Minna

åh, härliga mörkrädsla.

Kategori: allmänt

ibland undrar man hur smart man egentligen är, haha. sitter och kollar på supernatural (som jag vanligvis inte kolla på innan jag ska sova eftersom jag både är lättskrämd och mörkrädd). men iaf, kollar på det och så ska jag gå på toa, enda problemet är att det har ju gått en propp så det är inget ljus inne på min toa.. så där går jag in i mörkret, med ett ljus i handen och i bakgrunden hör man hur det spelas läskig musik, ni vet sånn musik som spelas precis innan monstrena kommer? jo, men visst, känns inte alls som jag går till min egen död.
 
tur nog att det var nån månad sen jag såg avsnittet om bloody mary, men det tänker jag ju fortfarande på varje gång jag går in på den där toan, idag var det kanske liiiiite för stämningsfullt. dåliga vibbar. sånna här kvällar hade det var underbart att inte bo med en massa främlingar, så man iaf kan lämna dörren uppen och låta lamporna utanför lysa in (och dessutom ha tillgång till alla proppskåp, så det går att fixa sånt där själv..)

Kommentarer

  • BP säger:

    du skulle iten vilja vara med om de jag var med om, såg ut som att de var en uteliggare på balkongen som lång och sov med huvudet mot en snöhög på bordet! blev livrädd men de var bara mammas jacka när jag väl vågade gå fram och titta :'o

    Svar: ja, usch, såg det :o
    Minna

    2013-01-24 | 19:52:48

Kommentera inlägget här: