Minna

Bilder från New Moon inspelningen i italien

Kategori:

Tog en sista titt in på alla hemsidor innan man drar till sängs och hittade lite bilder som jag bara inte kan låta bli att lägga ut (undviker att lägga upp spoiler bilderna, men om ni vill se resten så finns de på) http://bellaandedward.com

Bella (Kristen) springer genom en fontän för att...



...nå den perfekte Edward (a.k.a. extremt vältränade R-patz) who can blame her?


Var, när och hur de där magrutorna kom till är ett mystrium, men jag klagar inte, trodde dock att de var fejk i början :p


Men med tanke på att det här är enda (plus en bild som ser ut att vara ett verk av ps) bilderna jag sett honom utan tröja så tycker jag att ni bör förstå min chock när magrutorna dök upp.


Men nu ska jag sova här, för imorn så ska jag gå till skolan och ja två lektioner och sen sluta 12.00 :)

varje ord gör avundsjukan större..

Kategori:

träningen idag var riktigt kul, kanske inte min bästa to-date men gjorde ett riktigt snyggt mål på övningarna och sen så var det skönt att röra på sig lite igen. I alla fall så var jag och pappa och hämtade upp farmor och farfar på tågstationen efter träningen, de har nämligen vart i England en vecka. Avundsjukan är stor vill jag ju lova! Usch, jag vill dit :( men jag vill ju åka dit när det är harry potter premiär och jag kommer inte ha pengar för den i år så kommer vara snål som fan fram till nästa premiär för den ska jag gå på, punk slut. No arguing that point. Jag skiter i om jag måste åka ensam för jag ska på den premiären, kosta vad det kosta vill (okej, kosta så mycket så jag har råd, men inte mer :p). Men allt de pratade om gör det ju bara mer och mer surt att man inte kunde följa med, men blir ju också mer inriktad på att spara om man ska se det positiva.

jag är väl medveten av att det blev många inlägg idag, men när man har brist med folk och prata med och man är extreeemt uttråkad så blir man aningen besatt. Hoppas att de är nån som uppskattar min tillfälliga addiction lite i alla fall ;)

header

Kategori:

funderar på att kanske göra en ny header, men jag har inte tid eller tålamod egentligen, så när det kommer bli gjort är ju svårt att säga just nu. Ni kan ju kika in lite då och då om ni är nyfikna ;)

nästan total omvändning

Kategori:

det öser der regn och träder viker sig nästan horisontalt i vinden, och för några minuter sen så var det bara några få moln och solsken! usch, får hoppas att det blir bättre snart för jag vill inte att träningen ska bli inställd.


Kiss me Officiella New Found Glory videon, men bara för att paramore gör en cameo i videon och Hayley slår ner en random player i slutet :)

Kort dag igen

Kategori:

skönt att man har hur slappt som helst och idag hade jag svenska då vi fick läsa hela lektionen, andre alktionen var spanska då jag satt och råpluggade för jag kände på mig att annar skulle jag failat big time, sen hade vi kort genomgång på sh och eftersom att vi skulle göra uppgiften på datorn sen så åkte jag hem för att jobba i stället. Det sköna var att klockan var inte ens tolv när jag slutade :) Sen imorn så slutar jag 12.00 och på fredag så har jag bara klassråd, men ska prata med Elin i hopp om att vi ska slippa det och i så fall blir det långhelg för mig igen :D hoppas, hoppas, hoppas!

Idag är en bra dag

Kategori:

visserligen började jag 8.30 i morse och slutade 17.00 och vädret är allt utom fin, men det skiter jag i för jag har haft en riktigt bra dag idag :D
 Första lektionen var nk-prob och även fast jag inta hade pluggat så tror jag att jag kommer få vg i alla fall, men läraren har sagt att jag kommer troligen få mvg i kuresen öven fast det inte går så bra på det här provet, trodde jag aldrig skulle hända, men glad är man.
 Andra lektionen var matte, fick tillbaka nationella provet och resultatet blev vg pga att det var bara två mvg kvaliteter. Men läraren sa att det var ett mycket svårt porv och jag hade ett av de bättre resultaten av de prov som hon rättat och fick därför veta att mitt slutbetyg i matte b kommer bli MVG, underbart! :D
 Tredje lektionen vart idrott, då vi körde slowpitch softball (tror de hette så), var i alla fall en version av softball. Det kanske inte var mest fatfylda lektionen eftersom att ett flertal aldig hade spelat de förr, men kul att göra lite annorlunda sporter och så fick jag in en bra förstaträff och en hyfsad andraträff när jag var slagman, vilket gjorde det roligare :) efter lektionen fick vi också veta resultaten på idrottsprovet och believei it or not, MGV på kondition och VG på kost! :D 
 Efter lunch så var det dags för samhäll då vi hade genomgång och sedan fick vi tillbaka källkritiken. Först fick jag en annan persons prov och vart värsta besviken för att det var ett VG+ och mitt historia prov hängde på det, men sen såg jag att det stog fel namn och när jag fick mitt eget prov så hade jag fått MGV och det betyder att jag får slutebetyg MVG i historia, wiiiiiie :D
 SIsta lektionen lektionen var bild och fick då veta att det här var våran sista bildlektion, nästa vecka så har vi betygsinfo bara, så nu är det bara att vänta in sitt betyg, tyvärr så känner jag att jag ligger väldigt på gränsen mellan vg och mvg och jag har vart väldigt slö på ett antal lektioner så kanske bara blir ett vg :/

 Men i det stora hela så har det vart ett väldigt bra dag, nu är det bara spanska och svenska kvar innan det är över!

bara för att..

Kategori:

jag tycker jag har varit duktig att blogga den här långhelgen (tyvärr så kommer jag nog tappa det i veckan igen) men bara för det så tycket jag att det skulle passa ett klämma in ett sista inlägg innnan jag går och lägger mig och läser lite Harry Potter och förbereder mig för att sova :)

Vart i alla fall att stå i cafeterian med Brodin idag, jag nog inte roligaste männsikan att stå med för tillfället, men eftersom att det inte var sån stor rusning så funkade det ganska bra och skönt att komma ut hur huset ett tag. Fick även träffa lite folk, se lite fotboll och så fick jag gå tidigare eftersom att jag skulle hinna med träningen också :) Dock så var träningen inte den mest seriösa pga värme, dåligt med folk och lite låg ambition, men skönt att röra på sig lite och hålla i gång. 

Efter det så vart det ut och övningsköra, hade väl sina bättre och sina sämre stunder. Motorstopp lite väl många gånger, men motorbromsning och växla börjar gå bättre och bättre. Men sen så måste man jag ta in i räkningen att jag bara har kört 5 gånger så kan ju inte kraven vara för stora tycker jag i alla fall, sen om nån annan tycker annorlunda så är det deras problem :p

Imorn blir det skola igen, sen möte på gavlegårdarna för sommarjobbsinfo och provning av arbetskläder och så på kvällen blir det träning, men viktigaste saken som ska påpekas är att imorn börjar den tredje sista veckan! :D och det är bara 13 skoldagar kvar för min del, whooopiee (:

 Ska försöka hålla i bloggande lite bättre framöver, inge löften dock, men nu så ser min säng väldigt lockande ut och måste ta mig igenom det här hemska kapitlet i Harry Potter för att komma till det bättre (och hemskare) sakerna. 

hur tråkigt kan man ha?

Kategori:

jag har ingenting underhållande att göra, inget! Jag tror jag har besökt bdb, paramore lj, youtube, gf, tagged 3897487 gånger i hopp om uppdateringar och allt jag fått är 6 bilder på bdb, en lj post och två meddelanden på tagged.

Så i stället för att bara sitta här och stirra in i skärmen så jag pluggat. Har typ gjort klart bilduppgifterna nu, men nk kan ju gå och dra sig för något tråkigare än det finns verkligen inte! plus att jag har ingen replapp (om vi nu har fått nån) vilket gör att jag är tvungen att läsa alla sidor och den som seriöst tror att jag tänker göra det känner inte mig.

Och jag har inte tid att hitta på något som håller på en längre tid heller för den delen, eftersom att jag ska åka härifrån om ca en timme och stå i det underbara cafet på åbyvallen, biiiiiiig fun -.-'

jag tror jag får nått fel.

test av nya kameran

Kategori:

så hanna och jag tog oss en till promenad, den här gången vart det i skogen, till stackbo och en sväng ut på åkrarna för att knäppa lite kort med min nya kamera. Var tänkt att vi skulle gått direkt till bäcken (åte på åkrarna) men då började det blixtra och det kändes inte som det smartaste draget att gå ut på åkrarna då, så i stället bar det av in i skogen. Dock så fanns det inte så mycket intressanta objekt och eftersom att jag kände ett stort sockersug så tg vi en promenad till Hanna där det vart paj och glass, mums :) Sedan fortsatte färden och vi tog oss bort till bäcken, men vattennivån var väldigt låg så det fanns inte så mycket att knäppa på, men vart lite kort i alla fall.

Kottar vart några av de objekten som vi såg i skogen

kottar

Träffade på Danne när vi hade vart och lämnat av lite kläder
danne

stenar vi kanten av vattnet
stenar

hittade i alla fall några sällen att knäppa kort på, även fast de inte vart så bra...
vatten

en promenad i spåret

Kategori:

idag så gick jag upp elva och tolv kom bp och hämtade mig så drog vi till sportis för att springa i spåret. Även fast det inte blev så mycket springa så var det trevligt i alla fall, får se om jag drar ut en sväng senare ikväll också elr om jag gör det imorn innan jag står i cafeterian, ska nog ut och knäppa lite kort en nya kameran snart i alla fall, så lite mer motion kommer det bli i alla fall :)

besök på länsmuseet

Kategori:

vaknade väldigt tidigt idag och eftersom att jag inte vart på länsmuseet (hemuppgift från bildläraren) så vart det ett besök där idag. Hade egentligen inte tålamod att gå omkring där, men skönt att ha det gjort i alla fall och så fick jag ju prova nya kameran eftersom att bildläraren vill att vi ska ha en bild på den tavla som vi skriver om. Får se vad det blir av resten av dagen, troligen bara slappa, men man vet ju aldrig.

säsongens första vinst! :D

Kategori:

kom hem från matchen för ca en timme sen och idag så vart det äntligen en vinst, 7-0 mot hedesunda :) bara att se till att hålla i det här nu, för fler vinster ska det allt bli!

igår så började dagen väldigt segt, svenskan var tråkig som bara den, spanskan pratade jag bort med malin och sen på samhäll så hade vi redovisning och fick värsta utskällningen, usch usch. Sen två timmars lunchrast innan engelska redovisningen som inte alls var jobbig, satt sex pers plus en lärare runt ett bord och så fick man presentera boken och sen satt vi bara och prata i stort sett, riktigt skönt vill jag lova :) fick också veta resultatet på mitt engelska nationella, mvg på listening och speaking, sen vg på writing, så som på alltihop var det ett mvg- och förhoppningsvis kommer jag alltså få mvg i slutbetyg :D

lagom onödig dag..

Kategori:

hade skön morgon idag med tanke på att jag inte började förens 13.15, men åkte in till 12.40 ungefär så jag kunde fixa till lite saker på våran ppt, för hade känningar på mig att vi skulle få göra först. Dock så kände jag lagom mycket irritation när jag kom in på sh och efter tio minuter så hade jag fått en lapp av läraren som det stod våran tid för presentationen och guess what, min lapp sa: onsdag 11.30! mer värd dag kan man ju finna, men istället för att åka hem så tog jag en tripp til köpis där jag inhandlade ett midjebälte, en bh och massa örhängen.

Nu ska jag se till att få min engelska presentation klar, sen får vi se om jag gör någon mer ändring på sh presentationen, men det tror jag knappast för ikväll så ska jag kolla på NCIS och the mentalist för en gång skull :)

inte lång tid kvar nu (+ny paramore låt!)

Kategori:

Nu var det ett tag sen jag skrev, har väl hänt ganska mycket men jag kommer inte ihåg allt :p i alla fall så är jag klar med matte nationella, kändes ganska bra men därför kommer jag säkert faila totalt på det. och för en vecka sen så ringde gavlegårdarna och erbjöd mig sommarjobb, så nu kommer jag ha fullt upp första halvan av lovet, but it's worth it.
 Idag hade jag sp-muntligt, sista spanska nationella för min del, fast jag misslyckades med den delen, hoppas bara att de andra delarna väger upp det. Imorn har jag i alla fall sommorgon till 13.15 och sen så slutar jag 15.20 eftersom att bilden är inställd. känner lyckan över det :) fast kommer säkert bli så att jag och min grupp kommer få ha redovisning imorn på den enda lektionen och vi är inte det minsta förberedda... sen på onsdag så  har jag ganska seg dag, men som avslutas med fotboll och sen blir det långledigt! :D


Paramore har börjat att spela två av deras nya låtar på no doubt turneén (trots att albumet inte släpps förens i september) och den här låten heter (tillfälligt) ignorance, och hayley har även lagt upp lexten till den på deras officiella livejournal (publicerar de efter videon). Det är en live inspelning, men jag tycker den är riktigt bra i alla fall :)



IGNORANCE

if i'm a bad person, you don't like me
i guess i'll go, make my own way
it's a circle
a mean cycle
i can't excite you anymore
where's your gavel? your jury?
what's my offense this time?
you're not a judge but if you're gonna judge me
well sentence me to another life.

don't wanna hear your sad songs
i don't wanna feel your pain
when you swear it's all my fault
cause you know we're not the same
oh we're not the same
the friends who stuck together
we wrote our names in blood
but i guess you can't accept that the change is good
it's good

you treat me just like another stranger
well it's nice to meet you sir
i guess i'll go
i best be on my way out

ignorance is your new best friend

this is the best thing that could've happened
any longer and i wouldn't have made it
it's not a war no, it's not a rapture
i'm just a person but you can't take it
the same tricks that once fooled me
they won't get you anywhere
i'm not the same kid from your memory
now i can fend for myself

don't wanna hear your sad songs
i don't wanna feel your pain
when you swear it's all my fault
cause you know we're not the same
oh we're not the same
we used to stick together
we wrote our names in blood
but i guess you can't accept that the change is good
it's good


you treat me just like another stranger
well it's nice to meet you sir
i guess i'll go
i best be on my way out

ignorance is your new best friend

you treat me just like another stranger
well it's nice to meet you sir
i guess i'll go
i best be on my way out

i've seen the light

Kategori:

känner lite mer hopp nu när jag har gjort ett annat nationellt prov i ma b där jag lyckades få mvg, kanske inte är helt bortom räddning? så nu är det plugg, plugg, plugg som gäller för min del. (och sen ite träning ikväll)

fan. piss. jävla skit.

Kategori:

kul att jag suttit och kollat/jobbat med ett gammalt nationellt prov i b kursen nu och inser att om provet på tisdag är i närheten av lika så kommer jag få max g, vg om jag har tur, men det händer ju ofta... fan.

full fart fram.

Kategori:

känns som om tiden går väldigt fort förbi.
 På tisdag är det bara en vecka kvar tills jag har gått kvar ettan, vilket har känts extremt långt bort, men nu är bara ett stenkast bort. 
 Nästa vecka har jag 4 prov (sp-nationella och ma-nationella) sen så är det bara ett prov kvar på hela terminen.
 I onsdags så åkte jag ut och övningskörde för första gången, inte så fort men kom framåt i alla fall :) får hoppas att det blir mer framöver, vill ju få körkort så fort som möjligt nästa år :p
 Igår så spelade vi våran första seriematch i division4, min fot fick en smäll, jag fick ett knä i bakhuvvet och en stämpling på armen och tyvärr så vart det en sur förlust 2-1. Men vi tar nya tag, för nästa så ska vi vinna! 
 Idag hade vi klättring på idrotten, trodde inte jag skulle kunna vara med på grund av att jag smällde i foten igår, men kunde det ändå :D i alla fall, så klättrade jag på två olika banor, den ena klarade jag hela vägen upp på första försöket, men det var en lätt vägg så. Den andra klarade jag mig inte över kanten för det var så dåligt med grepp och jag kunde inte hålla mig kvar med mina svaga muskler.
 Nyss har jag suttit och ritat "tatueringar" på syster och fredrika som skulle på pirat-maskerad. Petra fick en taggtråd i stället för strumpebandet hon hade tappat bort och fejk-tatueringen som Fredrika fick långa funkade inte så fick rita en döskalle åt henne i stället :) men nu ska jag plugga lite inför proven nästa vecka, elr ja, försöka i alla fall :)