Minna

"jag längtar alltid härifrån, aldrig hem.."

Kategori:














helg efterlyses

Kategori:

önskar verkligen att jag kunde få sova längre och slippa gå till jobbet idag. vore helt underbar liksom. eller att vi kunde bytt plats så att jag haft förra veckan humör och energi, så hade det passat perfekt att jobba idag och sen festat ikväll ju!

men nu känner jag bara att jag vill vara hemma och ta det lugnt, dock får vi se hur kvällen ser ur sen, ingen vet ju om humöret förändras!

erato

Kategori:

paket i lådan

Kategori:

snacka om fort, beställde ju mitt nya löshår igår som jag skrev och idag när pappa kom hem från jobbet så hade han ett packet med sig som hade ramlat ner i min brevlåda. så tog mindre än en dag att få det, sen utöver det man beställde fick man med en fjäder-extention och en katalog. nu är mitt hår extremt flottigt så flyter inte ihop med löshåret riktigt och drf så kommer det inte någon bild på det. men nöjd är jag iaf ^^,


på jobb

Kategori:

Börjar dagen med att plocka blommor ! Tulpaner för att vara mer exakt. Så kan det gå när maskinerna pajar så vi inte kan plantera. Men en sak har jag lärt mig, ska inte klaga så mkt på att göra buketter, det är nästan så det vore kul att få göra det nu. Men bara nästan

281011

Kategori:

surt att jag vill åka till norge typ NU, elr åka och hälsa på rickard är väl en del av det och så saknar jag just notodden, så när jag får min typ enda chans till just det så kan jag inte.. jag ska vara duktig och stanna här och jobba, för det är vad jag borde göra. och så ska jag till tandläkaren den 15e, vilket tydligen inte går att flytta fram heller.. och sen har jag ju självklart den roliga kvällen med elin den 19e när vi ska på betner.

men ändå, önskar att alla dom sakerna kunde vart den här veckan och jag skulle få åka på måndag ist. men nu är det inte så. och ja, jag blir lite extra frustrerad såhär på morgonkvisten och jag kände för att skriva av mig. så nu vet nu hur det ligger till.

men kläderna ska på nu och jag ska till jobbet, får hoppas på en bra dag!

klickat hem!

Kategori:

eftersom jag nu fick byrån av min snälla far så kan jag ju faktiskt köpa hem mitt löshår ist för att vänta på det tills jag får nästa lön, skönt! och hade jag inte köpte det nu så skulle jag tippa på att det inte är rea sen och då skulle jag inte köpa det heller eftersom jag är så snål utan gå och resultatet hade väl blivit gå gräma mig över att jag inte köpte det tidigare. men nu blir det långt hår snart igen, känns bra. och sen så behövs ju utväxten färgas då också.

men den delen känns lite svårt, gillar nästan att ha lite utväxt om jag ska vara ärlig. dock börja den bli lite väl lång nu och tror att man kan se clipsen mkt tydligare pga det, alltså bara att ta tag i det. sen kommer ju utväxten tillbaka snart och då klagar man ju på den ändå, haha. aldrig att man kan vara nöjd känns det som?


långt och ingen utväxt / kort och mkt utväxt

nytt i rummet

Kategori:

före:

efter:


kommer kännas kontigt att inte lägre leva ur en resväska, haha. har bott i min resväska sen i april, med undantaget perioden jag var i spanien då jag faktiskt packade upp allt! men är så ovant att allt ligger i lådor typ och att linnena inte hänger där över, men ändå nöjd över hur det ser ut och glad att jag äntligen har ett ställe att sätta upp min spegel som jag tidigare bärt omkring överallt för finns ingenstans att sätta den. enda som saknas nu (iaf i det hörnet) är en lampa att sätta vid spegeln så det blir bra ljus så man kan sminka sig där ist för springa in på toa, ska bli skönt när det blir klart. och få lite ordning på allt som hänger och skräpar, ska ha bättre ställe för det sen också är det tänkt.

morgonrutiner

Kategori:

trött som vanligt. men har mina rutiner ändå, måste typ alltid gå upp på toa när första larmet går, sen kryper jag när i den varma mysiga sängen 30min till. när klockan sen börjar bli "mkt" kilar man iväg och tar en risifrutti ur kylskåpet och sen sätter man sig vid datorn för att läsa igenom alla blogg-inlägg som kommit ut, lite trevligt sådär på morgonkvisten ändå.

och även om man inte har något att läsa lyckas man alltid ligga kvar "bara en liten stund till" och sen blir det skynda på med kläderna lite hastigt innan man måste ut till bilen. men inte vart sen en ända gång en så länge, så rutinerna verkar funka bra ändå.

hur man ser ut på jobbet. elr vanligtvis är håret uppsatt och ibland så får
ju även glasögonen hänga på, men alltid lite lagom risigt sådär, haha.

färdigbyggt för min del

Kategori:

byrån är nu klar och inte alltför mkt problem att sätta ihop heller. dock för lat att flytta över kläderna och allt som ska i den, plus massa annat som ska flyttas runt här nu. så för tillfället är det inte mkt till ordning även om det var det som är målet. men det tar jag tag i imorn och då ska jag väl även försöka få upp bilder på hur det ser ut nu. iaf skönt att ha något att göra på dagarna än bara sitta hemma, så blev lite underhållning för ett tag och imorn har jag ju resten som ska fixas så har jag några timmar då med. helt klart positivt :)

men nu ska jag klicka runt lite på internet och sen så ska jag väl krypa ner i sängen, förhoppningsvis så blir det sova i tid ikväll. alltså lägga sig ganska snart för min del.

wish me luck!

Kategori:

nu ger jag mig in på att skruva ihop min nya byrå som pappa köpte till mig, yay! får se om jag hinner bli klar innan jag ska sova bara, haha.

261011

Kategori:

hemma från jobbet igen då, snart är veckan slut och får se vad helgen har att bjuda på. kanske blir jobb, annars så är det ju kalas, födelsedagsfest eller maskerad på krogen som står som förslag.

har tagit mig mitt dagliga glas med berocca som jag alltid tar när jag kommer hem, försöker att inte dricka så mkt saft och har blivit att jag tar mig berocca ist eftersom det smakar ändå helt okej. får ju bara ta ett glas, men är nått sött liksom. och sjukt att jag börjar tycka det är gott, förr tyckte jag verkligen att det var jätteäckligt.

dags för sängen

Kategori:

inte för att låta bitter, meeeen tror nog inte det här med ordentlig sömn är menat för mig längre. senaste två nätterna har jag liksom inte kunnat somna för jag har så sjukt mkt saker som virvlar runt i huvudet samt att jag somnat på dagarna så jag inte kunnat somna när det passar.

"men inte idag," tänkte jag och såg till att hålla mig vaken och skulle lägga mig vid nio hade jag tänkt. (tar ju minst en timme att somna oavsett) men sen var det ju det där dilemmat att föräldrarna håller på att gör om hemma. och när passar det inte bäst att hamra, dammsuga och såga om inte när lilla jag ska lägga mig?

aja, får väl slå på en film hel enkelt. idag satsar vi på någon av sagan om ringen filmerna tror jag, får se hur länge det tar innan man får sova inatt :p

beslutsångest

Kategori:


har funderat ett tag på om jag ska köpa nytt clip-on set nu när mitt är så slitet och jag dessutom har tappat två slingor så kan inte använda det längre. dessutom så går det ju att få rabatt på rapunzels hemsida nu tydligen (kissie har erbjudande), så känna lite mer värt det då. men så länge jag jobbar på sörby har jag ju inte det på mig om dagarna, men också bara 3 veckor kvar där, så mkt möjligt att man faktiskt bryr sig om hur man ser ut på nästa jobb och trivs bättre med långt hår.

men funderat på att få lite ordning här hemma med, saker som ligger i garderoben rör jag ju inte eftersom den står lite olägligt så istället lever ju ur min resväska, samt två galgar med linnen och jeans som hänger över. men hittade en billig och snygg byrå på ikea, alltså skulle det blir bättre ordning och skulle även få lite pengar att köpa nå kläder för senare också om man känner för det. hoppas dock på att dra någon annanstans för att jobba, då blir ju frågan när och om det blir av. ska man satsa på byrån nu eller vänta?

jag vet, visst har jag stora problem? haha

251011

Kategori:

yttligare en dag på jobbet avklarad. var inte pigg alls i morse dock, men klarade mig genom dagen utan nå större problem. vad resten av dagen har att erbjuda vet jag inte, blir lugnt iaf så man kanske blir lite piggare igen. börjar med att fixa nått att äta, brukar ju alltid vara att plus på energi-delen.

rensar datorn

Kategori:

känns helt sjukt att min dator är fylld av filmer och serier men så fort jag vill lägga mig och titta på något så känns det som den är helt tom! massa filmer som jag inte ens sett på den, men när jag väl slår igång något blir det ändå de där filmerna som jag sett en miljon gånger och kan utantill.

förr gillade jag verkligen att titta på nya filmer och så, men vet inte vad det är nu för senaste året typ har det minskat lavinartat av någon anledning? visst kan det vara kul någon gång ibland, men är ju oftast när man har sällskap som jag känner för det och mitt gamla filmsällskap (läs: rickard) träffar jag ju inte och då är ju sugen på att titta mindre med. typ peka ut det uppenbara? så nu för tiden är det ju mest när jag gå på bio jag tittar på nytt och det är ju inte så ofta. händer någon gång att jag slår igång nått här hemma, men kollar kanske 10-20min innan jag bestämmer mig för att filmen inte dög och slår av den elr byter.

men nu har jag iaf lagt över allt nytt från senaste månaden på hårddisken och raderat en del av de där filmerna/serierna som ligger där för dom kanske skulle kunna vara kul men som aldrig blir sedda. vips så hade jag 60+ GB utrymme på datorn igen. och så ska jag ge mig in på den där omöjliga uppgiften att hitta något att titta på innan jag ska sova. känns som harry potter är ett säkert kort, varför krångla i onödan liksom?

241011

Kategori:

skönt nog så kom mamma och hämtade mig efter jobbet idag, kändes inte allt för stabilt att cykla hem efter att jag mått så dåligt i morse. känner mig inte jättepigg nu heller, men bättre än tidigare iaf. och mamma var snäll och köpte mat åt mig på vägen hem också för jag hade ju glömt ta med min plånbok. elr rättare sagt, trodde inte jag skulle behöva den så lämnade den hemma.

men skönt att vara hemma och ha fått i sig mat så man kan vila lite nu. får se till att bli piggare så man orkar kämpa vidare på jobbet.


senaste donken besöket, inte ätit det sen spanien

inte bästa starten

Kategori:

Ja, bättre hade ju jobbveckan kunnat startat. 30min efter vi börjat så blir jag helt plötsligt jättevarm, snart yr och illamående. Till sist känner jag hur det börjar svartna för ögonen. Men tog mig en paus och sen blev det köra vidare, här ska det då inte förloras nå pengar bara för en natt med dålig sömn inte!

god morgon

Kategori:

ny vecka. nya tag.

hade verkligen extrema problem att somna igår och sovit väldigt dåligt hela natten. blev gå upp kl 4 ist för 5 trots det, mest för att jag skulle hinna piggna till innan det blir dags att röra sig till jobbet. fördelen är väl att ikväll kommer jag somna fort och sova gott, är iaf förhoppningen.

dock lite brist på saker att underhålla sig såhär på morgonen, kan ju inte göra något som låter för mkt eftersom folk sover och på datorn finns det inte så mkt att underhålla sig med då jag läste igenom alla bloggar innan jag la mig igår och nu vill inte artige.no funka så de vanliga sakerna att fördriva tiden med funkar ju inte. men tiden har en tendens till att gå fort ändå såhär på morgonen innan jobb av någon anledning och idag är knappast ett undantag.

231011

Kategori:

gårdagen ändrades ganska fort och blev inte som planerad. hade kollat runt med lite folk för att se om någon ville ut, men de jag frågade var inte nå sugen på det och bestämde mig för att jag skulle ha en hemma kväll. så efter middagen kröp jag ner i sängen och tänkte att jag skulle slå på en film. men så får man ett meddelande om jag vill med ut ändå, så blev kasta på kläderna och sen dra ut.

hade en trevlig kväll faktiskt, träffade både gammalt och nytt folk. var tänkt att vi skulle vidare till Goya efter ett tag på saint men vi kom aldrig vidare och kan inte säga att jag klagade för var riktigt kul ändå.

ett år sedan

Kategori:

loggade in på bdb för ett tag sen och upptäckte att idag är det precis ett år sedan jag för första gången tog tåget ner till oslo och sen bussen vidare till notodden. minns inte exakt tiden jag kom fram, enda jag minns var att det tog längre tid än vanligt med bussen. så kan väl gissa på att 18.30-19.00 är det exakt ett år sedan jag kom fram.

saknar att resa, vill vara påväg någonstans. saknar de trevliga dagarna i notodden med. (även om just den resan för ett år sen var mer av ett helvete för min del..)

 


221011

Kategori:

märks att man är van vid att gå upp tidigt när man vaknar 6.45 och inte kan somna om, haha.

men är ju bra att fortsatt ha lite dagsrytm eftersom man jobbar tidigt nästa vecka med så ska inte klaga. plus att man inte sover bort hela dagen heller vilket är bra. dock finns det ju inte allt för mkt att göra, funderar på att ge mig ut i kylan och ta en långpromenad kanske. sen så ska jag nog försökat ta tag i lite städning elr nått. tvätta skulle ju faktiskt vara en bra idé det med, kanske passa på att göra det nu innan maskinen blir upptagen?

powernap

Kategori:

typ några minuter efter förra inlägget så kom jag på att jag skulle kolla igenom sista två harry potter filmerna nu när jag har kollat igenom alla friends avsnitt senaste veckan. så startade deathly hallows del 1 medan jag väntade på att del 2 skulle komma hem. men strax efter att jag la mig och kolla insåg jag hur trött jag faktiskt var och slumrade till.

vaknade till någon timme senare och tittade klart på del 1. nu håller jag på att förebereda mig inför del två, har kastat in min pizza i ugnen och bara att vänta på den blir klar så blir det lite filmmys. också tagit hem senaste 6 avsnitten av The big bang theory så man har några timmar till att underhålla sig med den här helgen, länge sen jag såg det nu och ska bli skönt med nya avsnitt!

helg!

Kategori:

första två dagars helgen jag haft sen jag kom hem från spanien och första gången jag inte känner att jag bara ville hem och slappa hela helgen dessutom, haha. men inget planerat än, får kanske kolla runt lite om någon vill gå ut och ha kul ikväll för vore ju inte helt fel det!

på jobbet så har det väl gått bra, inte hänt nå speciellt utan bara jobbat på och tycka att det är tråkigt för att man aldrig slutar. men veckan är iaf förbi och har ju lite ledig tid nu fram till nästa jobbvecka börjar. känns fortfarande så konstigt att man har två dagar ledigt, känns verkligen som jättemkt nu när man är ovan, haha.

fullt med foton, men inget som går att använda

Kategori:

fösökt att knäppa nått kort som man kan sätta på CV, men går det bra? haha, nej, långt ifrån. tröttnade ganska fort, men lyckades ändå knäppa över 100 (!) kort och majoriteten av de "bra" är ju oseriösa och kan alltså inte läggas på ett CV. vilka problem, jag vet.



och blir väl en rad "seriösa" foton med, desto svårare att hitta, men något av dessa ni tkr skulle kunna funka?

201011

Kategori:

tagit sig igenom en minst sagt problemfylld arbetsdag. allt verkade paja. när vi var tillbaka i "nya" byggnaden som skulle vara lagad sen sist vi var där krånglade hur mkt som helst - saker rasade, maskiner slutade funka som dom skulle, det fanns inte sand.. men ja, tog sig igenom dagen och nu är det bara en dag kvar på arbetsveckan som jag är schemalagd.

får se vad som händer i helgen, dock känner jag suget att gå ut och festa och ha en riktigt kul kväll. någon som är intresserad? bara höra av sig i så fall :)

dumma säng

Kategori:

shoppningtur, elr typ iaf

Kategori:

handlade lite smink och andra nödvändigheter, men när det kom till kläder och skor blev det bara titta runt lite så får se om jag kanske köper något en annan dag

cubus: röd stickad tröja och svarta jeans

gina tricot: rosa topp (har redan en svart kjol som sitter bättre)

cubus: stickad tröja

cubus: röd/elr svart topp


191011

Kategori:

"upptäckt" att jag verkligen dåligt morgon humör nu för tiden. inte att jag är grinig och så, men jag blir EXTREMT negativ till allt. dock tror jag det beror väldigt mkt på att jag drömmer en hel del jobbiga mardrömmar på nätterna och att jag inte direkt känner att jobbet jag är på är det roligaste. men efter några timmar brukar humöret gå upp rejält och saker känns mkt bättre.

men lite att berätta om idag iaf. fick besked att jag kommer ha jobb till 11/11 som det ser ut just nu, möjligtvis någon dag mer beroende på hur mkt jobb det är kvar. så nu när jag har lite koll på när det är slut, samt att det ser ut att bli en norge-resa snart och ett besök i stockholm, så har jag bestämt mig för att fixa till mitt CV och även sett till att få anställningsbevis från sörby. också införskaffat mig kuvert till allt och en mapp till alla orginal dokumenten.





181011

Kategori:

yttligare en dag förbi, dock inte den snabbaste idag. dessutom så var det krångel med min mobil igår/inatt så kunde man ju inte ladda den heller - alltså inge leka med mobilen när jag hade rast. men nu funkar det med laddningen, så mobilen och mp3:n och iPoden ligger nu för att fylla på batterierna inför resten av veckan.

efter jobb så blev det en sväng till farmor och farfar också, inte träffat dom på länge och dessutom var det inte det roligaste vädret ute så skönt att ta ett stopp i värmen. ett annat plus var ju att farmor gjorde pannkakor till mig så nu slipper iaf fixa mat själv här hemma, helt klart bra!

biljetter till betner!

Kategori:

efter alldeles för lång tid så vart det dags att ta tag i biljettköpet. underlättade då jag hittade min internetdosa igen idag dock, haha. men ja, bestämde mig för att äntligen köpa biljettterna till Betner's föreställning om en månad. sagt och gjort, biljetterna är utskrivna och nu är det bara att vänta på en awesome kväll med elin och betner :D

171011

Kategori:


gårdagens facelook

dagen på jobbet idag gick förvånandsvärts fort faktiskt. första två timmarna gick ganska segt, visst, men sista timmen gick riktigt fort faktiskt så det var skönt. dock har jag upptäckt att när första dagen går fort så betyder inte det att resten av veckan kommer det, blir alltså vänta och se hur veckan går. nu är det en lugn dag som väntar iaf, precis kastat in en maskin tvätt och nu blir det klicka runt lite på datorn.

varma mackor och bio

Kategori:


började med varma mackor på wayne's, trevligt och mysigt. sen vidare på "en dag". helt ärligt vet jag inte riktigt vad jag ska säga om filmen. den var verkligen inte dåligt, det var  en sån där film som får en att tänka efter och som berör. men gillade den på nått sätt, kan dock inte sätta fingret på vad. aja, en trevlig kväll var det iaf :)

161011

Kategori:

sovit ut ordentligt nu, somnade jättetidigt igår och även idag så gick jag upp i bra tid. bestämde mig för att tvätta eftersom jag inte fått göra det på 2 veckor nu  då maskinen är upptagen varje gång jag ska tvätta.  så när jag tagit tag i det så har jag även duschat och nu ska jag fixa mig, såååååå skönt! har inte haft tid att duscha på typ 3 (4?) dagar, helt sjukt vad ofräsh jag känt mig kan jag ju säga.

men nu är jag ren, ska även fixa mig snart eftersom jag ska in till stan och äta, sen se bio. blir se En dag, ingen aning om vad det var för film när marika fråga om jag ville med, men ska bli kul att göra nått och dessutom är ju anne hathaway med vilket brukar betyda att jag gillar filmen. när jag var nere i spanien upptäckte jag att majoriteten av de filmer jag tittar på ofta är sånna hon är med i nämligen, så förhoppningsvis har hon valt att göra yttligare en sån film jag fastnar för :)


bilder från myskvällen

Kategori:





151011

Kategori:

gårdagen blev inte alls som planerad för min del. hade tänkt att jag skulle hem och ta det lugnt bara eftersom jag skulle upp och jobba idag. meeeeen, när jag kliver in genom dörren så har jessi, petra och emilia förfest och bjuder mig att ta ett glas vin med dom. "visst," tänkte jag och skulle bara gå och byta om lite snabbt. när jag kommer in på rummet och tar av jobbkläderna ringer ollikkala och frågar om jag vill komma till honom på myskväll med vännerna, vilket lät som en trevlig idé tänkte jag.

så blev hemma och drack ett tag med tjejerna först, lite längre en planerat, men riktigt trevligt! dock så hann jag ju inte göra någon middag, så eftersom jag drack en del så kände man ju av det riktigt mkt när man kom till jimmy där det blev ännu mer. hade ändå en grymt trevlig kväll måste jag säga.

i morse så var man ju lite ångerfull bara eftersom jag inte hem förens klockan 2.30 och sen så skulle jag ju upp 6.00, men vaknade inte av larmet heller utan fem minuter innan jag skulle bli hämtad vaknar jag av att min skjuts kör ner på gården, lagom jobbigt. så bakis på det gjorde ju inte det hela roligare, men jag överlevde iaf haha.

141011

Kategori:



gårdagen gick faktiskt bättre än jag trodde, men kan ju bero på att jag fick göra massa olika saker. började med 2h med att putsa cyklamen (läs: plocka bort döda blad och blommor), sen 1h plantera lök och sista 5h fick jag stå och lägga leca-kulor i lådorna som otroligt nog fick tiden att gå riktigt fort. men nu är det fredag och jag längtar extremt mkt tills det är helg och man kan vila ut! inte haft en ledig helg på evigheter (skulle dock inte bli chockad om de frågar om jag vill jobba nått i helgen bara för att jag vill ha en ledig helg) men just bara för att jag ser fram så mkt emot helgen kommer ju den här dagen inte gå speciellt fort..

131011

Kategori:


uppe igen, idag blir det lång dag på jobbet och imorn så börjar 2h tidigare. fördelen är ju dock att första två timmarna blir det jobba med cyklamen-blommorna och är ju klart skönt att variera lite på jobbet, roligare att stå med lite blommor dessutom. dock har ju dagarna gått allt utom fort den här veckan, så om jag stå ut med långa pass kommer nog inte blir det roligaste.

111011

Kategori:

yttligare en dag på jobbet avklarat, dock måste jag ju säga att de här två senaste dagarna har vart så extremt sega! idag blev det iaf lite variation på allt då jag igen fick stå och göra ett arbete som vanligtvis sköts av en maskin. fick nämligen stå och putta över de nya lådorna från ett band till ett annat, något som inte alls var tidsfördrivande. dock lyckades vi fylla upp källaren i det rummet och sista timmen fick vi byta tillbaka till andra byggnaden där jag också fick packa lök.

så kom pappa, tur nog, och hämtade mig efter jobbet. på R80 så kom det en regnskur och jag var nöjd att jag inte behövde cykla, men nu när jag kommit hem är jag ännu mer tacksam då det både har haglat och spöregnat en hel del sen jag kom hem. bestämde mig också för att ta fram mitt stora täcke igen som jag fick efter rickard när han flyttade från norge, la undan typ allt gammalt för någon dag sen, men jag vill ha mitt stora mysiga täcke och känner bara att det är tommare utan alla saker så tkr att täcket passar bra nu när det blir kallare tider.

101011

Kategori:

fan, jävla pissiga helvetes skit!

men jag har sovmorgon resten av veckan och det kommer bli jobb flera veckor framöver, så nu ska vi väl vara positiva här!

bilder från fredagen

Kategori:


färdig för förfest


alkohol i stora mängder, dock hade ju all alkohol avdunstat :P


lite av det som intogs under kvällen


picture says it all


kort som knäpptes när jag inte var närvarande ;)


väl ute på krogen! :D

091011

Kategori:

tröööööööttt tjej. med en pajad hand. och som är glad att hon har sovmorgon imorn! :D

har jobbat 8h pass idag istället för det vanliga 6h passet, fick dessutom göra något jag inte brukar så tiden gick ändå ganska fort. var nere i andra byggnaden och höll på, maskinen som häller sand över lökarna (efter vi har planterat) funkar inte som den ska och en person måste manuellt hälla på det som maskinen inte klarar. så det har jag gjort idag, resultatet är dock att min hand inte mår super nu. men ändå, skönt att ha lite variation i arbetet och att dagens arbete betalar lika mkt som två vardagar på 6h!

här är en sån sandmaskin som jag har stått vid hela dagen. (dock är det här en bild på den fungerande i den andra byggnaden)

och bilderna från fredag kvällen, haha! har fortfarande inte lagt in dom men har kollat igenom dom och jag måste ju säga det, har fler minnesluckor från kvällen än jag trodde och jag kände mig inte ens så full :p men ska försöka lägga in bilderna senare för fanns en del fina med. men precis kommit hem för direkt efter jobbet blev det åka på födelsedagskalas hos mor - så ska ta en stund att vila och sen se till att fixa bilderna :)

traces

Kategori:


081011

Kategori:

hade en trevlig kväll igår faktiskt, även om jag inte var jättepep på fest från början. men nöjd med att jag gick ut, kul att göra något och blev en hel del prata vilket också är skönt ibland. utöver att umgås med kompisarna så träffade man också en del folk man inte sett på länge, alltid trevligt det med.

tog även med kameran, men nu är jag för lat för att leta reda på kabeln till kameran så bilderna kommer väl upp imorn efter jobbet istället. och så ska man ju se till att titta igenom kameran för att se vad det var för kort man knäppte också :p

071011

Kategori:


klar på jobbet för idag och pratade även med dom angående jobb nästa vecka, visade sig att de bara hade glömt fråga mig om jag ville jobba. så blir en vecka till med jobb, har man iaf något att sysselsätta sig med och dessutom blir det ju skönt med pengarna sen. dock är det ju ingen höjdare att gå upp 5.00 varje morgon, men nån gång måste man väl vänja sig.

men nu ska jag njuta av min lilla lediga tid innan nästa jobbperiod, har precis duschat av mig så ska ta en stund och vila upp mig för ikväll då det blir fest med gamla gänget. ganska slut nu, men har några timmar att ladda batterierna och sen så kör vi all-in!

061011

Kategori:

trötta mig ska snart krypa ner i sängen och ladda batterierna inför sista dagen på jobbet. elr ja, tekniskt sett jobbar jag ju på söndag med, men en dag ledigt att se fram emot den här veckan. sen är det möjligt att jag blir ledig nån vecka sen, inte fått nå besked om jag ska jobba mer nästa vecka.

får se hur det känns att vara ledig, är ju faktiskt skönt att ha något att göra om dagarna även om det inte är jättekul. men man får helt enkelt börja söka efter nått mer så man kan få nått mer fast och slippa vara osäker på när man får jobba.

har även bestämt att jag ska behålla mitt ljusblonda hår ett tag, köpt hårinpackning och silvershampo, dock tar det ju några omgångar innan det börjar verka. men känns iaf som det känns bäst så, känns som jag inte vill ha en färg som är för "naturlig" om ni förstår? de hårfärger jag trivts bäst i är ju rött och ljusblond, så blir behålla det ljus och se om jag fortsätter gilla det så :)


gammalt kollage på mig i olika hårfärger, gjorde det innan jag blev rödhårig förra året

041011

Kategori:

dagarna rullar på och imorn har äntligen en till jobbvecka passerat. kan inte säga att jag tkr det är kul på jobbet, men blir ju dessto roligare när pengarna kommer! samt att det är ju något att göra om dagarna, annars hade jag troligen bara legat hemma och latat mig. elr kanske tagit tag i träningen, något som behövs nu efter en allt utom nyttig sommar! nackdel med att jag är så lat dock, extremt trött efter jobb så då orkar jag inte ta tag i träningen just nu istället..

men ja, efter jobbet idag funderade jag på om jag skulle cykla in till stan och fixa hårkur med blekande effekt (så man inte får så gult hår) men eftersom jag har beslutsångest om jag vill fortsätta vara såhär jätteblond elr använda mitt toningsshampo jag köpt för att få naturligare hårfärg gjorde att jag cyklade hem istället. får se hur jag gör med det hela, men just nu lutar det mot att behålla det ljusblonda ett tag till. vad tkr ni?




ska läsa igenom lite bloggar nu iaf, klicka runt lite på internet och sen krypa ner i sängen och titta på två nya avsnitt av "the mentalist" som tydligen börjat släppa nya avsnitt nu! började titta på det i norge när jag var där i vintras, elr ja, tittade när det hade premiär på tv för länge sen med, men tittade igenom allt när jag hade på datorn. så körde maraton med rickard i norge dock blev vi aldrig klart så började om under sista veckorna i spanien och avslutade det när vi kom hem (hade ju inte alla avsnitten). trodde dock att den nya säsongen skulle dröja ett tag, så vart en glad överaskning när rickard berättade att två avsnitt har släppts nu. så, det blir kvällen underhållning för min del och rejäl uppladdning av batterierna så man orkar imorn med.

Prisoner of Today

Kategori:

My body's tired, my souls excited
and i wish that i was gifted,
My body's tired my soul's excited
and I wish I had some spunk,

She said "I wanna run, I wanna hide,
and leave this place just like it left me.
The only problem is I need to find the balls
to follow through and that's the truth now..."

We're breaking up the city,

No time for wasting away,
So tell me why should we stay,
Prisoners of today?




"Prisoner of Today" by Billy Talent

011011

Kategori:

så, nu är det helg för min del! elr ja, en dag ledig och vila upp sig på iaf. men innan jag däckar så tänkte jag dra igenom lite vad som hände igår kväll.

åkte in till stan för att ta en fika med elin, emelie och lovisa. från början tänkte vi ta oss en fika på java, men tydligen var inte det öppet så då blev det istället en sväng på Wayne's. blev där länge, tog oss först lite och äta, sen satt vi och pratade tills det stängde. jag och elin underhöll oss ett tag med att titta på reklamen på skärmen utanför där vi såg att magnus betner kommer till gävle i november och vi bestämde att det var något vi ska på, ska bli grymt kul!

när wayne's stängde och vi bestämde att röra oss vidare gick vi först till saint och kolla vad det var för folk, men eftersom klockan var så lite var det typ tomt och vi gick istället upp till interpool och där stannade vi. sen var jag och emelie tvugna att dra oss hem då vi behövde sova i tid, så vi lämnade elin och lovisa kvar på interpool och rörde oss mot bussen. så blev en trevlig, lugn kväll.


grillade mackor med kyckling och fetaost, mums!


emelie och lovisa inne i ett av många djupa samtal medan jag och elin sitter på andra sidan och flummar

problemlösning

Kategori:

lösning på kvällens sista dilemma som var att jag var sjukt trött, det gick ingen direkt buss då jag skulle hem, det är mörkt och läskigt ute samt att jag har skoskav. tar bussen till sista hållplatsen i valbo, tar av skorna och tar mig en joggingtur längs stora vägen hela vägen hem med sängen i tankarna och flåset som döljer alla läskiga ljud. problemet löst och jag kom hem ca 15min tidigare! elr ja, trodde jag skulle vara hemma vid ett, så kom hem 30min tidigare än planerat och det är skönt må jag då säga.

nu är det bara krypa ner och imorn är det nästa problem som inte dirket går att lösa, bara att genomlida. upp 6.00 för att fixa sig inför yttligare en dag på jobbet. inge vila här inte! dock tror jag nog att när jag kommer hem från jobbet imorn lägger jag mig och sover tills det är dags för jobb på måndag igen.

och tack för en trevlig kväll tjejer <3