Minna

hejdå 2008

Kategori:

har typ inte vart inne här på en evighet, men har inte orkat engagera mig så. Sista dagen på året har i alla fall vart trevlig, åkte till nån sjö med pappa monica och jessi. Skulle åka skridskor men det är ju inte speciellt lätt när isen är täckt med snö... fast trevligt var det i alla fall och är väl det som räknas? 
   Fattar inte att ännu ett år har gått. Känns som om det har hänt hur mycket som helt i år, men allt känns som om det är hur långt borta som helst, om nån fattar vad jag menar. Är i alla fall glad att jag har börjat använda digitalkameran så att man har kunnat dokumentera lite av alla minnen.

Avslutningen. Fy vad jag saknar gamla klassen <3 tur att man träffar några av er i bland i alla fall


Grillning på ladis, bara kul att träffa alla igen


Gösholmen. Kvällen som aldrig tog slut? xD


Smörnäs. Inte vart så mycket med Robin Tor och Hanna så kul att vi hittade på nått tillsammans :)


Dalecarlia cup <3


Simple Plan konserten 29/3. Efterlängtad <3


Lovisa och jag åker "vilse" i Forsbacka efter att  skule gömma oss för Elin och Emelie 


14/10-08 <3

Fy vad jobbigt att inte ha internet :/

Kategori:

Är så van att ha internet hos mor och nu när det har pajat så upptäcker man hur mycket man egentligen är beroende av det... och inte är det kul när man kommer in på bilddagboken och upptäcker att man har hur många bilder som helst att kolla igenom -,-' jobbit läge, men man får väl stå ut.
    Veckan har i alla fall gått mig förbi väldigt fort tycker jag, minns inte så mycket vad som har hänt.
 - På måndag var det träning. 
 - Tisdag vart de köpa glasögon och så vart det titta på jazz-ettornas första konsert och vi var ju tvungen att gå dit och visa vårt stöd : D Nicke spelade gitarr, bas och så sjöng han också, riktigt duktig tycker jag han var. Sen vart det ju planer på att vi ska skriva lite musik i helgen (om jag hinner).
 - Onsdag började med matte-tenta, huvudräkning och en svårare uppgift. Vet att jag gjort ett slarvfel i alla fall, men hoppas att att de var det enda felet. Sen när dagen var över vart det julklapps shopping med honey :) hittade julkapp åt Jessi, men köpte den inte pga att den var så dyr. Den enda som jag införskaffade julklapp åt var Petra. När vi inte hittade några julklappar så gick vi och tog oss lite mat innan bion. Kvällens bio var Twillight. Jag har ju inte läst böckerna, än, så vet ju inte hur trogna till dom filmen var och trots att jag bara hade hört dåliga åsikter om filmen (trodde dock aldrig på dom) så håller jag verkligen inte med. Först trodde jag filmen skulle vara dålig, för det hade lite ovanliga vinklar och i scenen med Edward och Bella i biologirummet så hade de använt väldigt ovanliga närbilder. Väldigt närgånget tyckte jag och förstod inte hur regisören tänkte, förstod mig inte först på naturscenen med rådjuret heller, men nu i efterhand så tycker jag att filmen var EXTREMT bra gjord. De små ovanliga detaljerna och ovana vinklarna gjorde att man fick ett helt anorlunda intryck av karaktärerna och stämningen påverkades också av valet av bilderna. Allt jag kan säga är ett bra jobb från regisörens sida (Y) : )
 - Torsdag var bara skola, hem och träning. Dock väldigt litet antal personer på träningen, så man var väldigt slut efteråt vill jag ju lova! men kul var det och tempot var bra
 - Fredagen är väl den som är lättast att minnas, kanske har nått att göra med att den inte riktigt är slut än : P I alla fall så har dagen vart ganska lugn, matte, svenska, historia och sen så idrott. Men på idrotten så inteäffade ju en olycka som förkortade lektionen och chockade många. Volleyboll stod på planeringen och näten satt redan uppe. Några av killarna sprang omkring och busa med varandra när man plötsligt hör ett dunka och ser hur en av killarna ligger raklång på marken. Han hade sprungit med all sin fart och missade ett snöret, så snöret gjorde att han tappade balansen och alla fart gjorde fallet mycket hårt och tyvärr så fick huvudet ta smället. Tack och lov så klarade han sig från stora skador och han klarade sig med en huvudskakning, en minneslucka som snart av tog. Sen när lektionen var över åkte jag buss med lite trevligt folk och sen väl hemma i valbo han jag bara packa och sen åkte jag med pappa och Monica in till stan. Monica skulle ut med lite jobbarkompisar så vi släppte av henne. Pappa och jag tog en tripp ner på stan och har nu införskaffat lite fler julklappar : )
Aja, orkar inte skriva mer. ska ta nått att äta i stället : P

I skolan

Kategori:

Sitter här och tråka i datorsalen, orkar inte gå i skolan idag...

    Dagen började med aat jag missade bussen, såååååååå kul -,-' NOT! i alla fall fick Monica skjutsa mig till Köpis och så fick jag ta bussen där ifrån. Och det typiska vara tt bussen brukar aldrig komma i tid, den brukar jämt vara minst 10 minuter försenad och den dagen då jag inte går ut så jag är tidit till den satta tiden så bestämmer sig chauffören att hålla tiderna, gillar inte det här jag. Lyckligtvis så har det inte vart så mycket mer som har gått åt helvete i alla fall, hoppas att det håller i sig men man kan ju aldrig vara säker på det.
   Snart är det spanska och jag har ju inte gjort de där dumma, dryga frågorna jag... orkar inte, vill inte. Tror dock inte det spelar så stor roll eftersom att vi troligen kommer gå igenom de muntligt som vanligt. skulle vara så typiskt annars.
   Sen ikväll så är det träning igen, hoppas att allt kommer funka. Känner verkligen att jag behöver träna. Skulle behöva gå ut och springa innan träningen idag, men eftersom att jag ska åk till far så skippar jag nog det. Får ta det imorn innan repningen i stället.