Minna

trött, risig och lite sådär halvt förvirrad

Kategori:

vaknade för typ 30 minuter sen, håret står åt alla håll och kanter och jag har ingen ork att fixa det just nu. och dessutom när jag vaknade så hade jag drömt värsta mysko drömmen. Det var hockey, fjärran höjder, vampyrer, peter pan, vattenpolo, pirates of the caribbean, trinny and susana från det där styling programmet, plus så mycket annat och jadu, ingenting var logiskt på nått sätt. jag börjar tror att jag kanske intog en aning för mycket socker igår...

så nära

Kategori:

visst, trodde inte brynäs skulle vinna. började sista perioden med dackell på bot-bänken och med ett tre-målsunderläge, 4-1. inte trodde jag att jag skulle sitta de sista minuterna med hjärtat i halsgropen och hoppas. på nått sätt vände det och silfverberg och andersén gjorde sig att varsitt mål och ställningen blev 4-3. men trots en hög press de sista 5 minuterna, give or take, så blev det inge mer. frustrerande.

lördag

Kategori:

vart upp tidigt eftersom att jag skulle jobba idag. segt, men pengarna kommer ju behövas så det är bara att stå ut. på vägen hem åkte jag förbi hos mor och hämtade träningsgrejor eftersom att jag kommer hinna till träningen imorn för det vart bara jobb idag och inte imorn. så imorn blir det fullt upp igen. först, sovmorgon, sen rep 13.00-18.00, träning 18.30-20.00. ska försöka hinna plugga lite i helgen också, så får väl ta tag i det nu. elr ja, när brynäs matchen är över. hoppas att de rycker upp sig nu, en förlust har vi inte råd med! (kan ju tilläga att än så länge är Dixon enda målskytten i brynäs i kvällens match ;))

slutkörd trots en slapp vecka

Kategori:

tidagen kom att vara riktigt slapp, ingen matte, flumm på spanska, bara en nk lektion och slutade efter engelskan. blev ingen träning för mig heller eftersom att mamma mådde inge bra så hon kunde inte skjutsa in mig och min förkylning spökade också, så blev av att stanna hemma istället. satt och kollade på minut för minut rapporten på luleå - brynäs (där dixon gjorde första målet!) som slutade 4-3 till brynäs efter sudden.
onsdagen var lite konstig. började med svenska, sen latin, efter det spanska. efter det drog jag hem då vi skulle ha en tema-dag resten av dagen (13-16 och jag slutar 13.40 egentligen. yeah, sure att jag stannar då). så åkte hem och tog mig lite mackaroner, vilade lite och sen bar det av till frisören. blev där i ca 3h, och efter en massa behandlingar har jag nu en mörk botten med ljusa slingor i. blev riktigt nöjd faktiskt (Y) bild kommer då jag orkar fixa med kameran
torsagen var en skön dagen, för visste att hocken väntade på kvällen. sovmorgon, sen svenska i 1h10min och efter det drog jag hem och åt för våran franska lärare hade gått och blivit sjuk. sen blev det tillbaka till vasa, ha nk där vi kollade på en dokumentär om hur man kan begå det perfekta brottet. och sen gå i snön till borgis för att ha en hur ovärd hi-lektion som helst. usch. förstår inte hur en lärare kan bara lämna lektionen så där för att det är en tid då man kan välja mellan benstreckare elr att jobba. det är hennes jobb att hjälpa oss elr hur? varför går man från lektionen då? och så satt typ 4-5 killar och spelade poker i stället för att göra uppgiften, som de bara snabbt gjorde när läraren väl kom tillbaka, 10 min innan vi skulle gå igenom den. aja, när vi väl slutade så gick jag till stan där jag träffade Elin, tog oss en extremt onyttig middag på donken och sen tog vi bussen till Läkerol för att vänta på att bli insläppta. och gubben jag jämt köper mitt matchprogram av var inte där, så trodde inte att det skulle gå nå bra på matchen. men det visade sig att jag skulle ha fel. började med att vi flyttade ner oss en bit, för att jag skulle kunna knäppa bra bilder (vilket vart helt förjäves eftersom att mitt minneskort bestämde sig för att kräva en omformatering så att alla bilder jag knäppte försvann..) och för att vi skulle komma lite närmare spelet. matchen började bra med ett mål från dixon. några minuter senare så kändes det inte riktigt lika skönt så somervuori satte ett självmål. tack och lov för kahnberg som såg till att pojkarna gick ut i periodsvilan med en ledning i alla fall. brynäs fortsatte att producera och både kahnberg och somervuori satte ett varsitt mål (somervuori i rätt kasse också), alltså vad brynäs med 4-1 :D och elin blev uppraggad av en kille som stod bredvid henne. en aaaaning på kanske han kan beskrivas, fast det skulle vara snällt. efter matchen så drog i alla fall jag och elin till fan corner där det blev intervju och autograf-skrivning med nordqvist och istället för en sjuk nolander så kom sundström istället. sundström kommenterade till och med elins halsduk för han blev lite orolig att det var en skellefteå halsduk, inte en brynäs. :p jädrar, det där blev mkt mer än jag trodde det skulle.
 
idag har det vart slappt, ingen historia så blev sovmorgon till 10.30. spanskan så gjorde vi hör-övningar. efter lunchen så följde jag med på matte-lektionen där jag satt och gjorde klar min engelska analys och efte det vart det engelska lektion. vi fick lyssna på och läsa "the raven" av edgar allen poe, lite tuff, men bra text när man börjar analysera den lite.  sen avslutade vi med lite "lek" där jag upptäckte att jag kan mycket engelska ord, men inte kan jag slå en tärning. så vi förlorade tyvärr, trots att vi hade troligen fler chanser än de andra laget. när jag gick till bussen så träffade jag robin, känns som en evighet sen jag såg han sist, tror han har växt ännu mer elr så är det jag som krymper :p och när man hade stått och snackat med han ca 10 min kommer emelie också, så hann prata med henne med. strax efter smyger sig också elin fram och hoppar in i konverastionen, så för ovanlighetens skulle fick man träffa massa folk. riktiht najs (Y)
 nu ska jag sluta skriva, för det här inlägget vart så mycket längre än jag hade räknat med. undrar hur många av er som faktiskt orkar läsa det. aja, en sista sak innan jag är klar:


Inervju med Stephen Dixon efter Brynäs - Timrå

måndag

Kategori:

sovmorgon idag, välbehövd kände jag. första lektionen var franska, ganska slappt som vanligt. lunch, men jag jag och marika tidigare till idrotten så jag kunde underhålla mig medan hon satt med sin mobil. elr så kanske det blev tvärtom? :p i alla fall, stod och kasta straffkast (basket) typ 40 min, känner att det börja gå lite bättre nu, kan ju inte ha nått att göra med att jag står och kastar varje gång jag kommer tidigare till lektionerna? efter det 40 minuterna tog jag en fotboll och körde lite skott, kul att jag träffar fler straffkast i basket än skott i fotboll då :p okej, kanske bara var så i början, men ändå. det känns väldigt ringrostigt på fotbollssidan, men det kommer tillbaka. sen när jag hade stått och skjutit typ 30-40 min blev det lektion och då vart det fotboll igen, inte seriöst alls, men blev bra motion med tanke på att på slutet blev det en-mot-en för att alla gick och satte sig på sidan :p
efter idrotten blev det latin, som jag var både för trött och för seg for att orka med. lyckade dock ta oss igenom pappret, men lite väl mycket hjälp från läraren, fick också alla rätt på glosförhöret som jag hade pluggat in innan idrotten ;) i alla fall så blev det ganska lugn lektion på latinen för en gång skull, mcyket flum och ganska så lugnt när vi väl hade gjort klart qiu-quae-quod pappret för så fick vi nått papper då vi skulle komma på massa ord med hjälp av prefixer och suffixer (Y)

malin var riktigt produktiv på latin-lektionen ;)

bra slut på en bra vecka

Kategori:

sitter man här nyduschad och glad. träningen gick bra, kanske inte det bästa tempot, men helt ok. repningen med bandet lika så, även om vi är lite ringrostiga efter två veckor isär. fick också höra att några av de jag hade bollspel hade sagt att jag var bra på vattenpolo, alltid kul att höra. så nu ska jag ta mig min bok och kolla om jag kan avsluta den innan jag somnar till. det enda jag behöver vara orolig för sen är att jag inte har nån aning om vad vi har för latinläxa till imorn. men vet ni vad? jag bryr mig inte ett dugg. för jag tänker avsluta den här veckan utan problem och utan bekymmer. nu väntar peter pan och en varm, go säng :)

söndag

Kategori:

känner att det är mycket energi lagd på att hitta på en titel till inlägget ;)

vaknade tidigt idag igen, och det kändes inte så segt som vanligt, tror fortfarande seger-ruset sitter kvar :p visseligen orkade jag inte göra så mycket, men finns inte heller så mycket att göra, jag var inte tillräckligt på humör för att sätta mig att göra läxor direkt. så blev sitta vid datorn några timmar och nu har jag bestämt att det är dags att ta ett ryck, så har nu dragit mig upp och börjt packa ihop mina saker så jag kan fara till mor ikväll, ätit frukost och håller just nu på att borsta tänderna :) vad jag nu ska hitta på fram tills att jag ska gå till bussen däremot blir ett mysterium. måste nog ta och lyssna lite på zombie och overkill med tanke på att vi ska kunna dom nu, och jag känner mig väldigt osäker på båda två. menmen, det löser sig alltid i slutet. plus att vi har 5h på oss att få det att låta bra innan jag måste gå till träningen :p

hoppas kan man ju

Kategori:

känns som om den här veckan kommer sluta mycket bättre än vad förra gjorde. dagens match var riktigt underbar och har mycket med att jag tror veckan kan sluta bra. självklar så vann brynäs matchen (4-1) och dessutom så gjorde mina topp-fyra spelare (dixon, 1-0, kahnberg 2-0, hietanen 3-1, somervuori, 4-1) att varsitt mål i matchen :D riktigt skönt, och det vart inte så mycket krångel med djurgårds-fansen heller. visst var de väldigt högljudda av sig, men förutom det lät de oss vara. hälften hade ju däckat när matchen var över ändå så :P efter matchen så stannade jag och elin kav i fan corner där vi träffade löf och sundqvist, trevligt trevligt :)

onödigt, men ändå

Kategori:

i brist på bättre saker att göra har jag nu målat mina naglar, vilket känns väldigt onödigt för mina naglar är risiga och korta för tillfället så jag kommer troligen ta bort det typ imorn, elr efter hockeyn. men snart ska jag fixa håret för jag och elin ska åka in onödigt tidigt för att de bad att man skulle vara där tidigt eftersom att de ska ha kroppsvisitering på kvällens match. plus att jag glömde att jag måste ha en annan jacka när jag ska på hockey, så måste åka och hämta den också.
aja, nu ska jag hitta nått annat att göra och inte skriva här och tråka ut er med :p

veckan i korta drag

Kategori:

känner att det börjar bli lite i skolan nu och det kanske märks här eftersom att det inte blir så mycket uppdaterat som innan. aja, på onsdagen så är det ju våran "språkdag" svenska på morgonen, latin, spanska och sista lektionen franska. efter skolan tog jag en sväng in på hårloftet och bokade tid, kanske blir lite ordning på mitt hår för en gångs skull. sen när jag kom hem la jag mig för att vila, men däckade ganska snabbt. vaknade typ två timmar senare för att äta och göra mig ordning för träning. när jag väl hade bytt om så kände jag dock hur trött jag fortfarande var, så blir ingen träning för mig, istället så gick jag och la mig igen. blev yttligare två timmars sömn. var vaken 30 minuter på kvällen, sen gick jag och la mig igen. tror jag sov 14-15h från och med att jag kom hem tills jag skulle upp dagen efter. kände jag mig utvilad när jag vaknade och skulle till skolan på torsdagen då? nej. helt sjukt.
 torsdagen var som vanligt, gick förbi ganska fort. dagen avslutades med nya individuella, hi b, kommer sakna bollspelet säger jag bara :( men kommer ju få mvg i historia i alla fall, så får se det som så. dock blev det bara 30 minuters lektion, sen gick jag och oscar och köpte block som troligen kommer behövas.
 idag börjades med individuella, extremt slappt, inte de mest snabb-tänkta i klassen och avslutade lektionen med att titta på ett gammalt avsnitt av simpson. och med gammalt menar jag att jag sett det typ 5-6 gånger redan. sen blev det spanska, gymmade på lunchen, satt och snacka med nicke lite innan engelskan. justja, våran trummis har återvänt, så får se hur länge han blir kvar den här gången :p efter engelskan slutade jag, drog hem till mamma, var där ca en timme sen kom pappa och hämtade mig. nu ska jag slappa, läsa klart min engelska bok och om jag känner mig riktigt ambisös så kanske jag till och med starta analysen, men det tror inte jag allt för mycket på.
 imorn blir det i alla fall ta det lungt hela förmiddagen, sen så ska jag och elin in till läkerol till 2. har köpt biljetter, kassa biljetter med biljetter likaså, till djurgården matchen för med tanke på att alla biljetter kommer ta slut om man åker dit och hoppas på att det ska finnas, så fick lösa sig såhär. sen att man kommer få sitta bakom djurgården-spelarna är ju inte så kul. men det blir hockey i alla fall. skönt. söndag blir det repning och kanske till och med träning om jag hinner med båda :)

ny termin

Kategori:

Ny termin den här veckan och nu börjar även läxorna att komma. Hoppas att jag kan hålla i det och fortfarande fortsätta med fotbollen, för skulle ju vara surt att behöva sluta igen för att det blir för mycket i skolan. i alla fall, måndag var ganska slapp och det vart hockey på idrotten, riktigt kul :) idag så hade men sovmorgon, vilket jag kände att jag verkligen behövde, lite orolig på att jag ska blir förkyld elr nått.. men i alla fall så vart det plugga vidare på spanskan, slappt på nk:n och engelskan blev det muntligt förhör på glosorna och sen så gjorde vi en bakterieodling på andra nk-lektionen. flummade runt på stan medan jag och marika väntade på dängan eftersom att vi skulle köpa våra hockey-biljetter till brynäs-djurgården pga att stockholms brynäs supporter klubb kommer upp så det kommer ju inte finnas platser tänkte vi. så väntade en halvtimme på henne och när vi väl skulle köpa biljetterna fick vi veta att de inte säljer ståbiljetter när sthlm-supportrarna kommer. så lurade in elin till stan i onödan :p fick istället skynda till bussen och satt och prata med elin på vägen hem och sen så hoppade hon av vid köpis och jag och marika fortsatte hem till min far där hon lånade lite filmer. sen när hon drog till bussen stannade jag och fikade lite med monika medan jag väntade på att min buss skulle komma. sen blev det gå till bussen, vänta på buss-byte vid köpis, gå hem till mor och äta och ja, nu är jag här. om ca 1,5 h börjar min träning så ska väll göra mig ordning om en timme ungefär. så blir väl bara av átt slappa fram till dess så att man orkar vara med ;)

allt kommer till sitt slut

Kategori:

yay, jag överlevde träningen! :D okej mer än överlevde, jag tyckte faktiskt att jag presterade riktigt bra till och med. ville bara påpeka det inna jag förklarar titeln till inlägget :P

veckan kanske inte började hemskt, men tillbaka i skolan i alla fall. segt, men kul att träffa folk. sen på tisdagen vann brynäs, det blev lite bättre. men dixon var fortsatt bort. då blev det skit igen. onsdagen har jag inte ens nått minne av ^o) jo, vi åkte in i onödan till svenskan. usch. sen trodde jag att det skulle gå uppåt från den dagen. vattenpolo med bollspelet vilket jag hade längtat till, sen hockey på kvällen då jag trodde dixon skulle vara med. men när jag kom dit upptäckte jag ju att han inte var med och fick höra att han skulle bli borta rögle matchen med. tack och lov så blev det ju inte så. i alla fall så vann de matchen så det kändes lite bättre. på kvällen fick jag besked att dixon skulle få spela på lördag, allt kändes mycket ljusare. jag skulle få jobba på lördagen. fredagen blev en vändpunkt för veckan, kan man säga. sen vart det upp tidigt på lördag, men man får tänka på pengarna då blir det värt det. sen på kvällen så gjorde dixon mål och assist och brynäs advanserade (stavas det verkligen så? :s) ett steg i tabellen. sen fick jag jobba en dag till, alltså mer pengar och eftersom att brynäs och dixon hade gjort en fin kväll dagen innan så gick det snabbt. sen blev det pirr inför kvällens träning som gick hur bra som helst, i alla fall i jämförelse med vad jag hade förväntat mig. så kommer man hem, värsta glad, så ska man smsa till bandet och säga att jag har fått tillåtelse att skippa söndagsträningarna så jag kan repa. svaret jag får tillbaka är att vi måste leta en ny trummis, för våran har slutat. va f-n! no offence, men det hade kunnat kommit lämpligare. är det liksom omöjligt att få starta en vecka fri från problem? tror inte det. blä.

ännu en helg förbi

Kategori:

och inte blev det mycket vila av. idag blev det jobba igen. och när jag kom hem så hade de flesta åkt, så behövde inte vara så social. satt i en stol och sov, men det är ju tanken som räknas och jag var där i alla fall ;) nu tänker jag däcka en timme innan jag ska äta och sen måste jag byta om och förbereda mig inför träningen. känns inte som om jag kommer orka något alls.

och justja, har fallit för grupptrycket nu och skaffat facebook.. vet inte meningen med det riktigt, men nu kan ni inte tjata mer, för nu har jag det :p

bra avslut på en ganska så seg dag

Kategori:

började dagen med att jobba. inte kul, men pengarna som kommer är ju uppskattade. fast kommer snart behöva betala in en del av pengarna till frankrike resan, så då rycker dom igen. efter jobbet så åkte man hem och resten av dagen har jag spenderat vid datorn. vid fyra började skellefteå-södertälje, modo-luleå och färjestad-frölunda så satt och kollade på minut för minut på de matcherna så man hade lite kolla på hur brynäs skulle hamna sen (jag hade inget bättre för mig). modo och färjestad vann, vilket var bra, men tälje förlorade. hade hoppats på att de skulle vinna, för brynäs hade en säker vinst idag och om både skellefteå och luleå hade förlorat idag hade brynäs gått upp två steg i tabellen istället för bara ett. elr, bara och bara, ett steg upp är ju alltid bättre än att stå still. i alla fall, 18.30 började brynäs matchen. dixon var tillbaka, så underbart! han blev dessutom mål-skytt, (0-2), och assist på kahnbergs mål, (0-3). riktigt fin comeback :D så lyckades också silfverberg trycka in sista målet (0-4) så 3 av de 5 jag ville skulle göra mål gjorde det. kändes rikigt bra. imorn blir det av att jobba igen = upp tidigt. usch. sen när jag kommer hem så är det troligen fortfarande kalas här för storasyster som fyller 21 på måndag. på kvällen så bär det av in till andersberg där jag ska träna igen för första gången på allt för länge. wish me luck.

morgontrött

Kategori:

klockan är 7.30 och jag är på väg till jobbet.
whoopie! elr inte...
fy vad jag är trött!

stabilisera veckan

Kategori:

sista bollspels-lektionen var riktigt rolig. snygga killar i badbyxor och fick MVG i kursen (!) inte mycket att klaga på. :)
flumma runt på stan i väntan på att man skulle träffa bp, inte riktigt så kul. :(
stå i kön på viktväktarna men en trött och sjuk bp, underhållande men segt. :/
hockey, underbart! :D
fick veta att dixon's matchstraff skulle gälla i fyra matchen, alltså är han inte med och kommer inte vara med på lördag heller, KATASTROFALT! :'(
brynäs vinner matchen, so f-ing sweet. :D
luleå vinner, piss. :(
modo förlorar, bra. :)
träffa rödin och silfverberg efter matchen, riktigt najs, speciellt eftersom att silfver var riktigt schysst :)

dixon's långa matchstraff höll på att rubba min vecka men fick veta idag att det var sista matchen han hade matchstraff så han kommer tillbaka till lördag men just igår så var det tack vare att de vann matchen och att det var trevligt folk i fan-corner som fick det hela att kännas lite bättre och bestämde att inte resten av veckan kanske skulle bli en katastrof
 

imorn blir det jobba, alltså ingen sovmorgon.. efter det hem och plugga.
söndag kanske det blir jobb, annars kalas. på kvällen blir det tillbaks till fotbollen igen. roligt, men nervöst. sen att jag missar repet är ju inte bra på nått sätt..

halva veckan förbi

Kategori:

okej, har inget roligt att skriva men har absolut inget att göra så kommer ett inlägg ändå ;) första dagen jag fick gå upp tidigt. segt och onödigt. vi fick sitta på svenskan i 30 minuter då claes gjorde anteckningar så han kunde fastställa en planering sen fick vi gå. sen latin, känner att typ lite börjar komma tillbaka, men inte är det mycket inte. spanskan var det ganska så slappt, fick tillbaka individuella arbetet som jag fick vg+ på och hade betygssamtal. tydligen så ligger jag på ett vg+ och har goda förutsättningar för ett MVG så nu är det väl bara att anstränga sig. på lunchen blev det slappa i matan där diskmaskinen var trasig så vi vart tvugna att äta på papp-tallrikar. sen kom jag och ellen på vad hon skulle göra för PA, hon ska se till att skolan donerar alla sina fisk-rätter till de svältande barnen i afrika för det är typ ingen som äter det här ändå :p på franskan blev det av att lära sig klockan och blandar ihop spanskan och franskan, så blir lite olika varianter av det ;) efter skolan följde jag med ellen på stan och hon köpte lipsyl, sen blev det kolla runt lite tills hennes buss kom då det blev av att fara hem. sen dess har det bara vart slapp hela dagen, men känner mig lite seg nu så det gör väl inget. och om 30 minuter drar jag till åby-vallen för spelar-möte. wiie.

imorn blir det skola, ganska så slappt och avslutar dagen med vattenpolo och betygsamtal på bollspelet. efter det får jag se om pappa kan hämta mig så jag kan lämna av mina saker hemma innan jag ska träffa bp i stan elr om jag blir kvar där inne och får följa med henne på viktväktarna innan matchen. men hockey blir det av i alla fall, hoppas på en bra match och att dixon håller dig inne mer än 31sekunder den här gången :p

bara för att man inte kan bli mycket bättre än så här <3

tisdag

Kategori:

dag två i skolan är avklarad och det är fortfarande lugnt. enda lektionen då det blev jobba var spanskan, men är väl inte direkt ovanligt att vi måste jobba där... på nk:n kollande vi på gataca elr vad den nu hette. kanske inte den bästa jag sätt, men helt ok. definitivt bättre än en lektion i alla fall. efter skolan blev det gymma, mest kondition och lite styrka. kände att jag måste få upp konditionen igen för har bestämt att ta upp fotbollen igen. elr ja, prova i alla fall, sen får jag se hur dte funkar med skolan och så. kvällen ha spenderats framför dator och radio där man följde frölunda-brynäs matchen som slutade i vinst för brynäs, hallelujah! :D

och så är vi tillbaka igen

Kategori:

men vart inte hårt alls idag. dagen började med franska där det blev slappt, kolla på serie och pratade om vad vi gjort på lovet. när vi hade gjort det fick vi sluta och jag drog ner på stan där bp väntade och vi köpte hockey-biljetter inför matchen på torsdag. sen satt jag och väntade utanför syon i 20 minuter eftersom att jag måste snacka induviduella val med henne, men hon var inte där när jag kom och kom inte dit medan jag väntade. istället blev det att gå till norra och byta om för idrotten. började hårt, slutade slappt, men kul att vara tillbaka. på latin så hade jag förväntat mig att det skulle bli hårt och vi skulle starta med något nytt direkt, men tack vare att gamla elever hade klagat så fick vi köra repitition. tur det, för jag hade typ glömt allt av det vi gjort. men imorn tror jag inte heller kommer bli alltför jobbi. jag har sovmorgon eftersom att jag är klar med matten. sen blir det spanska, där jag inte har nån aning om vad vi ska göra, men hoppas vi får tillbaka inlämnings-uppgiften vi lämnade in innan jul och att vi kanske får starta betygsamtalen. och på nk:n blir det film, hoppas bara att den är bra :)

en sista dag

Kategori:

imorn är det skola igen. usch. jag vill inte. och sista dagen på lovet har inte vart hur kul som helst heller. men fredag och lördag var i alla fall händelserika. på fredagen blev det partaj hos ollikkala. riktigt kul att träffa gänget och även om det inte fanns mycket att göra så var umgänget värt besväret att ta sig dit och stå ut med kylan. fast hade gärna gått och lagt mig när jag hade planerat och sluppit sitta barnvakt för en viss person som drack aningen för mycket...



sen på lördagen blev det hem från ollikkala vid ett tiden. och som vanligt hade jag glömt något, men upptäckte det innan vi hann ut på stora vägen så kunde hämta det i alla fall. efter det bar det av hem, duscha och försöka hålla sig vaken tills jag och bp skulle in till läkerol arena på hockey. men kvällen vart inte så bra. för det första var jag slut eftersom att jag sovit så lite. och 2 minuter innan matchen skulle börja så ställer sig en person framför oss och spyr. usch! blev av att andas genom halsduken första perioden. men den var inte speciellt kul med tanke på att dixon åkte ut efter bara 31 sekunder (!) och sedan släppte läck in 2 mål. (dessutom så hade han som spytt blivit insläppt igen, så han ställde sig och spydde ca 4 meter till vänster om oss igen...) matchen fortsatte och spelarna var fortfarande ofokuserade. innan det var över stod det 3-0 till färjesta. i alla fall så fick jag läck och anderséns autografer efter matchen. förutom det var det inte så mycket positivt som hände. elr kanske att pojkarna som spelat jvm var tillbaka och bertilsson återhämtat sig från sin knäskada.



   

idag så bestämde jag mig för att gå upp lite tidigare så att jag skulle vara lite förbered inför morgondagen, men inte funkade det bra heller. sen blev det lägga in bilderna från fredag och lördag på datorn och skriva ut texten till "zombie" eftersom at vi skulle köra den med bandet. men när vi kom till sörby, blev det av att vänta på simon först och efter det så fick vi veta att alex inte skulle komma. vilket betyder att det blir oseriöst. vi körde några låtar, sen så slutade vi tidigt. efter det har det bara blivit slappa och jag har ännu en gång hur tråkigt som helst. det blir väl fördelen med att skolan börjar, jag kommer inta ha tid att bara sitta och göra inget. men det finns ju roligare saker att göra...

hemma hos mamma igen

Kategori:

har vart här i två dagar och längtar redan tillbaka till pappa. vart hos honom i två veckor. tror inte jag har vart hos honom så lång tid i rad på.. tror aldrig jag har vart det faktiskt ^o) brukar ju aldrig dirkt längta hit, så trodde inte att jag skulle längta dit efter så här lång tid, men finns typ inget att göra här. usch, vad uttråkad man kan vara. fast blir bara kvar här 1,5h till sen bär det av till hedesunda med gänget så blir väl dagens vändpunkt. skönt att ha lite kul igen :D

visst kan man ha kul trots att det är kallt!

Kategori:

kanske hur kallt som helt ute idag, men blev ändå hockey nere i gropen. och det blev ingen dålig uppslutning heller, vi blev totalt 13 stycken så blev en riktigt trevlig eftermiddag. sen att vi kanske inte är världes bästa hockeyspelare behöver ju inte nämnas. blev där några timmar i alla fall och alla hade rimfrost i håret, ögonbrynen och allt fjun i ansiktet i princip innan vi blev av med pucken. men de faktum att alla kom gjorde det extra roligt och det är kul att för en gångs skull så blir det något av med allihopa :) får se om dte kanske blir nån filmkväll innan lovet är slut, och om jag kan åka på partaj hos ollikkala elr om jag får jobba i helgen.

sista måndagen på lovet

Kategori:

kvällen igår blev det, som sagt, skridskor med bp. riktigt najs, och vart kvar nere på plan i 3h innan vi kände oss nöjda :) kom också på iden att vi kunde typ spela hockey med gänget, så fick tag på lovisa som tog kontakt med de medan jag och bp fixade lite 93or och nu blir det hockey imorn :) i alla fall efter att jag och bp vart nere i gropen blev det hem och försöka hålla sig vaken inför semi-finalen i jvm. började med att kolla på back to cold mountain med jessi (missade dock början) och när den var slut var jag typ hur trött som helst och då var det ändå 3h kvar tills matchen började. direkt efter filmen dock så hade andra perioden på semi-finalen mellan schweiz och kanada börjat så vart av att kolla på den i väntan. när den var över så vat det däremot lite kämpigare. satt och lyssna på ljudbok och spela sims för att se till att jag hela tiden var tvungen att fokusera på nått. och jag lyckades hålla mig vaken! :D men matchen var inte värd väntan.. efter första perioden ledde usa, men i andra perioden såg det ljusare ut och den slutade 2-2. men sen blev det allt för mycket backslarv och matchen slutade med en vinst för usa. inte det roligaste.
vart av att sova ut till 12 idag sen upp och äta frukost och efter det drog jag och storasyster och åkte lite skridskor. sen vart det hem och duscha, fixa ordning sig och äta eftersom att jag trodde att jag skulle behöva åka buss till matchen. men tack och lov så hade pappa tid över så fick skjuts in i stället. och hannas pappa hade fått tag på biljetter från sitt jobb, så fick riktigt bra platser också. matchen var riktigt spännande och slutade i vinst för brynäs, underbart! det var riktigt viktigt, så nu får vi hoppas att det håller i och jag ska försöka hitta nån som vill gå med mig på nästa match :)

bilder från brynäs-modo
   

update

Kategori:

nyår var väl inte det roligaste i år. visst var det slappt, men inte så händelserikt. började med att jag åkte till sjön med styvmor, styvsyster och pappa. det vart av att gå typ 2km i djupsnön och sen skotta av isen så man kunde åka skridskor, men traditioner ska vidhållas och det gjorde dem :) men sen så kände jag att min småförkylning började ta över och jag var helt slut och orkade knappt hålla ögonen öppna plus att jag kände hur huvudvärken inte var långt borta, så mina ursprungliga planer att åka til Säljemar och basta blev snart inställda :( enda fördelen med att vara hemma var typ att jag kunde titta på hockeyn, men hade ju inte sagt nej till en mer händelserik afton.. aja, nu har jag i alla fall vilat sen nya året startade och snart bär det av till sörby för repning och sen när jag kommer hem blir det skridskor med bp :) efter det blir det nog hem och vila eftersom att sverige har semi-final inatt (2.55) och dte kan man ju inte missa. i år ska vi inte förlora mot USA.