Minna

drink it up!

Kategori: allmänt

jag som vanligtvis inte dricker sådär jättemkt. elr inte helt sant, har jag läsk elr saft så dricker jag stora mängder när jag väl har det hemma iaf, men undviker ju socker just nu i veckorna. men med mitt vanliga 5dl vätska per dag när jag inte jobbar elr tränar så måste jag ändå säga att mina "efter-träning-rutiner" känns som att dom kommer göra mig flytande efter ett tag, haha.
 
först 3dl med protein-shake, så ett litet tag senare ett 3dl glas vatten med en vitaminbrustablett uppi. för en normal människa så kanske inte det låter som sådär jättemkt att få i sig 6dl vätska på ca 30 min, men för mig som dricker extremt lite på en dag så är det en ofantlig mängd! som regel är jag imponerad av mig själv när jag dricker 1 liter vatten på en 9h-dag med konstant sol och stess liksom, haha. och kan ju tillägga att det blir ju en hel del vatten på gymmet dom dagar man verkligen pressar. men man säger ju att vätska är bra, så i grund är det väl ganska så positivt. iaf när jag för en gångs skulle kan få i mig lite vätska som faktiskt är bra för mig istället för alla onyttigheter. 

300113

Kategori: allmänt

då var en månad av nya året förbi då. snart iväg på jobb igen som de flesta dagarna, min "stilla" period som jag skulle fått nu i början av året verkar inte som den kommer bli av utan det är ganska fullbokat på schemat och chefen petar in nya timmar lite då och då. när det inte är jobb så är det försöka träna elr umgås med kriss, så inte så mkt att uppdatera om. 
 
men fick ju sällskap av emma för några veckor sen iaf, var trevligt som alltid. har jag tur så får jag se skymten av sandra nu när hon kommer till norge i helgen. sen hoppas vi på att det kanske går att ordna så mina flickor kommer och hälsar på nu nån gång i februari.

åh, härliga mörkrädsla.

Kategori: allmänt

ibland undrar man hur smart man egentligen är, haha. sitter och kollar på supernatural (som jag vanligvis inte kolla på innan jag ska sova eftersom jag både är lättskrämd och mörkrädd). men iaf, kollar på det och så ska jag gå på toa, enda problemet är att det har ju gått en propp så det är inget ljus inne på min toa.. så där går jag in i mörkret, med ett ljus i handen och i bakgrunden hör man hur det spelas läskig musik, ni vet sånn musik som spelas precis innan monstrena kommer? jo, men visst, känns inte alls som jag går till min egen död.
 
tur nog att det var nån månad sen jag såg avsnittet om bloody mary, men det tänker jag ju fortfarande på varje gång jag går in på den där toan, idag var det kanske liiiiite för stämningsfullt. dåliga vibbar. sånna här kvällar hade det var underbart att inte bo med en massa främlingar, så man iaf kan lämna dörren uppen och låta lamporna utanför lysa in (och dessutom ha tillgång till alla proppskåp, så det går att fixa sånt där själv..)

party last weekend!

Kategori: bildbomb

lördagen var ju en festdag det med och då gick vi all in och hyrde en lokal faktiskt, jag och bp. bjöd in massa folk och hade en härlig kväll helt enkelt. var riktigt kul att få träffa alla vänner igen och en allmänt härlig kväll!
 


..hemma bäst

Kategori: allmänt

så skönt att vara tillbaka måste jag säga! visst, hade gärna haft en dag elr två till ledigt från jobb, men jobbar bara några få timmar idag så ska nog gå bra. nu ligger jag iaf nermyst i min säng under mitt underbart fluffiga täcke och njuter av att vara hemma. 
 
ikväll blir jag dock inte hemma, då ska jag iväg till kriss och då bjuds det på taco och myskväll. ser fram emot det måste jag säga, verkligen.
 

festkväll med systrarna

Kategori: bildbomb

på fredagen vad det fest med systrnarna som stod på schemat, första gången vi faktiskt lyckas samla alla systrar på en gång och festa tillsammans! riktigt mysigt var det iaf :)
fe
f

140312

Kategori: allmänt

tiden bara flyger förbi och nu är det bara en dag kvar tills jag ska hem igen. har varit ett ganska så lugnt besök hemma till sverige den här gången, skönt att det inte har varit för mkt stress.

kommer upp lite mer bilder nån annan dag hade jag tänkt, idag blir det in till stan och fika, samt få lite shopping gjort.

skridsko-dag!

Kategori: allmänt

pannkakor, muffins och storstädning

Kategori: allmänt

ja, sen jag kom hem så har jag väl varit ganska så effektiv ändå. sov ju borta i natt och när jag kom hem, så vart det inte mkt gjort innan jag skulle iväg mot jobbet igen. men efter jag kommit hem så har jag städat igenom rummet samt tagit bort julpyntet, försökte även göra slut på det mesta jag hade ju kylskåpet så har gräddat pannkakor till middag och även bakat mig lite muffins i mina nya rosa formar jag köpt på jobbet.
 
 
hade ju egentligen tänkt baka dom och ta med på jobbet idag, så folk kunde få äta upp dom åt mig. nu orkade jag en sen åkte de rätt ner i påsen för att ligga i kylen tills jag kommer hem igen. och nej tyvärr, jag har inte orkat knäppta kort på dom.. så det får bli nästa gång jag känner mig lite huslig av mig och bestämmer mig att baka igen. 
 
ska iaf snart krypa ner i min nybäddade säng och göra kväller. imorn ska jag upp runt 9 så jag hinner duscha innan det är dags att börja packa ner det sista inför resan. strax innan elva så börjar resan hem mot sverige, men den här gången ser det lite annorlunda ut. fick ju nämligen en flygresa tur och retur av min underbar, så nu ska jag för första gången prova att flyga från oslo. därav att jag också åker klockan elva istället för tolv, då har jag lite tid att hitta fram utan att vara orolig att gå vilse och missa flyget haha. wish me luck!

060113

Kategori: allmänt

lagom sliten såhär på morgonkvisten. inte för att jag var ute igår, nejnej. utan nu har det blivit upp på gymmet två dagar i rad och mina ben skriker nu i protest. sån träningsvärk, det är nästan illa. haha
 
 
men nu har jag ju inte vart uppe på gymmet i december pga all jobbstress. visst, jag jobbar fortfarande flera dagar i veckan, men nu är passen kortare och jag känner att jag måste komma igång igen. inte för att det är nytt år, utan  bara för att jag har äntligen lite tid över och borde göra något nyttigare med det än bara ligga hemma i soffan och klicka på datorn när jag inte är på jobb. men nu blir det sverige om två dagar och ser inte ut som jag hinner upp nå mer innan dess, så får se hur allt går när jag är tillbaka. har ju inte vart så duktig de andra gångerna jag försökt komma igång igen för att säga det så

så här börjar jag året:

Kategori: allmänt

visst för att jag hade en underbar nyårsafton och vaknade upp med min underbara vid min sida, på ett riktigt vackert ställe med strålande solsken. kändes ju riktigt som en underbar start på året (om vi räknar bort baksmällan och det faktum att vi fick leta 2h efter min telefon som gömt sig) och dessutom så bestämde sig kriss bil för att starta utan problem trots att det stått i kylan hela natten. så ja, allt gick ju åt rätt håll måste man säga, fin morgon.
 
tills jag kom hem.
 
kriss lämnade av mig hemma och jag går upp på mitt rum där jag kryper ner under täcket. myser någon timme framför jericho och äter upp lite av chipsen jag hade kvar. men efter ett tag så vart hungern för stor, så går ut i köket för att laga någon mat. men när jag öppnar kylskåpet får jag en chock, det är i princip tomt? någon har snott en en oöppnad förpackning med korv, en förpackning med köttfärs, en förpackning med ägg, ätit av min ost och lagt tillbaka det som var kvar utanför sin påse så resterna har torkat, samt druckit upp ca 1L av min mjölk. (även mitt mineralsalt från skåpet)
 
så hade inte jag haft någon mat i frysen hade jag blivit utan mat igår. hade liksom köpt upp mat så jag inte skulle behöva köpa något den här veckan, vilket jag räknade med när jag kom hem bakfull och trött, medveten om att alla affärer samt alla snabbmatsställen i närheten var stängt. 
 
och eftersom jag har vart på gränsen till att bli sjuk så reagerade inte min kropp speciellt bra på näringsbristen. idag vaknade jag med feber och extrem huvudvärk, så hade inget annat val än att sjukanmäla mig idag. men hade inte så mycket val, var ju tvungen att gå ut och köpa mat, dessutom så behövde jag gå ner till skatteverket för att beställa ett skattekort för det här året. och även till apoteket och köpa halstabletter. 
 
så fick en fin start på året, men tyvärr så har det inte fortsatt åt det hållet.

nyttårsfirande i bilder

Kategori: bildbomb

nyår firades uppe på lifjell med kriss och några av hans vänner. blev väl inte helt så många som vi trodde det skulle bli, men det vart en riktigt härlig kväll med härligt folk!