Minna

lov

Kategori:

gick in på lovet med förkylning och huvudvärk. inte direkt så kul. men på kvällen var det 18-års fest för emelie,  vilket var riktigt kul, även om man inte orkade så mycket själv. gick hem strax efter tolv och sen däckade jag typ direkt, så blev det av att sova ut till typ 10 då det blev upp och packa för att dra till farmor där pappa höll på att skotta av deras tak som har börjat läcka :s på kvällen så vart det hockey, och tror ni inte att det sker en trafik olycka på R80 och trafik-meddelandet sändes precis när vi svängde dit! lyckades dock vända innan vi kom ner på vägen och blev att åka genom hagaström i stället. kom till matchen ca 40 minuter innan, så missade lite av uppvärmningen (alltså blev det inte så mkt bilder). kul att ha med pappa på en match och att man hade värsta bra platserna, satt två rader bakom spelarna :D frölunda hade dessutom gjort världens tabbe, de hade glömt sina match-tröjor nere i gbg, så de fick spela i brynäs träningströjor, så var brynäs mot brynäs ;)  men tyvärr så förlorade dom, men hoppas de rycker upp sig nu, det börjar blir lite för nära ner till strecket. idag så väntar vila så den här förkylningen kanske ger sig nån gång. inge rep. inge träning. bara vara hemma och ta det lugnt. sen för vi se vad resten av lovet har att erbjuda. bio och hockey är några av de saker som står på listan i alla fall :)



födelsedagsbarnet

    
    
lite bilder från hockeyn

-

Kategori:

jobba hela helgen, blev inge rep och ingen träning. på måndagen så vaknade jag och hade hur ont som helst i halsen, men vägrade att missa handbollen så dum som man är så packar man med idrottsgrejor och är med trots att man mår illa och nära att svimma hela tiden. not the smartest move in the world. men jag tog mig genom lektionen och kämpade mig igenom latin lektionen, som tack och lov bara bestod av att kolla på film. när jag kom hem var jag helt slut och somnade 19.20 och vaknade inte förens 7.32, behöved verkligen sova ut. sen så hände nått som inte hänt på 3år, jag ringde och sjukanmälde mig. sen gick jag och la mig igen, spenderade största delen av dagen i sängen. visserligen så är inte förkylningen borta, men jag mår mycket bättre i alla fall och idag blev det skola för mig igen. kanske inte fick så mycket gjort, men mer produktivt än att stanna hemma. efter skolan köpte en klänning och sen så träffade jag lovisa en stund innan hon skulle iväg till gymmet och jag skulle åka hem. nu gäller det att fortsätta att kurera sig, äter massa frukt och dricker apelsin-juice för att få i sig lite vitaminer, inte för att det verkar hjälpa så mkt men försöka kan man ju :p ska gå och lägga mig ganska tidigt idag med, ska upp och kolla på kanada-ryssland matchen i natt oh sen sverige-slovakien imorgon bitti, sen går jag och lägger mig igen för jag börjar inte förens 12.55 :D

friluftsdag

Kategori:

riktigt bra dag idag. satt uppe och kollade lite på kanada-norge matchen inatt, men orkade inte se ryssland matchen på morgonen, så blev av att sova, gick upp nån gång mellan 9.00 och 10.00 och tog det lugnt. sen tog jag 13.10 bussen med Lovisa in till nynäs, där vi fick vänta typ 50 minuter innan vi fick några klubbor. men till slut fick vi det och även om vi bara var 5 st som spelade och konditionen var hur dålig som helst så var det riktigt kul. vi var de sista som gick från hallen till och med :p sen har jag ingen aning om resultatet, men spelar ju inte så stor roll när man bara spelar på skoj liksom :) och oväntat nog så har jag ett flertal nya blåmärken, och jag var bland de som ramlade mest (Y)

helgen äntligen här!

Kategori:

okej, visst har jag inte haft ett speciellt ansträngande slut på veckan, men tror jag har feber. elr så är jag bara extremt slut. på onsdagen så var det bara slappt. franskan hade vi kunnat slippa för allt vi gjorde hade vi redan gjort. slutade med att jag och ellen läste nån gammal franska bok där vi hittade ett kapitel där de lagade äppel-paj :P sen att vi stannade kvar för att vara med och göra terminsplaneringen var kanske hur onödigt som helst. usch. tur nog så vart torsdagen slapp. ingen svenska. lyckades skippa franskan. så började inte förens 12.55, väldigt skönt. och så had ejag prov sista lektionen så blev inte kvar så länge.  fast sen åkta jag ju in till skolan på kvällen igen eftersom att det var paris-möte. inte direkt givande det heller. idag så hade jag bara en lektion där jag var helt borta. fattade typ inget. elr fattade, men när jag skulle svara på frågorna blev det helt bakvänt. tur att jag hade nån att jobba med, annars hade det skitit sig totalt. efter skolan gick jag en liten promenad istället för att hoppa på bussen direkt, men den friska luften hjälpte inte så mycket så huvudverken höll i sig. åkte hem och la mig i två timmar innan jag skulle till farmor och farfar och äta. trevligt att träffa dom. brukar inte bli så ofta. elr ja, jag brukar inte orka ta mig tid att gå och hälsa på. men det är kul att träffa dom, så glad att jag gjorde det. fick mat, paj, choklad-hjärtan och de senaste tidningarna som hade haft artiklar om brynäs :) efter 1,5h timma hämtade pappa mig, så nu hoppas jag att det inte blir nå jobb imorn så jag kan sova bort den här sjukdomen elr whatever det kan vara. bara den försvinner. för första gången på typ 2 månader får jag ha en hel helg, om det nu inte blir nå jobb. inge jobb. inge repning. inge träning. bara huvudvärk som ska botas med en mysig säng och film. förhoppningsvis. elr så hjälper jag pappa att skapa en majoritet så vi kan ha lite os-nojja här i huset.

och så söndag är det ju alla hjärtans dag, yay! elr inte. orkar inte bry mig. en gullig video till en av kina grannis låtar "valentine" i alla fall, så kan jag lu låtsas som om jag är intresserad.

formsvacka

Kategori:

känner mig hur seg som helst för tillfället. hade ingen riktigt helg, eftersom att jag jobbad eoch var på hockey på lördag. shoppade och repade på söndagen och sen blev det hem och plugga innan jga däckade tidigt istället för att träna, inte bra. minns inte så mycket av måndagen, hade step-test och beep-test på idrotten och efter det var jag så slutkörd att jag knappt kunde hålla ögonen uppe och kände som om jag skulle spy typ hela latinlektionen. och blev extremt missnöjd med mitt resultat, så nu kommer jag få köra hårdträning inför test-delen två. känns också extremt kul att jag inte kommer hinna träna den här veckan heller eftersom att jag måste plugga, fin start på hård träningen, huh? tur att jag har typ 3 månader på mig i alla fall...
  sen idag så kände jag att mitt minne försvann efter träningen igår. glömde matrial till två av tre lektioner hemma, anledningen att jag hade till den tredje var för att det redan var i skolan... känns bra. ingenting går bra nu. usch. jag måste väl sätta mig och plugga igen, sen så går jag och lägger mig tidigt så jag orkar gå upp imorn i alla fall. tur att man slutar tidigt då och att vi inte fick nån latinläxa. det var något som kom passande.

-

Kategori:

skola i måndags som vanligt. inge intressant att berätta. fraska första lektionen. basket på idrotten och latin på eftermiddagen. ganska flummig dag med ytterst lite produktivitet. idag så var jag hur trött som helst när jag var tvungen att gå upp. sov hur dåligt som helst, så hade inge lust alls att gå till skolan och andränga mig. väl i skolan blev det spanska, där jag tyckte att jag gjorde att bra jobb. Sen nk, fick sluta 30 minuter tidigare så vart i princip bara att lyssna på en föreläsning. På lunchen så satt jag och ellen i en data-sal, tror hon skulle kolla på en film elr nått, så jag föjlde med. på engelskan blev det inte direkt mycket gjort heller, aldeles för trött. blev dock av att leka på slutet för det var typ ingen i hela klassen som jobbade. på nk:n så fick man välja mellan att dissikera elr att göra uppgifter, och självklart tog jag uppgifter. sen var det lite skönt att man fick sluta när man va klar, så fick sluta 30 minuter tidigare. och jag lyckades få ett löfte att jag skulle få dixons klubba i utbytte mot att oscar skulle få skriva av mina svar. och det tror vi han kommer ge mig? inte direkt. aja, förhoppningsvis är morgondagen lika slapp som resten av veckan har vart.