Minna

280912

Kategori: allmänt

nu är min "helg" över då. lite kul att när alla andra tar helg så går jag tillbaka till att jobba 6 dagar igen, haha. egentligen skulle ju det stått helg på mitt schema med, men nu visste jag att det inte händer så mkt i helgen så istället blev det skrapa ihop lite extra jobb.
 
gårdagen spenderades iaf till storstädning och lite träning. även en hel del sociallt igår, då rickard bjöd över mig efter att han kom hem från sin utbildning och sen blev det direkt hem till kriss för en härlig kväll med honom, slappa framför tvn och mysa med andra ord.
 
och sen idag kom den glada nyheten att emma fixat biljetter så hon kommer på besök nästa vecka, wiie :D

260912

Kategori: allmänt

inte har det hänt så mkt här inne på bloggen senaste dagarna, men det har det kan jag inte säga att det har gjort i min vardag heller senaste dagarna, haha.
 
på söndagen var jag iaf hemma hos kriss och hade en riktig mysdag, låg bara och mös framför tv till serier, slutade med att någon somnade efter att vi började andra avsnittet (nej, jag är faktiskt oskyldig haha) så det blev tidig kväller iaf. men inte mig emot, stod ju en tidig arbetsdag på schemat morgonen efter och snälla kriss gick upp trots att han hade sovmorgon och körde mig på jobb så jag fick en timme extra sömn :)
 
men ja, det är väl så intressant det har varit sen dess. annars har jag bara vart på jobba eller hemma och slappat. umgåtts lite med rickard på kvällarna i brist på underhållning och eftersom min dumma förkylning inte låter mig träna.. dock imorn så ska jag allt försöka trotsa den eftersom jag är ledig och inte har några planer förens på kvällen - möjligtvis att det blir lite städa.

kväll i kongsberg

Kategori: allmänt

ja, min dag blev inte helt som planerad, men en riktigt kul dag var det verkligen! började med att gå upp och hälsa på rickard på morgonen, eg skulle vi ha tagit en tur till gymmet men han var alldeles för trött. kan hända att det var för att jag väckte han efter bara 3h sömn? haha.

mitt på dagen så gick jag hem och fixade mig inför besök från sandra. blev lite tjej-tid och serier, en härlig dag. dock fick jag besked från kriss att han blivit dålig igen, så jag kunde inte besöka han.. så när min kväll blev ledig bjöd sandra och frode med mig till kongsberg för pizza och en tur på byn där borta. så istället för en tråkig hemmakväll själv, blev det en kul utekväll, riktigt kul!

mys

Kategori: allmänt

efter jobbet stod kriss utanför och hämtade upp mig, inte sett han på över en vecka och var så underbart att se han igen. dock blev det bara en kort visit, följde han hem där det blev sitta och prata/umgås, bara ta igen all tid ifrån varandra. riktigt mysigt med andra ord, har iaf fått min dos av kramar så jag kan klara mig tills imorn kväll.
 
och annars då? jo, helgen står det ledighet på schemat igen. och det blir lite socialt imorn iaf, sandra kommer nämligen på besök över dagen, så kul att få träffa henne igen! träffar hennen mer nu än när jag bodde i sverige, hehe :) och på kvällen ska jag förhoppningsvis till kriss, förutsatt att han inte mår dåligt igen då. 

new in

Kategori: allmänt

 
har blivit invistera lite i "pynt och hem"-saker den här månaden känner jag. gardiner och lakan bland annat. men sen har jag också köpt dom här fina hjärtana som nu hänger så fint i mitt fönster. går förbi dom varje dag på jobbet och kunde bara inte låta bli längre, haha. men blir mysigt såhär på hösten tycker jag allt!

på resande fot

Kategori: allmänt

visserligen bara för en dag, men ändå. haha
 
är nu tillbaka på bussen mot oslo för att spendera dagen med stacy som nu har lämnat notodden för andra äventyr. men eftersom vi inte hann säga hejdå innan han reste så stannade han en dag extra i oslo så jag kunde komma och hälsa på, samt att jag har vart väldigt sugen på att åka dit och se hur det ser ut.
 
har ju åkt igenom där massa gånger nu, men aldrig haft tiden att stanna för att se på staden. plus att nu när jag bor i norge borde jag ju ha lite koll på huvudstaden med, hör väl lite till det liksom? 
 

hemmakväll

Kategori: allmänt

idag var planerna egentligen att gå ut med en tjej jag inte sett på år och dagar, men efter ett 9h pass på jobbet ville inte min kropp tydligen. somnade direkt när jag kom hem och nu när jag vaknat känner jag att det är bäst att försöka somna om, ska ju trots allt upp och jobba imorn igen.
 
trist dock att man inte kan följa med när det är lite nya folk man gör planer med.. börjar helt enkelt bli sjukt less på den här förkylningen jag haft i kroppen typ 3(?) månader nu, men som aldrig bryter ut, istället bara gör mig trött och sliten. tycker det kan ge med sig, hellre sjuk några dagar (jag vet att jag kommer ångra dom orden när jag väl blir det, men ändå haha) än att gå och vara påväg att bli sjuk flera månader till. it sucks! 
 
men man säger ju att man blir ofta sjuk när man är ledig från jobb och på måndag kommer min första längre ledighet utan några som helst planer (sverige-resan var alldeles för stressig för att anses som semester och ledighet), så får se om det stämmer och jag ligger hemma med en snorig näsa på tisdag  kanske?

sovmorgon

Kategori: allmänt

somnade nästan direkt när jag la mig igår och idag blev det sova ut. sov 11h, helt sjukt! men hade massa sömn att ta igen, skönt att vara tillbaka i sin egen säng igen :)

men nu är det över med det lugna och jag ska iväg på jobb om några minuter. idag blir det ett "kort" pass om man ska jämföra med vad som står på schema framöver.

myskväll följd av jobb-dilemma

Kategori: allmänt

gårdagskvällen spenderades med kriss som jag saknat så mkt nu när jag vart borta, kändes som en evighet sen jag träffat han. det blev iaf en myskväll med först fotboll, sen supernatural och sova.

sen idag, då blev det vakna jättetidigt då kriss skulle in tidigt på jobb och jag skulle iväg på arbetsintervju. men gud så trött jag var! tog mig iaf igenom intervjun och efter det gick jag hem och däckade, haha.

kändes iaf som det gick bra på intervjun, men nu har jag lite beslutsångest, för kan få flera pass borta på hageland fram tills mitt nästa sommarsäsong börjar. så nu blir det grubbla hela natten, sen prata lite mer med chefen imorn vad som går att ordna, så får vi se vad jag gör med allt.

norge igen

Kategori: allmänt

en hel dag på resande fot, men nu är jag äntligen hemma, dock sliten efter en lång och fullspäckad vecka, så blir nog sängen snart. tänkte iaf uppdatera så ni vet att jag lever och allt gick bra.

elin 20år!

Kategori: allmänt

gårdagen spenderades till fest med underbart folk, så jag saknat alla! en härlig kväll måste jag då säga att det blev.
 










bilder 070812

Kategori: bildbomb











ett inte så roligt inlägg.

Kategori: allmänt

gud vad allt tråkigt ska hända nu då. igår var en bra kväll tills vi var färdig med middagen, först lite "förfest" och sen middag på all-star där vi också råkade stöta på markström och silfverberg, ooooh! men när vi fått betala gick det utför. (kommer lite bilder sen)
 
vi kom ut från resturangen och började gå mot slick, på vägen kommer det fram två pojkar som börjar prata med oss. men vi går iväg ganska fort och skyndar oss mot slick. och då händer det, då upptäcker vi att en av tjejerna har blivit bestulen på sin telefon. med andra ord spenderas resten av kvällen åt att först försöka hitta mobilen, sen killarna som har snott den, och dessutom en massa tele-samtal för att polisanmäla och spärra. 
 
så effekterna blev ju att folk åkte hem och när jag emma gick runt själv insåg vi att vi tappat all lust att dricka, så det blev en tidigt kväll för att ladda inför idag.
 
och hur starta den här dagen då? jo, jessi sitter och börjar skrika ute i köket. jag skyndar mig allt jag kan, när jag kommer ut efter nån minut så hittar jag jessi och chicko ute i köket, men något stämmer inte riktigt. katten ligger och skakar och det rinner tårar ner för jessis ansikte som i panik säger åt mig att ringa föräldrarna. ungefär då slutar katten skaka, men istället kommer det vitt gegga ut ur munnen. så blir det åter igen massa samtal. först föräldrarna som inte svarar, sen farmor i hopp om att hon kan hjälpa, sen vetrinär. 
 
det visade sig dock att katten hade fått ett epileptiskt anfall, men nu är allt bra och förutsatt att det fortsätter så resten av helgen behöver vi inte åka till vetrinären förens efter helgen då det blir lite undersökningar.

sällskapssjuk

Kategori: allmänt



hur mysigt är inte det här då? något jag helt klart saknar är dom små mysiga fluffarna som springer runt här hemma och vill gosa hela tiden! 

shoppingdag och tjejkväll

Kategori: allmänt

efter att verkligen sovit ut igår så var det fullt schema idag igen! gick upp i tid för att fixa mig i lugn och ro, började dagen med en dusch, välbehövligt vill jag lova! sen blev det ordna sakta med säkert, trodde dock mina 2h skulle räcka längre, så blev ju trots allt lite stress på slutet ändå hehe.
 
lite efter tolv tog iaf jag och pethra bilen in till gävle för en shopping-tur. började dock inte så bra då vi hamnade på en parkering då parkeringsautomaten vägrade ge oss biljetter, men vi skrev en fin lapp och lämnade i rutan istället, haha. men det dög tydligen bra, för efter 3h på stan och ca 2000kr fattigare så hade vi fortfarande klarat oss utan böter. avslutade shoppingrundan med lite pizza och sen en tur på systemet innan jag skulle hem och byta om inför nästa äventyr.
 
så på kvällen blev det en myskväll med tjejerna på java. fika och skitsnack om allt mellan himmel och jord, underbart måste jag säga, så kul att få se alla igen. tänka att det har gått så extremt lång tid sen senast. sjukt. 
 
lite blandade bilder och i oordning, men ni får gissa vilken del på dagen de passar in på ;)







sova ut

Kategori: allmänt

nu är jag grymt trött efter att ha varit igång några dagar, samt en förkylning som spökar. men idag är iaf kvällen relativt lugn, med andra ord blir det krypa ner i sängen redan nu och njuta av att kunna somna snart! imorn står det shopping och tjejmiddag på schemat, mys!



foto, del 4

Kategori: allmänt








hockeykväll!

Kategori: allmänt

kvällen spenderades med bp, brynäs - tps på läkerol stod på schemat och det slutade i vinst. med andra ord en riktigt lyckas kväll :) dock måste jag medge att det är lite frustrerande att tänka att jag inte kommer kunna gå på en ända match förens nästa besök. som inte är förens i januari troligen.. frustrerande som sagt.







foto, del 5

Kategori: bildbomb







foto, del 3

Kategori: bildbomb









På resande fot

Kategori: allmänt

då sitter jag på bussen som snart rör sig mot oslo,om ca 12h så sätter jag min fot i gävle igen, efter 6 månader borta! känns lite smått konstigt sådär. tror inte det har sjunkit in än att jag är på väg, haha.

foto, del 2

Kategori: bildbomb






foto, close-up

Kategori: allmänt






fotografi, del 1

Kategori: bildbomb

planerna igår blev inte riktigt som planerat. istället blev det en hel dag med stacy, väldigt kul!

vi sprang runt och knäppte massa kort, elr ja, han knäppte massa kort på mig. riktigt kul att få nya bra bilder. sen på kvällen blev det riddick marathon och massa skitsnack, haha. men som sagt en riktigt rolig dag, speciellt då jag från början inte hade andra planer än städa.

 

här är ett smakprov på bilderna, kommer upp mer sen




090112

Kategori: allmänt

nu börjar min första riktiga ledighet sen jag började jobba i april, helt sjukt! men nu är det iaf 10 dagar ledighet innan jag ska tillbaka på jobb igen. såååå skönt och samtidigt såå konstigt, haha. har liksom inte var ledig mer än 2 dagar idag tidigare, är ju fortfarande inställd på att jag ska på jobb när helgen är över för kan inte tänka mig något annat, haha.
 
men blir ingen lugn ledighet direkt då det står en sverige-tur på schemat. i tillägg till det blir det städa och packa hela dagen idag, för morgondagen ska spenderas med kriss och när jag kommer hem på måndag blir det bara någon timme hemma innan det bär av till oslo för att sen sätta sig på tåget mot sverige. 
 
så här ser iaf schemat ut just nu (finns ju lite små hål om någon känner för att ses en tur):
Tisdag: (FM) införskaffa en kamera, möjligtvis annan shopping, (EM) Frisör-tid, dags att bli av med utväxten! (KVÄLL) Hockey med BP!
Onsdag: (FM)  Shopping, (EM/KVÄLL) Familje/Släkt-träff hemma hos mamma
Torsdag: Fika med Elin, Emelie, Lovisa och Ida, får dock se när på dagen det blir av :)
Fredag: (FM/EM) Obokad, möjligtvis lite "vilotid" och en tur på systemet (KVÄLL) Middag/utgång med folk från gymnasiet, ser ut som det blir en kväll med tjejerna!
Lördag: ELINS 20års-fest! :D blir nog spendera stor del av dagen innan att förebereda mig, så inte planerat in så mkt annat, haha. 
Söndag: (EM) Familjemiddag hos Farmor och farfar
 
och sen tiiiidigt på måndag morgon åker jag hem igen, så som sagt, vill nån ses är det bara höra av sig så får vi se vad som går att ordna :)