Minna

törst och lite framtidsuppdatering

Kategori: allmänt

hade egentligen såååååån lust på att gå ut ikväll.. men alla är i oslo på "we love the 90'" och eftersom jag ska upp och jobba så kunde ju jag inte lämna byn. så istället har det blivit gym och uppvärmning inför hockey-vm med matchen på fyran (tack emma för att du hittade svenska kanaler på min tv senast, nu kan jag ju faktiskt se matcherna på vm och kan ju betyda att jag får mig en glimt på min älskade dixon för första gången på många år då jag hoppas han får joina laget vidare eftersom han fått spelat lite nu i tyskland). Som jag bara saknat att se hockey säger jag bara, glömde helt bort att det var lördag och jag egentligen hade grym lust på krogen men blivit lämnad här i en nu halvdöd by, helt tills matchen var över det vill säga. nu känner jag bara att det är tråkigt att man är själv igen, haha.
 
menmen, är ju russeperiod här i byn nu, så till veckan blir det lite fest igen. var ju från första början inbjuden på födelsedagsfest den sista april, men inte fått nå besked om det så hoppas istället på en grym kväll med syster och pojken istället. 
 
och i tillägg så är det här en lite speciell vecka, på efterfesten sista april förra året så bjöd ju kriss ut mig. det vill säga att den 2 maj är våran ettårsdag, otroligt nog att det är så, känns både som tiden bara rusat iväg och samtidigt som att vi måste ha vart med varandra längre - men ett år är ju klart ingenting, hoppas ju på många fina år framöver med min kära <3 och på ett helt annat spår, så blir det gå och se kriss kusin konfirmera sig till helgen nästa vecka också. ska bli spännande faktiskt, saknar lite den där känslan att vara i en kyrka till och från. 
 
 
så om det inte blir så mkt uppdatering från mig har ni min nästa vecka upplagd här: fest, hockey, ettårsdag och konfirmation - härlig blandning med andra ord

hemmakväll

Kategori: allmänt

nu är sandra på plats här i byn och igår gick vi ut och firade det, middag och sen en liten utgång. grymt trevligt faktiskt! blev ju en ganska stilla kväll dock, men planen var ju från början att vi skulle tagit turen ut idag. men eftersom de flesta vi hade tänkt ta med oss har hoppat av nu och både jag och sandra är trött efter gårdagen, plus heldag på jobb så inte allt för konstigt kanske. så därför blir det en hemmakväll istället, mysigt det iaf och skönt att ta det lungt också kan jag ju medge.

och snön bara faller

Kategori: allmänt

uscha, nu är det snöoväder igång igen och jag ska snart ut och promenera till jobbet, där jag har börjat att jobba ute. alltså inte största fanet av det här snöovädet, även om det tack och lov är bara idag och sen blir det lite varmare temperaturer att se fram emot verkar det som. 

still into you

Kategori: allmänt