaka till vanligt, med andra ord så var det jobb som stod på schemat idag. men på slutet var det inte så mkt kvar att göra, stod mest och var social med en av jobbarkompisarna som stod och gjorde figurer av frigolit som han hittade i några krukor. haha, effektiva va?

blir bara ett snabbt inlägg, ska kasta på mig kläder nu för snart ska jag iväg en tur på filmkväll. blir nog en skön avslutning på dagen.

ledig dag

Kategori: allmänt

så skönt att ha en dag då jag kan göra saker när jag vill, inte behöva tänka på att jag ska hinna allt före/efter jobb. har ändå hunnit en del. tänkte sova ut, men eftersom jag vaknade väldigt ofta och inte kände mig det minsta piggare för varje gång så gav jag upp och bestämde mig att jag var tvungen att göra något produktiv så dagen inte gick helt till spillo.

började med att storstäda och tvätta en hel del. började även sy fast mitt tyg på soffan vilket jag skjutit på väldigt länge eftersom det är såååå tråkigt. och hann inte så långt den här gången heller för rickard kom ner på lunch strax innan två, sen tog vi en promenad mot bohus och tuven för att shoppa lite småsaker jag ville ha till rummet. slutade mest med att det blev kika runt lite bara, är ju sista veckan innan lön så storshopping får vänta tills på fredag.

resten av kvällen har jag bara tagit det lungt. gav yttligare soffan ett försök, så har väl kommit lite längre, men mycket kvar. även försökt tagit tag i att rita igen, men samma sak där, kommer inte så långt innan jag tröttnar och hittar på något nytt, haha.

grillfest

Kategori: allmänt

100612

Kategori: allmänt

körde riktigt hårt igår med jobbet, men hade en riktigt bra kväll! inte riktigt lika roligt på jobbet idag när man var sliten som bara den dock, haha. men tog mig igenom dagen, men kvällens planer blev inte som tänkt. skulle egentligen träffat jr, men nu blev det inte av för han blev sjuk. istället blir det nu en tur upp till rickard.

angående kvällen igår så ska jag försöka få upp lite bilder på det ikväll elr imorn.

sömnbrist

Kategori: allmänt

blev inte så många timmar sömn inatt så nu är jag helt slut. skulle egentligen duscha innan jobb, men orkar helt enkelt inte utan ligger kvar i sängen och tar det lungt. men inte länge till för jag måste fixa mig snart och gå mot jobbet. om man ändå kunde fått en ledig dag snart!

fullt upp

Kategori: allmänt

börjar känna av att det är lite jobbigt att jobba långa passa på jobbet nu när man försöker ha med ett socialt liv i bilden eftersom jag inte träffar rickard varje dag. fick lägga till en timme på jobbpasset idag, alltså blev det lite stressigt att hinna hem innan jag skulle hem för att hälsa på rickard för första gången på en vecka! helt sjukt att jag inte hunnit se han på så länge.

och helgen kommer bli extrem på upptagenfronten. först blir det iväg på jobb tidigt imorn bitti och jobba, sen direkt vidare på grillfest utan någon tripp hem. sen är jag inte hemma förens i natt igen och då blir det väl sängen direkt för sen är det heldag på jobb igen. hoppas på att jag hinner träffa lite folk sen på kvällen, men en lugn kväll vore väl inte helt fel det heller.

080612

Kategori: allmänt

igår kom jag hem vid halv tio på morgonen då junior skulle iväg på jobb. för en gångs skulle började jag inte förens sent och hade en kort dag att se fram emot, fick vila lite och fixa lite saker i lägenheten. så med andra ord var det inte en så fullspäckad dag, utan ganska lungt och skönt.

idag har jag däremot en mycket längre dag att ladda upp inför, snart blir det äta nått och sen byta om för att fixa sig. men efter jobbet ska jag träffa rickard, så bara kämpa sig igenom. förhoppningsvis håller sig vädret fint för då tänkte vi ta en tur upp till dammen och grilla och ha det mysigt.

nationaldagen

Kategori: allmänt

justja, höll nästan på att glömma att det var nationaldag idag. blir väl så när man inte är hemma i hemlandet? hoppas alla har en bra national dag där hemma, elr var ni nu firar den från för land.

060612

Kategori: allmänt

trött tjej som precis kommit hem efter jobb. nu ska jag laga mat, duscha och fixa mig för att dra vidare på filmkväll. känns som det här blir en bra kväll, ett annat plus är att imorn är det en kort dag på jobb och äntligen börjar min förkylningen släppa.

050612

Kategori: allmänt

planerna att städa lite och sen sova tidigt blev ändrade. för det första så bestämde jag mig för att laga mat ist för att städa och då kom grannen in i köket, så slutade med att vi satt och pratade någon timme om allt och inget. vipps så var klockan tolv och jag var tvungen och krypa i sängen.

nu har jag legat och dragit mig en timme och skulle egentligen haft två timmar till på mig innan jag var tvungen att tänka på jobb. men istället måste jag skynda upp och äta något sen byta om inför jobb då min arbetsdag blivit förlängd och jag börjar tidigare. men det är bara upp och hoppa, 8,5h och sen får jag vara hemma igen. då blir det besök igen, inte helt fel.

040612

Kategori: allmänt

trött och sliten efter helgen och det som är kvar av förkylningen just nu är en extrem ret-hosta, inte direkt så att kroppen kan slappna av helt. fick iaf 9h sömn inatt, så skönt att kunna sova och bara ta det lungt. så fick jag besök av rickard på lunchen och för en gångs skull såg jag till att göra ordentlig frukost/lunch, nämligen våfflor!

och vad har jag för mig nu? jo, jag har krypit ner i sängen igen eftersom jag inte börjar riktigt än. men snart så är det dags att byta om och gäller väl att klä på sig ordentligt nu när man är sjuk och vädret inte är sådär jättefint.

changes

Kategori: allmänt

hänt en hel del senaste veckan och helgen har vart väldigt händelserik.

utöver jobb så har det i veckan blivit städa ut gamla rummet för på torsdagen vart det flytta in på min eget rum och sen på fredagen så flyttade rickard ut. torsdagen tog vi som en sista kväll, filmmys med varm choklad och jordgubbar, en riktigt härlig kväll och välbehöverlig. förutom att jag och rickard flyttade så lämnade en av killarna här på kollektivet oss för att dra hem till sverige.

sen fick jag mitt första besök i mitt nya rum på fredagen, åter igen blev det filmkväll som stod på schemat. inte helt fel om jag så får säga. sen blev det min första natt ensam i mitt rum. både jobbigt och skönt.

sen skulle jag egentligen vara ledig hela helgen, men det blev extra jobb på lördagen vilket ledde till en hel del stress. var inbjuden på två olika födelsedagsfester och ville även hinna förbi en tur till rickard innan då vi såg ut som vi skulle hamna på olika fester även fast vi var inbjudna på samma håll. och det var nog tur att jag stressade så jag hann säga hej, för precis som vi trodde så hamnade jag hemma hos en vännerna medan rickard hos de andra. men hade en helt underbar kväll och stannade kvar efter festen.

idag vaknade jag vid liv på eftermiddagen och fick skjuts hem vid 2. direkt när jag kom hem somnade jag igen för jag var så bakis och sliten. två timmar vaknar rickard och hör av sig, han i skicket lite värre än mig och han undrar om jag kan komma på besök och köpa med mig lite onyttigheter påvägen. visst för att det hade vart skönt att få ligga kvar hemma när man är sliten, men insåg att jag hellre sitter uppe med honom och umgås och är sliten tillsammans oavsett. så nu har jag vart borta hela kvällen och ska nu spendera min andra natt ensam här på rummet, ladda batterierna och imorn börjar en ny jobbvecka.

men mycket har hänt senaste dagarna, mkt att förändrats och många tankar virvlar runt i huvudet. tur att man är slut, annars hade det nog inte blivit mkt sova.