Minna

morgontrött

Kategori:

blääää... så himla trött :O funderar starkt på att ligga kvar i sängen när man tittar ut och ser hur mkt det snöar. sen minns man att man måste till läkarhuset och boka tid för spruta och få tillbaka mina nycklar av emma så mamma kan åka och lämna in våra gamla nycklar. usch. jag vill inte. nån mer än jag som tkr dom borde införa tredagarshelg?

helgen i kort

Kategori:

blev en trevlig, men kort, fredag för min del. fick i mig en aning för mycket alkohol och kände att jag behövde åka hem, lite synd det, men kände att det var helt klart rätt val. kul den stunden det varade iaf :)

så blev hem och sova länge, men dock upp och var tvungen att vara social på lördagen då vi skulle på middag hos farmor och farfar. gick upp typ 30minuter innan vi skulle åka, hoppas in i duschen och åkte dit med blött hår :p men fick fika och god mat iaf, inte för att man mådde alldeles för bra för att trycka i sig nått. sen blev det spela lite spel/sova efter maten i väntan på att få lite mer fika. på kvällen blev det hem och slappa. skulle sova tidigt, men blev upp bra mkt längre än planerat, men blev en hel del sova

idag har jag bara legat hemma. började röra mig vid tolv tiden, la mig och titta på big bang theory ett tag sen bestämde jag mig att jag skulle vara duktig och jobba lite med spanskan. tror ni inte att hemsidan jag behövde vägrade ladda då? så blev vänta x antal timmar på att den skulle funka. under den tiden hann jag möblera om lite i mitt rum, så ser lite annorlunda ut, skönt med lite förändring. och nu funkar hemsidan dessutom, så har fått lite spanska gjort också. får se vad som händer resten av kvällen, om jag orkar plugga mer elr om det blir slappa framför nån film. ska blir skönt med en kort dag imorn iaf :)

-

Kategori:

sovmorgon. skjuts till bussen. slapp dag i skolan, dock blir det både innebandy skol-sm och nattinnebandy för min del tydligen. sen hem och slappa framför datorn ett tag, hjälpa syster att locka håret och fixa naglarna eftersom hon och storasyster två skulle ut. sen fick styvmor för sig att jag skulle med, så blev hoppa in i duschen. sen när man hoppat ut ur duschen och ätit visade det sig att vi inte fick tag på nå skjuts så blev bara en hemma-kväll ändå.

imorn är det sovmorgon som väntar, skönt! två lektioner, elr vi får se om jag behöver vara med på den sista dock då man är klar med uppgifterna. men sen hem och slappa för att sen fixa sig inför krogen igen :)

studiedag

Kategori:

kom upp till skolan igår. typ huuuur trött som helst men tog mig igenom dagen. blev dock inget tal, det blir imorn istället. på geografin arbetade jag typ 10min, sen var jag klar med allt. på spanskan skulle vi börja på ett fördjupningsarbete och jag och marika som pratat om att jobba utomlands bestämde oss för att göra ett arbete om att jobba i spanien, för en gång skulle känns det som något roligt att jobba med :)

blev sova tidigt och eftersom vi hade studiedag idag så fick man sova ut också, gick inte upp förens 11.30 :p men det behövdes, skönt att kunna vila ut. sen blev det ut och gå i ovädret istället, pappa hade nämligen tagit nissan till jobbet och petra sov, och jag skulle ta mig till tandläkaren... fy, vad vädret är jobbigt! höll på att frysa ihjäl, men kom fram tillslut, tyvärr missade man ju bussen hem istället så blev gå då med. kaaaallt! kan stå ut med snön, den är mysig, men kylan och att det blir blött när det töar bort hade jag gärna sluppit.

efter att jag kom hem har det blivit lite läsa om att jobba/söka jobb i spanien, kollat på big bang theory och bara vilat upp mig. extremt skönt. imorn blir det sovmorgon, kommer dock in tidigt pga bussarna så blir väl lite plugga franska då. för en gång skulle känner jag inge stress för har ingenting jag måste göra, typ stressplugg och sånt. talet till imorn är klart. sen har jag inge mer prov/inlämningar förens vecka 49! :) wonderful. och verkligen väl behövt!

-

Kategori:

yay, två timmar senare en planerat är talet klart. kul att jag inte kommer komma upp imorn. då gjorde jag allt i onödan. aja, får se hur det här går.

ny vecka.

Kategori:

ny dag i skolan. dock knappt så man orkade upp i morse, uuuusch vad trött jag var! :o hade vart sjukt skönt att bara ligga kvar. blev en kort dag i skola, sprang till ikea och köpte korv medan jag väntade på bussen och sen hem och lägga sig framför tv:n resten av dagen. kunde inte somna, men fått vilat. dock skulle jag ju gjort talet lite tidigare, men energin har vart låg idag, så nu blir det var uppe senare än planerat och skriva ett dåligt tal så jag har nått till imorn iaf.. hoppas på att jag tar mig igenom dagen, men är ju sjuk lång dag. blir ledig på onsdag iaf (big bang theory maraton lutar det mot), sovmorgon på torsdag och fredag. så om jag tar mig till skolan imorn så borde jag ta mig genom resten av veckan.

ett massa virr-varr av känslor just nu.

Kategori:

en bra kväll igår. en jobbig stund under natten. en välbehövlig dag idag. nu vet jag inte hur jag ska känna. huvudet säger en sak och hjärtat en annan. blir kanske lite ledsen-kväll ikväll, men det är bättre nu. förhoppningsvis fortsätter det så också :)

visst, känslorna kommer spöka ett tag, så kommer fortsätta gå upp och ner är jag säker på. men helgen slutade bra, kunde vart helt perfekt, men det kommer inte hända. får vara nöjd med ett bra avslut, kunde ju faktiskt vart helt åt helvete med tanke på det som hänt. men efter lite krångel, så blev det nå bättre till slut.

<3

Kategori:

I am going away for a while
I'll be back don't try and follow me
I'll return as soon as possible
See I'm tryin' to find my place
It might not be here where I feel safe
We all learn to make mistakes,

And run from them
From them
With no direction
We'll run from them
From them
With no conviction

I'm just one of those ghosts
Traveling endlessly
Don't need no roads
In fact they follow me
And we just go in circles

Now I'm told that this is life
Pain is just a simple compromise
So we can we get what we want out of it
Someone care to classify
Broken hearts and twisted minds
So i can find, someone to rely on,

And run to them
to them
Full speed ahead
Oh you are not
Useless
We are just

Misguided ghosts
Traveling endlessly
The ones we trusted the most
Pushed us far away
And there's no one road
We should not be the same
I'm just a ghost
And still they echo me
They echo me in circles.

det är typiskt att något så bra ska gå så helt åt helvete.

Kategori:

jag hade verkligen en helt underbar kväll. helt perfekt. fick tid med tjejerna. fick träffa rickard. fick umgår och träffa lite nytt folk och mådde riktigt bra. sen kommer det en idiot som druckigt för mkt och förolämpar mig, klankar ner på mig och näst intill kastar ut mig ur lägenheten. allt gick helt åt helvete. så nu är jag tillbaka i skiten igen, mår verkligen piss. och hur roligt är det att veta att om inte den där personen vart där, om inte han sagt något, hade jag mått bra nu?

jag hade en perfekt kväll. jag mådde bra. verkligen bra. inget jag kunna sagt på länge. utan den där personen hade jag kunnat lämnat allt bakom mig igen, kunnat gå frammåt och ta nya steg. nu har jag fallit tillbaka. kan inte få ut orden, hur mkt lögn dom än är så sårar dom lika mkt ändå.

men lite bra folk finns det iaf därute. efter att jag suttit ute på gatan i typ 1-1,5h kommer det en kille och frågar hur det är med mig och om han ska beställa taxi. när jag säger att jag inte har pengar till det hämtar han sin bil och skjutsar hem mig till pappa. visst, riskabelt att hoppa in i bilen med en främling men när man mår dåligt tar man den hjälp man får. så den du nu än är som gjorde det, tack!

och fick lite yttligare plåster på såren då rickard bestämde sig för att ta en taxi hem till mig, så fick en natt med honom. det är bara synd av att jag inte kunde njuta av den så som jag borde ha gjort. önskar att jag får en ny chans ikväll, alltså att han sover hos mig.

vad som händer annars vet jag inte, lutar mot att åka till interpool och spela biljard med sterner en sväng. kan vara skönt att få tänka på annat. kan behövas just nu.. och om jag har tur får jag se rickard. kan hoppas det går att vända på det här nån gång. surt bara att folk ska förstöra när man mår bra för första gången på länge, att sätta en i skiten igen.. kvällen som skulle låta mig resa mig upp igen slog istället ner mig ännu längre.

tisdag

Kategori:

upp tidigt, vänta på bussen i 20min. först filosofi, sen religions-prov. sen engelska, då nästan ingen hade gjort uppgiften alltså fick vi en slapp lektion. sen lunch. geografi efter det, typ helt borta, nära på att somna ett antal gånger. prov nr två, spanska.

efter skolan blev det gå till biblioteket.  hoppa på bussen, missade bytet i valbo så det blev gå. ingen känsel i benen när man kom hem, usch vad kallt det var!

slapp framför film, sovit och nu läst igenom svenska häftet inför nationella imorn. blir försöka sova snart igen. orkar inte upp tidigt egentligen. aja, blir sovmorgon på torsdag iaf. och får se hur det blir på fredag, inte det minsta intresserad av att gå på saco-mässa

aja, 5h prov imorn. sen franska plugg med ellen, kanske en sväng på donken och äta nått innan bio, harry potter! :D får hoppas på en bra dag imorn. hade ju kunnat blivit näst intill perfekt om rickard skulle sovit hos mig ist för i ockelbo.. menmen, håller tummarna på torsdag :)

måndag

Kategori:

fredag blev det klass-fest, riktigt trevligt! sen goya efter det, kände dock inge sug att gå på krogen, men blev ett helt okej besök där också. kunde ju helt klart vart bättre, men sämre har man ju också haft.

på lördagen blev det inge sova heller. så lite smått illamående, trött och med svag huvudvärk (och inte alltför bre humör) blev man tvungen att masa sig upp och hjälpa till att tömma sitt rum helt på saker. när jag inte orkade bidra så mkt till själva flytten blev jag instället placerad i köket och fick laga mat åt alla som hjälpte till ist. kallt som fan då dörren stod öppen och jag inte hade nå varma kläder kvar i lägenheten..

på kvällen flyttade jag in hos pappa för de kommande 2-3veckorna. känner inte att jag orkar ett piss just nu, så inte alltför kul när folk förväntar sig att man ska orka vara social. och sen är det inte speciellt kul när det springer imkring at nyblivet par här hemma heller. visst, är glad för dom, men usch vad jobbigt det är att ha sånt omkring sig.. blev sova någon timme, hjälpa till med maten här och sen gå in och lägga sig.

söndagen spenderades till stor del inne i rummet. sov bort stor del av dagen. sen blev det middag med efterätt på kvällen för att fira farsdag. visste inte ens att det var och har ingen energi att fira nått just nu heller känns det som, och man blir ju inte glad när man får kommentaren "du verkar frånvarande. det är inte vi som gjort nått, så du kan väl försöka vara glad runt oss iaf, så inte vi ska behöva må dåligt av hur du mår.." ni får stå t med att mitt "glada" just nu är att jag är frånvarande, för om jag ska behöva lägga energi på att verka glad kommer jag inte klara det här.. får mig knappast att känna att jag vill vara kvar.

blev uppe sent dock, delvis för att jag satt och prata på msn, men sen när jag faktiskt försökte sova tog det mig 4h innan jag kom i närheten av någon sömn, vilket det knappast kunde kallas egentligen.. två timmar innna jag skulle upp lyckades jag dock somna, men två timmar räcker inte i nuläget. ingen energi till skolan alls idag, tur att det var en kort dag säger jag bara. på filosofin orkade jag inte tänka och blev inte mkt till disskution för min del heller.. sen på franskan tog vi det lugnt och körde hör-övningar och sen lyssnade vi på texterna. efter skolan blev det en snabb sväng till kicks. glömde lämna böckerna på biblioteket så det blir imorn. missade bussen på köpis för att jag var tvungen att ladda mobilen. blev gå hem i snön, sen hem och sova. fick veta att jag inte kommer få träffa rickard på onsdag, alltså är chansen att jag får träffa honom näst intil obefintliga just nu. whoopie, det hjälpte ju verkligen?

aja, får försöka koppla bort allt. snat blir det duscha iaf. har  dessutom fått en pluggkompis här hemma, nova kommer in och lägger sig på mina papper. mysigt att ha henne här, ingen jag behöver prata med elr anstränga mig med, hon bara är där. dock är ju extremt avundsjuk, inte något att bry sig om. själv måste jag skriva en engelska inlämningsuppgift och ett engelska tal till imorn. samt plugga till två prov. det är för mkt att ha på en dag

försöker igen.

Kategori:

efter två välbehövliga dagar hemma blev det skola idag. gick helt okej, dock blev det lite jobbigt på slutet ett tag. men känns skönt att folk stöttar en när det blir jobbigt. det uppskattas <3
så trots att man kanske inte är 100% just nu så blir det iaf masa sig i väg till klassfest ikväll och så lutar det mot goya efter det. hur det går märks, men är ju bra att försöka få lite andra tanka att cirkulera i huvudet. så hoppas på en grymt bra kväll, för behövs lite glada tankar :)

-

Kategori:

blev en hemma dag för mig idag. orka knappt gå upp i morse. blev gå upp och äta nått, men kände att jag var helt borta så blev sjukanmäla sig och gå upp och sova igen. vaknade runt tolvtiden, har mestadels legat i sängen idag. skiftat mellan må bra och dåligt, men känns lite bättre nu iaf. får se hur länge det håller, sen märks det hur det blir imorn.

orkar inte med känslor mer..

Kategori:

ena stunden mår jag bra, sen kommer allt tilbaka och man mår piss igen. går bra ibland, men när allt kommer är det svårt att hitta nått att få en att må bra. funkar när man har nån som hjälper än,att kunna gråta ut hos npgån hjälper mkt mer än jag nånsin trodde, behöver bara ha nån som är där känns det som.. men blir jobbigt när man är ensam, tårarna tar aldrig slut när det väl börjar. allt känns hopplöst. allt känns jobbigt. om det bara kunde försvinna nu, att man kunde hoppa över den här delen. tkr jag har mått dåligt tillräckligt länge nu. tkr det bara kan försvinna :(

-

Kategori:

mår lite bättre nu. lite (elr rättare sagt mkt) prata ut ikväll. tyvärr på expens av mitt geografi-plugg. lutar mot ett g, om ens det. men iaf, började med tårar som distraktion. men börjar blir bättre nu. börjar släppa lite. kanske kan klara en hel dag i skolan imorn, förhoppningvis en tårfri också.

nya tag, dock finns det inge energi kvar.

Kategori:

kul att man knappt står ut en dag på knappt en timme, känns som om att det kommer gå såååå bra att man ska klara av att vara i skolan från 8.30-16.30 imorn. kommer det här sluta bra? knappast.

aja, nån gång ska det väl vända. men det känns sjukt jävla långt bort just nu måste jag då säga.

snart tillbaka till vardagen igen

Kategori:

skola imorn igen. får se hur det går. orkar inte något just nu egentligen. och kul att mina busskort+vasakortet är borta - igen! så ni få som läser det här, förvänta er inte att jag är på bra/socialt humör imorn..  tur att man slutar tidigt iaf :o men har ju typ hur mkt läxor som helst, så blir ju bara hem och pluga extra ändå

notodden - oslo - stockholm - gävle

Kategori:

kan ju inte säga att det här har vart en bra dag för mig. 

05.00 blev det kliva upp. rickard ligger kvar i sängen, alltså fick jag inte mkt tid med han hemma.

05.50 ta alla packning och vandra ner mot trafikcentralen. krångel med väskan, jobbigt veta att man snart ska åka.

06.10 framme vid trafikcentralen. inser att bussen som skulle gå 6.25 endast går på vardagar (trots att det stor att den skulle gå helger på hemsidan). börjar få lite smått panik då jag vet att jag inte hittar på oslo centralen och med nästa buss betyder det att jag bara får 15min att hitta, visst är det möjligt men jag är pessmist av mig. rickard ringer till chrille för att kolla om bilen vill starta, men nej. då kommer de på att de kan prova putta igång den, men det betyder att rickard måste gå tillbaka och lämna mig. sa att det gick bra, även om jag inte vill att han skulle gå, men bilen kommer ju starta så då är väl inge problem?

06.30 helt ensam nere på trafikcentralen. trött. ledsen. ensam. kall.

06.50 rickard ringer. bilen startar inte. han är 20min bort, kan alltså inte komma ner och säga hejdå eftersom jag måste hoppa på bussen. bryter ihop.

06.55 lämnar notodden. gråter. hyperventilerar. mår bara massa dåligt.

09.05 framme i oslo. blir släpa en trasig väska, mår dåligt. hittar dock tåget ganska lätt, alltså blev det inge krångel på den fronten.

09.26 lämnar oslo. massa tråkig och jobbig resa framför mig. inge omställningsbara stolar heller, vilket betyder att det är massa svårt att somna.

16.03 (ist för 15.39) är jag framme i stockholm. sjukt kallt på perongen, bestämmer mig att gå in i huvudcentralen en sväng för att få upp lite värme och ha nått att göra. jobbigt med en väska där bara ett hjäl funkar, men orkar inte bara stå stilla.

16.22 hoppar på tåget mot gävle. meddela folk att man närmar sig.

17.58 framme i gävle. upphämtad av pappa och monika. blev en sväng till mor och hämta datorn. sen hem och ta det lugnt här, blir nog mat snart.

så en usel början på dagen gjorde att det vart typ omöjligt att ta mig igenom dagen utan att må dåligt. får se när det går över. känns inte direkt som jag orkar med så mkt just nu. får se om det blir vara hemma imorn elr om jag orkar ta mig till kusinerna på kalas.

snart bär det av hem

Kategori:

usch, orkar inte, vill inte. blir förhoppningsvis en lugn dag idag, dcok blir det ut och gå till tuven, så blir lite promenad också. blir köpa hem lite saker att äta/dricka på hemresan och sen slipper jag faktiskt laga mat ikväll också, vilket känns riktigt skönt. kommer troligen bli en jobbig kväll iaf, så se hur allt går.

-

Kategori:

tiden rullar på fort här borta nu känns det som, ska snart hem :o vet inte om jag vill elr inte. vet inte någonting alls just nu känns det som. får se hur allt går. men det blir som det blir, man kan bara göra det bästa utav det man får. men tills det händer så känns det ju inte allt för kul och sen när det väl har hänt så undrar man vad som kunde varit.

är bara att försöka hitta den väg som är bäst just nu. kan ju hoppas allt blir bra.