Minna

tagga, tagga!

Kategori:

nu är det dags för sista matchen och självklart så vaknar man onödigt tidigt, om det är nerver elr nått annat vet jag inte riktigt, men hoppas att vi vinner idag! Har ju gått allt utom bra för oss sista tiden, så nu får vi allt se till att det blir ett bra avslut :) själv så sitter man och taggar med paramore's nya album :D

en lugn lördag

Kategori:

dagen idag har spenderats med ellen. börjades med att kolla runt på köpis ett tag där hon köpte sig en ny mössa, tittade efter skor också men de hittade vi inte. orkade inte stanna för att kolla på modevisningen, även om det kanske vart lite intressant, istället tog vi oss en varsin mjukglass på IKEA och vandrade sedan hem till mig i solskenet. Väl hemma hos mig så gick vi ut och hälsade på hästarna, men blev inge rida av för oss eftersom att abba hade tappat två skor och gåva var under hårdträning, så vi bestämde för att skjuta på det så att vi båda kunde rida. i stället blev det slappa framför tv:n, inte det roligaste, men det vart en bra film i alla fall (Alice upside down) och det tog ju sin lilla tid så efter det tog vi oss en kort promenad i väntan på att Ellens buss skulle komma.
Nu borde jag plugga lite latin, eftersom att jag har både match och repning imorn så då kommer jag ju inte få tid till det och det är ju inte att föredra att plugga innan lektionen... men kommer nog bli så endå (A)

träningsvärk

Kategori:

det värker i hela min kropp, träningsvärk i ben, armar och ass, men det spelar ingen roll för vet ni vad som hände igår? jo, vi vann DM-guld f17! :D känns otroligt kul, en välförtjänt seger på 4-0 :) fast träningsvärken har nödvändigtvis inget att göra med fotbollen, hade nämligen amerikanska football på bollspelet igår också vilket var mer ansträngande än jag trott. Men det var kul att prova på, hade nog vart roligare om man hade lite mer koll på det tror jag. sen så körde vi inte dö-seriöst heller, inga skydd så därför blev det tagg-versionen, men kanske är tur med tanke på att jag inte har så stor chans mot de andra i gruppen :p och idag så kommer Ellen hit och blir gå på Köpis och sen så ska vi ut till hästarna, får se om det bli nån ridtur, vet ju inte om det är tänkt att monica ska ut nått senare :p

slappa veckan

Kategori:

känns lagom slappt att jag inte tränat nått den här veckan, för dagens träning vart inställd eftersom att det är sverige-malta matchen idag :) men imorn så bör det basket 2,5 timme på individuella, 1,5timmes träning på kvällen och 2 timmar bollspel på fredag morgon och sen match på lördag. jag kommer vara död. men sen så har vi ju alltid repningen att se fram emot på söndag så ska nog klara det här, plus att engelskan är inställd på fredag så kommer få sluta typ en timme tidigare :D

söndag

Kategori:

gjorde en extremt störande upptäckt igår efter att jag hade skrivit mitt förra inlägg och det var att mitt virusskydd hade gått ut :o kul att man inte fick något meddelande om det elr nått, upptäckte det liksom av misstag... tur att pappa har en datanörd som jobbar på sitt jobb så han fixade grattis virusskydd åt mig och fick vänta på att datan skulla skannas igen och då spenderade kvällen framför tvn med pappa och det blev fotboll för vår del. Trodde verkligen inte att det skulle avgöras som det gjorde, men efter att de hade släppt in den där straffsparken så var det skönt att de reduserade tillslut i alla fall. fast var aningen sent att göra det, men bättre sent elr aldrig, right? :)

idag så vart det sova ut och sen så fick jag åka med monica och pappa till farmor eftersom att de ska ut och åka kryssning till tallin idag. så fick gå hem därifrån och sen dess har det mest vart slappa, städat lite och nu tiittat på hockey innan man drar till träningen. dock lite besviken på sverigen insats, en förlust på 8-2 är aldrig kul.

nä, nu är jag trött på det här!

Kategori:

usch vad jag känner mig opep till allt för tillfället. har träningsvärk i armarna från baseballen, matchen gick piss idag och slutade i förlust 5-0 och dessutom har jag fått en gigantiska jävla finne på kinden! imorn hade jag räknat med att få repa, så att man skulle bli lite glad, men nejnej för det fanns inga tider, så får vänta till nån annan vecka. blä. nu tänker jag vara mer osocial och spela gemcraft trots att det suger och jag inte kommer nån vart på det längre. och just ja: har en överdrivet jobbig latin läxa till på måndag. usch.

två veckor förbi

Kategori:

tiden bara rinner iväg nu när skolan har börjat igen, idag har redan två veckor gått sen vi började! liksom två veckor?! det känns inte som det :o har börjat med latin och franska i år och latin verkar inte vara min grej riktigt, men kanskae känns bättre när man hållt på ett tag och kommit in i det lite mera :) hoppas på det i alla fall :p en sak som däremot är ganska mycket roligare är individuella valet där jag har bollspel, visade sig att det är riktigt roligt :D fast känner sig lagom underlägsen med tanke på att man är ensam tjej i gruppen och resten av gruppen består av ca 20 sportintresserade killar, känner sig bara en aning fel-placerad :p men roligt är detl, blir ju mycket mer spela på allvar än det blir när man bara kör med klassen, och det gillar vi mycket! igår tex blev det baseball, fast körde bara fyra innings instället för sju eftersom att vissa skulle passa busstider och så :)
 Imorn blir det match igen, känner mig inte överdrivet peppad för tillfället, men hoppas på att bli lite mer pep till imorn. har ju sån träningsvärk i armarna idag så kan ju bidra till den minskade ambitionen.
 På söndag hoppas jag på repning, men tror inte vi har fått tag på någon tid fast nicke svarar inte på smset så blir väl av att ringa om man ska få nått svar från han... men om det inte blir nån träning så satsar jag nog på att ta det lugnt och kanske plugga lite också.