Minna

sista april

Kategori: allmänt

här ligger jag hemma efter en lång dag på jobb och ska snart försöka sova innan byn vaknar till liv. ikväll är nämligen en stor russe (=norska studenter) dag och det kommer vara extremt liv ute då de ska göra sitt bästa för att försöka ta knutar till sina mössor och sen ska alla andra njuta av att få festa som att de är russe själv för stämningen här är verkligen extrem runt russetiden, studentveckan är INGENGTING! här börjar russetiden i slutet av april och det innefattar så mkt mer, det är studentveckan på repeat som vi snackar om. men som sagt, inget för mig ikväll, bara ligga hemma och försöka sova. varför? jo, självklart ska jag jobba och fick min lediga dag på onsdag ist..

300412

Kategori: allmänt

det bra vädret är som bortblåst. rickard kom in för några timmar sen efter en hel natts resande. jag sitter och äter på mina kakor i brist på annat att göra. och ungefär så intressant är det här just nu, snart ska jag väl börja fixa mig och ska väcka rickard igen. sen blir det jobb om några timmar, kan ju dock inte säga att jag att jag sagt nej till en elr två dagar till ledighet.

inköp

Kategori: allmänt

blev lite stresshandla jeans i fredags och sen så tog jag ju en tripp till cubus igår eftersom det var rea och jag hade sett en bikini där som jag kände att jag bara var tvungen att köpa, hade ju förra årets modell så kändes ju bara fel om jag inte skulle köpa en i år med. speciellt bra är ju att det går att matcha dom om man vill.

jeansen:

bikini:

onyttigheter

Kategori: allmänt

blev ju lite baka igår, muffins som vanligt och sen provade jag mig på att göra sirapskakor. hade ju tänkt göra chokladbollar med, men inte lika gott då man inte har kaffe, så blir nog inte av.. men tror jag ska se till att göra lite fler sirapskakor idag nu när jag vet att receptet var gott.

ute i solen

Kategori: allmänt

ESSIE rock solid

Kategori: allmänt

ett av gårdagens inköp blev ett stärkande nagellack från essie. aldrig provat märket förr, men det hade väldigt många fina färger på nagellack om jag nu gillar det och dessutom var det ju 30% på hela varusortimentet på cubus igår, så eftersom jag aldrig skulle köpt det vanligtvis eftersom det är så dyrt (139nok) tänkte jag att det var dags att passa på. dessutom så behöver jag ha en liten kur för mina svaga naglar, en har ju aldrig riktigt orka bry mig om dom tidigare.

hade förra vecka fått ut ganska långa naglar på nästan alla fingrar och var riktigt nöjd, men den här veckan var förrödande för mina naglar och ungefär hälften har gått av, så nu bestämde jag mig för att göra ett försök på attt hålla som långa hela och låta dom andra växa ikapp. har målat på ett lager igår och ett idag, naglarna känns lite hårdare och känns även fräshare då jag för en gångs skulle kan gå "utan" nagellack då det är genomskinligt. men bara gått en dag, så kommer väl en uppdatering efter jag använt det någon vecka så får vi se vad jag tycker då.

ledigt

Kategori: allmänt

eftersom jag var ledig idag, så bestämde jag att ta en helt ledig dag och bara slappa. elr ja, har gjort en hel del saker, men samtidigt hunnit med mkt slappande och även knäppt lite kort under dagen så jag kan försöka mig på lite ordentlig bloggning imorn. dvs jag tog en ledig dag från bloggen med och bara tagit dagen som den kommit.

har utöver städning och tvättning (de tråkiga delarna som ni slipper kort på, haha) hunnit med lite shopping, däribland lite nya produkter som jag provat idag samt lite i klädväg, och även bakat lite. nu har jag tagit mig en dusch och ska krypa ner i min nybäddade säng och se klart sista filmen i Lord of the Rings triologin som jag betat av igår och idag samt smaska på mina bakverk och ta mig ett elr två glas läsk och bara njuta.

sooooool!

Kategori: allmänt

man är nästan lite van vid att det är grått ute när man öppnar ögonen om morgonen, vart det kanske två veckor som ca nu, men vi var lovade fint väder till helgen och det fick vi! klarblå himmel syns genom fönstret och ska väl ta mig en tur ut om nån timme och ta reda på om det är så skönt som det ser ut eller om vinden blåser bort all värme. hoppas på det första och att vädret stannar såhär, sommaaaaaaar! <3

11h och 20min

Kategori: allmänt

så länge har jag vart borta idag. och hur kommer det sig att jag blivit borta så länge idag undrar ju ni eller hur? jo, först och främst tar det ett tag att promenera till jobb så klockan 8.50 kilar jag ut genom dörren och 9.30 börjar jag på jobb. motivationen till att klara ett 7,5h pass var svår att hitta och så när det äntligen börjar närma sig sitt slut (elr ja, lite mer än hälften avklarat iaf) så får jag ett samtal från mitt andra jobb som undrar om jag kan komma in så fort jag slutat för dagen. "ja, men visst" tänker jag. har ju redan börjat jobba så då kan jag ta en full dag och sen riktigt njuta av helgen sen.

så 17.00 vart jag klar på jobb, men hade inge kläder med mig så fick stressköpa en t-shirt och även ett par jeans då mina byxor vart helt grusiga samt att jag vill inte stå med träningsbyxor i en vanlig butik helst. ska se om jag kan få upp en fin bild på inköpen imorn kanske.

men iaf, efter 10min shopping så blev det jobb till 19.30 och sen hem. känns onödigt att påpeka kanske, men har legat i sängen sen dess. elr har faktiskt gått upp och tvättat ansiktet, använt ansiktsmask och tvättat bort den och sen hängt mina nya sängkläder jag köpt idag. men utöver det - sängläge! och det tänker jag fortsätta med. tills imorn iaf, haha

duktig tjej

Kategori: allmänt

känner faktiskt att jag får vara lite självgod när jag kunde ha tagit pizzan som låg i kylen vilket endast hade en förberedning som bestod av att plocka av plasten och sen sätta in den i ugnen för att vänta på färdig mat. men är som sagt duktig idag, trots att jag var trött efter en dag på jobb och klockan hade runnit iväg då syster överaskade med ett samtal (kul att höra röster man inte hört på ett tag, samt skönt att prata av sig) så bestämde jag mig för att göra pastasallad med kyckling, fetaost, sockerärtor och tomat. med andra ord, en hel del arbete, men sjukt nog så var jag mer sugen på det och nu har jag även en matlåda till jobb imorn, perfekt!

på tal om jobb ja, min ledighet blev inte bara inställd idag utan kommer få jobba 7,5h imorn med. lite komiskt med tanke på att jag är slut och har ont i halsen när jag är ute och fixar, men ändå är jag där och fyller in för någon som sjukanmält sig, can you feel the irony? haha

så mkt för den ledigheten

Kategori: allmänt

tror ni jag fick vara hemma idag? självklart inte, två sjuka på jobb idag så bara hoppa in lite extra med andra ord. får se hur det blir med resten av dagarna, ska fråga om det är okej att jag får vara ledig i helgen iaf även om jag kanske måste jobba imorn. lite ledighet behöver jag, kroppen behöver återhämta sig lite den också om jag ska orka vara effektiv.

nybakt

Kategori: allmänt

eftersom jag kände att jag inte ville ut i regnet betydde det att jag inte kunde röra mig mot gymmet, så i brist på saker att underhålla mig med så bestämde jag mig för att göra muffins. perfekt underhållning i ca 30min och sen så har man något gott att mumsa på i ett tag efter. synd bara att vi inte har en riktigt ugn, men betyder bara att man får köra några extra omgångar när man vill ha mer!

tänk vad lite vatten kan göra

Kategori: allmänt


min stackars hortensia när jag kom hem från jobb...
... och här efter att den fått stått och suga åt sig vatten under min "lilla" tuplur.

och nej, grenen är sådär böjd för att blomman är för tung och det är alltså inte ett tecken på att den fortfarande är törstig. och ja, jag har varit för lat för att binda upp den. MEEEEN jag har faktiskt tagit med tråd hem så jag kan göra det, frågan är ju bara när det kommer hända haha

260412

Kategori: allmänt

fördelen med att jag sov efter jobb igår är att idag vaknade jag tidigt utan att vara alltför trött och dessutom ledig. så vad gör man då? börjar med att städa undan lite i rummet och sen ställer sig och steker pannkakor eftersom man ändå har så mkt disk att ta hand om. så god frukost på bordet idag, mums!

negativ

Kategori: allmänt

okej, nu har det faktiskt vänt och saker och ting börjar kännas ganska bra igen, men senaste två dygnen kan jag inte påstå vart på min sida. och här har ni några av anledningarna varför:

- helt förstör i kroppen, knappt kapabel att röra mig normalt och ska då spendera en hel dag med att lyfta tunga saker (igår)
- efter min andra dag på fötter ute i regnet och med massa extra vikt så har huden på mina fötter skavts bort, fick inga riktiga sår men när jag skulle hem kändes det som fötterna var helt råa (igår)
- rickard fick två dagar extra ledigt från jobb och bestämde att förlänga sitt sverige besök --> jag vart väck kl 4.30 i morse eftersom han skulle börja packa inför sin resa och säga hejdå kl 5.10
- den delen av natten jag fick sova inatt vart orolig och dåligt pga jag hade så ont i kroppen och mardrömmar
- börjat använda ordentlig ansikstvätt igen och som alla vet blir det värre innan det blir bra, men andra ord har jag väldigt mkt fina finnar för tillfället
- SPÖREGN när jag ska till jobb och då har jag en promenad på 35min och ingen regnjacka. behöver jag ens säga att det blev blött?
- rev nästan av nageln när jag skulle plocka isär två krockor som fastnat i varandra. nageln är dock kvar, men börjar det bli blå och det är aningen smärtsamt att skriva på datorn.
- lyckades, när vi packade ut nya varor, välta ca 24krukor i golvet varav 16st krossades.

så när jag klockan 14.00 gick från jobb idag var det bara hem och mysa ner sig i sängen, har ju faktiskt två täcken nu när rickard är borta och en extra kudde så mysfaktorn har ju stigit lite. tänkte baka muffins, men det orkade jag inte, tack och lov var det rea på choklad så hade något gott att äta på. somnade 2-3h och nu känner jag mig mkt bättre, om vi inte räknar med smärtan i fingret. nu ser jag fram emot långledigt (inget på schemat förens på måndag och hoppas det fortsätter vara så) och att få ha rummet för mkt själv några dagar, det ska städas och bakas och laddas batterier inför nästa månad då det är jobb nästan varje dag!

240412

Kategori: allmänt

riktigt sliten i kroppen. först efter helgen då det blev en del träning och igår så fick jag hjälpa till att bära och sätta ut nya plantor, så ont lite överallt nu och vad har vi att se fram emot då? jo, snart bär det av för att avklara ett 9h pass på jobbet där det står fortsätta bära plantor på schemat.

ett halv år

Kategori: allmänt

insåg idag att det har faktiskt gått hela sex månader sen jag åkte från sverige för att leta jobb här i norge, så nu har jag med andra ord vart bosatt här i ett halvår. tiden går ganska fort

vårt rum dagen efter att jag flyttat in, under den tiden det faktiskt såg relativt rent och fint ut. nu har jag gett upp att försöka varenda dag så majoriteten av tiden är det ett bombnedslag, men rent nog att stå ut.

reality of fear

Kategori: allmänt

220412

Kategori: allmänt

nu har jag vart uppe några timmar och börjar bli extremt uttråkad, gjort allt kul jag kan hitta på här hemma och rickard har fortfarande inte vaknat. det var ju planerat att vi skulle köra dubbelpass på gymmet idag, men sover man halva dagen så ser jag inte hur det ska gå ihop? och anledningen att jag inte går upp själv är för jag väntat på att han skulle vakna, för är ju fortfarande trevligt med sällskap, men nu har det gått ca 2h sen jag då jag ville upp så nu känns det ganska meningslöst att köra ett morgonpass då det inte längre är det, klockan blir ju närmare tolv innan jag kommit upp på gym om jag går nu.

men funderar starkt på att ta en promenad ändå, både dumt och smart. dumt för jag kände mig extremt förkyld i fredags efter jobb just pågrund av att jag vart ute i det dåliga vädret så mkt på jobbet och idag är yttligare en dag med riktigt dåligt väder ute. smart eftersom det ger mig typ en timmes underhållning och kanske att man har lite sällskap sen när man kommer hem efteråt? så ska man chansa att dra på sig en förkylning eller kanske klara sig och få iaf lite träning?
vädret ute ser ut ungefär så här, inget att hurra för med andra ord och inte direkt lockande promenadväder heller för del delen. men känns roligare än att ligga och klicka på datorn.. bild från hösten 2010

dietande

Kategori: allmänt

någon är det som planerar att gå ner i vikt här i rummet, kan ni gissa på vem det är? kan ju ta lite kredit för att jag lagat all mat iaf, så blir alltså laga dubbla maträtter ibland nu för tiden..

min mat: pommes, cheeseburgare (plus en skiva rostat bröd till varje), sallad, tomat och dressing

rickards mat: kokt broccoli, sallad, sockerärtor och stekt kyckling

HELG!

Kategori: allmänt

min vecka vart lite mer fylld än tänkt från början, först skulle jag bara jobba måndag och skulle kanske få hoppa in på fredagen. men när vi fyllde ut schemat på måndagen så blev jag uppskriven både onsdag och fredag. bara bra tänkte jag, mer pengar liksom och ändå skönt med någon ledig dag.

så på tisdagen skulle jag uträtta lite ärenden, sov lite för länge för att gå och fixa bank kort, men tänkte ju att jag var ledig på torsdagen med. så tog mina jeans jag skulle lämna tillbaka och timelistan som skulle in på andra jobbet och rörde mig mot tuven, när jag var framme ringer jobbet och frågar om jag har möjlighet att jobba lite extra för någon var sjuk. så då blev det ingen ledig dag, utan bara uträtta min ärenden, gå hem och duscha och sen gå på jobb.

onsdagen blev det börja tidigare dessutom, var mycket att göra och fortfarande en del folk sjuk, men två timmar längre än ju inge helt fel? sen när dagen var över så frågar chefen om jag jobba på torsdagen med för folk hade fortfarande inte frisknat till, så då blev det yttligare en dag på schemat. sen var det ju fredagen som redan var inplanerad.

så från en dag inplanerad på 6,5h blev det istället 29h avklarat under veckan och när man säger hejdå till chefen så säger chefen att man kommer bli saknad under helgen, alltid kul att höra! och hur har jag spenderat min helg än så länge? lagat mat 3ggr på ca 2h. sovit en massa. vaknat mitt i natten av att rickard säger att det står den brandbil utanför så man får panik för han tror det kan vara vår byggnad som brinner. och sen sovit lite till.

nu blir det frukost och sen gym!

SM-GULD!

Kategori: allmänt

lite bloggtorka nu på sistonde, elr rättare sagt tänkt på att blogga men aldrig gjort det, men nu så! det är glada nyheter som kommit in under kvällen och önskan över att vara hemma i gävle är extrem. tänk att få vara med och fira att guldet är vårt, äntligen! GRATTIS BRYNÄS <3
foto: hockeyligan.se

sömnlös natt

Kategori: allmänt

det här är inte en by som är skapt för att folk i centrum ska få sova på natten mellan lördagar och söndagar. varför? jo, för upp och ner längs storgatan åker bilarna med högsta musiken fram och tillbaka, så enda möjligheten du har att somna är mellan 23.30 och 1.00 om du har tur, för då är det relativt lungt iaf. när klockan slår ett igen börjar dock folk igen eftersom många börjar dra sig vidar till efterfest, ska köpa kebab (ligger rätt utanför mitt rum, så folk lämnar bilarna på med högsta volym) elr åker åter igen upp och ner för baken för det hör till kulturen i dennna by kan man säga.

så med andra ord spelas det hög musik någon timme till efter 1.00 och är man som mig betyder det att det bara är att vänta på att bilarna ska röra sig hemåt innan man kan försöka sova igen. med andra ord är det meningen att man ska festa på lördagar här, inte sova och jag har inte festat på evigheter så detta blir alltså ett dilemma jag möts med varje helg.

140412

Kategori: allmänt

nu så är jag uppe igen och ska snart fixa mig inför yttligare en dag på jobb. sen är det helg! elr ja, en dag och sen jobb en dag och sen är jag långledig. men ser fram emot att få ta det lugnt imorn, jobbade 9,5h igår och idag väntas det ett 9h pass. med andra ord kommer nog jag ligga utslagen efter jobb och söndagen

dagens "vill ha"

Kategori: vill ha

skor från have2have

120412

Kategori: allmänt

till skillnad från de tidigare dagarna så var jag faktiskt utvilad i morse, men precis som alla andra dagar var jag grymt trött! förstår inte hur det går ihop riktigt, elr har mina misstankar, vilket också betyder att jag måste försöka komma gång i träning igen för det brukar ju hjälpa lite.

men oavsett så har jag tagit mig igenom yttligare en jobbdag, även om det var ganska så kort. men nu blir det två längre dagar som väntar framöver, imorn skulle det blivit 6,5h men som det ser ut blir det 2-3h extra och på lördag är det 9h som gäller. så nu blir det en del. det blir minst 13h mer den här veckan än vad det var planerat från början, så det är ju helt klart ett plus till sen när pengarna kommer in.

annars har jag också handlat lite saker idag, en ugnssäker form som vi kan klassa som nödvändighet och en hortensia då jag är trött på att inte ha några blommor hemma på ett tag nu och de är ju så fina. samt att jag har köpt ett band som jag ska sy på en av mina klänningar så den sitter lite bättre. utöver det så har jag gjort lite samtal hem för att ordna med lite som behövs fixas, så med andra ord har jag tagit tag i en hel del.

och tror mina kollegor vill att jag skulle lägga till en sak till på min att-göra-lista så jag såg att en av de skrev upp "minna lager en sjokoladekaka" på vad som behövdes göras i butiken.

bild: http://www.spugg.se/azorerna/bilder/20090704_hortensia.jpg

lite extra

Kategori: allmänt

min fyra timmar långa dag blev först utökad till sex timmar för buktikschefen skulle iväg på möte. så när klockan var tre lämnade hon mig ensam i butiken för en timme, elr ja, det var tänkt en timme iaf. så för första gången så fick jag själv ta hand om butiken och det gick väl helt okej ändå.. men att jag skulle ta hand om butiken bara en timme blev det ju inte, mötet drog nämligen över och jag fick stanna 30min extra tills heidi kom tillbaka.

nu är jag helt slut och längtar tills jag får krypa ner i sängen och sova! dock belönade jag mig själv med lite god mat först, pommes och hamburgare (utan bröd dock)

110412

Kategori: allmänt

egentligen så var det ju tänkt att jag skulle vara ledig idag och gud vad jag såg fram emot att ta en ledig dag inför de tre kommande, men inte blev det om tänkt inte! igår eftermiddag ringde nämligen chefen för mitt vikariejobb och undrade om jag kunde hoppa in en sväng idag och eftersom jag inte jobbar så många timmar den här månaden var det bara att tacka ja.

så idag blev det gå upp tidigt yttligare en dag och måste säga att jag inte är minsta förtjust i det, speciellt inte med tanke på att jag och rickard tog en extra lång promenad igår vilket resulterade i att vi inte var hemma förens efter tolv och jag somnade nog inte förens ett. ikväll blir det sova i tid helt klart. men det blir sen, nu är det vakna till ordentligt och sen springa ner till affären en sväng innan jag rör mig mot jobb.

dagens "vill ha"

Kategori: vill ha

klänningar från lulus.com

blomsterplugg

Kategori: allmänt

här sitter man och kollar igenom en plantkatalog för att försöka lära sig lite om blomster, en del snappar man upp och sen blir det ju mest att sitta kolla bilder i nuläget då jag inte har kolla på vilka av de sakerna i katalogen vi ska ha. när jag kom till ros-delen av katalogen visste jag att det mest var till för att titta på, men insåg att några av stjälkrosorna hade lite svenskinfluerade namn, haha

rosor, rosor och fler rosor!

pumps

Kategori: vill ha


skor från have2have

070412

Kategori: allmänt

har väl inte så mkt att rapportera. de senaste två dagarna har det var grymt dåligt väder och väldigt kallt, med andra ord så har vi hållt oss inne och njutit av att vara ledig. men idag är det fint väder, så då tänkte vi ta oss en promenad, men vad hände då? jo, rickard lyckades tigga till sig några extra timmar jobb och jag får alltså en till dag att slappa.

så ja, finns inte så mkt roligt att rapportera här ifrån för tillfället. men hemma i gävle blir det ju lite kul ikväll då lilla lovisa inte är så liten längre, idag blir hon 20 år och det blir fira för hela slanten, kan ju säga att jag är lite bitter att jag är här och inte kan delta.. men grattis iaf, hoppas du får en fin dag lovisa! :)

bild från våran underbara 18årsfest! <3

en bra dag

Kategori: allmänt

gårdagen hade sina ups and downs, men överlag så var det en riktigt trevlig dag måste jag säga! första dagen ledigt på länge, rickard var även hemma så blev mycket umgås med han, vi bakade (elr jag rättare sagt) chokladbollar och till middag åt vi lövbiff med pommes och bea samt att innan det blev sova lyckades jag få rickard att ge mig den där massagen han lovat mig för en evighet sen.

så håller man fokusen på de bra sakerna så kan jag knappast säga att gårdagen var en flopp, eller vad säger ni?

underbara sovmorgon

Kategori: allmänt

okej, idag hade jag möjligheten att sova till ca två på eftermiddagen om jag ville och med tanke på att jag var uppe till klockan ett, halv två i natt så hade det inte vart helt fel. vaknade klockan åtta och var helt slut i huvudet, men kunde jag somna om? klart inte, haha.

men skönt att ha en lugn morgon och inte behöva stressa det minsta. var ju sugen på att gymma egentligen, men som sagt så kände jag mig inte jättepigg och kan vara smartare att stanna hemma så man kan piggna till ordentligt. så nu blir det ta det lugnt, snart göra nått gott att äta och sen kanske ta en promenad.

white and blue

Kategori: vill ha

klänningar från lulus.com, klänningen överst hade nog helt klart vart en favorit om det var i år jag hade tagit studenten!


filmmys

Kategori: allmänt

slår på scooby doo och kryper ner i sängen för att ladda batterierna igen, man kan ju alltid hoppas att man orkar en promenad eller någonting aktivt ikväll iaf!

030412

Kategori: allmänt

trött som vanligt? aja, kan ju alltid hoppas det går mot bättre tiden, snart är det ju långhelg och vila som gäller så då måste jag ju komma ikapp lite tycker jag allt. egentligen är jag sugen på att träna, men kroppen skulle nog skrika rakt ut om jag ens gjorde ett försök att anstränga mig just nu. dock blir det nog ett försök att träna imorn innan jobb så jag börjar ganska sent. men ja, som sagt så är jag väldigt trött och frågan är nog om jag kommer upp, haha.

föresten vet jag att det är en hel del som frågat vart jag jobbar nu och ni som fortfarande är nyfiken jag ju klicka runt lite på hemsidan (http://www.hageland.no/) så får ni se lite om stället jag jobbar på helt enkelt.

dagens "vill ha"

Kategori: vill ha


skor från have2have

020412

Kategori: allmänt

idag kunde jag inte sova länge alls, varför? jo, det var upp och hoppa för att dra vidare på jobb. kände mig inte alls pigg, känns som jag ligger efter några timmar på sömn-fronten nu. tog mig iväg till jobb iaf, sa att jag kände mig lite hängig, så fick lite lättare uppgifter så jag inte skulle överanstränga mig, så kändes bra det och jag orkade hela dagen (var ju bara fem timmar, men är man trött är det väldigt mkt..)


mer än så finns det väl inte att säga, däckade i stort sätt efter jag kommit hem och krypit i säng. skööööönt som bara den! rummet är förövrigt i kaos, rickard flyttade ju in i morse, men eftersom benen på hans säng ramlade av så står den mot väggen och allt som brukar stå under/runt den är utspritt överallt. inte jättelätt att ta sig fram med andra ord, yttligare en ursäkt att ligga i sängen ;) måste dock ha mat, ska nog gå och köpa mig pizza och fixa det.

sliten tjej

Kategori: allmänt

lyckades tagga till när jag gick hem från jobb igår, så med andra ord vart jag ganska så sugen att festa. men mina två tidigare sömnlösa nätter ville annorlunda tyvärr. efter ca 2h förfest så vände allt och jag fick världens snefylla, dock inget jag märkte av i dåläget. ca en timme senare så åkte första gänget upp mot festen och då började jag känna av att det inte var helt rätt, snart låg jag inne på toa och spydde.

och det var avslutet på min kväll, spydde och satt tydligen och prata om allt möjligt med hatten som jag idag inte ens minns. hade tydligen pratat en del med de andra på förfesten också som jag inte ha nått minne av. men som sagt, fick en rejäl snefylla av värsta laget och min kväll blev inte alls bra. men sova fick jag, däckade runt åtta och var helt borta tills de andra kom hem vid fyra tiden, då vart jag uppe ett tag innan jag åter igen somnade om.

nu är det slappa på hög nivå som står på schemat. återhämta sig tills imorn, då är det jobb igen!