Minna

Lördag

Kategori:

Inte mycket att säga om idag. Sov till tio, vid halv tolv kom hanna, gick till henne och hämta moppen, åkte til köpis, köpte film ( hittade äntligen the fast and the furious! ), åkte hem med godis/läsk till jossan, hem till mig och kolla på film : ) är ungefär det som har hänt idag. Sen hanna åkte har jag suttit vid datorn och fortsatt att kolla på film, men har dock inte kollat så mycket, lite småsneglingar då och då. Har annat på huvvet och så folk att snacka med på msn. Lite av det som virvlar i huvvet är matchen imorn, måste vinna den... men känner mig slut i kroppen och inge motiverad just nu : ( måste se till att det kommer till imorn! har jag suttit och tänkt på hur det kommer bli nästa vecka när vi drar igång med alla ämnen, hoppas bara att jag kommer klara det här. Ibland tar man en snabbtitt på filmen då tänker man på det, Vin Diesel är en grym kille det ; ) Lite filmtankar har man också i huvvet, måste jobba så att jag kan införskaffa lite mer Heath och Vin filmer, såg ett par stycken på Köpis idag. Sen finns det självklart en miljon fler tankar som kommer upp då och då, menmen det skulle bli för mycket att skriva : P nu är det dags att sova och lillkatten har ju lagt sig här inne så vet inte om jag ska väcka henne elr låta henne ligga kvar...

Snart drar det igång.

Kategori:

Första veckan på gymnasiet över och jag ska inte klaga. Idag fick vi lite försmak på ämnena, fick gå runt på fyra olika stationer och kollar lite hur det är. Sen vart det lunch och efter lite krångel p.g.a. missuppfattningar så tog jag, Eve ch Marika oss till BIG-kontoret där jag skulle kolla om jag kunde få gruppbilden från förra året, sen gick vi till 9an där Marika skulle köpa foundation och jag köpte mig en palestinaschal eftersom att jag hade glömt att ta med något som ögonbindel och efter det gick vi till Boulognern där dagen fortsatte med sammarbetsövningar. Trodde inte jag skulle komma in i klassen så bra, men känns bra nu efter de här dagarna. Lär känna folk bättre och bättre, tror ett det kommer bli tre bra år : ) På Måndag kör vi igång med lektioner och skönt nog så har vi bara två lektioner då, historia och spanska. Hoppas på att det blir bra, har ju inte träffat lärarna än, så man får väl hoppas på det bästa i alla fall : ) Och gissa vilka som satt i bussen när man skulle hem då?! Ida, Robban, Pontus, Anders och OLLIKKALA! : D kommer sakna den gooa pöjken jag.  Känns som en evighet sen vi träffades senast och det vart kramkalas så fort man såg igen : ) Snackade om allt och inget tills han skulle av och sen vart det ganska lugn bussfärd efter det. Väl hemma så upptäckte jag att mitt skavsår har blivit värre så kunde ju inte ut och springa med Jessi : ( vill ju inte riskera att förstöra det ännu mer så att jag inte kommer kunna spela på söndag. Nu väntar jag på att maten ska bli klar och att Hanna ska logga in. Ska se om jag kan vara med henne imorn, för på söndag hinner jag inte... Känns wierd att inte ha träffat henne på länge, med tanke på att jag brukade träffa henne varje dag i skolan och så var vi med varandra minst en gång i veckan ungefär...  den här veckan har jag träffat henne på måndagen när jag följde henne till skolan och så i morse när jag mötte henne vid busshållsplatsen. Men nu kom Sandra och Fredrik så ska äntligen få mat : )

Första dagen avklarad :)

Kategori:

Nu är första dagen i skolan avklarad och det var ganska trevligt faktiskt. Längre än förväntat, men trevligt : ) gjorde väl inte så mycket, fick lära känna klassen lite bättre, gå igenom lite grejor, lunch och lite mer genomgång sen vid ett slutade vi : ) följde med Emma och Madde och fikade och sen när Lovisa hade slutat tog jag bussen hem med henne, trevligttrevligt och Elin och Emelie hade ju slutat dom med så de åkte förstås med oss : ) <3 När man hoppat av bussen och ska gå hem ringer far och säger att jag måste gå till farmor för det är ju kalas. Hann bara stanna fem minuter hos mor ungefär sen fick jag skynda vidare. Var trevligt att träffa familjen och farföräldrarna, vart lite mer fika och sen stressa hem, byta om och cykla till träningen. Men Jidde var sen till träningen eftersom att han skulle till brädgården och köpa nått så vart bara match i början. Tycker faktiskt att det är bättre om man har det i slutet, men vad ska man göra? Plus att alla snackade ju om sin första dag i skolan så fokusen var inte på topp. Idag hade vi i alla fall träning nästan full tid, har vi inte haft på länge när det är Jidde som håller i och jag hoppades ju på att killarna skulle komma ner, men det är lite sega tycker jag : P De går från Åbyvallen när deras träning börjar, så hann ju inte se dom,  men känns faktiskt lite lättare att missa han nu. Visst, jag har inte sett han på länge, men kommer inte bli nått emellan oss, så det börjar släppa. Jag vill ju fortfarande vara kompis med han, trots att vi inte känner varandra mycket , men hellre det än att tappa kontakten helt med han helt. Snälla pojkar ska man ta vara på. : )
 I alla fall så fick jag ta mig en cykeltur hem efter dagen, skönt att ta det lite lugnt sen. Ensam hemma är man också : D trivs mycket bättre i denna lägenhet när mor är borta än vad jag gör när hon är hemma faktiskt... hos pappa är det typ tvärtom.

Sista lovdagen

Kategori:

Imorn börjar skolan igen då. Känner mig lite nervös, men faktiskt så känns det inte så farligt. Trodde att jag skulle typ ha panik, men kanske kommer imorn när man åker in, elr så när man ska sova : P Dagen idag har i alla fall vart ganska lugn. Klippte håret i morse och sen så vart det slappa tills klockan var runt ett. Tor och Nicke hade tagit sig tid att komma förbi efter att dom hade sluta så stod och pratade med dom som vi brukade göra förr. Kommer sakna boysen :'( <3 Men aja, kan ju alltid träffa de på fritiden : D sen så kom ju Karin och Matte med minibussen och vi fick åka med all skit till Forsbacka tippen. Helt tomt på balkongen nu, känns som om den har blivit hur stor som helst :-| När vi kom hem från tippen så ville jag i alla fall göra nått mer än bara sitta framför datorn och tråka resten av sista lovdagen! Smsa Lovisa och frågade om bitchen ville följa med till Ladis och ta ett sista dopp, men nejnej inte ville hon det inte :-o Men fick tag på Elin och goo ungen ville ju följa med! Kände lyckan då jag, men när Elin kom så vart jag värsta chockad alldeles rödgråten var hon, inte van att se henne så.. men efter lite kramar och lite snack bar det av och vi tog oss inte ett dopp direkt, var lite konstverk i sanden och solning ( tror dock inte det tog ett skit! ) och till sist tog vi oss ett dopp. Jag sprang och hoppade i, Elin tog betydligt längre tid på sig ; )

 Vart ett trevligt slut på detta lov, kanske inte det bäst eller mest fartfyllda lov men visst hade det många bra och minnesvärda stunder : ) <3

Får åka in med Lovisa också, snäll raringen är. Kommer i alla fall få gå på samma skola som henne, skulle ju egentligen inte blivit så. Plus att Lovisa är orolig att jag inte helt har fattat att jag har börjat på Vasa än hon : P kasnske är därför hon skjutsar in mig, vill se till att jag åker dit och inte till Soffe ; )

filmkväll

Kategori:

Sitter hemma hos far nu och föröker hålla ögonen öppna. Vart inte mycket sova hos Hanna igår till idag. Filmkvällen började väl runt halv tio, kollade på en film ( Peter Pan, en av de otecknade versionerna ) sen vart det snack i ca två timmar, kollade på tre filmer till ( The Jackett, Lejonkungen 3, Sweeney Todd - den ny versionen :-D )och så lite snack igen. När klockan var sju gick vi ut och gick med Zorro och lovade Tor att han skulle få frukost och sen sova när vi kom hem. vart frukost, men den där med att sova vart det inte mycket av. flyttade oss ner till vardagsrummet där det vart disneyfilmer nu. :-) ( Taran och den magiska kitteln, Herkules (Y), alice i undelandet - väntar på tim Burtons tolkning nu jag! ) Robin och Hanna somnade båda till ( Hanna först ) och eftersom att vi hade bestämt att man fick rita på den som somna så ville ju Tor fullfölja detta, gick dock inte så bra eftersom att de vaknade när Tor satte pennan i ansiktet på dom ;-P När klockan var ungefär tolv så tog vi en lite tur ut och alla fick köra Hannas moppe, de tvinga mig att göra det och inte gick det direkt bra :-P Menmen, nu kan jag inte längre säga att jag aldrig har kört moppe heller... 
 Efter moppekörningen vart det lite klättra i träd och gunga ( tror vi kände oss lite yngre än vad vi eg. är ) sen så gick vi in och spelade nintendo :-D Fick spela NHL med Hanna, vilket hon har lovat mig ett antal gånger. Funfun var det men inte gick det bra på det heller. Sen avrt det lite andra sel och de fattade jag mig inte mycket på heller så jag tog Tors mobil och körde kort istället ;-D när klockan var fem kom far och dags att  fara hem. Och väl hemma, FY vad de tjatade om att jag inte fick somna innan jag hade ätit! Men höll mig upp i två timmar, men det var knappt så att man var medvetande och då sa far att jag fick sova tills maten var klar om jag lovade att gå upp och äta endå. Varför skulle jag inte? :-O Hallå?! jag har inte fått någonting i mig sen frukost! Så nu har jag sovit en timme på vaddå, över 36 timmar :-P och är ju hos pappa så kommer ju få en skön säng ikväll i alla fall :-D Sovasovasova!  Fast känner att jag måste ut och röra lite på mig imorn, är ju trots allt en viktig match på söndag och då bör man inte vara stel elr slapp i kroppen.. Ska nog lura ut far ett tag och passa lite med mig i alla fall, eller så blir det ut och gå och sen stå och träna för sig själv :-/ Får se, sår se... hoppas på nått bra i alla fall. Nu sak jag ta min chokladkaka, gå upp och lämna datorn till systeryster <3, kolla på ännu en film och sen sova ut :-)

En vecka kvar :|

Kategori:

 Extremt slapp dag idag... inte gjort ett piss förutom att vi hade träning nu på kvällen, men den var ju helt oseriös.. :-/ Vrf kan folk inte ta och skärpa sig? Om dom inte är där för att träna behöver dom inte vara där alls!
 Imorn blir det inte så mycket på dagen, men på kvällen blir det träning ( förhoppningsvis mer fokus då i alla fall ) och sen på kvällen blir det filmkväll med Hanna, Tor och Robin. Funfun :-D Ska vara hos Hanna den här gången, vi får väl se hur det går ;-) 

 Och justja, kom på att det är en vecka till skolan börjar från och med idag :-O seriöst, vart har tiden tagit vägen? :-S Ny skola, nytt folk ( elr känner ju vissa ) och yngst igen... Kan ju bara hoppas på att allt blir bra, men tror inte det är nån fara faktiskt. Det jag är mest orolig över är att jag inte kommer hinna med allt :-/ kände ju av att man började bli skoltrött redan i början av nian och nu måste man ta helt nya tag.. hoppas bara på att jag ska få energin någonstans ifrån, frågan är väl var ifrån?

Mamma Mia! med girlsen ikväll :)

Kategori:

Vart en ganska slapp förmiddag idag eftersom att jag hade hoppats på att man skulle kunna sova inatt, men madrassen har fortfarande nått emot mig! ( vet att jag klagar mkt, men va f**n jag vill kunna sova ) gick väll upp runt tolv och det var nån mysko människa här och fixade med vårat avlopp. Sen vart det planerade med Robin och Hanna, dags för filmkväll igen :-) egentligen skulle Tor varit med och planera med eftersom att pojken var hos nån kompis vart det inget som vart helt klart. Men troligen ska vi ha filmkväll på torsdag-fredag och så får vi se om det blir hos Hanna elr Tor. Dagen har vart allmänt lugn efter det, bara vart hemma, städat lite, suttit vid datorn, kollat på tv och om mindre än två timmar kommer Elin och Lovisa ( emelie och ida skulle inte med :-/ ) och så tar vi mopparna in till stan för att se Mamma Mia! :-D hoppas den är bra i alla fall, har väll inte så mycket förväntningar på filmen. Slutat med det, tar reda på allt om filmen efter att man har sett den, annars blir man oftast besviken, men ibland blir det ju backslag när man kör den taktiken. När vi var på Hancock så kunde man fått en tröja om man kunde svara på en fråga men eftersom att jag har slutata kolla upp allt så kunde jag ju inte svara. Tur var så var man med lite okänt folk som inte visste att ag var filmfreak (A) Lovisa fick vara tyst bara :-P

tiden bara flyger iväg

Kategori:

Nu börjar lovet ta slut och man måste ju utnyttja sista dagarna väl, men inte har jag så mycket planerat än. Igår hade vi ju match mot Hofors och vi vann :-) på Söndag möter vi Gävle if klockan fem på Åbyvallen om det är nån som är intresserad av att kolla. Idag har det vart träningen och det börjar bli lite mer folk nu på träningarna i alla fall, men Elin och Rosanna var inte där :-/ Nu ska jag följa med lilla Lovisa till stan och lämna en moppehjälm som hon fick låna när vi skulle hem från discot. Imorn blir det ut och springa, kanske en sväng på Köpis, och på kvällen blir det cykel till stan och sen bio :-) Sen har jag inte mycket mer planerat utom träningarna så om det är nån som vill göra nått är det bara att höra av sig ;-) just ja, vart och kolla på datorer med far idag så nu hoppas man på att vi kan köpa en så fort som möjligt :-) blir nog en bärbar compac (Y) men nu måste jag fara för raringen är snart här och jag har inte klätt på mig än.

Nu är det slut på detta

Kategori:

Cf är äntligen förbi, egentligen tycker jag att dom kan lägga ner det. Jag skulle inte sakna det, men när det väll är måste man ju gå. Det är ju bara så :-p Har inte vart inne på det mycket heller. Var in på fredagen med Lovisa och då gick vi ett varv och kollade på saker sen gick vi och letade folk i kanske tre timmar :-p stannade ett tag och lyssnade på nocie också, men  vi lyssnade inte ens på en hel låt. Köpte dock väldigt vackra t-shirts på slutet, men tur som vi har så vart det strömavbrott när han håll på att trycka dom åt oss! 
 Sen igår så var det en lite sväng på cf eftersom att vi var inne på discot på konserthuset. Var där med Lovisa, Hanna, Emma och Bella ( senare på kvällen kom också Tor :-). Jag ville eg. inte gå på cf, men det vill ju dom så tog en kort sväng och eftersom att jag inte hade ätit nån middag så gick jag och köpte fish and chips. Träffade lite folk och sen vände  vi tillbaka till discot, men de släpte ju inte in folk längre! Så fick stå och vänta på att folk skulle gå ut, då släppte som ju in flera. Vi stod nog där i nästan en timme, men som tur var så hade jag ju tor att värma mig på :-) Sen vart det dans ett tag till, träffa mer folk, sen var lite folk hem, sen vart det problem, men i slutändan vart allt bra och det är väll det som räknas :-P Och just ja, sa till tor att det inte var nån idée att fortsätta bry sig om ni-vet-vem och han verkade vara ganska glad över det, får se hur det blir med det. han verkar ju inte det minsta intresserad av mig kan jag ju sga så det är väll bättre att satsa på nån som man har en chans med elr? 
 Nu sitter man och väntar på att maten ska bli klar och efter det ska man packa väskan för fara till samlingen på Åbyvallen. ska till hofors och spela match sen, trevligt trevligt. ( fast jag har lite skavsår som inte tycker lika som mig :-P )
matchen börjar femså håll tummarna för oss ;-)

Inge mer jobba

Kategori:

Nu är det slut på jobba, både skönt och synd. Skönt att slipa gå upp och synd att man inte får nå mer pengar.. skulle behöva det nu. Menmen, för överleva på det lilla jag har, det är egentligen inte så lite men eftersom att mp3 har börjat falla isär, cityfesten har börjar, skolmaterial måste köpas och jag vill köpa en laptop så är det dåligt med ekonomin för tillfället. Egentligen borde jag ha jobbat sex timmar idag, men man fick sluta efter två om man ville. Kände mig väldigt trött efter gårdagen så jag for hem efter två timmar. Var en trevlig kväll igår i alla fall :-) Började med jobb, sen hem och byta om.. Sen bar det av till träningen och skynda hem ( elr ja, vart kvar tjugo minuter eftersom att Elin och Rosanna snackade ). Efter mat, dusch och ombyte så for man till Lovisa. Känner att det var extremt länge sen jag varit hemma hos raringen nu. Hon kollade klart på sin film och jag satt och kollade igenom gamla skolkataloger, trevligttrevligt :-) På vägen till Emelie stannade vi hos mig och hämtade upp ett par tjockbyxor så att vi skulle slippa frysa när vi åkte hem ( bytte till shorts jag :-p ). Plockade upp Emelie och Alex och inne i stan väntade Robin och Robert., skulle ju på The Dark Knight vi! :-D Hade längtat som bara den, och tyckte den var rikigt bra (Y) har inte sett nån Batmanfilm för, ville ju mest se den här eftersom att Heath var med, men tycker att den var bra :-) Tycker att Batmans röst var lite mobbad, men annars gillade jag den. De där orealistiska grejorna var gjord på ett sånt sätt så att man kunde tro att det var möjligt och Heath var ju helt underbart bra som Jokern. Tycker det är så synd att han dog i förtid, han borde fått leva länge :-/ Menmen, efter bion gick vi på cf, fast klockan var ju över tolv så de hade ju börjat packa ner allt :-( Kom hem lagom till halv två, därav anledningen till att man var trött idag. Somnade typ halv tre och så skulle man upp sju! Inte kul kan jag ju lova, men när jag kom hem så la jag mig och sov igen, skönt. Men mor och far ringde och väckte mig flera gånger, irriterad som bara den. Första samtalet skrämde livet ur mig eftersom att mobilen låg på kudden. Kastade iväg mobilen nånstans i andra änden av rummet efter det men smart som jag är glömmer jag att stänga av ljudet så nästa samtal var ju irriterade pga att jag vart tvungen att gå upp för att hämta mobilen. La mobilen på kuden igen och glömde stänga av ljudet så vart väckt ännu en gång men nu gav jag upp och gick ner ock åt. Ville ta mig en tripp till cf men visste inte någon jag kunde åka med och så orkade jag ju inte rings runt och när man var inne på datorn började intenet lagga. Gjorde inget mer förens träningen ungefär, blöt vart man kan ju lova. Cykla dit i regnet och träna sen hem igen... Inledde träningen med att alla fick nicka så att vinte skulle vara rädd för att bli skitig eller blöt :-p Var inte så många på träningen och man börjar känna att vissa inte tar det på allvar alls.. tycker det är lite tråkigt jag :-/ Tycker att Daggan kan komma tillbaka jag! :-p Nu sitter man och kör sanning elr konka med Lovisa på msn och då vet man ju aldrig vad som kan hända, men kul kan jag lova att det är! ;-)

Pissvädret bara fortsätter :(

Kategori:

Dagen började tidigt idag eftersom att det var dags att jobba idag. Inte det roligaste, men det är ganska skönt att få lite pengar igen :-) Men hoppas att det bara blir jobb på tisdag och onsdag, vet inte om jag orkar jobba på torsdag, men finns ju risk för det... När man kom hem från jobbet såg man att man hade fått sms, "träning inställd, träningsförbjud på planerna pga regnet". Jaha, vart ut och springa när man kom hem i stället. Var eg. inte på humör för att springa men kände att jag ville röra på mig. Om man bara står på jobbet i tredager kommer man bli stel på hög nivå! Vart en kort runda, två och en halv km jogging och en km promenad. Mötte Matte och Tommy ute i ovädret, Matte var ute och åkte mc och Tommy fick cykla han :-p Nu är det bara slappa, ska planera biokvällen med Lovisa ikväll, sen ska jag gå och lägga mig så tidigt så möjligt så man inte däckar i krukorna imorn, men madrassen har allvarligt något emot mig!!

regn, regn och åter regn

Kategori:

Vaknade runt tio idag tror jag och sen låg man i sängen i typ två timmar och bara hoppades att det skulle sluta regna. Men nejnej, det skulle ju vara monsunregn. Gick upp och tog frukost satte mig vid datorn och hade utblick på regnet. Skulle gärna gått ut och bara ställt mig där, fatta mysigt det är :-) men var inte fullt på humör så vart  inne och hoppades på att det skulle bli bättre väder i stället. Vi skulle ju faktiskt ha match och hur mycket jag än gillar att spela i regn så var det här aningen för mycket. Det var som om nån hade öppnat hela himlen, och det slutade ju inte! Matchen vart framflyttad en timme och vart på Nynäs i stället för Brynäsvallen. Är inte så stort fan av konstgräs, inte så skönt att göra glidtacklingar :-/ Men i alla fall, vi mötte ifk Gävle i DM flickor 17. Vårt lag satsar inte speciellt mycket på dm, så den här gången var väl inte helt annorlunda, kul om vi skulle vinna bara. Efter först halvlek var ställningen 0-0 men tyvärr så tappade vi fokusen ett tag in i andra halvlek och det vart 3-0 till dom på ett par minuter. Lyckades inte ta igen allt, men satte i alla fall in ett mål så slutresultatet vart 3-1 (och med tanke på att två av deras mål var skitmål så vart det ganska bra ändå). Laget vi mötte spelar dessutom i en division högre än oss, bara så att man tänker på det ;-) Men nu är det här över och nu ska vi satsa fullt på serien, det är ju den som vi bryr oss om. Ligger etta för tillfället och hoppas på att hålla den platsen, men inget är avgjort än så alla få hålla tummarna för oss :-) Nästa Söndag blir första matchen efter sommaruppehållet och det blir emot Hofors. Och just ja, det slutade regna när matchen började :-D

Kalas och film

Kategori:

Först så låg man och degade skitlänge hela morgonen, låg och dagdrömde några timmar efter att man hade vaknat :-P Kunde typ inte somna på kvällen, gillar inte nya madrassen! Men efter att man hade legat någon timme och försökt att somna så känner man hur ögonlocken blir så där tunga och man är precis på väg att somna så får man ett sms! Höll på att få hjärtklappning då, inte smart att sova med telefon på kudden...
 Eftermiddadagen började med kalas hos kusinerna. Moster fyllde år (vet inte riktigt hur mycket :-S) så vi var där och firade henne ett tag. Mat, lek, fika, småtjatter och tv-spel sen bar det av hem till mor där det vart ombyte och sen stod raringen ute på parkeringen :-) For vidare hem till Forsberg och vart lite film där. Kollade på Natt på museet, gillar inte Ben Stiller men den filmen var bra, fast Owen Wilson var ju med och det ger ju alltid lite pluspoäng ;-) När filmen var slut satt vi och snackade ett tag och dissade folk på tv, var 80tals special på VH1 ;-D alltså, den som kom på hockey-frillan bör få stryk, fy vad fult det är! Aja, strax efter nio for jag och Lovisa vidare och hamnade hemma hos mig ett tag där vi kollade på She's the man. Gillar den filmen extremt mycket, men det är ju inte min så måste nog ta och ge tillbaka den till syster snart :-/ Eller så kan man ju hoppas på att hon glömmer att jag lånat den (A) Satt också och kollade i avslutningskatalogen med Lovisa, jag vet ju vilka som har hamnat i min klass så vi satt ju och kollade på de, plus att satt och diss och hissade folk i den :-p Vi kom på att vi kommer nog bryta ihop nu när vi inte går i samma klass längra. Kommer typ spring ut mitt i nån lektion och leta reda på varandra xD Nu sitter man och snackar med lite folk på msn och kollar på Cry-baby. LOOOOVE JOHNNY! <3 Synd bara att de inte lät han sjunga i filmen, har ju så vacker röst :-)

Hmm, ^o)

Kategori:

Dagen började extremt segt igår... men på kvällen började allt bli annorlunda. Precis innan träningen började man sms:a med Lovisa och humöret började stiga. På träningen var vi ännu en gång bara fem stycken , men vi fick spela med killarna på slutet. Kände sig lite kass dårå menmen, kul var det :-) Sen när man kom hem till far så var man slut, men kändes lite lättare. Nästan hela skaran var hemma också, far, styvmor och systrar plus pojkvänner. Vanligtvis brukar jag inte vara så social av mig, men när man gick ut i köket och skulle fixa mackor kom Petra och erbjöd sig att fixa lite korv åt mig, så vart kvar i köket där det snart vart folksamling. När man var nyduschad och mätt så hade Petra rensat ur sin garderob och jag skulle prova alla kläder :-p Och sms:ade fortfarande med Lovisa ( började när jag kom hem från träningen igen ). Den ungen är väl ändå för goo? :-D Satt och skickade massa raggningsrepliker som jag skulle använda ;-D Haha, får ser hur det blir med användningen av dom, men Lovisa garanterade att dom funkade , får lita på kvinnan jag ;-) Måste nog ta och byta till comviq kompis, vart typ 40 spänn på sms igår :-O har inte råd med det här jag...

Menmen... idag har det vart relativt segt. När jag var hos far satt jag och spelade Age och Empires 2 till det vart dags att fara hem till mor och här har jag suttit vid datorn sen jag kom hit. Känns ganska mobbat, ska nog dissa datorn ett tag nu, men vi får se hur det bli med det...